-
Safety Car... Red flag χρειάζεται!!!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Pirelli ...PIRELLI
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Κι ο Vergne... Νταξ, εχει παραγαμηθει το θεμα...Στα 190 mph αν ακουσα καλα τον Brundle..
-
Κι ο Vettel εχει θεμα στο ελαστικο, του ειπαν να προσεχει πως θα περναει απο τα kerb.
-
Αν είναι δυνατόν...
ΕΔΙΤ: Και ο Vettel πρόβλημα;
-
Και γαμώ τους αγώνες!
-
WTF με τα λάστιχα σήμερα?
Ψώφα Bieber. Να σου σκάσουν και τα λάστιχα στο box.
-
Μήπως υπάρχει κανα θέμα με κερμπ όπως στο Spa παλαιότερα?? Ειδάλλως υπάρχει θέμα όπως τότε στην Ινδιανάπολη. Όλοι τώρα μάλλον θα πάνε φυλαγμένα οπότε
-
Ε όχι ρε μλκ λίγο πριν ανατιναχτεί και το λάστιχο του Vettel βγήκε το Αυτ. Ασφ...
Πιο τυχερό σε λένε και θεό...
-
Τέτοια χάλια είχαμε να δούμε από την Ιντιανάπολη το 2005 που αποσύρθηκε η Μισελέν... Μου αρέσει που κάποιοι ήθελαν και τα μαλακά λάστιχα.
-
Τα φουσκώνουν να γίνουν μπαλόνια... Αλλά η ζημιά έχει γίνει...
-
Τώρα πρέπει να πάθει κλατάρισμα και το safety car και να βγει ο Μπέρνυ με σκουτεράκι.
-
στο προηγουμενο σετ ειχε ζημια!
-
Ναι και ο Φετελ.
Να βαλουν και explosive bolts σε διαφορα μερη να το κανουν πιο ενδιαφέρονεδδιε
-
moliw fygei to safety car ο Φεττελ μεσα για ελαστικά
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα δρομίσια είναι κορυφαία. Αλλά ας μην τα μπλέκουμε τώρα.δεν ειναι.Για το στυλ οδηγησης μου το αμαξι μου και τους δρομους που το οδηγω ειναι σκ@τ@.
γι αυτο θα περασω παλι σε κανονικα ελαστικα.
τελος of topic
ο κλαψομουνιας χαμογελαει παλι;
Κλασσικ.... -
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τώρα πρέπει να πάθει κλατάρισμα και το safety car και να βγει ο Μπέρνυ με σκουτεράκι.Το πιο επικο σχολιο εβα!
-
Μα η πιρελλι ειπε να τα αλλαξει και καποιοιι δεν δεχθηκαν... κατι ηξερε μαλλον....
-
Μάλιστα... στο προηγούμενο σετ βρήκαν κοψήματα στο πίσω αριστερό που μάλλον οφείλεται στο kurb...
2013 - Santander British Grand Prix