-
Ποια ηταν η εναλλακτικη λοιπον που θα ηταν πιθανον να δωση λυση...?? Η δραχμη??
-
Το ρουβλι
-
Μα ουτε για τους Κυπριους δεν επαιξε αυτο ... που ειχν και σχεσεις απο την εποχη Μακαριου.... χαρισμα λεφτα δεν δινει κανενας..
-
Ας παμε σε κατι πιο καθημερινο μιας και μυαλο δε βαζουμε. Θαυμαστε μωρε μεγαλοψυχια τα παιδια:
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/6 ... ta-tameia/
Τα ζωα νομιζουν ότι πχ στον ΟΑΕΕ και στο ΤΣΜΕΔΕ το πρόβλημα των ασφαλισμένων είναι ότι μπορουν μια χαρα να δινουν τις εισφορες το '14, αλλα ειχαν ένα προβλήματακι στα πρωτα χρονια της κρισης, τωρα ομως ηρθε η αναπτυξη...
Για οσους ξερουν, το Νοεμβριο του '13 για πρωτη φορα αναγραφεται στα ειδοποιητήρια του ΟΑΕΕ η δυνατοτητα ρυθμισης των χρεων εως το τελος του '12 σε 43 (τοτε) δοσεις, οι οποιες μειωνονται κάθε μηνα. 'Τελεια, 70 εουρα το μηνα' λεω και ξεκινω χαλαρος χαλαρος.
'Ξερετε, πρεπει να πληρωσετε τα τελευταια 2 διμηνα μπροστα (1100€), ανελλειπως κάθε διμηνο από εδώ και μπρος και μετα μας δινετε αρ. λογ για να παιρνουμε με παγια εντολη τα υπολοιπα και αν χασετε δοσεις, μετα γινεται απαιτητο ολο το ποσο...'
'Μαλιστα. Απ' ο,τι βλεπω εχετε λεφτα. Καλη σας μερα.' Ο δε μπροστινος μου χρωσταγε 30.000!Μετα γιατι πεφτουν εξω τα ταμεια. Κάθε ευρω μετραει, αλλα αυτοι τα θελουν όλα, τωρα. Και βεβαια μετα η μπαλα παιρνει και τα πρωην υγιη ταμεια. Το ιδιο και με τους φορους οπου φετος ακριβως για τον παραπανω λογο διπλοεγδαραν τους ΕΕ, ποιοι, οι ιδεολογικοι προστατες του επιχειρειν και οι εχθροι του κρατισμου. Λοιπον ακουστε το καλα. @@ θα παρετε. Εχετε τελειωσει ζωα. Αμοληστε και το ΚΕΑΟ να γελασει ο κοσμος. Μολις δε αρχισετε κατασχεσεις ακινητων από μικρομεσαίους (οι δε ηλεκτρονικες κατασχεσεις λογαριασμων αμεσως μετα το πασχα είναι στο επιπεδο των πρωην υψηλόμισθων/συνταξιούχων και οσο περνα ο καιρος...θα κατεβαινουν), εκει ψαξτε πλανητη να κρυφτείτε.
Τι στο διαολο νομιζετε ότι θα προλάβετε μεχρι τον Φλεβαρη πια;ΥΓ: Κατά τα αλλα, τα κωλοεπιμελητηρια τα 51,2€ το χρονο να παιρνουν και αγιος ο θεος...
Και μην ξεχνατε το γλαρο (που θα φανε το χειμωνα οι πρασινομπλεδες): 'Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικα σε θαλασσες και ακτες. Για να απολαυσουν οι ξενοι την καθαρη θαλασσα και αυτό το (μνημονιακο) καλοκαιρι...' -
Σκύψε ραγιά...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάποια στιγμή είχα γράψει ότι το να μεταβείς σε 'αντιμνημονιακό' χώρο αποτελεί ένα είδος Κολυμβήθρας του Σιλωάμ, που εξαγνίζει το πολιτικό ή άλλο παρελθόν σου.Ευτυχώς από το μνημονιακό χώρο δεν είχαμε τέτοια.
Τώρα, κάτι τσόλια, καραφασισταριά με τσεκούρια, γελοίοι (απλοί) φασίστες τελεμάρκετινγκ ΕΛ που έγιναν δημοκράτες υπουργοί και υφυπουργοί christian reborn και βάλε.Σημασία έχει να υπάρχει ένα εμπίπεδο.
-
συμφωνα με την χριστιανικη παραδοση....οι περισοτεροι αγιοι πατερες ηταν πρωην κτηνη του κερατα....
ο καθε ανθρωπος κρυβει μεσα του μεγαλειο ψυχης......
οι αδωνης και βοριδης ακολουθησαν τον λογο του Αντωνη...και αφου μετανοησαν μπηκαν στο εορτολογιο της ΝΔ....μετανοειτε....
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κάποια στιγμή είχα γράψει ότι το να μεταβείς σε 'αντιμνημονιακό' χώρο αποτελεί ένα είδος Κολυμβήθρας του Σιλωάμ, που εξαγνίζει το πολιτικό ή άλλο παρελθόν σου.
Ευτυχώς από το μνημονιακό χώρο δεν είχαμε τέτοια.
Τώρα, κάτι τσόλια, καραφασισταριά με τσεκούρια, γελοίοι (απλοί) φασίστες τελεμάρκετινγκ ΕΛ που έγιναν δημοκράτες υπουργοί και υφυπουργοί christian reborn και βάλε.Σημασία έχει να υπάρχει ένα εμπίπεδο.
bonus: με το που πατάς ξανά πίσω στη ΝΔ γίνεσαι από ψεκασμένος --> άξιο στέλεχος της παράταξης.
(Βασική προϋπόθεση: να έχει προηγηθεί εντολή Σαμαρά ) -
Ο τηλεβιβλιοπώλης είναι πιο κουτός και από φασίστα...
(ναι, γίνεται)
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κάποια στιγμή είχα γράψει ότι το να μεταβείς σε 'αντιμνημονιακό' χώρο αποτελεί ένα είδος Κολυμβήθρας του Σιλωάμ, που εξαγνίζει το πολιτικό ή άλλο παρελθόν σου.
Ευτυχώς από το μνημονιακό χώρο δεν είχαμε τέτοια.
Κοίτα τώρα που στην προσπάθειά σου να πεις κάτι (ή να μού την πεις )
- γράφεις μια τεράστια μπαρούφα
- υπερασπίζεσαι...ΠΑΣΟΚους
Προσπάθησε (προσπάθησε λέμε!) να κατανοήσεις ότι οι εν λόγω είναι ακροδεξιοί (light έστω, σε σχέση με άλλους), οι οποίοι ουδέποτε χρειάστηκε να εξαγνιστούν. ΟΥΤΕ ζήτησαν να εξαγνιστούν.
Δεν πήγαν από τη ΝΔ, την κακιά και προδοτική, σε άλλο κόμμα, πχ στην 'αντιμνημονιακή' Χρυσή Αυγή ή, έστω σε κάποιο 'αντιμνημονιακό' ΛΑΟΣ κλπ.
Έκαναν αντίστροφη διαδρομή, χωρίς να αποκηρύσσουν το ιδεολογικό ή πολιτικό παρελθόν τους.Οι ΠΑΣΟΚοι όμως που γέμισαν τον 'αντιμνημονιακό' ΣΥΡΙΖΑ, τύπου Σακοράφα, Κουρουμπλή [ας συμπληρώσουν άλλοι τη μακρά λίστα, συμπεριλαμβάνοντας και τους 'συμβούλους' και παρατρεχάμενους της Χ, Τρικούπη που ροβόλησαν στην Κουμουνδούρου - 5' απόσταση με τα πόδια και κατηφόρα ], ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ που έπιναν νεράκι στο όνομα του Ανδρέα κι έπειτα του Σημίτη, μέχρι και του ΓΑΠ, ΑΠΟΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ 'ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ' ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!
Όταν χάθηκε η κουτάλα φυσικά...Μπορείς να αφήσεις λοιπόν τις pipes και να βρεις άλλα πεδία λαμπρής δόξας.
-
Δηλαδή εσύ Manosk Πως τα βλέπεις τα φασισταριά που έχει μαζέψει η Αντωνέλλα; Πήγαν εκεί επειδή ξαφνικά θέλησαν να σώσουν την πατρίδα ή επειδή διαλύθηκε το ΛΑΟΣ και πήγαν στην Νουδου γιατί τους υποσχέθηκαν κουτάλα;
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Το δημοψήφισμα του ΓΑΠ δεν άφηνε επιλογή σε 'εναλλακτική' -άλλωστε αυτή για το ΠΑΣΟΚ ήταν ανύπαρκτη- εκβίαζε απάντηση 'ΝΑΙ σε όλα'. Άποψη που είναι κοινός τόπος από Παπαρήγα έως και Σαμαρα.ΣΟΒΑΡΑ;;;
'ΕΚΒΙΑΖΕ' απάντηση 'ΝΑΙ σε όλα';;
Δηλαδή, το δίλημμα δεν ήταν από τη φύση του εκβιαστικό, λες;
Υπήρχαν πολλές εναλλακτικές λύσεις , υπήρχε χρόνος , οπότε το παν ήταν να μην....πιεστεί κανείς για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων, έτσι;Σού έχω νέα:
Δεν υπήρχαν εναλλακτικές, πλην δύο.
Δεν υπήρχε χρόνος.
Υπήρχε νόμιμη, δίκαιη και απολύτως δεσμευτική επιλογή: το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ.
Οι (ας πούμε) μισοί είπαν ΝΑΙ, οι άλλοι μισοί είπαν ότι ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ, γιατί έπαθαν ντουβρουτζά μόλις τους ζήτηθηκε να πάρουν θέση σε κρίσιμα θέματα.Μήπως σού είχα απαντήσει παλιότερα ότι η μη συμφωνία του Σαμαρά για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ήταν μια μαλακία και μισή (όπως και των άλλων φυσικά): Ναι, στο είπα.
Όπως δεν ήθελε ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ κλπ να δεσμευτούν ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ για το θέμα του Μνημονίου για μικροπολιτικούς λόγους, έτσι δεν ήθελε κι ο Σαμαράς να παραμείνει ο ΓΑΠ στην εξουσία, επίσης για μικροκομματικούς και όχι για εθνικούς λόγους.Πάντως, αποδεικνύεται ότι η λαϊκή ετυμηγορία και μάλιστα η ΑΜΕΣΗ είναι πολύ ενοχλητική για όσους δεν τα πάνε καλά με τη δημοκρατική αρχή.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δηλαδή εσύ Manosk Πως τα βλέπεις τα φασισταριά που έχει μαζέψει η Αντωνέλλα; Πήγαν εκεί επειδή ξαφνικά θέλησαν να σώσουν την πατρίδα ή επειδή διαλύθηκε το ΛΑΟΣ και πήγαν στην Νουδου γιατί τους υποσχέθηκαν κουτάλα;Μάλλον το δεύτερο.
Επόμενη ερώτηση. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοίτα τώρα που στην προσπάθειά σου να πεις κάτι (ή να μού την πεις )- γράφεις μια τεράστια μπαρούφα
- υπερασπίζεσαι...ΠΑΣΟΚους
Προσπάθησε (προσπάθησε λέμε!) να κατανοήσεις ότι οι εν λόγω είναι ακροδεξιοί (light έστω, σε σχέση με άλλους), οι οποίοι ουδέποτε χρειάστηκε να εξαγνιστούν. ΟΥΤΕ ζήτησαν να εξαγνιστούν.
Δεν πήγαν από τη ΝΔ, την κακιά και προδοτική, σε άλλο κόμμα, πχ στην 'αντιμνημονιακή' Χρυσή Αυγή ή, έστω σε κάποιο 'αντιμνημονιακό' ΛΑΟΣ κλπ.
Έκαναν αντίστροφη διαδρομή, χωρίς να αποκηρύσσουν το ιδεολογικό ή πολιτικό παρελθόν τους.Οι ΠΑΣΟΚοι όμως που γέμισαν τον 'αντιμνημονιακό' ΣΥΡΙΖΑ, τύπου Σακοράφα, Κουρουμπλή [ας συμπληρώσουν άλλοι τη μακρά λίστα, συμπεριλαμβάνοντας και τους 'συμβούλους' και παρατρεχάμενους της Χ, Τρικούπη που ροβόλησαν στην Κουμουνδούρου - 5' απόσταση με τα πόδια και κατηφόρα ], ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ που έπιναν νεράκι στο όνομα του Ανδρέα κι έπειτα του Σημίτη, μέχρι και του ΓΑΠ, ΑΠΟΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ 'ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ' ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!
Όταν χάθηκε η κουτάλα φυσικά...Μπορείς να αφήσεις λοιπόν τις pipes και να βρεις άλλα πεδία λαμπρής δόξας.
ΔΕΝ αποκήρυξε το παρελθόν του ο 'κυνηγάω κόσμο με τσεκούρι και τώρα είμαι υπουργός', δεν χρειάστηκε να εξαγνιστεί (γι' αυτό και τσαμπουνάει πίπες για νεανικές τρέλες), κι όταν κάνεις** υφυπουργό πολιτισμού** ένα τσόλι είναι επειδή κι αυτό δεν εξαγνίστηκε.
Εγώ φυσικά δεν αντιλέγω για όλους αυτούς που γράφεις, αλλά ρε άνθρωπε ήμαρτον. Τον έχει λιώσει τον πάτο της κολυμβήθρας και ο 'μνημονιακός χώρος'.
Α, αν εγώ υπερασπιζομαι πασόκους (τυχαίο, φαντάζομαι οποισδήποτε σου απαντάει σε αυτό που έγραψες σημαίνει ότι υπερασπίζεται πασόκους -> νταξ βολεύει δε λέω) εσύ τώρα υπερασπίζεσαι φασίστες με τσεκούρια και τσόλια;
Φαντάζομαι πως όχι. -
Δήλωση αυτού που αναφέρεις:
'Τότε [σημείωση δική μου: που κράδαινε το τσεκούρι] ήταν άλλη εποχή, η αριστερά είχε μονάδες κρούσης κι έπρεπε η δεξιά να αποκτήσει αντίστοιχες πρακτικές για να προστατεύσει τη χώρα.
Δεν μετανιώνω, ούτε αισθάνομαι ότι έκανα κάτι κακό, αλλά πλέον δεν με εκφράζουν αυτές οι πρακτικές'.Δεν έχω πρόχειρο κανα βίντεο, στην τηλεόραση τον είχα ακούσει να τα λέει αυτά.
Επομένως, ούτε ζήτησε κολυμβήθρες του Σιλωάμ, ούτε εξαγνισμούς, ούτε χρειάστηκε συγχώρεση.
Οπότε, πάρτο αλλιώς. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...] εσύ τώρα υπερασπίζεσαι φασίστες με τσεκούρια και τσόλια;
Φαντάζομαι πως όχι.λάθος έκανα τελικά
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δήλωση αυτού που αναφέρεις:'Τότε [σημείωση δική μου: που κράδαινε το τσεκούρι] ήταν άλλη εποχή, η αριστερά είχε μονάδες κρούσης κι έπρεπε η δεξιά να αποκτήσει αντίστοιχες πρακτικές για να προστατεύσει τη χώρα.
Δεν μετανιώνω, ούτε αισθάνομαι ότι έκανα κάτι κακό, αλλά πλέον δεν με εκφράζουν αυτές οι πρακτικές'.Δεν έχω πρόχειρο κανα βίντεο, στην τηλεόραση τον είχα ακούσει να τα λέει αυτά.
Επομένως, ούτε ζήτησε κολυμβήθρες του Σιλωάμ, ούτε εξαγνισμούς, ούτε χρειάστηκε συγχώρεση.
Οπότε, πάρτο αλλιώς.Άξιος διάδοχος του Παττακού!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το δημοψήφισμα του ΓΑΠ δεν άφηνε επιλογή σε 'εναλλακτική' -άλλωστε αυτή για το ΠΑΣΟΚ ήταν ανύπαρκτη- εκβίαζε απάντηση 'ΝΑΙ σε όλα'. Άποψη που είναι κοινός τόπος από Παπαρήγα έως και Σαμαρα.
ΣΟΒΑΡΑ;;;
'ΕΚΒΙΑΖΕ' απάντηση 'ΝΑΙ σε όλα';;
Δηλαδή, το δίλημμα δεν ήταν από τη φύση του εκβιαστικό, λες;
Υπήρχαν πολλές εναλλακτικές λύσεις , υπήρχε χρόνος , οπότε το παν ήταν να μην....πιεστεί κανείς για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων, έτσι;Ναι, εκβίαζε απάντηση ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, τι ρωτάς, δεν διαβάζεις καλά τα γράμματα; Έχεις να απαντήσεις κάτι επ αυτού, ή νομίζεις ότι επειδή το γυρνάς σε ερώτηση πως κάτι κάνεις;
Επίσης το να λες ότι έδωσε ο ΓΑΠ επιλογή στο λαό και μετά να παραδέχεσαι ότι το δημοψήφισμα ήταν εκβιαστικό, είναι ο ορισμός της αυτο-αναίρεσης.Σού έχω νέα:
Δεν υπήρχαν εναλλακτικές, πλην δύο.
Δεν υπήρχε χρόνος.
Υπήρχε νόμιμη, δίκαιη και απολύτως δεσμευτική επιλογή: το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ.
Οι (ας πούμε) μισοί είπαν ΝΑΙ, οι άλλοι μισοί είπαν ότι ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ, γιατί έπαθαν ντουβρουτζά μόλις τους ζήτηθηκε να πάρουν θέση σε κρίσιμα θέματα.Σου έχω νέα, ήμασταν ήδη σε μνημόνιο, και χρόνος υπήρχε μια χαρά για εκλογές και ο λαός να διαλέξει ακριβώς αυτόν που θέλει και το συγκεκριμένο πρόγραμμα εφαρμογής και όχι απλά ένα ΠΑΣΟΚ μέσα ή έξω από το €.
Το τι απάντησαν οι αρχηγοί στο έχω ξαναδείξει, μην πετάς κοτσάνες. Λοιπόν ΟΛΟΙ το θεώρησαν μια μαλακία και μισή.Μήπως σού είχα απαντήσει παλιότερα ότι η μη συμφωνία του Σαμαρά για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ήταν μια μαλακία και μισή (όπως και των άλλων φυσικά): Ναι, στο είπα.
Όπως δεν ήθελε ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ κλπ να δεσμευτούν ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ για το θέμα του Μνημονίου για μικροπολιτικούς λόγους, έτσι δεν ήθελε κι ο Σαμαράς να παραμείνει ο ΓΑΠ στην εξουσία, επίσης για μικροκομματικούς και όχι για εθνικούς λόγους.Για το παραπάνω σου έχω απαντήσει αναλυτικότατα αλλά μετά (άγνωστο γιατί), χάθηκες μέσα στη νυχτιά και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Μάλιστα ο nass απόρησε με το μήκος της απάντησης, συνεπώς το ότι δεν την είδες δεν είναι δικαιολογία. Συνεπώς πήγαινε εκεί που τα έγραφες τότε και θα διαβάσεις την απάντησή μου στο καπάκι, όχι μια βδομάδα μετά που είχες απαντήσει τότε.
Πάντως, αποδεικνύεται ότι η λαϊκή ετυμηγορία και μάλιστα η ΑΜΕΣΗ είναι πολύ ενοχλητική για όσους δεν τα πάνε καλά με τη δημοκρατική αρχή.
Επίσης και για αυτό έχω απαντήσει.
Τέλος άμα γούσταρε το σύστημα και οι υποστηρικτές του δημοκρατία θα έκανε εκλογές, right after, δε θα έδινε παρανόμως το δαχτυλίδι στον υποτακτικό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά τόση δημοκρατία δεν την αντέχετε.Και για τα ανιστόρητα που έλεγες πιο πριν πάρε εδώ να μαθαίνεις μπαλίτσα.
Μπουμπούκος: Δεν υπάρχει κανένα ακροδεξιό παρελθόν. Εγώ πάντα ήμουν δεξιός. Ούτε κεντροδεξιός ούτε ακροδεξιός. (καθημερ)Μ. Βορίδης Ακροδεξιός εγώ; Απλώς εθνικοφιλελεύθερος (the step)
Περίεργο πράγμα βρε παιδί μου, εσύ δε μας λες ότι δεν αρνούνται ότι είναι ακροδεξιοί; Τί είναι αυτά;
-
Ιδιόχειρη αφιέρωση του δικτάτορα Στυλιανού Παττακού προς τον Άδωνι Γεωργιάδη με προσωπική αφιέρωση ως «αξιότιμο φίλο», όπως τον αποκαλεί, και ημερομηνία 1η Μαΐου του 2005, δημοσίευει η εφημερίδα της Χρυσής Αυγής 'Εμπρός.
-
Σοβαρά ε;
Υπερασπίζομαι τον Βορίδη ή ακόμα και τον ίδιο τον Παττακό ή οποιονδήποτε παρόμοιο, έτσι;Κι αν το πουν 2 ή 3 ή 4, αυτό είναι δεδομένο.
Δεν έχει σημασία τι γράφω, αλλά το πώς θα διαστραφεί.Πάμε ξανά, αλλά συντομότερα γιατί δεν έχω κι όρεξη...
Ο Βορίδης δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη για 'εκείνη την εποχή'. Όπως διάφοροι άλλοι ακραιοτάδε δεν ζήτησαν συγνώμη που υπερασπίζονταν στεγνούς ακροαριστερούς δολοφόνους 'Επαναστάτες'.
**ΑΛΛΟ ζήτημα αυτό φυσικά, σε σχέση με τους ανανήψαντες, πολιτικούς, σφουγγοκωλάριους και λαμπρούς ψηφοφόρους που από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, το ΓΑΠ-ΠΑΣΟΚ κλπ έγιναν σήμερα....αριστεροί επαναστάτες αντιμνημονιακοί της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ **.Αλλά...Παττακός. Λαμπρά φίλοι μας, λαμπρά!
Για τον Red Garland τώρα:
αγορίνα, άμα δεν θέλεις να καταλάβεις ότι η ίδια η κατάσταση ήταν απολύτως εκβιαστική από τη φύση της, ΠΡΟΣΕΞΕ (σιγά μην δεν το πρόσεξες ήδη, αλλά ας το πιστέψουμε), ΟΧΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, δεν ήταν το δημοψήφισμα 'εκβιαστικό', αλλά Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ήταν εκβιαστική, τότε απλώς εξακολουθείς να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.Στο κάτω-κάτω, ποιος θα εμπόδιζε τον αγνό και άδολο επαναστάτη ή ελεύθερο ή μη-προδότη Έλληνα Πολίτη να πει 'ΟΧΙ' και να απαιτήσει εκλογές για τον άλλο δρόμο, της δραχμής, της άγριας διαπραγμάτευσης, του πιστολιού στο τραπέζι, του καριοφιλιού στο χάνι, οτιδήποτε;
Μα κανείς.
Αλλά, ο άδολος μπλαμπλαμπλα, ο γενναίος κλπ κλπ κιότεψε ή δεν ήθελε να απαντήσει σε...εκβιαστικά δημοψηφίσματα του άχρηστου του ΓΑΠ.
Μαγκιά, ΟΧΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΆ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, εεεε;
Υπέροχος.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ