-
Ε, έτσι όπως την ανεβάζεις την yamaha, δεν μας χαλάει καθόλου...
Για το δικύλινδρο νομίζω συμφωνούμε, είτε σε V, είτε σε boxer, είτε σε σειρά έχει άλλη χάρη.
-
Αν το θεμα ειναι να κανεις καστομια οπως στην Αμερικη κανουν με τα Harley OK.
Προσωπικα τα Harley δεν μου αρεσουν καθολου .
Τα CR σημερα απευθεινονται σε ρετρολαγνους.
Το σημερινο αντιστοιχο των CR ειναι τα Streetfighters οπου παιρνεις ενα SS μηχανακι και το κανεις πιο φιλικο στον χρηστη για καθε μερα και για τους επαρχιακους δρομους της χωρας. -
Πρωτη φορα βλεπω ζαντα αυτοκινητου σε μηχανακι και εχω να πω ΛΑΪΚ!
-
Ε Μ Ε Τ Ο Σ ! ! ! ! 1 1 ! 1 ! 1 11
-
Όταν λέμε ότι μερικοί άνθρωποι είναι κιτς το άνωθεν εννοούμε ...
-
-
Όμορφο μηχανάκι, αλλά αυτό το εμπρός πηρούνι, πραγματικά δεν μου γεμίζει το μάτι!
Το ότι πας με 200+ με δαύτο, δείχνει ότι εσύ δεν μοιράζεσαι την ίδια γνώμη βέβαια, οπότε... -
Κουπέα, δεν θέλω να εκφέρω άποψη για την σχεδίαση του Ζ αλλά θεωρείς ότι ταιριάζει στην ηλικία σου,
πόσο μάλλον σε αυτό το χρώμα? Βλέποντας στο δρόμο ποιοί τα καβαλάνε συνήθως, ξεκράνωτοι 20ρηδες
με σορτσάκι και γυαλί καρναβάλι που μαρσάρουν έξω από καφετέριες, νιώθεις άνετα να το κυκλοφορείς?
Εγώ που είμαι 27 φαντάσου, έτσι όπως έχουν καταντήσει τα Ζ, ούτε που θα το σκεφτόμουν... -
Η εξάτμιση κάνει βαβούρα? Τι ράτσα είναι?
-
Coupea, πως και δεν εχεις παει ακομα στο 1000ρι, με τα upside down μπροστινα και τη ρυθμιζομενη αναρτηση πισω? Εμενα προσωπικα η τελευταια εμπειρια μου με z750, ηταν παρα μονο τρομακτικη!
-
Γενικά το Ζ είναι μηχανάκι μεγαλο-κάγκουρα. Βλέπω πολλούς τέτοιους με δαύτα. Όπως και όσοι είναι υπερβαροι (100-150 κιλά) παίρνουν varadero/gs1200. Λες και με αυτό μοιάζουν αδύνατοι...
-
Καλά επικίνδυνο δεν το λές σε καμία περίπτωση, απλά δεν είναι για πολλά πολλά ΚΑΙ από μπροστινό...
Πως σκατά οδηγείτε χωρίς καθρέφτες?
-
Επικίνδυνο δεν είναι... Αυτό που οδήγησα εγώ ήταν επικίνδυνο! Οδηγας χωρίς καθρέπτες, το μόνο πρόβλημα είναι στην εθνική, αν σου σκάσει κάνεις καμιά προσπέραση.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Το μόνοροβλημα ΔΕΝ ειναι στην εθνική που μπορείς να γυρίσεις και να κοιτάξεις
Και πάλι πρεπει να είσαι βλαμενος για να οδηγας χωρις -
Δε γινεται να γυρνας το κεφαλι αριστερα δεξια καθε τρεις και λιγο, γιατι πολυ απλα καθε τρεις και λιγο ειναι που μπορει να αλλαξουν τα δεδομενα. Πες νταλικα πισω σου; Πες το, ο καβλογκαζιαρης που ετρεξε περισσοτερο απο 'σενα; Ο σουπερμαν;
Οτι θες μπορει να σου κατσει.
Στην τελικη, δεν ειναι σπασαρχιδια να γυρνας και να κοιτας πισω αποσπωντας την προσοχη σου απο το δρομο;Ποτε δεν καταλαβα αυτους που βγαζουν τους καθρεπτες....
Απαιτουμε σαν μηχανοβιοι απο τα αυτοκινητα να μας προσεχουν και μας τη σπαει οταν δε γινεται. Βγαζει ομως ο μηχανοβιος τους καθρεπτες και γραφει τους αλλους στα παπαρια του ωστοσο; Η μηπως οδηγαει με ματια στην πλατη;
-
Οκ. Νομιζω απο θεμα σωματος κιλων κτλ σας εβαλα φωτο και οπως βλεπετε ειμαι ανετος στο θεμα αυτο. Η ηλικια παλι ειναι στο μυαλο και αν κρατανε χερια ποδια κτλ το καβαλας το μηχανακι χωρις προβλημα. Το συγκεκριμενο το πηρα συνειδητα οχι να δειχνω 20ρης αλλα για να ξανανιωσω 20ρης.
Ναι ειναι αλητικο δε λεω. Ομως το κυκλοφορω με ολα τα απαραιτητα σε εξοπλισμο και παντα κρανος. Σε αλλη φωτο ειχα αριστερο καθρεφτη . Η αληθεια ειναι οτι ο καθρεφτης εφυγε επειδη με εβαλαν να τον βγαλω οι 27ρηδες και το παραδεχομαι .Μονο αυτο ομως και δεν δεχομαι αντιρρηση.
Ναι. Το μπροστινο ειναι θεμα. Αν και χαμηλωμενο δε με βοηθαει οσο θελω. Ενω πισω το αισθανομαι πολυ προβλεψιμο μπροστα ειναι πιο μαλακο απο οσο πρεπει για τα χλμ που μπαινω στα κλειστα.
Σκεφτηκα να βαλω σκληροτερα ελατηρια μεσα στις μπουκαλες αλλα οπως σωστα ειπατε δε θα κρατησω πολυ το 750 οποτε εβαλα σπορτ 190ρι ελαστικο πισω ρυθμισα αναρτηση και θα παω ετσι οσο το εχω.
Τωρα στην οδηγηση απλα τα 250 σωστα σε ενδειξη χλμ τα πηγαινω για πλακα. Ναι αντεχω.Το'χω πεστε 'το οπως θελετε. Ζ σαν αυτο λιγα υπαρχουν. Και η διαφορα ειναι στο μοντελο οσον αφορα τη δυναμη και σε ροπη. Τρομαχτικο ναι να πηγαινεις με 267 σε Ζ750. Ισως αυτο με φτιαχνει. Δεν θελω να αποδειξω. τιποτα σε κανεναν. Ξερω τα ορια μου και αυτο μου αρκει να σκεφτομαι με ψυχραιμια πανω απ'ολα. Ειπαμε. -
Καλα προφανώς και δεν λέμε οτι ειναι επικίνδυνο, για τον περισσότερο κόσμο ειναι κάτι παραπάνω απο μια χαρα...
Κουπεα ασε τα Ζ και κυνήγησε κανένα τουονο για επόμενο , θα σε κάνει καλυτερο οδηγό
-
Αναλογα τα χρηματα. Το Diavel μου αρεσει αλλα....
Για aprilia προτιμω το rsv . Απο ζημιες ομως απ'οτι ξερω δεν στεκει καλα. -
Καποιος να βαλει απο youtube 'εγω δεν θελω μεροκαματο' απο γαρδελη γιατι γραφω απο κινητο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Καποιος να βαλει απο youtube 'εγω δεν θελω μεροκαματο' απο γαρδελη γιατι γραφω απο κινητο.
Αγορα 600αριου ;