-
Θελω να βαλω καλυμματα στα καθισματα
Τι υλικο να προτιμησω για να ειναι οσο το δυνατον πιο δροσερα,να μην ειναι δηλαδη καμια συνθετικουρα της κακιας ωρας και τρεχει ο ιδρωτας ποταμι -
Τι υλικο να προτιμησω για να ειναι οσο το δυνατον πιο δροσερα,να μην ειναι δηλαδη καμια συνθετικουρα της κακιας ωρας και τρεχει ο ιδρωτας ποταμι -
Ύφασμα προτείνω, όχι δερματίνες βινύλια κλπ (που χαλάνε και τρίβονται πολύ εύκολα).
-
Ούτε χαλάνε ούτε τρίβονται και είναι πρακτικά αθάνατες αν είναι πολύ καλής ποιότητας αλλά τελείως ακατάλληλες για αυτό που θέλεις. Ύφασμα ίσως λίγο βελουδένιο νομίζω είναι το πιο δροσερό.
-
Στην BMW σκοπεύεις να βάλεις τα καλύμματα;
-
Εγώ που έχω δερματίνη τώρα το καλοκαίρι η πλάτη μου γίνεται μούσκεμα. Το χειμώνα δεν έχω πρόβλημα. Εγώ θα πρότεινα κάτι σε ύφασμα ή γενικά κάτι που να αναπνέει για να αποφύγεις τον πολύ ιδρώτα.
-
Ψάξε βρες jean καλύμματα. Ανθεκτικά και παντως καιρού. Και όμορφα.
Στάλθηκε από το MT27i μου
-
Θα συμφωνησω με cosneo.Τα εχω δοκιμασει ολα εκτος δερματινης.Τα καλυτερα ειναι τα geans.
-
αρκει να μη ξεβαφουν τα jeans ....(δεν το ξερω αυτο, μαλλον οχι, αλλα τσεκαρισε το καλου κακου αν ειναι και φτηνιαρικα)
-
Είχα πάρει ένα κάθισμα/κάλυμμα (περίπου 1 δάχτυλο πάχος) που ενδιάμεσα είχε μεταλλικά ελατήρια ώστε να κυκλοφορεί ο αέρας.
Έχει και κάτι άλλα με ξύλινες μπίλιες. Μ' εκείνα μπορεί να ιδρώνεις λιγότερο αλλά θα είναι ακόμα πιο άβολα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει και κάτι άλλα με ξύλινες μπίλιες. Μ' εκείνα μπορεί να ιδρώνεις λιγότερο αλλά θα είναι ακόμα πιο άβολα.Το κλασικό ταξιτζήδικο κάλυμα της δεκαετίας του 80. Μετά απο λίγη ώρα ο κώλος σου γίνεται σαγρέ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θελω να βαλω καλυμματα στα καθισματαΓιατί;
-
Eλα ντε ....Σαν εναν στη γειτονια μου πριν πολλα χρονια που ειχε βαλει με τον τουϊτυ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί;
Για να τα χαρεί ο επόμενος...
-
Ρίξε μια βαμβακερή πετσέτα(όχι καμμιά ρόζ...) στο κάθισμα και είσαι κομπλέ!!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ρίξε μια βαμβακερή πετσέτα(όχι καμμιά ρόζ...) στο κάθισμα και είσαι κομπλέ!!!+oo
-
Ξεθαβω λιγακι και μετα ξαναφτε το αμα θελετε ,χρειαζομαι δυο πλατοκαθισματα,να προτιμησω αλκανταρα τρυπητη η πετσετε υφασμα?
http://autoclubjb.gr/shop/petseta-a-ble ... ro-plaino/
https://carshop.skroutzstore.gr/p.Plato ... 44092.html
-
Θεωρητική ερώτηση.
Ποσο κοστίζει να αλλάξεις το ύφασμα στα καθίσματα του αυτοκινητου; -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Θεωρητική ερώτηση.
Ποσο κοστίζει να αλλάξεις το ύφασμα στα καθίσματα του αυτοκινητου;Σε ταπετσιερη?Λογικα ο κουκος αηδονι δεδομενου ότι θα βαλεις δερμα.Αναλογα με την χρονολογια του αυτοκινητου συμφερει να πας σε μαμα δερματινα καθίσματα κτλ.
Καλυμματα καθισμάτων