-
Ειναι facelift το παραπανω αλλα δε νομιζω μια clk να συγκρινεται σε νεανικοτητα σε σχεση με την slk.
-
@Θωμάς
Υπερβολικά μικρή η κατανάλωση που αναφέρεις Θωμά Με σταθερά 130-140 χλμ δεν έχω δει τέτοια νούμερα με κάνενα αυτοκίνητο, από super mini μέχρι 2λιτρο d-seg -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Προσωπικα θα πηγαινα για κατι τετοιο..http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3722987/
Θα τη φορτωνεις και με παραπανω γκομενακια αμα λαχει...
Κατι που διαβασα για αυτο ειναι για την ακαμψια του σασι οποτε καλυτερο θα ηταν να προτιμησεις τo facelift μοντελο του συγκεκριμενου που ηταν ποιο στιβαρο.Τωρα το συγκεκριμενο δεν εχω ιδεα αν ειναι facelift καλυτερα να μιλησουν οι γνωστες των μερκ!
@ Thomas_C200K
Αν είναι έτσι στα 130-140 μέση ταχύτητα, κάτω από 7,5-8litra/100 km τη θεωρώ πολύ καλή για κομπρέσσορα με 163 άτια που κινεί 1,5 τόνο και βγήκε ο κινητήρας πριν το 2003Φίλε μου αυτό πρώτα έψαξα και μετά τυχαία googlara τιμές της SL...Το σκέφτηκα πρώτο να σου πώ την αλήθεια, αλλά δε μου αρέσει καθόλου το τιμόνι και ως μεγαλύτερο θα παρκάρω ένα κλικ χειρότερα όταν κατεβαίνω κέντρο...Επίσης ελάχιστα μου παπουδίζει και δεν είναι τόσο νεανικό όσο η SL..Αλλά είναι καλό και όμορφο deal και αυτή....Ο γείτονας μου το έδωσε 12.000 με 110.000 χλμ αν θυμάμαι καλά πριν ένα τρίμηνο...ολόιδιο όπως στη φώτο...Δυστυχώς είμουν ακόμα με την ακατανόμαστη...
-
Προσωπικα θα πηγαινα για κατι τετοιο..http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3722987/
Θα τη φορτωνεις και με παραπανω γκομενακια αμα λαχει...
Κατι που διαβασα για αυτο ειναι για την ακαμψια του σασι οποτε καλυτερο θα ηταν να προτιμησεις τo facelift μοντελο του συγκεκριμενου που ηταν ποιο στιβαρο.Τωρα το συγκεκριμενο δεν εχω ιδεα αν ειναι facelift καλυτερα να μιλησουν οι γνωστες των μερκ!
Φίλε μου αυτό πρώτα έψαξα και μετά τυχαία googlara τιμές της SL...Το σκέφτηκα πρώτο να σου πώ την αλήθεια, αλλά δε μου αρέσει καθόλου το τιμόνι και ως μεγαλύτερο θα παρκάρω ένα κλικ χειρότερα όταν κατεβαίνω κέντρο...Επίσης ελάχιστα μου παπουδίζει και δεν είναι τόσο νεανικό όσο η SL..Αλλά είναι καλό και όμορφο deal και αυτή....Ο γείτονας μου το έδωσε 12.000 με 110.000 χλμ αν θυμάμαι καλά πριν ένα τρίμηνο...ολόιδιο όπως στη φώτο...Δυστυχώς είμουν ακόμα με την ακατανόμαστη...
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
@Θωμάς
Υπερβολικά μικρή η κατανάλωση που αναφέρεις Θωμά Με σταθερά 130-140 χλμ δεν έχω δει τέτοια νούμερα με κάνενα αυτοκίνητο, από super mini μέχρι 2λιτρο d-segΤο θέμα είναι οτι τους μήνες Νοε-Δεκ-Γεν-Φλεβ αυτή ήταν η κατανάλωση μου, βαρυά στα 7.0λτ/100χλμ, το θέμα είναι ευρεία χρήση cc, και όχι απότομες επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις. Με τις αφραγκίες του τελευταίου καιρού είχα σωθεί και η βενζίνη ακρίβαινε . (Η διαδρομή ήταν Αγρίνιο-Αθήνα-Αγρίνιο) και στις μετακινήσεις των Αθηνών δεν είχα κάποιο θέμα .
Πάνε οι εποχές που ήμουν απο τα 10λτ και πάνω
Πάντως μεγάλο ρόλο παίζουν και οι πιέσεις των ελαστικών, όσες φορές ταξίδευα με 7 λτ και κάτι ψιλά ήξερα ότι δεν είχα τις σωστές πιέσεις -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ειναι facelift το παραπανω αλλα δε νομιζω μια clk να συγκρινεται σε νεανικοτητα σε σχεση με την slk.και εγώ νομίζω ότι συμφωνώ...
-
Ο χρήστης pavkotsidis έγραψε:
Ειναι facelift το παραπανω αλλα δε νομιζω μια clk να συγκρινεται σε νεανικοτητα σε σχεση με την slk.
και εγώ νομίζω ότι συμφωνώ...
Συμφωνω αλλα για εμενα ειναι ποιο σωστο αυτοκινητο επειδη μπορεις να τη φορτωσεις οποτε θες με 4 ατομα. Τωρα βεβαια τα γουστα του καθενος δε γινεται να τα κρινω εγω... Προσωπικα θα πηγαινα για μιατουλα αμα ηθελα σπορτζιδικη συμπεριφορα και σε ενα 'μεγαλο' αμα το ηθελα για ποιο γενικη χρηση!
-
Οσον αφορα τις καταναλωσεις μην ξεχνατε οτι εχει πολυ καλα κλιμακωμενο σασμαν και πολυ καλη αεροδυναμικη για τον αυτοκινητοδρομο
-
Συμφωνω αλλα για εμενα ειναι ποιο σωστο αυτοκινητο επειδη μπορεις να τη φορτωσεις οποτε θες με 4 ατομα.
Θα κανεις τον ταξιτζη για τα υπολοιπα 3 ατομα? Ας ερθουν με αλλο μεσο
Το λεω και το ξαναλεω...οσοι σκεφτονται 2θεσιο, αυτη η ατακα (να χωρανε και αλλοι) ειναι η πιο ηλιθια...και ισως εμπεριεχει ολιγον απο ζηλια. Φυσικα και δεν παει σε σενα αυτοΠαρεπιπτοντως για το φιλο που ψαχνει, εγω εχω την παλια 2λιτρη slk με τα 192 ατια και το αμαξι ειναι καταπληκτικο σε ολα !!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Συμφωνω αλλα για εμενα ειναι ποιο σωστο αυτοκινητο επειδη μπορεις να τη φορτωσεις οποτε θες με 4 ατομα.
Το λεω και το ξαναλεω...οσοι σκεφτονται 2θεσιο, αυτη η ατακα (να χωρανε και αλλοι) ειναι η πιο ηλιθια...και ισως εμπεριεχει ολιγον απο ζηλια. Φυσικα και δεν παει σε σενα αυτοΠαρεπιπτοντως για το φιλο που ψαχνει, εγω εχω την παλια 2λιτρη slk με τα 192 ατια και το αμαξι ειναι καταπληκτικο σε ολα !!
Φίλε μου είμαι 34, μόλις χώρησα. Ευτυχώς τουλάχιστον σκυλιά/γατιά δεν πρόλαβα να κάνω. Οι φίλοι μου έχουν όλοι αυτοκίνητο φυσικά και είναι σχεδόν όλοι μπαμπάδες...οπότε ΄το αμάξι το θέλω και το χρειάζομαι αποκλειστικά για την πάρτι μου...για μια φορά στη ζωή μου...Η δικιά σου είναι αυτή λογικά με τα 192 άτια...? Μπορείς να μου απαντήσεις στα εξής που έθεσα αρχικά στο φορουμ...:
Επειδή όμως στη ζωή δεν κολύμπησα πουθενά χωρίς να ξέρω ακριβώς τι παίζει... δεν ξέρω τι έξοδα βγάζει ένα τέτοιο αυτοκίνητο και θέλω να μάθω πέρα από...
Σήμα 300 ευρώ (1.800 κ.ε)
17άρια λάστιχα (500-600 ευρώ)- Service κάθε πότε όμως (μικρό και μεγάλο) και πόσο κοστίζουν σε εξουσιοδοτημένο και μή...?????
- Έχει καδένα ή ιμάντα και κάθε πότε αλλάζει ο ιμάντας αν έχει ιμάντα και πόσο κοστίζει...??
- Τι κατανάλωση πραγματική έχει μέσα σε πολή (όχι πατημένος) και σε ταξίδι (130 km μέση ταχύτητα)..?
- Αέριο έχει βάλει κανείς στον κομπρέσορα με τα 163..??
- Κρυφά κόστη....????
- Συντήρηση ηλεκτρικής οροφής?
- Κάτι άλλο που θα πρέπει να ξέρω..?
Αυτό επίσης που δε μπορώ να συμβιβαστώ είναι ο θόρυβος στο ταξίδι....Θέλω να μην ακούγεται γκιχ...Με την SLK θα έχω θέμα με την οροφή και το θόρυβο???...Διάβασα σε foroum ότι είναι κουδουνίστρα...Ισχύει...???
-
Ιδια ηλικια εχουμε παρεπιπτοντως.
Εμενα επειδη ειναι το παλιο μοντελο και μαλιστα τα χει τα χρονακια του (μοντ 97) ισως διαφερουν πολλα πραγματα σε σχεση μ αυτο που κοιτας εσυ. Οποτε δεν μπορω να σου απαντησωΓια το δικο μου επιγραμματικα
δεν μου χει βγαλει σχεδον τιποτα
καταναλωση εντος πολης απο 12 λιτρα εως...παρα πολυ αν το πατας συνεχεια. Ταξιδι δεν ξερω γιατι δεν κανω αλλα υποθετω οτι δεν θα πεφτει κατω απο 10
σερβις εγω κανω καθε 10.000 χλμ με κοστος γυρω στα 200€ σε συνεργειο εκτος αντιπροσωπειας φυσικα
εχει καδενα και δεν ασχολεισαι
οροφη αψογη σε λειτουργια και στεγανοτητα, στη λιπαινουν στο συνεργειο
τριγμοι αρκετοι
λαστιχα με τις στοκ 16αρες, μετρια απο 350€ εως κανα 500αρικο για τις τοπ μαρκες
να προτιμησεις χειροκινητο αν εχεις εστω και λιγη απο καυλα
γκαζια και ροπη αφθονη με το δικο μου..σαφως αργοτερο με τα 163 -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Οχι κανενα θεμα!
Απλα το σκεφτομαι λιγο ποιο πρακτικα το θεμα!Αμα εχει ο φιλος σκοπο να κρατησει και το VW ας παρει το διθεσιο (βεβαια δε σου βαζω το πιστολι στον κροταφο απλα το σκεφτομαι αλλιως το θεμα μαλλον σκεφτομαι πολυ τους αλλους! ).
Εγω προσωπικα αν ειχα φραγκα, θα επαιρνα την slk η ενα παρομοιο διθεσιο και ενα μικρουλι 4 θεσιο, φαση c1,107,aygo,ka κλπ αμα τυχει κατι να μαζεψω και καναν αλλον η για να κινουμαι μεσα στη πολη με οικονομια να μη χαλαω το εργαλειο!!
-
Αφου προκειται να την κρατησεις 1-2 χρονια για να κανεις το κεφι σου, παρε μια r170 με τα 192 που τις δινουν τσαμπα...ειναι και πολυ πιο γρηγορη και διασκεδαστικη. Δεν αξιζει να δωσεις 3πλασια λεφτα για τοσο μικρο χρονικο διαστημα
-
-μόλις χωρισμένος και μου έχουν γυρίσει τα μυαλά..
-με σχεδόν 6ψήφιο νούμερο καταθέσεων στην τράπεζα
-Οδηγάω ένα αυτοκίνητο 12ετίας (WV)
-Είμαι στη φάση, που θέλω να κάνω κάτι για μένα
-να την κρατήσω κανά 2χρονο και μετά χωρίς να χάσω μεγάλο μέρος του κεφαλαίου μου
-τη βγάζουνε από 9.5-12.5 l/100 km που με προβληματίζει
-στη ζωή δεν κολύμπησα πουθενά χωρίς να ξέρω ακριβώς τι παίζει
Περιμένω με ανυπομονησία:
1)To νέο Q2
2)To Νέο Tiguan Sports Coupe
3) Και το νέο Α5απο τα παραπανω φιλε μου (no offence) καταλαβαινω οτι οντως εισαι σε συγχυση.
στο θεμα μας τωρα
για δειξε τα μετρητα σου σε μια καλυτερη τιμη για αυτο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3771625/αντε εδω στη χειροτερη
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3654531/ -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
-μόλις χωρισμένος και μου έχουν γυρίσει τα μυαλά..
-με σχεδόν 6ψήφιο νούμερο καταθέσεων στην τράπεζα
-Οδηγάω ένα αυτοκίνητο 12ετίας (WV)
-Είμαι στη φάση, που θέλω να κάνω κάτι για μένα
-να την κρατήσω κανά 2χρονο και μετά χωρίς να χάσω μεγάλο μέρος του κεφαλαίου μου
-τη βγάζουνε από 9.5-12.5 l/100 km που με προβληματίζει
-στη ζωή δεν κολύμπησα πουθενά χωρίς να ξέρω ακριβώς τι παίζει
Περιμένω με ανυπομονησία:
1)To νέο Q2
2)To Νέο Tiguan Sports Coupe
3) Και το νέο Α5απο τα παραπανω φιλε μου (no offence) καταλαβαινω οτι οντως εισαι σε συγχυση.
στο θεμα μας τωρα
για δειξε τα μετρητα σου σε μια καλυτερη τιμη για αυτο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3771625/αντε εδω στη χειροτερη
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3654531/Φίλε μου ναι, είμαι σε φάση σύγχησης γενικά αλλά κρίνεις σχετικά γρήγορα και στενά, τα λίγα που διαβάζεις.....
- Περιληπτικά θα σου πω και 10.000.000 ευρώ να είχα, θα κοιτούσα την κατανάλωση ενός αυτοκινήτου, καθώς εν έτη 2013 με τέτοιους κινητήρες που υπάρχουν τι νόημα θα΄είχε να πάρω μεταχειρισμένο με 10.000 και να δίνω βενζίνες άλλα 10.000 κάθε χρόνο..χάνεται το value for money...
- Τμήμα της δουλειάς μου είναι το Risk Management Ενεργειακών κυρίώς έργων....Σημαίνει ότι αναλύεις τα πάντα, πριν αποφασήσεις την υλοποίηση της επένδυσης...όπερ παρόμοια φάση το αυτοκίνητο...ενώ το ότι οδηγάω ακόμα ένα WV 12ετίας ενώ μπορούσα να το αντικαταστήσω σημαίνει ότι είμαι συντηριτικός και κρατάω τα πράγματά μου...
- Τα Α5,TIGUAN, Q2 τα περιμένω γιατί σκάνε σύντομα, πιο ελαφριά, οικονομικά και με καλύτερους κινητήρες και προφανώς μου άρεσαν πολύ οι προκατόχοι τους, αλλά ήταν ήδη πολλά χρόνια στην αγορά. Μπορεί η SL να μην έχει καμιά σχέση με αυτά, αλλά και η ζωή μου πλέον είναι εργένικη και όχι μελλοντοπατέρα...και βλέπω μια ευκαιρία να πάρω ήδη σκοτωμένη μια και να μεταθέσω το άγχος της μεγάλης/μόνιμης αγοράς 2-3 χρόνια πιο μετά, οδηγώντας ταυτόχρονα κάτι εντελώς διαφορετικό..που για τα λεφτά του μου αρέσει αρκετά...
Στα αμάξια που αναφέρεις το:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3771625/
έχει φοβερό διαφορετικό τιμόνι, αλλά είναι αυτόματο και καγκουρίζει για τα γούστα μου με τις 18αρες......Εγώ ψάχνω χειροκίνητο και μόνο....To τι΄μόνι της πάντως είναι απίστευτα πιο ωραίο από το άλλο....
Υ.Γ.: Ξέρει κανείς αν αυτό ήταν το τιμόνι του facelift της FL R171 ή έμπαινε ως extra..?Το
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3654531/ δεν είναι μαύρο...Επίσης να δεις που είναι και εισαγωγής με πρώτη άδεια στο εξωτερικό πριν το 07 καθώς δε βλέπω (αν και δε φαίνεται καλά) τις αλλαγές του FACELIFT...
Αυτά friend...Σε ευχαριστώ πάντως
-
ΑΝ δεν με εκραζε η συζυγος θα την ηθελα πολυ αυτη..SLK R170 2λιτρη με τα 192, alla πρεπει πρωτα να πουλησω ειτε barchetta ειτε μχ5 μου....
-
Φίλε μου ναι, είμαι σε φάση σύγχησης γενικά αλλά κρίνεις σχετικά γρήγορα και στενά, τα λίγα που διαβάζεις.....
- Περιληπτικά θα σου πω και 10.000.000 ευρώ να είχα, θα κοιτούσα την κατανάλωση ενός αυτοκινήτου, καθώς εν έτη 2013 με τέτοιους κινητήρες που υπάρχουν τι νόημα θα΄είχε να πάρω μεταχειρισμένο με 10.000 και να δίνω βενζίνες άλλα 10.000 κάθε χρόνο..χάνεται το value for money...
εχεις υπολογισει ποσα χλμ το χρονο πρεπει να κανεις για να κερδισεις 10000 ευρω απο τη ΔΙΑΦΟΡΑ βενζινης μεταξυ ενος 1.8 η 2.0...δηλαδη 2 λιτρα ανα 100/χλμ (3.2 ευρω ανα 100 χλμ)...μιλαμε χοντρικα 300,000 χλμ...το χρονο.
Για ξανασκεψου τα νουμερα .....μηπως ηθελες να πεις 500-1000 ευρω το χρονο διαφορα σε βενζινες μεταξυ 1.8 και 2.0? τη στιγμη που θα δωσεις 6000-8000 λιγωτερα στην αγορα ΤΩΡΑ?...και οταν ξαναδωσεις σε 2-3 χρονια τη 2λιτρη θα χασεις 1-2 χιλιαρικα ενω στην 1.8 θα χασεις 8 χιλιαρικακια?...
καταλαβαινω οτι γουσταρεις την καινουργια...εχεις την διαθεση και την ανεση να την παρεις αλλα μη μας λες τετοια. Πες μας οτι τη γουσταρεις και παρτην με το καλο και πληρωσε την, αλλα μη μας λες 'φιδια' για 10000 σε διαφορα βενζινης
υγ φιλος βρεθηκε στη θεση σου και δεν παιρνει την αμαξαρα που θελει (μπορει εχει τα λεφτα) διοτι φοβαται οτι αν το μαθει η πρωην θα τον ξεσκισει στη διατροφη η οποιες απαιτησεις στα 'αποκτηματα'...με το σκεπτικο οτι εχει λεφτα αρα να πληρωσει.
Ρωτα δικηγορο.... -
Ρε ELTASSOS, τρόπος του λέγειν τα 10.000e, δεν εννοούσε συγκεκριμένο ποσό ο φίλος στα καύσιμα, ένα παράδειγμα έφερε
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Φίλε μου ναι, είμαι σε φάση σύγχησης γενικά αλλά κρίνεις σχετικά γρήγορα και στενά, τα λίγα που διαβάζεις.....
εχεις υπολογισει ποσα χλμ το χρονο πρεπει να κανεις για να κερδισεις 10000 ευρω απο τη ΔΙΑΦΟΡΑ βενζινης μεταξυ ενος 1.8 η 2.0...δηλαδη 2 λιτρα ανα 100/χλμ (3.2 ευρω ανα 100 χλμ)...μιλαμε χοντρικα 300,000 χλμ...το χρονο.
Για ξανασκεψου τα νουμερα .....μηπως ηθελες να πεις 500-1000 ευρω το χρονο διαφορα σε βενζινες μεταξυ 1.8 και 2.0? τη στιγμη που θα δωσεις 6000-8000 λιγωτερα στην αγορα ΤΩΡΑ?...και οταν ξαναδωσεις σε 2-3 χρονια τη 2λιτρη θα χασεις 1-2 χιλιαρικα ενω στην 1.8 θα χασεις 8 χιλιαρικακια?...
καταλαβαινω οτι γουσταρεις την καινουργια...εχεις την διαθεση και την ανεση να την παρεις αλλα μη μας λες τετοια. Πες μας οτι τη γουσταρεις και παρτην με το καλο και πληρωσε την, αλλα μη μας λες 'φιδια' για 10000 σε διαφορα βενζινης
υγ φιλος βρεθηκε στη θεση σου και δεν παιρνει την αμαξαρα που θελει (μπορει εχει τα λεφτα) διοτι φοβαται οτι αν το μαθει η πρωην θα τον ξεσκισει στη διατροφη η οποιες απαιτησεις στα 'αποκτηματα'...με το σκεπτικο οτι εχει λεφτα αρα να πληρωσει.
Ρωτα δικηγορο....Βρε friend, ενοείτε ότι τα 10.000 όπως είπε και ο koubeast είναι τρόπος του λέγειν και επίσης μου αρέσει η R171 αρκετά πιο πολύ από την R170 για τη διαφορά χρημάτων τους και ψήνομαι μόνο για αυτήν, μαύρη και χειροκίνητο κιβώτιο, με 17αρες ζάντες συγκεκριμένες. Στα 11-12 τη θεωρώ ήδη φθηνή. Αυτά τα έχω βρει...Δεν έχω λάβει απλά απαντήσεις στα ερωτήματά μου από κατόχους της....
-
Φιλε pavkotsidis καταληγουμε οτι θες SLK 200k r171 μαυρο και μονο.
Ωραια μεχρι εδω,
η γνωμη μου ειναι αφου θα το κρατησεις 2 χρονια μονο βρες ενα καλο να το γουσταρεις και παρτο χθες,
συμφωνω στο να μην παρεις διλιτρο γιατι μετα μπορει να μην πουλιεται ευκολα λογω φορωναλλα απο εκει και περα αν καιει ενα εναμιση λιτρο παραπανω στα 100χλμ για τα χιλιομετρα που θα κανεις στα δυο χρονια η διαφορα θα ειναι 3 γεμισματα του ρεζερβουζρ σου
και δεδομενου οτι τα υπολογιζεις ολα, θα το κρατησεις δυο χρονια αρα 2013-2015 και θα το πουλησεις το καλοκαιρι του 2015 γιατι το χειμωνα δε θα πιασεις την ιδια τιμη (ειπαμε τα μετραμε ολα) αρα σου μενει 1.5 καλοκαιρι να χαρεις το αμαξι που θες για να κανεις τη κ@λα σου.Παρτο χθες, 1000 πανω 1000 κατω δε θα σωθει κανεις.
Προτεινω να κοιτας facelift παντως γιατι καει και λιγοτερο ειναι και πιο σβελτο και ενα μεγαλο ποσοστο απο τη διαφορα τιμης θα το παρεις στη μεταπωληση
ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗΣ SLK200 R171...??