-
Θελω να βαλω καλυμματα στα καθισματα
Τι υλικο να προτιμησω για να ειναι οσο το δυνατον πιο δροσερα,να μην ειναι δηλαδη καμια συνθετικουρα της κακιας ωρας και τρεχει ο ιδρωτας ποταμι -
Τι υλικο να προτιμησω για να ειναι οσο το δυνατον πιο δροσερα,να μην ειναι δηλαδη καμια συνθετικουρα της κακιας ωρας και τρεχει ο ιδρωτας ποταμι -
Ύφασμα προτείνω, όχι δερματίνες βινύλια κλπ (που χαλάνε και τρίβονται πολύ εύκολα).
-
Ούτε χαλάνε ούτε τρίβονται και είναι πρακτικά αθάνατες αν είναι πολύ καλής ποιότητας αλλά τελείως ακατάλληλες για αυτό που θέλεις. Ύφασμα ίσως λίγο βελουδένιο νομίζω είναι το πιο δροσερό.
-
Στην BMW σκοπεύεις να βάλεις τα καλύμματα;
-
Εγώ που έχω δερματίνη τώρα το καλοκαίρι η πλάτη μου γίνεται μούσκεμα. Το χειμώνα δεν έχω πρόβλημα. Εγώ θα πρότεινα κάτι σε ύφασμα ή γενικά κάτι που να αναπνέει για να αποφύγεις τον πολύ ιδρώτα.
-
Ψάξε βρες jean καλύμματα. Ανθεκτικά και παντως καιρού. Και όμορφα.
Στάλθηκε από το MT27i μου
-
Θα συμφωνησω με cosneo.Τα εχω δοκιμασει ολα εκτος δερματινης.Τα καλυτερα ειναι τα geans.
-
αρκει να μη ξεβαφουν τα jeans ....(δεν το ξερω αυτο, μαλλον οχι, αλλα τσεκαρισε το καλου κακου αν ειναι και φτηνιαρικα)
-
Είχα πάρει ένα κάθισμα/κάλυμμα (περίπου 1 δάχτυλο πάχος) που ενδιάμεσα είχε μεταλλικά ελατήρια ώστε να κυκλοφορεί ο αέρας.
Έχει και κάτι άλλα με ξύλινες μπίλιες. Μ' εκείνα μπορεί να ιδρώνεις λιγότερο αλλά θα είναι ακόμα πιο άβολα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει και κάτι άλλα με ξύλινες μπίλιες. Μ' εκείνα μπορεί να ιδρώνεις λιγότερο αλλά θα είναι ακόμα πιο άβολα.
Το κλασικό ταξιτζήδικο κάλυμα της δεκαετίας του 80. Μετά απο λίγη ώρα ο κώλος σου γίνεται σαγρέ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θελω να βαλω καλυμματα στα καθισματαΓιατί;
-
Eλα ντε ....Σαν εναν στη γειτονια μου πριν πολλα χρονια που ειχε βαλει με τον τουϊτυ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί;
Για να τα χαρεί ο επόμενος...
-
Ρίξε μια βαμβακερή πετσέτα(όχι καμμιά ρόζ...) στο κάθισμα και είσαι κομπλέ!!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ρίξε μια βαμβακερή πετσέτα(όχι καμμιά ρόζ...) στο κάθισμα και είσαι κομπλέ!!!+oo
-
Ξεθαβω λιγακι και μετα ξαναφτε το αμα θελετε ,χρειαζομαι δυο πλατοκαθισματα,να προτιμησω αλκανταρα τρυπητη η πετσετε υφασμα?
http://autoclubjb.gr/shop/petseta-a-ble ... ro-plaino/
https://carshop.skroutzstore.gr/p.Plato ... 44092.html
-
Θεωρητική ερώτηση.
Ποσο κοστίζει να αλλάξεις το ύφασμα στα καθίσματα του αυτοκινητου; -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Θεωρητική ερώτηση.
Ποσο κοστίζει να αλλάξεις το ύφασμα στα καθίσματα του αυτοκινητου;Σε ταπετσιερη?Λογικα ο κουκος αηδονι δεδομενου ότι θα βαλεις δερμα.Αναλογα με την χρονολογια του αυτοκινητου συμφερει να πας σε μαμα δερματινα καθίσματα κτλ.
Καλυμματα καθισμάτων