-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Όπως πάντα κύριε ΙΚΕ μας εκτός θέματος και με διάθεση αλλαγή πλεύσης
Τι δουλειά έχουν οι παντέντες της VW με το θέμα μας ? Καμμία, η αναφορά είναι μόνο για εντυπώσεις και για αντιπερισπασμό.Όσο για τις παιδαριώδεις μου αναφορές, αυτές είχαν σκοπό να καταδείξουν ότι υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσα στις χιλιάδες επαγγελματικά όμοιους τους που μπορούν και κάνουν τη διαφορά, και ένας από αυτούς κατά την βλακώδη και παιδαριώδη άποψη μου είναι και ο Κορρές, σου αρέσει δεν σου αρέσει, όσο και να κραυγάζετε ο άνθρωπος αν μη τι άλλο έχει έργο να παρουσιάσει, αλλά στη χώρα μας ζούμε την εποχή που κόβουμε τα κεφάλια που ξεχωρίζουν για να τους εξισώσουμε με τους φελλούς που το μόνο τους έργο είναι ότι επιπλέουν, χρήσιμο είναι και αυτό, δεν λέω, αλλά δεν είναι και το άπαν.
Δεν κατονόμασα κανένα ανίδεο και κομπλεξικό, είπα ότι λάσπη και η χολή σας περισσεύει και τη σκορπάτε με πολύ μεγάλη ευκολία, αν τώρα είσαστε κομπλεξικοί και ανίδεοι, δεν είναι δικές μου λέξεις αλλά δικές σου, ψάξε στα γραφτά μου να δείς ότι τέτοια φρασεολογία δεν έχω χρησιμοποιήσει, αν σε αφορά είναι δικό σου θέμα.
Δείξε μου μια στοιχειωθετημένη κριτική που έκανες, γιατί εγώ ακόμα ναι, δεν έκανα, γιατί αν κάνω πάλι τα ίδια λόγια θα έχεις να πείς, οπότε γιατί να αφιερώσω 2 ημέρες να σου γράψω εκλαϊκευμένα τη δουλειά του Κορρέ για να μπορέσεις να την καταλάβεις και να γίνεις τσάμπα μάγκας ? δεν αξίζεις τέτοια θυσία από μέρους μου.
Ο ΙΚΕ βρήκε ένα αμάξι (made in USA) - ψάξε στις προηγούμενες σελίδες - το οποίο είναι πάμφθηνο σε σχέση με το αμάξι του Κορρέ (αν και φοράει πανάκριβα λάστιχα).
Εγώ λέω όταν τελειώσει το αμάξι του Κορρέ και τα βάλεις δίπλα-δίπλα, το Αμερικάνικο θα είναι πιο γρήγορο - εντός και εκτός δρόμου.
Όχι γιατί το αμάξι του Κορρέ δεν έχει καλή σχεδίαση αλλά γιατί οι Αμερικάνοι έχουν ΕΜΠΕΙΡΙΑ από αγώνες (εκτός) δρόμου.Ας περιμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.
Αν το αμάξι είναι γρήγορο, η ανάρτηση είναι αρκετά εντυπωσιακή ώστε να εξασφαλίσει κάποιες πωλήσεις - σε ΠΟΛΥ χαμηλότερη τιμή από αυτήν που ανακοινώθηκε (κινητήρα από Κορβέτ έχει). -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
@quadra
Για ανάρτηση με ρόδες καλό είναι, αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.Καλύτερα θα νιώσω όταν εξαφανιστούν οι εξυπνάκηδες, μόνο τότε, γιατί γέμισε ο τόπος πιά, υπερπαραγωγή έχουμε και μετά σου λέει δεν παράγει τίποτα η Ελλάδα.
-
@21
Μπορω να εκφράσω άποψη η πρέπει πρώτα να ανεβασω φωτογραφίες απο το δικό μου χειροποίητο όχημα ;
Έχει δουλέψει κάνεισ με τον κορρε; Αν ναι ξέρεις τι τον χαρακτηρίζει πλην του πάθους και σε τι διαφέρει απο τις υπόλοιπες μικρεσ εταιρίες χειροποίητων οχημάτων
-
Αν έχεις σκοπό να κατηγορήσεις το κορρες προτσεκτ δεν μπορείς να εκφράσεις άποψη είτε ανεβάσεις φωτογραφίες είτε όχι, οπότε ΜΟΚΟ.
-
@Red
Πρόκειται για μία ευρεσιτεχνία.
Η ευρεσιτεχνία για να γίνει, θέλη τον ευρεσιτέχνη (η Τέχνη του να βρίσκεις κάτι που δεν υπάρχει, η καινοτομία και ο δημιουργός της).
Αυτή η ευρεσιτεχνία έχει βελτιωθεί 4 φορές. Θαρρείς ότι δεν υπήρχε εποικοδομητικός διάλογος και ενστάσεις μεταξύ των κοντινών προσώπων του ευρεσιτέχνη? Σίγουρα θα υπήρξαν και σίγουρα θα βελτιώθηκαν πολλά σημεία...
Σίγουρα θα τους άκουσε και σίγουρα σε κάποια θα συμφώνησε και σε άλλα όχι. Το αποτέλεσμα είναι αυτό...
Ας πούμε όμως ότι υπάρχει καλή διάθεση απο όλους σας? Που βοήθησε η κριτική σας?
Ο ΙΚΕ νομίζω ρωτησε αν τα ξέρει ο Κορρές αυτά που γράφονται...
Ας βάλουμε λοιπόν έναν φανταστικό διάλογο όπου κάποιος γνωστός (Α) του θα του μεταφέρει τα γραφόμενα εδώ:
Α -Κορρέ στο φόρουμ των 4 τροχών ασχολούνται με το πρότζεκτ?
Κ -Αλήθεια, για πες μου πως το είδαν?
Α -Δεν τους άρεσαν οι γκόμενες...
Κ -Δεν ρωτάω αυτό, για το πρωτότυπο λέω, πως τους φάνηκε?
Α -Δεν πρέπει να τους άρεσε καθόλου το δημιούργημα του Κεραμπού.
Κ -Ποιος είναι αυτός?
Α -Πρέπει να είναι κάποιος εφευρέτης σαν και εσένα...πήρε ένα σμαρτ και το έκανε σκατά.
Κ -Και τι σχέση έχω εγώ με κάποιον που χαλάει σμαρτ?
Α -Βάζεις γκόμενες της Ducatti να ποζάρουν.
Κ -Ρε τα έχεις χαμένα? τι μου λες τώρα?
Α -Τι να σου πω ρε Δημήτρη? αυτά κατάλαβα απο τις 15 σελίδες που διάβασα.
Κ -Ρε για βάλε μου σε μία σειρά αυτά που δεν τους αρέσουν, γιατί τα αρνητικά θέλω να ακούω.
Α -Αυτά που σου είπα:
α) Λάθος σου οι γκόμενες που άφησες να έρθουν.
β) Δεν έπρεπε να αφήσεις τον Κεραμπό να φωτογραφήσει το δημιούργημα του και
γ) υπάρχουν και άλλοι που είναι εφευρέτες καλύτεροι απο εσένα...
Κ - Απο 15 σελίδες αυτό κατάλαβες?
Α -Ναι διέκρινα και ένα αρνητικό κλίμα.
Κ -Κάτι, σχετικό με τα τεχνικά?
Α - 'Οχι, απλά να ξέρεις δεν τους εντυπωσίασε...φαντάζομαι ότι αν ήθελαν θα το έκαναν καλύτερο, άσε που θα φρόντιζαν να το κρατάνε μυστικό και να το διαχειριστούν έτσι, ώστε να τσιμπήσει μεγάλη βιομηχανία και να τους χρυσώσει...
Κ -Έλα ρε? Τέτοια μυαλά? Τι βλάκας που αισθάνομαι που δεν έχω μπει στο φόρουμ...Από αύριο θα το παρατήσω το πρότζεκτ αν είναι να δικαιώνεσαι με άλλους τρόπους εκτός απο την ίδια την σύλληψη-υλοποίηση μιας ιδέας...
Με χιουμοριστική διάθεση... (δεν είναι και για τίποτα άλλο όλο αυτό ) -
Θεούλης ο tsargy με τα καλαμπούρια του!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@21Μπορω να εκφράσω άποψη η πρέπει πρώτα να ανεβασω φωτογραφίες απο το δικό μου χειροποίητο όχημα ;
Έχει δουλέψει κάνεισ με τον κορρε; Αν ναι ξέρεις τι τον χαρακτηρίζει πλην του πάθους και σε τι διαφέρει απο τις υπόλοιπες μικρεσ εταιρίες χειροποίητων οχημάτων
Μη με ρωτά τι θα κάνεις, δεν μπορώ να σου απαντήσω ή να σου υποδείξω, δεν κατέχω την μεγάλη αλήθεια.
Τον Κορρέ δεν τον γνωρίζω, το είχα ξαναγράψει, ούτε ξέρω τις υποδομές του και τις διαφορές ή ομοιότητες του με άλλες μικρές εταιρίες χειροποίητων οχημάτων, απλά γιατί δεν γνωρίζω ούτε την δική του ούτε καμμία άλλη.
Αυτό που γνωρίζω, και αυτό που έχω εισπράξει από το συγκεκριμένο project, γιατί τα υπόλοιπα δεν με αφορούν, είναι η προσπάθεια του να βελτιώσει την ανάρτηση του Citroen 2CV που την θεωρεί, και είναι, ευφυέστατη, άσχετα αν δεν είναι σε κανένα όχημα γκλαμουράτο, αστείο είναι θα έλεγα στην όψη, αλλά μέχρι εκεί, γιατί έχει μια φιλοσοφία πίσω του που αφορά την σχεδίαση και κατασκευή του που δεν είναι καθόλου αστεία, οπότε όλοι το προσπερνάνε χωρίς 2η ματιά, χωρίς να ασχοληθούν με τις δυνατότητες της, πάντα για το 2CV μιλάω.
Μελετώντας λοιπόν τα σχέδια και την προσπάθεια του να προχωρήσει παραπέρα από την ανάρτηση του Mercier, έφτασε στο σημείο να την ανασχεδιάσει προσπαθώντας να βελτιώσει τη φιλοσοφία της, κατά τη γνώμη μου ξέφυγε σε πολυπλοκότητα και κόστος, όμως αυτό είναι άλλη συζήτηση που έχει πια να κάνει με το όποιο target group έχει στο δικό του μυαλό, η ιστορία μένει να δείξει τι πέτυχε.
Η ανάρτηση και η σταδιακή της επιτυχία στα διάφορα τέστ των πρωτοτύπων 1-2-3 τον ανάγκαζε συνεχώς να αλλάζει κινητήρες όλο και μεγαλύτερους αφού του έλειπε η δύναμη, και αφού έβλεπε ότι μπορεί να γίνει κάτι τελείως διαφορετικό από ότι υπάρχει σήμερα σε πολλαπλούς ρόλους, πάντα βασιζόμενο στην ανάρτηση η οποία λειτουργικά είναι το κάτι άλλο που όμοια της δεν υπάρχει σε άλλο όχημα ανεξάρτητα από κόστος και ρόλο.
Στο πρώτο project το όχημα ήταν σχεδιασμένο με μηχανική τετραδιεύθυνση για να είναι πιο εύλικτο, που όταν οι τροχοί ερχόντουσαν στην ευθεία κλείδωνε αυτόματα σε ευθεία θέση, και αυτό το σύστημα όμως αποδείχθηκε ότι δεν ήταν απαραίτητο, γιατί η ανάρτηση βοηθούσε τόσο το όχημα που στο τέλος αφαιρέθηκε σαν περιττό.
Το κιβώτιο είναι τελείως νέο σε σκέψη. σχεδίαση και υλοποίηση, σχεδιάστηκαν 13 διαφορετικά και κατέληξαν σε 1, έτσι πέρασαν τα χρόνια με την μέθοδο trial & error, όταν μια μικρή ομάδα 2-3-5 ατόμων προσπαθεί μέσα στις άλλες καθημερινές υποχρεώσεις με εργασία λίγων ωρών να προχωρήσει κάτι τόσο μεγάλο για τις δυνάμεις τους και τόσο πρωτοποριακό που σκέφτηκε μόνο ο ένας, ο καιρός δεν φτάνει, όπως και τα χρήματα, ως εκ τούτου δεν θεωρώ τον Κορρέ κατασκευαστή μικρών οχημάτων, είναι κάτι άλλο έξω από τις συνήθεις προδιαγραφές της μικροβιοτεχνίας, απλά γιατί το όλο project μέχρι τώρα ήταν ένα συνεχές R&D ενός ατόμου, είναι λάθος να επιχειρούμε την κατάταξη του στις βιοτεχνίες οχημάτων και να προσπαθούμε να δούμε ποιός και πόσο θα το αγοράσει, αν θα πετύχει στην αγορά, αν έχει αεροτομή, φτερά, χρώματα κλπ. όταν ολοκληρωθεί η λειτουργικότητα του ως προς την ανάρτηση του που είναι το βασικό σκέλος της σχεδίασης τα υπόλοιπα είναι πολύ απλούστερα να γίνουν.
Εγώ αυτά είδα, αυτά κατάλαβα, αυτά υποστήριξα, όλα τα υπόλοιπα με αφήνουν αδιάφορο, πληγώνομαι όμως όταν βλέπω μεγάλους και μορφωμένους ανθρώπους να κάνουν κριτική για κάτι που αγνοούν παντελώς, και το χειρότερο, μετά από τόσο κράξιμο που τους έριξα επίτηδες δεν είχε κανείς το φιλότιμο να σκύψει με προσοχή επάνω από αυτό το πράγμα και να πεί, ναι είναι καλό γαι αυτούς τους λόγους, ή είναι μαλακία πάλι για αυτούς τους λόγους, αυτό θα το επικροτούσα, εγώ αν είχα φάει τόσο κράξιμο θα είχα προβληματιστεί για ποιό λόγο με κράζει αυτός ο ηλίθιος και θα έψαχνα, θα διάβαζα, θα ρώταγα, να δω αν αξίζω το κράξιμο ή αν θα έπρεπε να πάρω κεφάλια.
Αλλά εγώ είμαι άλλο λόγω διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας, έτσι ακολουθώ το ρητό των αρχαίων που έλεγαν, μη προτρεχέτο η γλώττα της διανοίας.
Ο ρόλος μας εδώ δεν είναι, τουλάχιστον ο δικός μου, να κάνω του Κορρέ υποδείξεις σε αυτά που σκέφτηκε και έφτιαξε, δεν μπορώ να φτάσω τόσο μακρυά, μπορώ όμως να κρίνω αν αξίζει, και αυτό υποστηρίζω τεχνικά, όχι με όρους του μάρκετινγκ, ένα καλό προϊόν μπορεί να στηρίξει μόνο του την ύπαρξη του και να βρεί τη θέση του στην αγορά, το χάλια προϊόν θέλει άλλη προσπάθεια, πιο εντατική και μεγαλύτερη σε πλάτος, αν είναι όμορφο όχημα ή άσχημο στο τέλος όπως όλα τα οχήματα θα κριθεί με όπως κρίνονται όλα τα οχήματα,αν όμως σε αυτή τη φάση είναι γυμνό και άσχημο δεν πρέπει να κρίνεται από αυτό, γιατί είναι κάτι άλλο και όχι κάτι που πάει να τα βάλει με τον Πινινφαρίνα, ούτε προσπάθησε να περάσει σαν τέτοιο.
Όσο για τους επενδυτές, αυτοί είναι πολύ πιο έξυπνοι από ότι νομίζουμε και μπορούν να διακρίνουν πίσω από το άσχημο πρωτότυπο αν αξίζει να του δώσουν σημασία ή όχι γιατί έχουν στρατιές πραγματικών ειδικών, όχι εικονικών, για να κρίνουν.
Άλλο ένα μεγάλο ανούσιο πόστ από εμένα, τι να κάνουμε, δεν μπορώ να υποστηρίξω με δευτεροκλασάτες ατάκες 3 λέξεων ένα σκεπτικό, γιατί μιλάω επειδή έχω κάτι να πω, δεν μπορώ να μουγκρίζω.
-
Μετά και το παραπάνω ανούσιο ποστ να ρωτήσω και εγώ, έχει βρεθεί επενδυτής για το project 4 που να πλερώνει με λεφτά;
-
Ο Κορρές είναι ενας εξυπνος τολμηρός και επίμονος ανθρωπος που τυχαίνει να είναι καί πολυ καλός μηχανικός.
Για παράδειγμα εχει εξάγει καλούπια για κατασκευή αεροδιαδρόμου για λογαριασμό της Γερμανικής HOCHTIEF στήν Κίνα!! Δεν ειχε μηχανικούς η HOCHTIEF ή δεν μπορούσε να τα φτιάξει φθηνοτερα στην Κίνα;;Αυτό που εκανε τον Κορρε να ασχοληθεί με το αυτοκίνητο ειναι οτι αυτό πού σχεδίασε δεν είχε κατασκευαστεί απο αλλον στό παρελθόν. Οταν εφτασε η στιγμή για να πατεντάρει ειδε οτι ο τύπος αυτής της ανάρτησης ειχε κατοχυροθεί απο τό 1930 αλλα ποτέ δεν ειχε εφαρμοστέι(παρα μόνο στό 2CV ενα τμήμα της) προφανός επειδή επιανε πολύ χώρο. Εδωσε λύση στο χωροταξικο και αυτήν πατεντάρισε.Το σασμάν στον ελάχιστο χώρο που καταλαμβάνει εχει κεντρικό διαφορικο, μπροστινό διαφορικό και τρείς τελικές επιλογές μετάδοσης με τίς ελάχιστες απώλιες (συγχαρητήρια απο drexler)το οποίο αντεχει πάνω απο 1000hp.
Το οτι έφτασε να γίνει ενα τόσο ακριβό project είναι γιατί απο την στιγμή που βρέθηκαν διάφοροι χρηματοδότες που εβαλαν τα χρήματά τους(εν λευκό) γιά να φτάσει το αντικείμενο αυτο να γίνει προιον, το να γινει ακριβό ήταν μονόδρομος γιατι για να παράξεις ανταγωνιστικό φθηνο το κοστος της επένδυσης είναι τεράστιο.Τι διαφορετικό εχει αυτο το αυτοκίνητο απο τα αλλα;;
Οταν χοροπήδηξει καποιος βαρύς στον μαρσπιέ νιώθει οτι το αμάξι ειναι κούτσουρο και οταν μπεί μεσα και το τρέξει σε πραγματικούς δρόμους ή ανώμαλο εδαφος ειναι οτι πιό μαλακό εχει οδηγήσει στην ζωή του, ενώ στο τιμονι ειναι απόλυτο.
Δεν εχει roll δεν εχει pitch και ο τροχός δεν χάνει ποτε την επαφή μέ το έδαφος. Αυτα δεν θά τα βρει κανείς ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού.
Συνδυάζοντας τα παραπάνω με, απολυτο μοτερ, σασμάν που σου δίνει ολες τις επιλογές που μπορει κανείς να ζητήσει, επιλογή υψούς, απόλυτα φρένα, στιβαρή κατασκευή που αντεχει γεμάτη από CNC κατεργασμένα αεροπορικού τύπου αλουμίνια, ανθρακονήματα,δέρματα.
Είναι ακριβό;; συγκρίνοντας το με πιό; -
Μετά και το παραπάνω ανούσιο ποστ να ρωτήσω και εγώ, έχει βρεθεί επενδυτής για το project 4 που να πλερώνει με λεφτά;Πρέπει να με ενδιαφέρει ή να με αφορά ?
-
Η ερώτηση πήγαινε προς την κολεκτίβα συνεργατών του μπαρμπακορρε που φιλοξενούμε στο τοπικό.
-
Ο χρήστης manosvo έγραψε:
Ο Κορρές είναι ενας εξυπνος τολμηρός και επίμονος ανθρωπος που τυχαίνει να είναι καί πολυ καλός μηχανικός.
Για παράδειγμα εχει εξάγει καλούπια για κατασκευή αεροδιαδρόμου για λογαριασμό της Γερμανικής HOCHTIEF στήν Κίνα!! Δεν ειχε μηχανικούς η HOCHTIEF ή δεν μπορούσε να τα φτιάξει φθηνοτερα στην Κίνα;;Εγώ φτιάχνω ωραίο ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ. Όλο το χωριό έχει να το λέει, αλλά τη συνταγή δεν τη δίνω σε κανένανε.
Αν ξεκινήσω αύριο λες να καταφέρω να φτιάξω και αυτοκίνητο σε 15-20 χρόνια; -
μπραβο! για το κοκορετσι.
Οχι μαλον δεν σε βλεπω για αυτοκίνητο ουτε σε 30χ. και αυτο γιατι σου λείπει η αντιληψη του μηχανικου.
βλεπεις αλλα δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις, σου εξηγούν αλλα δεν καταλαβαίνεις τί σου εξηγούν, οπότε μεινε στο κοκορέτσι. -
Οι γονείς μου μου λένε ότι είμαι εξυπνος και επίμονος. Γιατί να μην τα καταφέρω;
Άλλωστε όπως είχε πει και ένας μεγάλος φιλόσοφος, αν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πραγματοποιήσεις. -
Μετά και το παραπάνω ανούσιο ποστ να ρωτήσω και εγώ, έχει βρεθεί επενδυτής για το project 4 που να πλερώνει με λεφτά;
Πρέπει να με ενδιαφέρει ή να με αφορά ?
οχι απλα ηθελε και καλα να απαντησει με ακομα μια σαχλαμαρα.
-
μπραβο! για το κοκορετσι.
Οχι μαλον δεν σε βλεπω για αυτοκίνητο ουτε σε 30χ. και αυτο γιατι σου λείπει η αντιληψη του μηχανικου.
βλεπεις αλλα δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις, σου εξηγούν αλλα δεν καταλαβαίνεις τί σου εξηγούν, οπότε μεινε στο κοκορέτσι.Εαν ξερεις κατι παραπανω για το προτζεκτ ευχαριστως να το ακουσουμε.Ειναι πολλοι που ενδιαφερονται να μαθουν κατι παραπανω για το συγκεκριμενο.Τα τρολλακια γραφτα στα παπαρια σου.
-
Οι γονείς μου μου λένε ότι είμαι εξυπνος και επίμονος. Γιατί να μην τα καταφέρω;
Άλλωστε όπως είχε πει και ένας μεγάλος φιλόσοφος, αν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πραγματοποιήσεις.Αυτό δεν το είπε κανένας μεγάλος φιλόσοφος, αλλά ένας καλός συγγραφέας ο Πάουλο Κοέλιο και το αναπαρήγαγε σαν εξυπνάδα ο κοκκορετσας του χωριού.
Πάρε κι άλλα του ίδιου να λές στα κοριτσάκια να ψαρώνουν
-
Άλλωστε όπως είχε πει και ένας μεγάλος φιλόσοφος, αν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πραγματοποιήσεις.Αυτό δεν το είπε κανένας μεγάλος φιλόσοφος, αλλά ένας καλός συγγραφέας ο Πάουλο Κοέλιο και το αναπαρήγαγε σαν εξυπνάδα ο κοκκορετσας του χωριού.
Πάρε κι άλλα του ίδιου να λές στα κοριτσάκια να ψαρώνουν
Πράγματι πολύ καλός συγγραφέας ο Κοέλιο, αλλά ο πρώτος που χρησιμοποίησε αυτή τη φράση είναι ο φιλόσοφος Joseph Gayetty.
Δεν είναι κακό να μην ξέρεις, κακό είναι να μη θέλεις να μάθεις. Ξέρεις άραγε ποιός το είπε αυτό;Νομίζω ότι είμαστε off-topic όμως.
-
επιμονή και θέληση μονο στις εξυπναδες διακρίνω.
Άλλωστε όπως είχε πει και ένας μεγάλος φιλόσοφος, αν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πραγματοποιήσεις.Εαν ξερεις κατι παραπανω για το προτζεκτ ευχαριστως να το ακουσουμε.Ειναι πολλοι που ενδιαφερονται να μαθουν κατι παραπανω για το συγκεκριμενο.Τα τρολλακια γραφτα στα παπαρια σου.
Τι θές να μάθεις;
-
επιμονή και θέληση μονο στις εξυπναδες διακρίνω.Οι γονείς μου μου λένε ότι είμαι εξυπνος και επίμονος. Γιατί να μην τα καταφέρω;
Άλλωστε όπως είχε πει και ένας μεγάλος φιλόσοφος, αν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πραγματοποιήσεις.Εαν ξερεις κατι παραπανω για το προτζεκτ ευχαριστως να το ακουσουμε.Ειναι πολλοι που ενδιαφερονται να μαθουν κατι παραπανω για το συγκεκριμενο.Τα τρολλακια γραφτα στα παπαρια σου.
Τι θές να μάθεις;
Ξερεις ποιός είπε τα μισα απ αυτά;
Korres Project 4