-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Θα ήθελα να ήξερα τι ελπίζει ο κόσμος ότι θα βελτιωθεί με τον Κούλη πάντως...
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Είμαι σίγουρος ότι αν ανατρέξω στις εκτιμήσεις που κάνατε(Πασόκοι, Συριζαίοι, ΚΚΕδες και πιο αριστεροί) πριν 2,5-3 χρόνια και για τον Αλέξη, τα ίδια ακριβώς σχόλιο θα είχατε κάνει...
Προσωπικά εγώ δεν ήλπιζα ούτε με τον Σαμαρά, ούτε με τον Αλέξη, ούτε με τον Κούλη.
Και για αυτό όπως ήθελα ο Σαμαράς να τελειώσει την 4ετία του, έτσι θέλω και ο Αλέξης.
Αναρωτιέμαι όμως όταν έρθει ο επόμενος ποιοι θα θέλουν εκλογές πάλι από το πρώτο 6μηνο...;;;Έχει πλάκα όμως πως αυτές οι κρίσεις ειλικρίνειας προκύπτουν μόνο όταν ο επόμενος θα είναι ένας δεξιός πολιτικός.
Αν είναι αριστερός, δεν μιλάμε, αφού σίγουρα θα είναι καλύτερα πράγματα.Απάντηση δεν θα υπάρξει φυσικά, όπως δεν πήρα και σε άλλα θέματα-συγκρίσεις για σχόλια πράξεων Σαμαρά και αντίστοιχα σχόλια πράξεων Τσίπρα. Γιατί όταν τρως σφαλιάρα με το αριστερό χέρι και πιο καλά από ότι να την τρως με το δεξί. Είναι διαφορετικός ο πόνος.
Πρώτα από όλα τι είναι πιο αριστερά από το ΚΚΕ;
Δεύτερον, έναν πολιτικό τον κρίνεις από το πρόγραμμα και την ιδεολογία του. Όταν λοιπόν ο ψευτράκος ο Αλεξάκος έλεγε ότι είναι Αριστερός (υπέρ των πολλών και αδυνάτων), λογικό είναι να υπάρχει μια ελπίδα στον κόσμο, αν και το ΚΚΕ πάντα έλεγε ότι είναι δεκανίκι του συστήματος. Όταν έρχεται ο Δεξιός φιλελέ με απόψεις για μειώσεις μισθών, απολύσεις, απελευθέρωση της αγοράς (ελάτε καρχαρίες!!!) κλπ, λογικό είναι να τρέμει ο κόσμος...ΥΓ: Οι μικροί είδαν πάντως και δυο καλά από τον Αλέξη (μείωση φορολογικής κλίμακας στο 22% από το 26%, ΕΦΚΑ βάσει εισοδήματος, δωρεάν περίθαλψη για τους ανασφάλιστους, κατάργηση του 5Ευρου στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων). Όπως έγιναν και κακά που ήταν προσυμφωνημένα (αύξηση ΦΠΑ στα νησιά, κατάργηση φοροαπαλλαγών κλπ).
-
Πάμε ένα ένα λοιπόν γιατί εγώ δεν μιλάω στον αέρα...
Σχετικά με την κλίμακα από το 26% στο 22%, ναι ισχύει αλλά πόσοι άλλοι φόροι, φπα σε αγαθά, καύσιμα κτλπ αυξήθηκαν ταυτόχρονα; Σημασία έχει ο συνολικός λογαριασμός αν μειώνεται ή όχι και όχι να σου δίνω ένα επίδομα και να στο παίρνω πίσω την ίδια στιγμή με αύξηση ενός φόρου...
ΕΦΚΑ με βάση το εισόδημα όπου οφελεί μόνο ανθρώπους που βγάζουν ή δηλώνουν κάτω από 1000;;; ευρώ το μήνα...Και από εκεί και πάνω καίγεται το πελεκούδι...ένας που βγάζει 1500 πχ θα πληρώσει 50%+ σε σχέση με πριν. Δεν μιλάμε τώρα για περιπτώσεις που δηλώνουν 50-70-100 χιλιάρικα που τους θεωρούμε και ολιγάρχες...
Καλά το ποιος έδωσε πρόσβαση υγείας σε ανασφάλιστους είναι το μεγαλύτερο ψέμα που υπάρχει... http://www.naftemporiki.gr/story/814450 ... omeno-mina
Τι νόημα έχει η κατάργηση του 5ευρου - το οποίο βάση του νόμου που είχε ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ έτσι - δεν πλήρωναν όσοι δεν μπορούσαν, όταν αυξάνονται οι κρατήσεις υπέρ υγείας σε συνταξιούχους και ασφαλιζόμενους; Στο σύνολο είναι μεγαλύτερη η επιβάρυνση ναι ή όχι;
Έγραψα μερικά μόνο και υπάρχουν άπειρα άλλα όπου η κοροϊδία πήγε σύννεφο.
Τι σημαίνει προσυμφωνημένο; Το είχε ψηφίσει ο κακός Σαμαράς;
Καλά εδώ πριν όταν ψήφισε ο καημένος ο ΓΑΠ και εφάρμοζε ο Σαμαράς έφταιγε Σαμαράς.
Και τώρα αν κάνει εκλογές ο Τσίπρας και έρθει ο Κούλης και εφαρμόζει τους φόρους του Τσίπρα, πάλι ο Κούλης θα φταίει...
Πως τα στρογγυλεύετε έτσι... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όταν έρχεται ο Δεξιός φιλελέ με απόψεις για μειώσεις μισθών, απολύσεις, απελευθέρωση της αγοράς (ελάτε καρχαρίες!!!) κλπ, λογικό είναι να τρέμει ο κόσμος...Που θα τα κάνει αυτά και ποιος κόσμος τρέμει;
-
Σχετικά με την κλίμακα από το 26% στο 22%, ναι ισχύει αλλά πόσοι άλλοι φόροι, φπα σε αγαθά, καύσιμα κτλπ αυξήθηκαν ταυτόχρονα; Σημασία έχει ο συνολικός λογαριασμός αν μειώνεται ή όχι και όχι να σου δίνω ένα επίδομα και να στο παίρνω πίσω την ίδια στιγμή με αύξηση ενός φόρου...Δεν διαφωνούμε πουθενά. Για αυτό έγραψα ότι έκανε και καλά και κακά. Προσωπικά πληρώνω λιγότερα φέτος, αν και πάλι πληρώνω φόρο εισοδήματος για αρνητικό εισόδημα!!!
ΕΦΚΑ με βάση το εισόδημα όπου οφελεί μόνο ανθρώπους που βγάζουν ή δηλώνουν κάτω από 1000;;;
Η συντριπτική πλειονότητα των Ε.Ε. σήμερα δηλαδή...
Καλά το ποιος έδωσε πρόσβαση υγείας σε ανασφάλιστους είναι το μεγαλύτερο ψέμα που υπάρχει...
Από ότι γνωρίζω δεν εφαρμόστηκε ποτέ επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Τι νόημα έχει η κατάργηση του 5ευρου - το οποίο βάση του νόμου που είχε ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ έτσι - δεν πλήρωναν όσοι δεν μπορούσαν, όταν αυξάνονται οι κρατήσεις υπέρ υγείας σε συνταξιούχους και ασφαλιζόμενους; Στο σύνολο είναι μεγαλύτερη η επιβάρυνση ναι ή όχι;
Στο σύνολο δεν ξέρω, αλλά αν χρειαστείς 5 φορές το μήνα νοσοκομείο δεν θα πληρώσεις €25. Το θέμα είναι να έχουν όλοι πρόσβαση στην υγεία, όσο φτωχοί κι αν είναι.
Κι αυτά, αλλά και πράγματα που συμφώνησε ο Τσίπρας για να πάρει τις δόσεις.
Που θα τα κάνει αυτά και ποιος κόσμος τρέμει;
Ελπίζω να μην τα κάνει πουθενά. Οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι κλπ. Κι εγώ να σου πω την αλήθεια γιατί τον έχω ικανό να αφήσει τους μεγάλους εντελώς ελεύθερους (όχι ότι τώρα είναι και πολύ μαζεμένοι) και να σβήσει τους μικρούς από την αγορά. Αυτορύθμιση αγοράς και άλλα τέτοια όμορφα...
-
Που θα τα κάνει αυτά και ποιος κόσμος τρέμει;
Ελπίζω να μην τα κάνει πουθενά. Οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι κλπ. Κι εγώ να σου πω την αλήθεια γιατί τον έχω ικανό να αφήσει τους μεγάλους εντελώς ελεύθερους (όχι ότι τώρα είναι και πολύ μαζεμένοι) και να σβήσει τους μικρούς από την αγορά. Αυτορύθμιση αγοράς και άλλα τέτοια όμορφα...
Νομίζω ότι πλέον έχουμε πιάσει πάτο στο βαρέλι και η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο.
Όποιος και να έρθει στην εξουσία (ή όποιος παραμείνει) πλέον είναι υποχρεωμένος να κάνει συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν το κράτος, το δημόσιο κλπ... αν φυσικά επιθυμεί να υπάρχει η χώρα Ελλάδα στο χάρτη.Αν όμως επιθυμεί ένα άλλο στυλ χώρας, τότε ας το πει σύντομα και πολύ πριν τις εκλογές (αν γίνουν ποτέ) ώστε ο κόσμος να αποφασίσει ποια μορφή χώρας επιθυμεί.
Και αν ο κόσμος τρομάζει με τις πολιτικές λύσεις που ακούει, ας ψηφίσει άλλα κόμματα είτε ποιο ριζοσπαστικά και ακραία, είτε ποιο τολμηρά, είτε ποιο μετριοπαθή.
Εγώ πάντως θεωρώ ότι μετριοπαθείς πολιτικές δεν θα προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο. Απλά θα παρατείνουν την αρρωστημένη κατάσταση για όλες τις επόμενες δεκαετίες.
-
Καλά το ποιος έδωσε πρόσβαση υγείας σε ανασφάλιστους είναι το μεγαλύτερο ψέμα που υπάρχει...
Από ότι γνωρίζω δεν εφαρμόστηκε ποτέ επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Κι αυτά, αλλά και πράγματα που συμφώνησε ο Τσίπρας για να πάρει τις δόσεις.
Ψηφίστηκε επί Υπουργείας Άδωνι. Ο Συριζα απλά επέκτεινε τον νόμο για τους μετανάστες-λαθρομετανάστες χωρίς χαρτιά...
Λες και πονάνε τα δάχτυλά σας να πληκτρολογήσετε για την επικρότηση μιας καλής ενέργειας που τελικά ήταν των δεγκζιούληδων.Ξαναρωτάω. Τα είχε συμφωνήσει ο Σαμαράς; Τα είχε υπογράψει σε κάποιο χαρτί, νόμο;
Ή είναι η διαπραγμάτευση του Τσίπρα;
-
Απλά ελληνικά μιλάω!
α) Επί Τσίπρα εφαρμόστηκαν, εκτός αν κάνω κάποιο λάθος. Τώρα γιατί τα ψήφισε ο Άδωνις αλλά ποτέ δεν τα εφήρμοσε, είναι κάτι που εσύ πρέπει να εξηγήσεις μιας και τον υπερασπίζεσαι.
β) Ο Τσίπρας επίσης εφήρμοσε και προσυμφωνημένα των προηγούμενων και ο ίδιος συμφώνησε με τους ξένους πράγματα που εφήρμοσε αργότερα. Και τα μεν και τα δε κατάπτυστα! -
Υπερασπίζομαι την αλήθεια και όχι τον παρωπιδισμό.
Ποιος σου είπε ότι δεν είχε εφαρμοστεί η δωρεάν περίθαλψη; Από που προκύπτει αυτό;Η μόνη αλλαγή που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η επέκταση για τους μετανάστες χωρίς έγγραφα. Ψάξε τον νόμο και δες το...
Δεν ξέρω τι γλώσσα μιλάς. Αναφέρεις ότι ο Τσίπρας αύξησε τον ΦΠΑ στα νησιά και ότι το είχε προσυμφωνήσει ο Σαμαράς. Από που προέκυψε αυτό;
Από διαπραγμάτευση του Τσίπρα προέκυψε η αύξηση του Φπα στα νησιά. Μην λέτε ότι θέλουμε πια...
-
Ο πιτσαδόρος ήταν μακράν ο χειρότερος αρχηγός της ΝΔ . Ανθρωπάκι που το μόνο που ήθελε να υπηρετήσει τις εμμονές και τα κόμπλεξ του και να γίνει πρωθυπουργός όσο πιό γρήγορα μπορεί , αφού ΚΑΚΗ ΤΗΝ ΤΥΧΗ βρέθηκε στην ηγεσία του κόμματος . Για να γίνει πρωθυπουργός έσωσε τους πασόκους από την φυλακή , τους άφησε ουσιαστικά να κυβερνάνε με το αστείο ποσοστό που είχαν και χτύπησε όσο μπορούσε την βάση της παράταξης που είναι οι νοικοκυραίοι και παραγωγικοί άνθρωποι της χώρας .
Ετσι μετέτρεψε το ΕΕΤΗΔΕ σε ΕΝΦΙΑ , ανέβασε τον στόχο από 1 δισ σε 3,2 και διέλυσε την οικοδομή , άφηνε ανασφάλιστους όσους ΕΕ και εμπόρους δεν μπορούσαν να πληρώσουν τις δικές τους εισφορές και μάλιστα αν τους εύρισκε η τροχαία στον δρόμο , τους έκλεινε φυλακή .
Προκειμένου να δηλώσει την υποταγή του σε διάφορα κέντρα , δεν χρησιμοποίησε τα όσα έκανε η ΧΑ για να χτυπήσει και τα δύο άκρα , αλλά άφησε ασύδοτη την αριστερή βία .
Γενικά ήταν ένα δουλάκι του Βενιζέλου που ήταν ο ουσιαστικός κυβερνήτης και πέρναγε ότι ήθελε και βόλευε την πασοκίλα . Εβγαλε δεκάδες χιλιάδες ξύστες του δημοσίου στην σύνταξη στα 50 με αποτέλεσμα να διαλύσει τις υπηρεσίες , αλλά ακόμα να τους πληρώνουμε , ενώ πολλοί από αυτούς δουλεύουν και μαύρα και αυξάνουν και άλλο την ανεργία .
Πάμε τώρα στην υγεία . Θα πω παραδείγματα , Ετυχε επί πιτσαδόρου να πάω τον πεθερό μου στο Ασκληπειίο Βούλας βράδυ σε εφημερία με ανοιγμένο κεφάλι μετά από πτώση . Τα πάκια με θράσος απαιτούσαν να εξυπηρετηθούν μπροστά από όλους . Μια χαρά λοιπόν πήγαιναν τζάμπα οι λάθρο . Οι νοικοκυραίοι που τους είχαν καταστρέψει δεν μπορούσαν να πάνε .
Και το δεύτερο παράδειγμα που δείχνει γιατί πρέπει αυτή την παρέα σαμαρά και λοιπών η νδ να τους αποκηρύξει .
Μια καλή μου φίλη που δουλεύει στον χώρο της υγείας , πέραν των άλλων που μου λέει , έχει ένα προσωπικό παράδειγμα . Εχει έναν αδελφό , που είναι διανοητικά με πρόβλημα και είναι ανασφάλιστος . Χρειάζεται κάποια περίθαλψη . Επί Σαμαρά είχε πάει στο νοσοκομείο , είχε τύχει περίθαλψης , αλλά το κόστος του το έστειλαν στην εφορία με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το σπίτι του ανθρώπου που του άφησαν οι γονείς του .
Τώρα ο Τσίπρας περνάει νόμο που σβήνει αυτές τις οφειλές των Ελλήνων ανασφάλιστων από την περίθαλψη στα κρατικά νοσοκομεία .
Ο Τσίπρας σαν αριστερούλης , δίνει κάποια ψήγματα σε όσους είναι σε δύσκολη κατάσταση . Με την υπάρχουσα κατάσταση καλά κάνει και αυτά θα τον στηρίξουν στις εκλογές . Τσακίζει βέβαια κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα και μας κρατάει πίσω σαν χώρα . Αλλά έχουμε πει κανείς δεν θέλει να σπάσει το απόστημα των υπερβολικών δαπανών του κράτους . Είτε Αλέξης , είτε Κούλης , τα πελατάκια πάνω από όλα .
Αλλά ο Σαμαράς πρέπει να περάσει στην Ιστορία σαν αυτό που είναι . Ενα ανθρωπάκι που έχει προβλήματα διαφόρων τύπων και που κατέστρεψε την Παράταξη και τους Νοικοκυραίους .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ο πιτσαδόρος ήταν μακράν ο χειρότερος αρχηγός της ΝΔ . Ανθρωπάκι που το μόνο που ήθελε να υπηρετήσει τις εμμονές και τα κόμπλεξ του και να γίνει πρωθυπουργός όσο πιό γρήγορα μπορεί , αφού ΚΑΚΗ ΤΗΝ ΤΥΧΗ βρέθηκε στην ηγεσία του κόμματος . Για να γίνει πρωθυπουργός έσωσε τους πασόκους από την φυλακή , τους άφησε ουσιαστικά να κυβερνάνε με το αστείο ποσοστό που είχαν και χτύπησε όσο μπορούσε την βάση της παράταξης που είναι οι νοικοκυραίοι και παραγωγικοί άνθρωποι της χώρας .Ετσι μετέτρεψε το ΕΕΤΗΔΕ σε ΕΝΦΙΑ , ανέβασε τον στόχο από 1 δισ σε 3,2 και διέλυσε την οικοδομή , άφηνε ανασφάλιστους όσους ΕΕ και εμπόρους δεν μπορούσαν να πληρώσουν τις δικές τους εισφορές και μάλιστα αν τους εύρισκε η τροχαία στον δρόμο , τους έκλεινε φυλακή .
Γενικά ήταν ένα δουλάκι του Βενιζέλου που ήταν ο ουσιαστικός κυβερνήτης και πέρναγε ότι ήθελε και βόλευε την πασοκίλα . Εβγαλε δεκάδες χιλιάδες ξύστες του δημοσίου στην σύνταξη στα 50 με αποτέλεσμα να διαλύσει τις υπηρεσίες , αλλά ακόμα να τους πληρώνουμε , ενώ πολλοί από αυτούς δουλεύουν και μαύρα και αυξάνουν και άλλο την ανεργία.
Πάμε τώρα στην υγεία . Θα πω παραδείγματα , Ετυχε επί πιτσαδόρου να πάω τον πεθερό μου στο Ασκληπειίο Βούλας βράδυ σε εφημερία με ανοιγμένο κεφάλι μετά από πτώση . Τα πάκια με θράσος απαιτούσαν να εξυπηρετηθούν μπροστά από όλους . Μια χαρά λοιπόν πήγαιναν τζάμπα οι λάθρο . Οι νοικοκυραίοι που τους είχαν καταστρέψει δεν μπορούσαν να πάνε .
Και το δεύτερο παράδειγμα που δείχνει γιατί πρέπει αυτή την παρέα σαμαρά και λοιπών η νδ να τους αποκηρύξει .
Μια καλή μου φίλη που δουλεύει στον χώρο της υγείας , πέραν των άλλων που μου λέει , έχει ένα προσωπικό παράδειγμα . Εχει έναν αδελφό , που είναι διανοητικά με πρόβλημα και είναι ανασφάλιστος . Χρειάζεται κάποια περίθαλψη . Επί Σαμαρά είχε πάει στο νοσοκομείο , είχε τύχει περίθαλψης , αλλά το κόστος του το έστειλαν στην εφορία με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το σπίτι του ανθρώπου που του άφησαν οι γονείς του .
Τώρα ο Τσίπρας περνάει νόμο που σβήνει αυτές τις οφειλές των Ελλήνων ανασφάλιστων από την περίθαλψη στα κρατικά νοσοκομεία .
Ο Τσίπρας σαν αριστερούλης , δίνει κάποια ψήγματα σε όσους είναι σε δύσκολη κατάσταση . Με την υπάρχουσα κατάσταση καλά κάνει και αυτά θα τον στηρίξουν στις εκλογές . Τσακίζει βέβαια κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα και μας κρατάει πίσω σαν χώρα .
Αλλά ο Σαμαράς πρέπει να περάσει στην Ιστορία σαν αυτό που είναι . Ενα ανθρωπάκι που έχει προβλήματα διαφόρων τύπων και που κατέστρεψε την Παράταξη και τους Νοικοκυραίους .
Ποσο πιο απλα...
-
Ο πιτσαδόρος ήταν μακράν ο χειρότερος αρχηγός της ΝΔ . ...
...
...
Αλλά ο Σαμαράς πρέπει να περάσει στην Ιστορία σαν αυτό που είναι . Ενα ανθρωπάκι που έχει προβλήματα διαφόρων τύπων και που κατέστρεψε την Παράταξη και τους Νοικοκυραίους .Τέτοιους 'γιαλαντζί' αρχηγούς για το κεντροδεξιό χώρο, θέλουν οι αριστεροί και οι κομμουνιστές αφενός για να έχουν το πάνω χέρι και αφετέρου να έχουν ελπίδες να βρεθούν στην εξουσία. Όπως και έγινε.
Αρχηγοί μαριονέτες που υποκύπτουν και σκύβουν στα 'θέλω' και στα 'πρέπει' της αριστεράς και του κομμουνισμού.
Ίδιος και χειρότερος θα είναι ο Μητσοτάκης.
Αν τον ανεβάσουν στην πρωθυπουργική καρέκλα δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να του επιτρέψουν να κυβερνήσει με πράξεις. Θα υποκύψει και αυτός, θα κατεβάσει τα βρακιά του και θα κάνει ότι θα του λένε οι γνωστοί 'εμπαναστάτες'.Αν δεν μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο, η χώρα ποτέ δεν πρόκειται να λύσει τα προβλήματα της.
-
Συμφωνώ απόλυτα . Και δεν έχει μάθει ο Κούλης τι έπαθε ο πατέρας του που φέρθηκε με το σεις και με το σας στους σταμουλοκολλάδες....
-
Για παράδειγμα ένα επίκαιρο θέμα. Ψήφισαν αυτοί που κυβερνούν τώρα να είναι ανοιχτά κάποια μαγαζιά σε κάποιες περιοχές τις Κυριακές. Το ψήφισαν λόγω μνημονίου, 'κλαίγωντας' και τελικά υπονομεύουν το ίδιο το νομοσχέδιο λόγω αριστεροσύνης.
Και αυτό τώρα υποτίθεται ότι είναι νόμος του κράτους που αφορά όλους του πολίτες ανεξαιρέτως.
Υποτίθεται όμως.Ας θεωρήσουμε τώρα ότι βγαίνει στην κυβέρνηση κάποιος Κούλης που προσπαθεί να πείσει ότι είναι φιλελεύθερος κεντροδεξιός.
Θα επιβάλει (με όποιο κόστος) να γίνει πράξη ο νόμος;
Ή θα σέρνεται πίσω από 'συριζανέλ εμπαναστάτες' , 'ακροαριστερούς', 'αναρχοάπλυτους' και ΠΑΜΙΤΕΣ που απαιτούν να εφαρμοστεί το δικό τους 'θέλω' και το δικό τους 'πρέπει';Πέμπτη, 24-Αυγ-2017 08:42
Καταστήματα: Aνοιχτά τις Κυριακές αλλά μόνο στα... χαρτιά
...
http://www.capital.gr/epikairotita/3234 ... sta-xartia -
Δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές με όσα γράφεις για τον Σαμαρά.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που παλιοί ψηφοφόροι της Ν.Δ δεν τον ψήφισαν σε καμιά εκλογή.
Τον έχω γνωρίσει προσωπικά, για επαγγελματικούς λόγους, σε 2 συναντήσεις από τότε που ήταν Ευρωβουλευτής και δεν είχα καλή γνώμη. Και το ένστικτό μου επιβεβαιώθηκε και σε προσωπικό επίπεδο.
Τόσο φιλοδοξος που πουλάει και τη μάνα του...
Αλλά όπως έχω πει 100 φορές, αφού αυτός μας έτυχε έπρεπε να τελειώσει την 4ετία κ να πάρει δύσκολες αποφάσεις που δεν πήρε.Όμως οι λόγοι που κάνεις εσύ κριτική στον Σαμαρά είναι διαφορετικοί από αυτούς για τους οποίους χαίρεται πχ ο Johan .
Εσύ τον κατηγορείς επειδή δεν ήταν σκληρός, δεν πήρε τολμηρές αποφάσεις, αποφάσεις που τώρα ο Johan, ο Δίας κτλπ φοβούνται-κατηγορούν τον Κούλη ότι μπορεί να πάρει.Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει κόμμα από το Πασοκ και πιο δεξία να πάρει σκληρές αποφάσεις στην χώρα αυτή.
Η όλη αριστερή οργάνωση θα αντιστέκεται, θα σπάει και θα διαδηλώνει κάθε μέρα. Τα έχουμε ζήσει.Δεν είναι τυχαίο πως όταν χρειάστηκε να παρθούν αποφάσεις που δεν υπήρχε περίπτωση να τις περάσει ο Σαμαράς, χρησιμοποιήθηκε ο Τσίπρας, ο οποίος για την καρέκλα έκανε πράγματα που κανένας δεν θα φανταζόταν.
Υπήρχε περίπτωση να περάσει το άνοιγμα των πλειστηριασμών; Κατάργηση προσωπικής διαφοράς; Κατάργηση επικουρικών; Αλλαγή συνδικαλΗστικών νόμων και άλλα τέτοια; Kαι πόσα ακόμα... -
Πολύ σωστά!! Ο μοναδικός λόγος που ο Τσίπρας 'κέρδισε' τις εκλογές είναι για να περάσει μέτρα που δεν θα μπορούσαν να περάσουν με μια 'δεξιά' κυβέρνηση. Μόλις εκπληρώσει τον σκοπό του θα πάρει πόδι και αυτός...απλά πράγματα.
-
Σε συζήτηση με οικογενειακό φίλο τον Γενάρη του 2014, κολλητό του Σαμαρά από την Πολιτική Άνοιξη ακόμα, με ρωτάει τότε. Τι βλέπεις να γίνεται; Πότε θα γίνουν εκλογές; Με τον ΠτΔ τι θα γίνει; Θα συμφωνήσει ο Σαμαράς το χρέος; Η Μέρκελ δεν θα τον βοηθήσει γιατί η ίδια φοβάται τις τρέλες του Τσίπρα;
Η συζήτηση αυτή έγινε πριν ακόμα φανεί ότι δεν βγαίνει ΠτΔ, γιατί αν θυμάστε ο Κουβέλης μέχρι το Πάσχα-Καλοκαίρι του 2014 έκλεινε το μάτι ότι θα ψήφιζε, μέχρι όπως μάθαμε μετά του έταξε ο Τσίπρας ότι θα τον προτείνει για ΠτΔ και φυσικά τον πούλησε... Όπως πούλησε και τον Αβραμόπουλο έπειτα...
Του απαντάω λοιπόν: Δεν υπάρχει περίπτωση η Μέρκελ να δώσει το χρέος στον Σαμαρά και να βρει τη λύση έτοιμη ο Τσίπρας. Θα τον πετάξει σαν λεμονόκουπα μόλις δεν θα μπορεί πλέον να περάσει τα μέτρα που εκείνη θέλει και τότε θα χρησιμοποιήσει τον Τσίπρα γιατί μόνο εκείνος θα μπορεί να τα περάσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί ΠτΔ ακόμα και αν ο Σαμαράς πρότεινε τον Γλέζο ή κ τον Λένιν . Ήταν τόσο αποφασισμένοι για την εξουσία που αν κάποιος βουλευτής εκτός ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ήθελε να ψηφίσει ΠτΔ επειδή σκέφτεται λογικά ώστε να έκλεινε το πρόγραμμα, θα έλεγαν ότι χρηματίστηκε.(θυμηθείτε τι έγινε με τα παραμύθια περί χρηματισμών, Χαϊκάληδες και άλλα τέτοια απίθανα πράγματα)
-
Δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές με όσα γράφεις για τον Σαμαρά.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που παλιοί ψηφοφόροι της Ν.Δ δεν τον ψήφισαν σε καμιά εκλογή.
Τον έχω γνωρίσει προσωπικά, για επαγγελματικούς λόγους, σε 2 συναντήσεις από τότε που ήταν Ευρωβουλευτής και δεν είχα καλή γνώμη. Και το ένστικτό μου επιβεβαιώθηκε και σε προσωπικό επίπεδο.
Τόσο φιλοδοξος που πουλάει και τη μάνα του...
Αλλά όπως έχω πει 100 φορές, αφού αυτός μας έτυχε έπρεπε να τελειώσει την 4ετία κ να πάρει δύσκολες αποφάσεις που δεν πήρε.Όμως οι λόγοι που κάνεις εσύ κριτική στον Σαμαρά είναι διαφορετικοί από αυτούς για τους οποίους χαίρεται πχ ο Johan .
Εσύ τον κατηγορείς επειδή δεν ήταν σκληρός, δεν πήρε τολμηρές αποφάσεις, αποφάσεις που τώρα ο Johan, ο Δίας κτλπ φοβούνται-κατηγορούν τον Κούλη ότι μπορεί να πάρει.Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει κόμμα από το Πασοκ και πιο δεξία να πάρει σκληρές αποφάσεις στην χώρα αυτή.
Η όλη αριστερή οργάνωση θα αντιστέκεται, θα σπάει και θα διαδηλώνει κάθε μέρα. Τα έχουμε ζήσει.Δεν είναι τυχαίο πως όταν χρειάστηκε να παρθούν αποφάσεις που δεν υπήρχε περίπτωση να τις περάσει ο Σαμαράς, χρησιμοποιήθηκε ο Τσίπρας, ο οποίος για την καρέκλα έκανε πράγματα που κανένας δεν θα φανταζόταν.
Υπήρχε περίπτωση να περάσει το άνοιγμα των πλειστηριασμών; Κατάργηση προσωπικής διαφοράς; Κατάργηση επικουρικών; Αλλαγή συνδικαλΗστικών νόμων και άλλα τέτοια; Kαι πόσα ακόμα...Μα εγώ δεν είμαι αριστερός , οπότε κάνω άλλου είδους κριτική .
Αυτοί που έπρεπε να τελειώσουν την 4ετία ήταν οι πασόκοι . Θα έπαιρναν όλα τα μέτρα και το 2013 θα πήγαιναν στον διάολο και θα είχαμε βγεί από την κρίση ...
Αλλά όχι . Ο πιτσαδόρος έπρεπε να γίνει πρωθυπουργός με κάθε κόστος , με κάθε τίμημα .
Εγώ τον βρίζω από το 12 . Βλέπω σιγά- σιγά ότι αρχίζουν και πολλοί άλλοι από την Παράταξη να τον βρίζουν γιατί φοβούνται και με το δίκιο τους ότι ο Αλεξάκος θα μακροημερεύσει .
Σήμερα περνάει διάταξη οι κατασχέσεις στην εφορία να γίνονται στην εμπορική . Βέβαια οι φόροι βεβαιώθηκαν στην αντικειμενική...
Εβγαλε 1 δις επιπλέον πλεόνασμα στο 7μηνο και ετοιμάζει 13ο μισθό και σύνταξη στα πελατάκια στην Εκθεση ....
Σε κάτι φίλους νδτες , αλλά και πρώην πασόκους που έγιναν νδτες τους είπα από το 15 ότι ο Αλέξης είναι γάτος και ηγέτης . Εφαγε 5-6 στελεχάρες στον σύριζα για να γίνει πρόεδρος και δεν άνοιξε μύτη . Καθάρισε λαφαζάνηδες κλπ σε ένα απόγευμα , οπότε πρέπει να τον υπολογίζετε .
Μου έλεγαν μλκιες ότι θα πέσει και άλλες παπαριές και τώρα 3 χρόνια μετά
-
Αυτοί που έπρεπε να τελειώσουν την 4ετία ήταν οι πασόκοι . Θα έπαιρναν όλα τα μέτρα και το 2013 θα πήγαιναν στον διάολο και θα είχαμε βγεί από την κρίση ...
Pragmati o Σαμαράς ανυπομονούσε και πριόνιζε κ την καρέκλα του Παπαδήμου.
Θυμήσου όμως ότι ο πόλεμος απέναντι στον ΓΑΠ είχε ξεκινήσει μέσα από το ίδιο του το κόμμα.
Δεν υπήρχε περίπτωση να σταθεί...ένας ένας την κάνανε ή του τράβηξαν το χαλί.Επίσης η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να δεχτεί όλα αυτά τα μέτρα. Έπρεπε να περάσει ο κακός Σαμαράς και μετά ο καλός ο αριστερός ο Τσίπρας ώστε να τελειώσουν οι αυταπάτες.
Ο Τσίπρας αφού δεν έπεσε μαζί με την χώρα όταν έκανε τα νταούλια και τους ζουρνάδες, λογικά δεν θα κάνει εκλογές πριν από το τέλος του 2018.
-
Σε κάτι φίλους νδτες , αλλά και πρώην πασόκους που έγιναν νδτες τους είπα από το 15 ότι ο Αλέξης είναι γάτος και ηγέτης . Εφαγε 5-6 στελεχάρες στον σύριζα για να γίνει πρόεδρος και δεν άνοιξε μύτη . Καθάρισε λαφαζάνηδες κλπ σε ένα απόγευμα , οπότε πρέπει να τον υπολογίζετε .
Μου έλεγαν μλκιες ότι θα πέσει και άλλες παπαριές και τώρα 3 χρόνια μετά
Ούτε γάτος είναι, ούτε ηγέτης. Ένα καραγκιόζης αλητάμπουρας είναι, που κάνει ότι έκανε και στο Λύκειο με τις καταλήψεις. Δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε. Όπως ακριβώς τον γνώρισα.
Ως κλασσικός αριστερός έχει κρατήσει δίπλα του όλους εκείνους που:
- Δεν πρόκειται να ταρακουνηθούν από την καρέκλα τους.
- Δεν πρόκειται να παρατήσουν τα φράγκα και τα προνόμια
- Θέλουν να κανιβαλίσουν ότι έχει απομείνει από το ελληνικό κράτος
- Ονειρεύονται ένα αμιγώς αριστερό/κομουνιστικό κράτος υποδουλωμένο οικονομικά σε άλλες χώρες
Τα ίδια έκανε και στο Λύκειο.
Η κουτοπονηριά και η εξυπηρέτηση προσωπικών, κομματικών και ιδεολογικών συμφερόντων δεν είναι χαρακτηριστικά ενός ηγέτη. Είναι χαρακτηριστικά ενός απατεώνα.
Εννοείται φυσικά ότι την εξουσία δεν πρόκειται να την αφήσουν. Και προσωπικά έχω βάσιμες υποψίες ότι αναζητούν τρόπο για να αποφύγουν επί αόριστο τις εκλογές το 2019. Και τρόποι υπάρχουν.
-
Ο ηγέτης Μαδουρο μας δείχνει πως παίζεται η μπαλίτσα όταν φαίνεται ότι θα χάσεις τις εκλογές.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ