-
fftopic:
Δεν ειχα σκοπο να παω για ΙΚΕΑ, απλα παρανοησα αυτο που εγραψε ο ναςς και λεω μπας και ειναι λυση.Το θεμα καρεκλα γραφειου ειναι σημαντικο, τι να λεμε τωρα...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:offtopic:
Δεν ειχα σκοπο να παω για ΙΚΕΑ, απλα παρανοησα αυτο που εγραψε ο ναςς και λεω μπας και ειναι λυση.Το θεμα καρεκλα γραφειου ειναι σημαντικο, τι να λεμε τωρα...
Κατα την αποψη μου δεν χρειαζεται να συντηρεις δευτερο γραφειο στο σπιτι περα απο αυτο στην δουλεια.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εσυ δεν ελεγες για προβλημα στη μεση?
Κοιτα τις ακριβες τους, μην τις αφησεις, δες αν εχουν και καμμια με ψιλοελαττωμα ή πρωην εκθεσιακη στις Ευκαιριες, εχουν καλες εκπτωσεις.
Μπορει να ειναι εφαμιλλες με τις καλες των αλλων και ισως και φτηνοτερες. Αμα πας για ΙΚΕΑ του 100αρικου ομως, η αισθηση μου ειναι οτι δε θα καλοπερασεις. Το αυτο βεβαια και με τις αλλες. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τσιμπουκολογίες τίγκα στα εμότικον και στο flaimΤο άρθρο το διάβασα και δεν γράφει αυτά που αναφέρει ο bibendum.
Ανέφερε ένα παράδειγμα (περί προσφοράς σε παλιό στοκ) και ο bibendum κόλησε ότι ο αντιπρόσωπος δεν τον αφήνει να πουλήσει τα geox 50 ευρώ.
Δηλαδή πόσο πιο στ' αρχίδια μας και τα geox και ο αντιπρόσωπος;Προσπαθούσα να είμαι διακριτικός αλλά βλέπω ότι παράγινε το αστειάκι με τις μαλακίες του κάθε πικραμένου εδώ μέσα.
Το άρθρο κάνει μια ΠΟΛΥ γενική αναφορά σε εναλλακτικές επιχειρηματικές/εμπορικές προσεγγίσεις.
Ακόμα και μεγαθήρια ψάχνονται με άλλα κανάλια, άλλες αγορές, άλλους τρόπους λόγω κρίσης.
Πράγματα που ο μικροεπιχειρηματίας θα πρεπε να έχει ψάξει πρώτος (λόγω μικρότερου μεγέθους ==> ευελιξία).Αυτό λέει το άρθρο.
Αν βλέπεις κάτι διαφορετικό, κουόταρε το σχετικό απόσπασμα να το συζητήσουμε και μην γράφεις τσιμπουκολογίες τζάμπα.Ο trident BTW σε επόμενο post κατάλαβε τι έγραψα, αλλά πάνω στη φούρια να γράψεις την τσιμπουκολογία σου δεν το πήρες χαμπάρι.
Για μια ακόμα φορά έχασες χρόνο από τη ζωή σου να γράψεις μια παπάρα ίσα ίσα για να μου την πεις.
Πίπες το ένα, πίπες το άλλο και η τσιμπουκολογία του zorz το μόνο φως στη ζωή.
Καταντάς πολύ κουραστικός.@Διας
Το Berto Lucci δεν είναι ξένη πολυεθνική αλλά κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που κάνουν τα ZARA. -
Oμιλουμε περι του Bertolucci με τα ρουχα?
Ελληναρας ειναι. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
jmarr
το 'merino wool tshirt' ειναι γαματη ιδεα και ειναι οπως το παρουσιαζουν το υλικο.
ΑΛΛΑ...98 ντάλλαρς το tshirt, και με τον middleman κομμενο κιολας? Sorry I'll pass, ειναι παντεσπανι
αμα κανει 98 δολλαρια το tshirt, ποσα θα πρεπει να κανει το καθε κουστουμι μου? Εχω καμμια 10αρια τουλαχιστον.
ΥΓ Εχουν και λινη bandanna για τον roman_K με 48 δολλαρια.
Δεν είπα οτι είναι φτηνά ούτε οτι είναι για ολους. Είπα απλά οτι μ'αρεσαν τα προιόντα της, ο τρόπος που τα προωθεί (μέσω blog κλπ) και πουλάει. Απο εκεί και πέρα οταν η YSL χρεώνει 250 euro (http://www.ysl.com/gr/shop-product/men/ ... 456re.html)για ενα απλο βαμβακερό μπορεί να το πείς και ευκαιρία.
Νομιζω το θεμα με Υβ Σαιν (Φ)Λωραν εχει τεθει και στο περι μοδας, ο τυπος που εβαλες πουλαει ποιοτητα ο αλλος πουλαει μουρη, δε συγκρινονται. Προφανως καταλαβες οτι ειναι παντεσπανι για το βαλαντιο παρα πολλων.
Νομιζω οτι αν φτιαξουμε ενα Τοπικ πχ 'Συμφερουσες-Λογικες αγορες' εκει εχει να πεσει πολυ γελιο, θα κοτσαρονται διπλα-διπλα, μπλουζακια των 250€ με πουκαμισα Καρφουρ, και χυμα καφες με 'χαρμανι σπανιο, μαζεμενο απο παρθενες λεσβιες γλυκοχαραμα στην Ζουαζιλανδη' αναλογα με το τι βαζει προτεραιοτητα ο καθενας.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν έχω καρέκλα ΙΚΕΑ, σκέφτομαι να πάρω μία παιδική και κάνω έρευνα αγοράς. Η δική μου καρέκλα είναι Δρομέας και είναι εξαιρετική. Το ΙΚΕΑ δεν το πολυγουστάρω γιατί θεωρώ ότι από το τρίπτυχο 'design-ποιότητα-τιμή' η ποιότητα είναι (σε γενικές γραμμές, υπάρχουν και εξαιρέσεις προφανώς) πιο χαμηλά απ΄όσο θα ήθελα για τα δικά μου γούστα, ωστόσο αναγνωρίζω ότι ο συνδυασμός των 3 είναι hard to beat και ιδιαίτερα αν το budget είναι περιορισμένο τότε είναι τρομερά δύσκολο να ΜΗΝ επιλέξεις ΙΚΕΑ.Έχω τη παλιά σειρά Ε του δρομέα από το 2000 με δερματίνη. Έκανε 200.000 δρχ νομίζω τότε. Καταπληκτική και δεν έχει πάθει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
δεν είναι τυχαίο αγαπητέ που Neoset και Sato φουντάρησαν, δε φταίει το ΙΚΕΑ (ο Δρομέας πχ. πάει μια χαρά) αλλά το ότι πήγαιναν να πουλήσουν ποιότητα Κινέζου σε τιμές Ελληνα.
Ο Δρομέας δεν πάει μια χαρά, στην Ελλάδα! Όλοι οι αντιπρόσωποι του έχουν σοβαρά προβλήματα, λόγω υψηλής τιμής και φέρνουν κινέζικα και ιταλικά για να ρεφάρουν, με τις ευλογίες του δρομέα, ενώ παλιά απαγορευόταν. Το φούντο της ΣΑΤΟ του κράτησε λίγο στους διαγωνισμούς, αλλά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν πια τον κινέζο. Ο Δρομέας παραμένει όρθιος από τις εξαγωγές του (ειδικά σε άραβες) και από τη συμφωνία εδώ και 4 χρόνια για όλο τον εξοπλισμό του Ευρ.κοινοβουλίου.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Κατα την αποψη μου δεν χρειαζεται να συντηρεις δευτερο γραφειο στο σπιτι περα απο αυτο στην δουλεια.
Εκτός του ότι κάποιες μέρες δουλεύω απ το σπίτι, το γραφείο χρειάζεται και για άλλα πράγματα
-
Get a thread, you two!
Περί Εμπορίου [Διάσπαση]