-
Ούφ, ησύχασα!!Παιδιά ευχαριστώ.
Άλεξ δεν κοιτάζω για Breva!! Σου είχα πει κάποτε, από Γκούζι μόνο v7, το καλό έ (Special, Ambassador), αλλιώς υπάρχει και το Classic που δεν μου αρέσει τόσο.
Ένιγουει... -
Συγχαρητήρια και από μένα και ευχές για πολλα και ασφαλή χιλιόμετρα σε kapami και HighFidelity
Θέλω φωτογραφία του tm με το καπέλο αλα ΡόμπαξHighFidelity σου προτείνω καμιά βολτούλα από πίστα (Μέγαρα) να δεις τι παίζει σε ασφαλές περιβάλλον και να της πάρεις λίγο τον αέρα, 1000 κυβικά είναι πολλά για (σχεδόν) αρχάριο. Κανα CSS θα 'ταν ακόμα καλύτερο!
Ψήνομαι και γω να αλλάξω μηχανή, το V-Strom μου είναι ήδη 7ετίας αλλά να την πάρω και να μένει παρκαρισμένη 3 βδομάδες στο 'Ελ Βενιζελ' δε λέει
-
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!
Πίστα δεν το σκέφτομαι, αλλά ένα CSS ίσως το δοκιμάσω.
Θέμα να της πάρω τον αέρα χ δεν υπάρχει νομίζω, μέχρι στιγμής την πάω πολύ ήρεμα και την ανοίγω μέχρι εκεί που νιώθω ασφάλεια. Το αστείο είναι πως πηγαίνω πιο αργά και συντηρητικά από ότι με την προηγούμενη μηχανή που είχε σχεδόν...το 1/3 της ιπποδύναμης της multi! Απ' όταν την πήρα, έχω πάει μέχρι 130 κι αυτά σε άδειο δρόμο εννοείται. Επίσης, όπως είπα δεν κάνω διηθήσεις όταν τα αυτοκίνητα κινούνται κανονικά, περιμένω να είναι σχεδόν σταματημένα (φυσικά τα παπιά και τα σκούτερ δυσανασχετούν και με περνάνε από όλες τις μεριές!).
Το βασικό είναι πως νιώθω άνετα πάνω της, είναι σχετικά ελαφριά με τα 200 περίπου κιλά της, μια συνήθεια χρειάζεται η διαδρομή των αναρτήσεων που είναι πιο μεγάλη από ό,τι είχα συνηθίσει, αλλά είναι και σωτήρια στους αθηναϊκούς δρόμους!Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
-
Οι φωτό που χεις στην υπογραφή σου είναι χειρότερες κι απ τα ρελεδάκια που βάζεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Οι φωτό που χεις στην υπογραφή σου είναι χειρότερες κι απ τα ρελεδάκια που βάζειςΔεν φταίω εγώ που δεν επιτρέπει μεγαλύτερη ανάλυση!
Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο..Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
-
Πες στον κουτσάν να σε φωτογραφίσει απ το μπαλκόνι
-
Αγόρασα 2ο κράνος, για συνεπιβάτη, την πόλη (για να μην φοβάμαι κλοπή του Shoei) κλπ. Είπα να πάρω flip-up για την πρακτικότητα...
Caberg Duke λευκό (σαν ΔΙΑΣ είμαι! ).Εντυπώσεις...
-Πολύ καλή κατασκευή για τα λεφτά του. 143€ έδωσα, έχει τα πάντα πάνω.
-Πολύ καλή εφαρμογή επίσης (παραδόξως, Medium νούμερο, ενώ το Shoei είναι Large). Ποτέ κράνος χωρίς δοκιμή λοιπόν, έστω κι αν πληρώσεις κάτι παραπάνω.
-Πολύ ελαφρύ για flip-up, δεν κουράζει καθόλου, είναι 100γρ. βαρύτερο από το Shoei μου. Έχω το XR-1100.
-Πολύ πρακτικό το βάλε-βγάλε, ειδικά όταν φοράς γυαλιά μυωπίας όπως εγώ.
-Γενικώς, πολύ καλή αγορά, αν δεν είχε ένα πολύ ενοχλητικό κακό, που μάλλον έχουν όλα τα κράνη της κατηγορίας... ΘΟΡΥΒΟ!Μιλάμε, μετά τα 80-100, θέλεις ωτασπίδες!
Είπαμε, βολικό, καλό, χρυσό, αλλά ο θόρυβος, πρόβλημα! Ευτυχώς που δεν πήρα το Shoei Neotec που σκεφτόμουν, γιατί θα το καταλάβαινα πολύ αργά, όταν θα τα είχα σκάσει! Ακριβό κράνος, μόνον full-face, δεν μπορείς να κάνεις μακρινό ταξίδι με τα flip-up. Και δεν είναι θέμα μάρκας, όλα κάνουν πολύ παραπάνω θόρυβο! -
Eιχα δοκιμασει ενα -δε θυμαμαι μοντελο- Airoh το οποιο ειναι 'σπαστο'. Μιλαμε για αεροδυναμικη αγκυναρας!!
Το θεμα το 'χουν ολα απ'οσο ακουω... και λογω του οτι μπροστα υπαρχουν τα 2 κομματια που ενωνονται και ο αερας/θορυβος μπορει να περασει αλλα και λογω πλατους, επειδη ο μηχανισμος το κανει φαρδυτερο.Ασφαλη δεν ξερω κατα ποσο ειναι, αλλα προσωπικα δε βρισκω το λογο να παρει καποιος ανοιγομενο.
Οταν δοκιμασα εκεινο το Airoh ηταν επειδη το δικο μου το ειχα για στεγνωμα και χρειαστηκα επειγοντως εξορμηση οποτε το δανειστηκα. Σε μια μικρη διαδρομη που εκανα, ειχα τη μουτσουνα του σηκωμενη και νομιζα θα μου πεσει το κρανος πλαγια, πισω η δε ξερω 'γω τι. Ανεβαινει αρκετα ψηλα δηλαδη το βαρος του και αισθανεσαι περιεργα. Εντος πολης ειναι και γελοιο το θεαμα... λες και κουβαλας καμια πυραμιδα πανω στο κεφαλι. Φιλος μου, κατοχος του κρανους σχεδον ποτε δεν το 'χει ανεβασμενο πανω, ναι μεν σηκωνεται ευκολα με το ενα χερι πατωντας το μοχλουδακι, αλλα οταν προκειται να το κατεβασεις θελει να κρατας σταθερο το κρανος με το αλλο χερι για να κουμπωσει εκτος και αν το κατεβασεις οπως κοπανας το πορτμπαγκαζ. Και γιατι να το σηκωσεις στην τελικη; Δε βοηθαει σε κατι.. με ανοιχτη τη ζελατινα γινεται καλυτερη δουλεια αφου παιρνει αερα και ο πανω αεραγωγος αλλα και μπροστα λειτουργει σαν 'σκουπα'.... αλλιως δροσιζεται μονο το σαγονι... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Caberg Duke λευκό (σαν ΔΙΑΣ είμαι! ).Kαι εμένα οι ΔΙΑΣ με κοιτάνε όταν διασταυρωνόμαστε.
Κορυφαίο vfm τα caberg, για το θέμα του θορύβου στα συγκεκριμένα μοντέλα φταίνε και οι πολλές γωνίες.
-
Νέες παρατηρήσεις για το Caberg...
-Τελικά δεν είναι medium, είναι large, κάποια μαλακία έγινε, αλλά μου κάνει μια χαρά, δεν παίζει ιδιαίτερα, οπότε...
-Επιμένω για το θόρυβο, μέχρι τα 100 είναι υποφερτός, μετά, άστα!
-Πολύ πρακτικό για δουλειές στην πόλη, χθες χρειάστηκε να ανέβω στο κέντρο για να αγοράσω εισιτήρια για Roger Waters, και αν δεν άνοιγε, θα είχα βγάλει την μπέμπελη (είχα και πλήρη εξάρτηση, μπουφάν και γάντια) . Επιπλέον είναι πολύ βολικό όταν ψάχνεις κάτι.
-Πολύ βολικό και το άνοιγμα που έχει το λουράκι. Το Shoei έχει το κλασικό με τους δύο κρίκους.
-Θα ήθελα η φιμέ ζελατίνα να κατεβαίνει λίγο πιο χαμηλά.
-Με το κράνος ανοιχτό, είναι πραγματικά δυσάρεστο να πηγαίνεις με περισσότερα από 50 χλμ... Σε τραβάει ο αέρας πίσω.
-Η ποιότητα φαίνεται χαμηλή στην ζελατίνα που θαμπώνει πανεύκολα. Καμία σχέση με το άλλο μου κράνος.Γενικώς, για τα λεφτά του, είναι πολύ καλή αγορά. Πάντως, για σοβαρή πτώση, ό,τι και να λένε οι μετρήσεις και οι δείκτες, Shoei all the way. Τώρα λόγω αποπνικτικής ζέστης και για να το δοκιμάσω χρησιμοποιώ το Caberg. Για τα λεφτά του, άψογο, αλλά το κεφάλι μου το τιμολογώ σχετικά υψηλά... Δεν έχουν το ίδιο shell και αυτό φαίνεται και δια γυμνού οφθαλμού. Είναι και το διαφορετικό υλικό βέβαια...
Φυσικά, αν κάποιος δεν έχει τα χρήματα, τα Caberg είναι πραγματικά καλά κράνη και ευχαριστώ όλους εσάς που μου τα μάθατε από εδώ μέσα. Δεν την γνώριζα την μάρκα. Πραγματικά είναι αξιοπρόσεκτη. Άντε και στο μέλλον, με ένα shell με καλύτερα υλικά για να χτυπήσει κορυφή.
-
-Τελικά δεν είναι medium, είναι large, κάποια μαλακία έγινε, αλλά μου κάνει μια χαρά, δεν παίζει ιδιαίτερα, οπότε...
-Επιμένω για το θόρυβο, μέχρι τα 100 είναι υποφερτός, μετά, άστα!
-Πολύ πρακτικό για δουλειές στην πόλη, χθες χρειάστηκε να ανέβω στο κέντρο για να αγοράσω εισιτήρια για Roger Waters, και αν δεν άνοιγε, θα είχα βγάλει την μπέμπελη (είχα και πλήρη εξάρτηση, μπουφάν και γάντια) . Επιπλέον είναι πολύ βολικό όταν ψάχνεις κάτι.
-Πολύ βολικό και το άνοιγμα που έχει το λουράκι. Το Shoei έχει το κλασικό με τους δύο κρίκους.
-Θα ήθελα η φιμέ ζελατίνα να κατεβαίνει λίγο πιο χαμηλά.
-Με το κράνος ανοιχτό, είναι πραγματικά δυσάρεστο να πηγαίνεις με περισσότερα από 50 χλμ... Σε τραβάει ο αέρας πίσω.
-Η ποιότητα φαίνεται χαμηλή στην ζελατίνα που θαμπώνει πανεύκολα. Καμία σχέση με το άλλο μου κράνος.Γενικώς, για τα λεφτά του, είναι πολύ καλή αγορά. Πάντως, για σοβαρή πτώση, ό,τι και να λένε οι μετρήσεις και οι δείκτες, Shoei all the way. Τώρα λόγω αποπνικτικής ζέστης και για να το δοκιμάσω χρησιμοποιώ το Caberg. Για τα λεφτά του, άψογο, αλλά το κεφάλι μου το τιμολογώ σχετικά υψηλά... Δεν έχουν το ίδιο shell και αυτό φαίνεται και δια γυμνού οφθαλμού. Είναι και το διαφορετικό υλικό βέβαια...
Φυσικά, αν κάποιος δεν έχει τα χρήματα, τα Caberg είναι πραγματικά καλά κράνη και ευχαριστώ όλους εσάς που μου τα μάθατε από εδώ μέσα. Δεν την γνώριζα την μάρκα. Πραγματικά είναι αξιοπρόσεκτη. Άντε και στο μέλλον, με ένα shell με καλύτερα υλικά για να χτυπήσει κορυφή.
Αν παίζει έστω και λίγο είναι ακατάλληλο, πρέπει να εφαρμόζει ακριβώς χωρίς να πιέζει το κεφάλι πουθενά δημιουργώντας δυσφορία, όταν το πιάνεις από το σαγόνι και το κουνάς αριστερά δεξιά πρέπει να κουνιέται και το κεφάλι μαζί του.
To d-ring κούμπωμα είναι απείρως ασφαλέστερο.Παπάκι ίσως και να οδηγούσα με τέτοιο κράνος, αλλά από 250cc και πάνω θα φοβόμουν να κυκλοφορήσω με αυτό.
Με το Shoei μου (xr1100) εδώ που σκάει ο τζίτζικας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και τους αεραγωγούς ανοιχτούς είμαι σχετικά ΟΚ, στις μεγάλες κάψες ανοίγω ζελατίνα φορώντας όμως παράλληλα γυαλιά ηλίου που καλύπτουν σχεδόν το μισό πρόσωπο. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
** ανοίγω ζελατίνα **φορώντας όμως παράλληλα γυαλιά ηλίου που καλύπτουν σχεδόν το μισό πρόσωπο.ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ !!!
Οσο ειμαι εν κινησει με οσα χιλιοεμετρα και αν ειναι αυτα, η ζελατινα δεν ανοιγει ποτε παραπανω απο ενα δακτυλο (παχος οχι μηκος )
2 φορες μπηκε σφηκα/μελισσα δεν ξερω τι σκατα.
-
Πηγαινοντας με 70 - 80 σε επαρχιακο, γυαλια ηλιου, κρανος με ανοιχτη ζελατινα ΠΑΤ σκαει η ρουφιανα στο μαγουλο κατω απο το ματι και σκαλωνει ακριβως διπλα, στο μαξιλαρακι κανοντας ενα βζβζβζβζζζζζζ, χεζομαι πανω μου στην κυριολεξια, παλι καλα που δεν ερχοταν κανενας απο πισω, τετοιο φρεναρισμα λιγες φορες εχω κανει πιστευω... μολις εβγαλα κρανος με τσιμπησε η πουτανα στο αφτι. Δεν βλεπομουν για 4 μερες απο το πρηξιμο. Ημουν σαν τον Dumbo το ελεφαντακι και λιγα λεω... απο το σπιτι δε βγηκα γι'αυτες τις μερες και το αφεντικο οταν του τα ειπα απο το τηλεφωνο ελεγε 'ελα μωρε ποσο χαλια να 'ναι, ελα απο δω αυριο και βλεπουμε'... οταν πηγα μου ειπε 'σηκω φυγε μεχρι να ξεπρηστεις θα τρομαζεις τους πελατες' ...
-
Μεσα στην πολη με ταχυτητα χελωνας, ισα που πατιναρα αρχη 1ης πισω απο ενα βαν... μπαινει η καταραμενη στο κρανος και με τσιμπαει επιτοπου στο ανω χειλος. Δε χρειαζεται να μπω ξανα σε λεπτομερειες... Angelina Jolie ανοιξτε στο φωτοσοπ και φουσκωστε της οσο πανε τα χειλη, καπως ετσι ημουν και η μυτη μου κλειστη λογω πρηξιματος μεχρι πανω
Απο τοτε παντα κλειστη... οσες φορες ξεχαστηκα παντα κατι μπηκε μεσα στο κρανος, σκουπιδακι, φυλαρακι, μυγακι, πιτσιλισμα απο μπροστινο καραβλαχο που οδηγουσε και εφτυνε και εγω απορουσα αν ξεκινησε η μπορα, σταχτη απο τον καθε παπαρα που το τασακι του οχηματος του ειναι διακοσμητικο κλπ κλπ.
Φορας κρανος = ζελατινα ΠΑΝΤΑ κλειστη οσο βρισκεσαι εν κινησει, η τουλαχιστον αφηνεις μια μικρη χαραμαδα... τοση ωστε με την αεροδυναμικη του, να μη μπει μεσα οτι πλησιασει σ'αυτη.
-
-
Πάλι με έριξες
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
** ανοίγω ζελατίνα **φορώντας όμως παράλληλα γυαλιά ηλίου που καλύπτουν σχεδόν το μισό πρόσωπο.
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ !!!
Οσο ειμαι εν κινησει με οσα χιλιοεμετρα και αν ειναι αυτα, η ζελατινα δεν ανοιγει ποτε παραπανω απο ενα δακτυλο (παχος οχι μηκος )
2 φορες μπηκε σφηκα/μελισσα δεν ξερω τι σκατα.
-
Πηγαινοντας με 70 - 80 σε επαρχιακο, γυαλια ηλιου, κρανος με ανοιχτη ζελατινα ΠΑΤ σκαει η ρουφιανα στο μαγουλο κατω απο το ματι και σκαλωνει ακριβως διπλα, στο μαξιλαρακι κανοντας ενα βζβζβζβζζζζζζ, χεζομαι πανω μου στην κυριολεξια, παλι καλα που δεν ερχοταν κανενας απο πισω, τετοιο φρεναρισμα λιγες φορες εχω κανει πιστευω... μολις εβγαλα κρανος με τσιμπησε η πουτανα στο αφτι. Δεν βλεπομουν για 4 μερες απο το πρηξιμο. Ημουν σαν τον Dumbo το ελεφαντακι και λιγα λεω... απο το σπιτι δε βγηκα γι'αυτες τις μερες και το αφεντικο οταν του τα ειπα απο το τηλεφωνο ελεγε 'ελα μωρε ποσο χαλια να 'ναι, ελα απο δω αυριο και βλεπουμε'... οταν πηγα μου ειπε 'σηκω φυγε μεχρι να ξεπρηστεις θα τρομαζεις τους πελατες' ...
-
Μεσα στην πολη με ταχυτητα χελωνας, ισα που πατιναρα αρχη 1ης πισω απο ενα βαν... μπαινει η καταραμενη στο κρανος και με τσιμπαει επιτοπου στο ανω χειλος. Δε χρειαζεται να μπω ξανα σε λεπτομερειες... Angelina Jolie ανοιξτε στο φωτοσοπ και φουσκωστε της οσο πανε τα χειλη, καπως ετσι ημουν και η μυτη μου κλειστη λογω πρηξιματος μεχρι πανω
Απο τοτε παντα κλειστη... οσες φορες ξεχαστηκα παντα κατι μπηκε μεσα στο κρανος, σκουπιδακι, φυλαρακι, μυγακι, πιτσιλισμα απο μπροστινο καραβλαχο που οδηγουσε και εφτυνε και εγω απορουσα αν ξεκινησε η μπορα, σταχτη απο τον καθε παπαρα που το τασακι του οχηματος του ειναι διακοσμητικο κλπ κλπ.
Φορας κρανος = ζελατινα ΠΑΝΤΑ κλειστη οσο βρισκεσαι εν κινησει, η τουλαχιστον αφηνεις μια μικρη χαραμαδα... τοση ωστε με την αεροδυναμικη του, να μη μπει μεσα οτι πλησιασει σ'αυτη.
Μέσα στην πόλη και για ταχύτητες μέχρι 50χλμ την ανοίγω, συνήθως σε συνθήκες κίνησης-μποτιλιαρίσματος.
Με τα γυαλιά που φοράω πρέπει να είμαι πολύ γκαντέμης για να μου κάτσει το οτιδήποτε. -
-
Το θεμα δεν ειναι αν κατσει στα γυαλια η στο κρανος, το θεμα ειναι οτι
- θα αγχωθεις-νευριασεις-τρομαξεις με οτι συνεπειες εχει αυτο
- αντε καλα εκατσε εκει μεσα, αν δε φυγει και πρεπει να βγαλεις κρανος και σε τσιμπησει τοτε;;
- ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ;;; Θα βλεπεσαι;;;
Λιγο ανοικτη τη ζελατινα, ισα ισα να περναει αερακι και οι πανω αεραγωγοι θα κανουν τη δουλεια τους καλυτερα αφου ο αερας θα 'γλειφει' πανω τους χωρις να χαλαει την αεροδυναμικη που θελουν για να δουλεψουν.
Επισης απο την πιεση του αερα, στο εμπρος μερος του κρανους με ανοιχτη τη ζελατινα, ο αερας δε μπαινει απο τους αεραγωγους.
Οταν την εχεις κλειστη, τοτε μπαινει πιο ευκολα, επομενως δε δροσιζεις τοσο καλα το κεφαλι σου, παρα μονο οποια επιφανεια ειναι μετωπικα εκτεθειμενη. Σκεψου το κι ετσι -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Το θεμα δεν ειναι αν κατσει στα γυαλια η στο κρανος, το θεμα ειναι οτι- θα αγχωθεις-νευριασεις-τρομαξεις με οτι συνεπειες εχει αυτο
- αντε καλα εκατσε εκει μεσα, αν δε φυγει και πρεπει να βγαλεις κρανος και σε τσιμπησει τοτε;;
- ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ;;; Θα βλεπεσαι;;;
Λιγο ανοικτη τη ζελατινα, ισα ισα να περναει αερακι και οι πανω αεραγωγοι θα κανουν τη δουλεια τους καλυτερα αφου ο αερας θα 'γλειφει' πανω τους χωρις να χαλαει την αεροδυναμικη που θελουν για να δουλεψουν.
Επισης απο την πιεση του αερα, στο εμπρος μερος του κρανους με ανοιχτη τη ζελατινα, ο αερας δε μπαινει απο τους αεραγωγους.
Οταν την εχεις κλειστη, τοτε μπαινει πιο ευκολα, επομενως δε δροσιζεις τοσο καλα το κεφαλι σου, παρα μονο οποια επιφανεια ειναι μετωπικα εκτεθειμενη. Σκεψου το κι ετσιΡε συ οταν σέρνομαι με 20-30χλμ ανάμεσα σε αυτοκίνητα με 35-40 κελσίου και φουλ εξοπλισμό ποιος αέρας και ποια αεροδυναμική? Να παίρνω ανάσα θέλω.
Το οποιοδήποτε ζωύφιο μπορεί μόνο πάνω στο ελάχιστο μάγουλο που φαίνεται να πέσει, από ολόκληρη την επιφάνεια του κράνους αν καταφέρει και πέσει εκεί θα πρόκειται περι γκαντεμιάς, πέρα από του ότι δεν με ενοχλούν τα τσιμπήματα μέλισσας (εκτος από τον πόνο της στιγμής) με τόσο μικρή ταχύτητα μάλλον θα πέσει και θα φύγει.
Μου έχει τύχει πάντως να μπει θηριάκι ζωύφιο από κάτω από το κράνος και να κάνει βόλτες στην κλειστή ζελατίνα σε στροφοδιαδρομή. Απλά την άνοιξα κι έφυγε από τον αέρα.
-
-....αλλά το κεφάλι μου το τιμολογώ σχετικά υψηλά...Να αποφύγεις την ενασχόληση με το εμπόριο, θα χάσεις λεφτά.
-
κατοχος shoei xr1100. ποτε δεν εχω τη ζελατινα του κρανους τερμα ανοιχτη. μεσα στην πολη την ανοιγω
στο 1ο κλικ που ειναι πλατους μισου δακτυλου περιπου. αν μπει ζουζουνι μεσα οταν την εχεις τερμα ανοιχτη
και σε τσιμπισει στο μαγουλο παει και ερχεται, αν σε τσιμπισει γυρο απο το ματι η χτυπησει στο ματι
τι θα κανεις? παντα υπαρχει και το ενδεχομενο να φοβηθεις, να χασεις τον ελεγχο και να πεσεις,
γιαυτο ποτε ζελατινα ανοιχτη. βλεπω πολλους που οδηγουνε μεγαλου κυβισμου μηχανες σε επαρχιακους δρομους
χωρις κρανη. πριν λιγες μερες στις 10.30 το βραδυ με προσπερασε με ~140 z750 07' και ο οδηγος φοραγε
μονο γυαλια ηλιου -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
10.30 το βραδυ με προσπερασε με ~140 z750 07' και ο οδηγος** φοραγε
μονο γυαλια ηλιου**Φορουσε γυαλια ηλιου στις 10:30 το βραδυ;;
Γιατι στο κεφαλι με 140 αποκλειεται να τα 'χε -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Φορουσε γυαλια ηλιου στις 10:30 το βραδυ;;
Γιατι στο κεφαλι με 140 αποκλειεται να τα 'χε
Αγορα 600αριου ;