-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
βάλε στην εξίσωση και το σφάλμα του γιαμάχα και ανέτρεξε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις σου να δεις τι υποστήριζες
.
Λάθος μου και εδώ κερδίζεις καρυδόπιτα πραγματική. Παρ'όλα αυτά το μηχανάκι πάει καλά και τα χλμ αυτά που πραγματικά πιάνει είναι piece of cake . Δεν έχω παράπονο. Κάθε άλλο μάλιστα. Παραμένει ψηλά στη κατηγορία του.
Το ότι δε μου φτάνει όμως είναι αλήθεια. Οπότε πάω για άλλο κοκκινοτρίχη.Δηλαδη αν παρεις αλλο με 300 τελικη θα σου φτανει?
Μαθε να το οδηγεις καλυτερα και θα δεις οτι ειναι μια χαρα.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποσο αλλο μωρε ανθρωπε. Με πορσε παω με 1000ρια παω λαστιχα δε μου φτανουν .Μαζευω τα χαλικια με το ενα χερι. Οι κοφτες εχουν βγαλει χερια και με βαρανε. Και παρ'ολα αυτα ειμαι ευχαριστημενος . Δε ειναι τα 300 αλλα η ροπη. Οταν εισαι μια και δυο ταχυτητες κατω για να εισαι διπλα απο τα πιο ροπατα μοτερ απλα σκοτωνεις το μηχανακι.
Πες μου καλυτερα να αλλαξω παρεες να συμφωνησω. Αλλα δε θελω προς το παρον. Γερασα και μυαλο δεν εβαλα δηλ . -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
βάλε στην εξίσωση και το σφάλμα του γιαμάχα και ανέτρεξε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις σου να δεις τι υποστήριζες
.
Λάθος μου και εδώ κερδίζεις καρυδόπιτα πραγματική. Παρ'όλα αυτά το μηχανάκι πάει καλά και τα χλμ αυτά που πραγματικά πιάνει είναι piece of cake . Δεν έχω παράπονο. Κάθε άλλο μάλιστα. Παραμένει ψηλά στη κατηγορία του.
Το ότι δε μου φτάνει όμως είναι αλήθεια. Οπότε πάω για άλλο κοκκινοτρίχη.Δηλαδη αν παρεις αλλο με 300 τελικη θα σου φτανει?
Μαθε να το οδηγεις καλυτερα και θα δεις οτι ειναι μια χαρα.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποσο αλλο μωρε ανθρωπε. Με πορσε παω με 1000ρια παω λαστιχα δε μου φτανουν .Μαζευω τα χαλικια με το ενα χερι. Οι κοφτες εχουν βγαλει χερια και με βαρανε. Και παρ'ολα αυτα ειμαι ευχαριστημενος . Δε ειναι τα 300 αλλα η ροπη. Οταν εισαι μια και δυο ταχυτητες κατω για να εισαι διπλα απο τα πιο ροπατα μοτερ απλα σκοτωνεις το μηχανακι.
Πες μου καλυτερα να αλλαξω παρεες να συμφωνησω. Αλλα δε θελω προς το παρον. Γερασα και μυαλο δεν εβαλα δηλ .Τοτε βρες ενα R1 η GSXR1000 και καλες κοντρες!
http://www.s-tuning.at/images/product_i ... s/63_2.JPG
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ ελάχιστες φορές έχω φτάσει τα 160, για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Συνήθως πάω μέχρι 130, πάλι για δευτερόλεπτα. Ειδικά εντός Αττικής, οτιδήποτε παραπάνω, το θεωρώ εγκληματικό. Και φυσικά αναφέρομαι σε άδειους δρόμους χωρίς ιδιαίτερη κίνηση.Τώρα σε εθνική, και πάλι δεν θα μπω σε κυνήγι τελικών, για κανένα λόγο. Εντάξει, πχ στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης, θα πας και με 150-180 για ώρα, δεν υπάρχει θέμα. Αλλά πιο πάνω, παίζεις ζάρια.
Η ταπεινή μου γνώμη πάντα, φυσικά εγώ είμαι και κουλομαρίας...
Άντε και μια φωτό εν ώρα εργασίας....
Πίσω από την δική μου, διακρίνονται μια περιποιημένη V-Strom (που ακόμη και έτσι, με τίποτε δεν θα την επέλεγα! ) και μια Tiger 1050. Για τα δικά μου γούστα, η γριούλα μου παραμένει και σήμερα, η πιο όμορφη.Διακρίνονται οι νέοι καθρέφτες και οι χούφτες από carbon. Οι καθρέφτες αλλάχτηκαν επειδή μου έπεσε 2η φορά από το σταντ, και έσπασε για 2η φορά ο καθρέφτης!
Πήρα ένα σετ ωραίους της FAR , με LED φλασάκι ενσωματωμένο, που είναι καλύτεροι σε όλα. Κόστος 55€ οι δύο (φθηνότερο από όσο κάνει ο ένας μαμά... ).
Οι χούφτες ήταν πανάκριβες (στα 150€ ), αλλά είναι συγκλονιστικά όμορφες (είναι carbon, κανονικό και όχι αυτοκόλλητο) και κάνουν δουλειά το χειμώνα (διαφορετικά, τα χέρια σου παγώνουν στο 5λεπτο! ). Επίσης, με την πτώση από το σταντ, κατάφερα να σπάσω την μία, οπότε τις πλήρωσα ΞΑΝΑ!
Δεν βαριέστε, την υγειά μας, όσο πέφτει από το σταντ και όχι αλλιώς, είμαστε μια χαρά!Τέλος, αυτό που άλλαξα επίσης είναι το σταντ. Δύο πτώσεις ήταν αρκετές. Το καινούριο είναι πολύ πολύ καλύτερο, αλλά θέλει προσοχή, γιατί έχει μεγαλύτερη γωνία και ασκεί μεγαλύτερη πίεση στην μηχανή.
Σιγά -σιγά, ετοιμάζομαι για την αλλαγή λαδιών (έχω ξεπεράσει κατά τι τις 5000 χλμ) και θα ρυθμίσω και βαλβίδες (αυτό θα πονέσει λίγο, αλλά πρέπει να γίνει).
τα σταντ στα ντουκάτι είναι πονεμένη ιστορία... αν δεν κάνεις εξονυχιστικό έλεγχο δεν παρκάρεις, σε δρόμο με ελάχιστην κλίση δεν κλπ κλπ... έφαγε και εμένα μια ψιλή όταν την άφησα στην ράμπα του υπόγειου γκαράζ συνηθισμένος από το χόντα που όπως και να το αφήσεις στέκεται
γενικά ακόμα και σήμερα είναι από τα πιο ξεχωριστά σχήματα στα ΟΝ-off
-
Νικο θα προτιμουσα ενα z 1000 του '08, 09 μιας και δεν ειμαι πιτσιρικας. Μου αρκει Νικο. Στην παρεα μου μπορω να σου πω πως ειμαι αυτος που στις περισσοτερες περιπτωσεις θα καλμαρει τα χιλιομετρα στο δρομο . Εχω περισσοτερα οδηγικα χλμ απο τους πιτσιρικαδες της παρεας οι οποιοι δεν ειναι ασχετοι. Μαλιστα οταν με γνωρισαν στα στεκια τους πιστεψαν οτι ειμαι ενας λαου λαου παντρεμενος οδηγος και στην πρωτη βολτα με εβαλαν μπροστα και μου ειπαν πηγαινε οπως θες ειρωνικα. Εφυγα .Χαθηκα. Στην επομενη μου λενε 'καλα εσυ εισαι δικος μας. Πως το πας ετσι το μηχανακι! Του εχεις βαλει πραγματα? ' Απο τοτε με σεβονται αλλα κι εγω τους λεω παντα για συνετη οδηγηση. Κι ομως το κανω. Και μενω και πισω . Δεν εχω προβλημα. Ισα ισα που κοβουν και αυτοι να ερθω. Καλο τους κανω και το ξερουν.
Τα φιλω τα πεθαμενα μου κι εγω! -
Κουπεπεα συνεχισε να δινεις πονο,θα φτιαξω μια καρμποναρα βομβα και ποπκορν, ξηγιεμαι και ενα βαρελι μπυρα και αραζω.
Θελω οι σελιδες να ειναι +10 μεχρι να την κανω απο τη δουλεια! -
Χθες πηγαμε Ναυπακτο εγω με εναν 35ρη φιλο με fz1000. Ειχε κινηση.Σταματησαμε δυο φορες σε φαναρι και μια για ενα φορτηγο που εκλεισε το δρομο. Καναμε 35 λεπτα απο Αγρινιο. Μια εγω μπροστα μια αυτος. Διαφορετικη γραμμη ο ενας με τον αλλο σε ολο το ταξιδι για τις πετρες που πετανε τα λαστιχα και συνεννοηση με τα δακτυλα των χεριων μας οπως στα αεροπλανοφορα. Απαγορευτικες ταχυτητες σε κλειστα κοματια και οχι τελικες. Χαλβαδιαζει ο ενας τον αλλο στις στροφες και κανουμε και την υπερβαση στις εισοδους αλλα και πριν τις εξοδους με αποτελεσμα να εχουμε και χασιμο προσφυσης μερικες φορες ευτυχως ανωδυνα. Η τροχαια μας χαιρετα (γιατι?) και αφου φτασουμε στον προορισμο μας πηγαινουμε στα γκαρσονακια που ξερουμε.
Ξεχασα να πω πως πριν φτασουμε εγω ξαναβαζω βενζινα μιας και για να παω παρεα με το 1000 καιω ενα περιπου τεποζιτο παρα τρια τεσσερα λιτρα. Πως αλλιως? Στο οριο.
Δε μασαει ο ιαπωνας ομως. -
δώσε ρε κουπέα
-
Μα μετονομαστει το τοπικ σε 'μα ποσο χερας και γαματος σουπερ-γκομενος ειμαι πια;'.
Hf, σταματα να ψωνιζεις αφου τα χαλας μετα!
-
Κουπεα, θελουμε φωτογραφία με αβιετορ γυαλί καβαλα στο μοτορι
-
Κουπεα πρεπει να 'χεις τρελο ακροατηριο στις καφετεριες! ΕΠΟΣ!!
-
Εγώ έχω φωτό με aviator πάνω στο χρέπι μου
Αλλά δεν με χαλβαδιάζουν ωραίες σερβιτόρες Πρέπει να γίνω fit όπως ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ...
-
Μια εγω μπροστα μια αυτος.Γενικα μιλωντας, ποιος εκανε την ατμομηχανη?
-
Μια εγω μπροστα μια αυτος. Διαφορετικη γραμμη ο ενας με τον αλλο σε ολο το ταξιδι για τις πετρες που πετανε τα λαστιχα και συνεννοηση με τα δακτυλα των χεριων μας οπως στα αεροπλανοφορα.Γραφικη αναπαρασταση:
[spoiler:11mgcjz5][/spoiler:11mgcjz5]
-
-
υποσχομαι να βαλω φωτο μηχανη και 'προσωπο'.
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Εγώ έχω φωτό με aviator πάνω στο χρέπι μουΑλλά δεν με χαλβαδιάζουν ωραίες σερβιτόρες Πρέπει να γίνω fit όπως ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ...
Ωραίο μοτορι το γιαπωνεζικο 2 κυλινδρο
Εσυ πάλι πρεπει να φτιάξεις το στυλ σου... Το στυλ αραζω στην μηχανή σαν απλωμενος τραχανας δεν δουλεύει
Γυρε λίγο μπροστα, πάρε ύφος σας γ@μησα... Πες ρε κουπεα μην τα λέω μόνος μου
Π.χ.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ωραίο μοτορι το γιαπωνεζικο 2 κυλινδρο
Εσυ πάλι πρεπει να φτιάξεις το στυλ σου... Το στυλ αραζω στην μηχανή σαν απλωμενος τραχανας δεν δουλεύει
Γυρε λίγο μπροστα, πάρε ύφος σας γ@μησα... Πες ρε κουπεα μην τα λέω μόνος μου
Το monster του φτωχού
Με γκάβωνε ο ήλιος και δεν μου άφηνε αρκετό χρόνο να ποζάρω ο χρονοδιακόπτης της φωτογραφικής.
Βαριόμουν να βγάλω άλλες και να διαλέξω, αν δεν έχεις γεννηθεί cool, όσο και να προσπαθείς... -
Δεν ειναι απλο το να ποζαρεις σε γαμαουα στασεις.
Εν αναμονη φωτο του κουπεπεα να μας διδαξει !!
-
Αν και δεν βγαίνω καλός σε φωτογραφίες ορίστε μια πρόχειρη απλή χωρίς εξοπλισμούς και extreme καταστάσεις.
-
ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΤΙΕ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΥΠΕΡΤΑΤΕ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΕ !!!!
Αγορα 600αριου ;