-
εγώ αν ειναι ο Kacey θα κατέβω να βοηθήσω πάντως ..Αλλά μετά θα του το κοπανάω μια ζωή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
...trident1971 όσα έγραψες με βρίσκουν σύμφωνο. Απόλυτα σύμφωνο! Όμως...
Το θέμα είναι ότι τις 200άρες και τα λοιπά καγκουριλίκια τα κάναμε και εμείς παλαιότερα ειδικά εκεί στα τέλη της προηγούμενης χιλιετίας! Εγώ τα έκανα και με πεζοδρομιοκυνηγό, τρομάρα μου (scoupe gt)!!! Το γεγονός ότι δεν σκοτώθηκα ή δεν σκότωσα φτάνει για να με κάνει να πιστεύω στην ύπαρξη του Θεού!
Μήπως τελικά αντί να τους συμβουλεύουμε με ...πατρική διάθεση να σκεφτούμε ότι ανάλογες συμπεριφορές είναι απλά φάσεις ζωής και απλά να ευχόμαστε να ωριμάσουν γρηγορότερα από εμάς!
Βγαίνουμε τώρα σε ηλικίες κοντά η μετά τα δεύτερα 'άντα' και το παίζουμε γεροσοφοί στους πιτσιρικάδες οδηγούς λες και εμείς στην ηλικία τους οδηγούσαμε όπως τώρα! Τότε κοιτούσα το ταχύμετρο και το στροφόμετρο από την μέση και πάνω, τώρα κοιτώ το...οικονομόμετρο!
Φίλε μου μεγαλώνουμε και πλέον είμαστε αυτό που τότε λέγαμε ότι δεν θα γίνουμε ποτέ!
Είτε μας αρέσει είτε όχι... -
Φιλε μου ποιος σου μιλησε για ''πιτσιρικαδες''??
-
Απλά οι οικογενειάρχες γέρασαν. Εμείς ακόμα όχι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά οι οικογενειάρχες ωρίμασαν. Εμείς ακόμα όχι.Fixed
-
Δεν βλέπω τίποτα ώριμο στο να μην ξέρεις πότε να πατήσεις και πότε όχι...
-
Εγω παντως στην ηλικια των 35 βρισκομαι στην πιο ωριμη οδηγικα... με μπολικη εμπειρια ολα αυτα τα χρονια (πιστες, δρομο) και παντα με καλοστημενο και καλοσυντηρημενο αυτοκινητο
-
Στα ταξιδια παω με τα ορια ταχυτητας.... αντε και ενα κλικ παραπανω! (Αθηνα Θεσσαλονικη 495χλμ - 4.30 ωρες συνηθως)
Απο εκει και περα συνηθως παω με τα ορια... εκτος και αν με πιασει καμια κριση... οπως προχτες την δευτερα που γυρνουσα απο καλαματα και μεχρι την κορινθο πηγενα 140-160 σχεδον παντου!!!Οπως ειπε και ο spyros.s λιγο πιο πανω.... υπαρχει Θεος... και το λεω επειδη ακομα ζω!!! το οτι επι μια σχολικη χρονια καθε μερα στις 7+ το πρωι στην διαδρομη Ζουμπερι - Ν.Μακρη - Ζουμπερι ακριβως εξω απο την Prova χτυπουσα κοφτη 4της 175 χλμ!!!!!
Οποιος ξερει την διαδρομη μπορει να καταλαβει.... εγω πλεον μετα απο, 17 χρονια, απο εκει περναω με 40-50 το πολυ!!! -
Δεν ειχα 'πατρικη' διαθεση, απλα σημειωσα τη γνωμη μου. Εχω τρεξει 'παραπανω' και εγω, ναι, αλλα διαπιστωσα πως μονο προβληματα θα μπορουσε να μου φερει τελικα. Δε μιλω για την τσεπη, τωρα ειναι ακριβοτερη η βενζινη, αυριο μπορει να ειναι φτηνοτερη.
Παραμενει η αποψη μου για τους μαλακες της Παραλιακης και της Εθνκης οδου (μεσα στην πολη), για τις ηλιθιες μαναδες με παιδια στην αγκαλια, για ανθρωπους που εχουν βγαλει πανεπιστημιο και λενε 'αμα προσεχεις δεν τρακαρεις' την ωρα που δε φορουν ζωνη, κλπ. Αυτα μαλλον πανε στο 'ζωα'.
-
-
Την ειχα δει την εκπομπη, καποιες στιγμες αλλαζα καναλι απο τα νευρα μου, απο τις μαλακιες που ακουγα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Την ειχα δει την εκπομπη, καποιες στιγμες αλλαζα καναλι απο τα νευρα μου, απο τις μαλακιες που ακουγα...κεισι εσύ ?? αποκλείεται
-
Τι να κανω ρε παλικαρι, εχω πολυ μικρη ανοχη στις μαλακιες. Ετσι ειμαι προγραμματισμενος.
-
Ενδιαφέρον βίντεο, δείχνει και για μια ακόμη φορά το ότι το 'αυτά στην Ελλάδα μόνο' δεν ισχύει.
-
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
«Φρένο» στην ταχύτητα των οχημάτων από την ΕΕΜετά από αρκετή σκέψη, χρόνια αφιερωμένα στο αυτοκίνητο και τους αγώνες γενικότερα έχω καταλήξει ότι τελικά πρέπει να αντιληφθούμε τι είναι το αυτοκίνητο, γιατί δημιουργήθηκε, που εξυπηρετεί. Δε δημιουγήθηκε για να γίνονται αγώνες, αλλά για ευκολότερη, αμεσότερη μεταφορά των ανθρώπων. Όσο και εαν μου/μας κακοφαίνεται έτσι έχουν τα πράγματα.
Σε κάποια χρόνια δε θα οδηγάμε, τα αυτοκίνητα θα μας πηγαίνουν όπου(σχεδόν) τους ζητήσουμε και θα γίνει προσπάθεια να εκμηδενιστούν τα τροχαία. Φυσικό δεν είναι;
-
Tότε δε θα είναι αυτο-κίνητα.
-
Τετοιας φιλοσοφιας μετρα συνηθως εχουν το αντιθετο αποτελεσμα...
-
(Ξεθάψιμο θέματαος)
Γι'αυτό εδώ, τι γνώμη έχετε;
Έκανα βλακεία που τηρούσα τα μεταβλητά όρια ταχύτητας σε τούνελ; Μήπως υπήρχαν μεγαλύτερες πιθανότητες να προκληθεί ατύχημα τη στιγμή που όλοι οι άλλοι πηγαίνανε με διπλάσια ταχύτητα από εμένα;
-
Σαν τα ζώα ο ένας πάνω στον άλλον, μπολιτισμός.
Αυτοί ακόμα και gps να έχουν με προειδοποιήσεις, θα τρακάρουνε ναπούμε.
Σαν αυτόνανε
Του λέει
-σε 200 μέτρα λακούβες
-σε 200 μέτρα κίνδυνος
-σε 200 μέτρα ατύχημα
ΣΤΜΠΤΣΤΟΥ ΟΛΑπωω ρε και πατριωτική μουσικούλα στο τέλος με στίχους
-μαύρη η νύχτα, οι σφαίρες σφυρίζουν στην στέπα
-μόνο ο αέρας φυσάει στα καλώδια, τα αστέρια αχνοφέγγουνΕΠΟΣ βιντεάκι, τα έχει όλα, σημύδες, ΚΑΜΑΖ, πατριώτες, στούκα
Τηρείτε τα όρια ταχύτητας;