-
-
Οντως ειναι σε απιστευτη κατασταση
Μια παρατηρηση, μαυρο μπουφαν καλοκαιρινο ? Θα ψηνεσαι οταν πηγαινεις με λιγα και σταματημενος σε φαναρι και θα βραζεις οταν ταξιδευεις με τον ηλιο στην πλατη.
Επρεπε να παρεις ανοιχτοχρωμο. -
Άριστη και τα λάστιχα πολύ καλά.
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Μια παρατηρηση, μαυρο μπουφαν καλοκαιρινο ? Θα ψηνεσαι οταν πηγαινεις με λιγα και σταματημενος σε φαναρι και θα βραζεις οταν ταξιδευεις με τον ηλιο στην πλατη.Πως θα ταιριάζει με το κράνος κύριος? Τι επιχειρήματα είναι αυτά...
Με ανοιχτόχρωμο μπουφάν και κράνος εκτός από τα παραπάνω, είσαι και πιο ορατός το βράδυ. -
ΤΟ πήρε
Θέλουμε στατιστικά απο γκομενάκια που πέφτουν σαν τις μύγες ασαπ
-
@HighFidelity τα λαστιχα σου ειναι καινουρια! απατητα λεμε! ωραιο το μπουφαν, αλλα αν ειχες
και εσυ βεντιλατερ, περισσοτερες φορες θα αναβε το δικο σου παρα της μηχανης.
οταν ρολαρεις ειναι καλα, αλλα οταν σταματας γινεσαι φουρνος. -
Τα λάστιχα δεν είναι καινούρια, έχουν τα χιλιόμετρά τους, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι καλύτερα απ' όσο νόμιζα. Σίγουρα θα τα αλλάξω την επόμενη άνοιξη, όχι νωρίτερα, μιας και το χειμώνα δεν σκοπεύω να την κυκλοφορώ ιδιαίτερα...
Όσο για το μπουφάν, ρε παιδιά, όλοι μαύρα μπουφάν είχαν, σε 3 μαγαζιά πήγα. Για να πω την αλήθεια, θα το ήθελα περισσότερο κόκκινο και λιγότερο μαύρο, τα πολύ ανοιχτά χρώματα δεν τα θέλω γιατί λερώνουν (τι να πάρω δηλαδή, φλουό κίτρινο να είμαι σαν τον Rossi ; ).
-
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Αφού δεν είναι tdm ή v-strom πάλι καλά να λες...Γιατί τι έχουν τα TDM;
-
Kυκλοφορούν εδώ και 10 χρόνια απαράλλαχτες, έχω σιχαθεί να τις βλέπω. Καλές all arounders αλλά
άχρωμες και άοσμες. Δεν ξέρουν τι είναι και ως εκ τούτου τις αγοράζουν αναβάτες που δεν ξέρουν
τι θέλουν... είναι και καραβανάδικες. -
Σαν το Golf δηλαδή.
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Kυκλοφορούν εδώ και 10 χρόνια απαράλλαχτες, έχω σιχαθεί να τις βλέπω. Καλές all arounders αλλά
άχρωμες και άοσμες. Δεν ξέρουν τι είναι και ως εκ τούτου τις αγοράζουν αναβάτες που δεν ξέρουν
τι θέλουν... είναι και καραβανάδικες.+vstrom!!! Μπίχλα, να άγιασει το στόμα σου. Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν αντέχω να ακούω, τη προτροπή από φίλους και γνωστούς 'πάρε Vstrom ή TDM!'
-
Γρηγορη καλοταξιδο το εργαλειο. Ολα μαυρα τα πηρες ρε; Δεν πειραζει, θα βαζεις a/c
Παρε κ μια ολοσωμη, δερματινη φορμα τωρα (μαυρη παντα). -
Εντάξει δεν έγινε και τίποτα με το μαύρο, εμένα δεν μου προκάλεσε ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα, έτσι και αλλιώς δε σταματάμε πουθενά.
-
Απορία! Γιατί δεν έχω και μεγάλη σχέση με αυτά...
Κοιτάζω μια μηχανή, που με ενδιαφέρει αρκετά, σε γενικές γραμμές όλα καλά, αλλά θέλω να ρωτήσω τα έμπειρα μέλη του φόρουμ. Όπως κοιτάζω την εξάτμιση το ευθύγραμμο τμήμα ανάμεσα στο τελικό και τους λαιμούς που βγαίνουν από το μπλοκ (τετρακύλινδρη), δεν έχει απόχρωση ασημί άλλα καφεδίζει.. Εντελώς αυθαίρετα θα έλεγα σαν να έχει 'αρπάξει' τοπικά. Σημαίνει κάτι αυτο; -
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Απορία! Γιατί δεν έχω και μεγάλη σχέση με αυτά...
Κοιτάζω μια μηχανή, που με ενδιαφέρει αρκετά, σε γενικές γραμμές όλα καλά, αλλά θέλω να ρωτήσω τα έμπειρα μέλη του φόρουμ. Όπως κοιτάζω την εξάτμιση το ευθύγραμμο τμήμα ανάμεσα στο τελικό και τους λαιμούς που βγαίνουν από το μπλοκ (τετρακύλινδρη), δεν έχει απόχρωση ασημί άλλα καφεδίζει.. Εντελώς αυθαίρετα θα έλεγα σαν να έχει 'αρπάξει' τοπικά. Σημαίνει κάτι αυτο;Χωρις να ξερουμε το σημειο, το υλικο της εξατμισης, χωρις εικονα για το πως ειναι αυτο το 'καφεδιζει' δε μπορουμε να ξερουμε.
Κλαιν παντως, συνηθως καφεδιζουν απο το βρωμικο νερο που σκαει επανω και εξατμιζεται αφηνωντας καταλοιπα σαν κρουστα ή ο σωληνας που οξειδωνεται.
Η μεγαλυτερη θερμοκρασια, αναπτυσσεται στους λαιμους της εξαγωγης.
-
Τώρα καλύτερα? (τη φωτό τη βρήκα στο νετ). Πάντα νόμιζα πως είχε να κάνει με πλούσιο μείγμα!
-
Σε VT500 HONDA που είχα κάποτε έτσι ακριβώς και στο ίδιο σημείο ήταν η απόχρωση. Εχει να κάνει με το νερό που πέφτει και τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσονται στη στένωση της εξάτμισης. Η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας . Απλά παίρνει αυτό το χρώμα. Στο intruder 800 που είχα πάλι επίσης η εξατμιση είχε αυτο το χρώμα με την διαφορά ότι μετα απο 4,5 χρόνια αρχισε να ανοίγει απο μέσα σιγά σιγά. Τώρα αυτό δεν μπορώ να πω ότι έχει σχέση με το φαινόμενο που συζητάμε αλλά ίσως και να΄χει.
-
το σημειο στην πανω φωτο που ειναι 'καφε-χρυσο' αν απο το εργοστασιο ηταν ασιμι, εγινε ετσι
απο τις θερμοκρασιες, γιατι αυτος που οδηγει παει τη μηχανη συνεχεια τερμα στροφες!
καπιες φορες θα δειτε να ειναι ο λαιμος μπλε-μοβ, αυτο παλι σημενει οτι η μηχανη οδηγειται
ολη μερα με τερμα στροφες. στο λαιμο που βιδωνει πανω στο μποκ ειναι καφε γιατι οταν ειναι ζεστη η μηχανη
και κινηται πεφτουν πανω λασπες και νερα. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
το σημειο στην πανω φωτο που ειναι 'καφε-χρυσο' αν απο το εργοστασιο ηταν ασιμι, εγινε ετσι
απο τις θερμοκρασιες, γιατι αυτος που οδηγει παει τη μηχανη συνεχεια τερμα στροφες!
καπιες φορες θα δειτε να ειναι ο λαιμος μπλε-μοβ, αυτο παλι σημενει οτι η μηχανη οδηγειται
ολη μερα με τερμα στροφες. στο λαιμο που βιδωνει πανω στο μποκ ειναι καφε γιατι οταν ειναι ζεστη η μηχανη
και κινηται πεφτουν πανω λασπες και νερα.Ηρεμήστε, φίλοι μου...
Καμία σχέση με αυτό. Ακόμα και οι πιο χαλαρά χρησιμοποιούμενες μηχανές και θα κιτρινίσουν και θα μωβίσουν και απ'ολα.
Είναι συνάρτηση των σημείων που τοπικά έχουμε ανάπτυξη μεγάλων θερμοκρασιών και έχει σχέση με την ποιότητα της επινικέλωσης, του πάχους του σωλήνα και φυσικά από τοπικές διαταραχές στη ροή που δημιουργούν hotspots - τυπικά σε γωνίες και πριν την είσοδο στο τελικό (κάτι μου λέει οτι ο βασιλάκης ο 120101212012110111 κοίταζε μια breva... ).
Υπάρχουν μηχανές που δεν παθαίνουν τίποτα (πχ. με διπλά τοιχώματα στους αγωγούς εξαγωγής όπως στις περισσότερες γιαπωνέζικες) άλλες που παθαίνουν αν τρέχουν με μεγαλύτερες θερμοκρασίες από ότι πρέπει (πχ κακή στοιχειομετρία ή λάθος μπουζί) και κάποιες που ό,τι και να κάνεις θα γίνει (πχ bonnie EFI... πήραμε δύο μαζί τότε, ένας φίλος και εγώ. Η δική μου έγινε μωβ σε μια εβδομάδα, ενώ του φίλου, που της είχε βγάλει την εξάτμιση και της είχε κάνει ειδική εσωτερική επίστρωση για να την προστατέψει κράτησε ένα μήνα και έγινε το ίδιο πάλι...)
Η άποψή μου: Αν βλέπεις μωβ λαιμούς είσαι σε καλό δρόμο, Βασίλη 12101201021021210111 μου... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ο βασιλάκης ο 120101212012110111
Αγορα 600αριου ;