-
Σοβαρά επιχειρήματα. Μόλις με κερδισες!!!!
-
Σπυρο, το κεντρο του Μαρουσιου μπορει να ειναι καλο και δεν αντιλεγω αλλα εμεις στα προαστια ημαστε σε δευτερη μοιρα. ΕΠηδη ειμαι στα συνορα με Χαλανδρι οι διαφορες ειναι τεραστιες και στην ρυμοτομια αλλα και στην κατασταση των δρομων. Οι δικοι μας ειναι ολοι γωνιες και στενα και οι δρομοι μονιμα καταστραμενοι. Αμεσως καταλαβαινεις οτι εισαι Χαλανδρι γιατι οι δρομοι ειναι πλατιοι και με καλο οδοστρωμα. Εμεις ημαστε χωριο σε σχεση με αυτους. Παραδεισος.
-
WANTONE θέλω να θυμίσω πως το Χαλάνδρι ως περιοχή όπως και τα Βριλήσσια ή τα Μελίσσια είναι νεότερες σε δόμηση περιφέρειες. Το Μαρούσι έχει οικήματα και γειτονιές άνω των 50 ετών. Αυτός ο άθλιος τρόπος που δομήθηκαν οι πόλεις και τα χωριά στην Ελλάδα είναι γνωστός. Θέλω να πω όμως πως δεν είναι αρμόδιος ο Δήμος ή ο τελευταίος Δήμαρχος για την κάθε περιοχή. Για παράδειγμα ακόμη και στο Μαρουσι υπήρχαν και υπάρχουν αυθαίρετα που δυσκολεύουν τη ζωή στην πόλη. Ο σοφός νομοθέτης ομως αποφάνθηκε για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων και όχι την κατεδάφιση τους. Ο Δήμος τι να σου κάνει λοιπόν; Επειδή περνώ συχνά από Βριλήσσια εκεί η εικόνα είναι ακόμη καλύτερη από το Χαλάνδρι καθώς ως νέα πολιτεία δημιουργήθηκε δίχως κατοχικά σύνδρομα. Εγώ μεγάλωσα σε κωμόπολη όπου το καθετί ήταν προσυμφωνημένο που θα κτιστεί και έπαθα πολιτισμικό σοκ μεγαλώνοντας και φεύγοντας από εκεί. Όποιος έχει ζήσει Ηράκλειο Κρήτης το Μαρούσι θα το βρει Παράδεισο! Εξαρτάται από που εκκινεί κανείς...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αχ ποσο δίκιο έχεις. Έχω σκύλο μετανιώσει που μετακόμισα Μαρούσι το 2007. Άθλιο καραγκιοζιλίκι ο Δήμος αυτός.
Χαλάνδρι χθες το βράδι ... πέρασε ειδικό φορτηγό που πλένει κάδους απορριμάτων. Ποτέ δεν το είχα δει αυτό στο βρωμομαρούσι.
Χαλάνδρι βράδι... τρακάρισμα έξω από το σπίτι μου. Αυτοκίνητο πέφτει σε μηχανή και ρίχνουν κάτω ένα δέντρο. Την ίδια στιγμή ήρθε συνεργείο του δήμου και καθάρισε το δρόμο. Την άλλη μέρα ήρθε άλλο συνεργείο και σήκωσε το δέντρο, έφτιαξε το πεζοδρόμιο
Χαλάνδρι ... κάθε μέρα καθαρίζουν πεζοδρόμια ... Κάθε τρεις και λίγο περνούν πλυστικά φορτηγά.
Χαλάνδρι ... εργασίες μέσα στο δρόμο; Σπάνια. Και όποτε κάνουν εργασίες αμέσως κλείνουν λακούβες.
Χαλάνδρι ... πήρα τηλέφωνο την υπηρεσία καθαριότητας για αποκομιδή υλικών ανακαίνισης (μπανιέρα + λεκάνη wc). Σε δύο ώρες έστειλαν αυτοκίνητο και τα μάζεψε. Μου έδωσαν τηλέφωνα οδηγού για συνεννόηση.
Χαλάνδρι ... ησυχία! Εδώ τηρούνται οι ώρες κοινής ησυχίας!
Χαλάνδρι ... Θέλεις να πας στο κέντρο του Χαλανδρίου; Άνετα. Όμορφα καθαρά πεζοδρόμια με δέντρα και πρόσβαση εύκολη. Ούτε λεωφόροι, ούτε κινδυνεύεις να σκοτωθείς από έλλειψη πεζοδρομίου.
Χαλάνδρι .... βρέχει; Κανένα πρόβλημα. Ευκαιρία για περπάτημα και βόλτα. Μυρίζει και όμορφα ρε παιδί μου. Δεν κινδυνεύεις ούτε λάσπη να φας στη μάπα, ούτε να περπατάς μέσα στα λασπόνερα και τα σκατόνερα.
... τεράστιες οι διαφορές με το βρωμομαρούσι ...
-
Για την δικη μας περιοχη δεν υπαρχει δικαιολογια. Μπορει ευκολα να γινουν βελτιωσεις στους δρομους χωρις να πειραχτουν τα κτηρια. Εξαλλου κτηστικε μετα το 1980 οταν το γειτονικο Χαλανδρι ειχε ηδη χτιστει σε μεγαλο βαθμο. Αλλα ηταν στις περιοχες που τις ειχαν παρατημενες παροτι σαν θεση ειναι φιλετο (γιατι ειναι ποιο κοντα στην Αθηνα). Για παραδειγμα δες την περιοχη γυρω απο το Υγεια πως ειναι...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αχ ποσο δίκιο έχεις. Έχω σκύλο μετανιώσει που μετακόμισα Μαρούσι το 2007. Άθλιο καραγκιοζιλίκι ο Δήμος αυτός.
Χαλάνδρι χθες το βράδι ... πέρασε ειδικό φορτηγό που πλένει κάδους απορριμάτων. Ποτέ δεν το είχα δει αυτό στο βρωμομαρούσι.
Χαλάνδρι βράδι... τρακάρισμα έξω από το σπίτι μου. Αυτοκίνητο πέφτει σε μηχανή και ρίχνουν κάτω ένα δέντρο. Την ίδια στιγμή ήρθε συνεργείο του δήμου και καθάρισε το δρόμο. Την άλλη μέρα ήρθε άλλο συνεργείο και σήκωσε το δέντρο, έφτιαξε το πεζοδρόμιο
Χαλάνδρι ... κάθε μέρα καθαρίζουν πεζοδρόμια ... Κάθε τρεις και λίγο περνούν πλυστικά φορτηγά.
Χαλάνδρι ... εργασίες μέσα στο δρόμο; Σπάνια. Και όποτε κάνουν εργασίες αμέσως κλείνουν λακούβες.
Χαλάνδρι ... πήρα τηλέφωνο την υπηρεσία καθαριότητας για αποκομιδή υλικών ανακαίνισης (μπανιέρα + λεκάνη wc). Σε δύο ώρες έστειλαν αυτοκίνητο και τα μάζεψε. Μου έδωσαν τηλέφωνα οδηγού για συνεννόηση.
Χαλάνδρι ... ησυχία! Εδώ τηρούνται οι ώρες κοινής ησυχίας!
Χαλάνδρι ... Θέλεις να πας στο κέντρο του Χαλανδρίου; Άνετα. Όμορφα καθαρά πεζοδρόμια με δέντρα και πρόσβαση εύκολη. Ούτε λεωφόροι, ούτε κινδυνεύεις να σκοτωθείς από έλλειψη πεζοδρομίου.
Χαλάνδρι .... βρέχει; Κανένα πρόβλημα. Ευκαιρία για περπάτημα και βόλτα. Μυρίζει και όμορφα ρε παιδί μου. Δεν κινδυνεύεις ούτε λάσπη να φας στη μάπα, ούτε να περπατάς μέσα στα λασπόνερα και τα σκατόνερα.
... τεράστιες οι διαφορές με το βρωμομαρούσι ...
H ωραιοποίηση μιας εικόνας έχει τουλάχιστον σε εμένα τα ίδια αποτελέσματα με τον μηδενισμό μιας εικόνας. Ξέρεις επειδή έμενα στην ρεματιά πέρναγα από το Μαρούσι στο Χαλάνδρι με τα πόδια ή και το ποδήλατό μου και η εικόνα που περιγράφεις δεν είναι κοντά σε αυτά που θυμαμαι εγώ. Ειδικά όταν έβρεχε η μυρωδιά απείχε κατά πολύ από το να χαρακτηριστεί όμορφη. Ως γνωστό και στο Χαλάνδρι δεν είναι λίγοι εκείνοι που βαζουν τα σκυλιά τους να χέσουν και να ουρήσουν στα πεζοδρόμια Επίσης σε αυτή την υπέροχη γειτονιά δεν είναι λίγες οι πολυκατοικίες που τον προβλεπόμενο χώρο για παρκινγκ τον έχουν κάνει καταστήματα. Το παρκάρισμα δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση αλλά ούτε και η κίνηση με το αυτοκίνητο εντός της πόλης. Ακόμη και τώρα μόνο με το sei αν θα πάω εκεί...
-
Παρεμπιπτόντως φίλε storm δεν είναι λίγος ο κόσμος που πεζός έχει χάσει τη ζωή του στο Χαλάνδρι. Το τελευταίο θανατηφόρο τροχαίο που θυμάμαι ήταν τον Ιούνη στην αρχή της Λεωφόρου Πεντέλης από Χαλάνδρι...
-
Εγώ για να μην παρεξηγηθώ, έχω ακούσει καλά λόγια από ανθρώπους με καταστήματα στο κέντρο του Αμαρουσίου.
Δεν έχω άποψη τι μπορεί να συμβαίνει σε γειτονιές κτλπ. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
H ωραιοποίηση μιας εικόνας έχει τουλάχιστον σε εμένα τα ίδια αποτελέσματα με τον μηδενισμό μιας εικόνας. Ξέρεις επειδή έμενα στην ρεματιά πέρναγα από το Μαρούσι στο Χαλάνδρι με τα πόδια ή και το ποδήλατό μου και η εικόνα που περιγράφεις δεν είναι κοντά σε αυτά που θυμαμαι εγώ. Ειδικά όταν έβρεχε η μυρωδιά απείχε κατά πολύ από το να χαρακτηριστεί όμορφη. Ως γνωστό και στο Χαλάνδρι δεν είναι λίγοι εκείνοι που βαζουν τα σκυλιά τους να χέσουν και να ουρήσουν στα πεζοδρόμια Επίσης σε αυτή την υπέροχη γειτονιά δεν είναι λίγες οι πολυκατοικίες που τον προβλεπόμενο χώρο για παρκινγκ τον έχουν κάνει καταστήματα. Το παρκάρισμα δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση αλλά ούτε και η κίνηση με το αυτοκίνητο εντός της πόλης. Ακόμη και τώρα μόνο με το sei αν θα πάω εκεί...Το θέμα μου δεν είναι να ωραιοποιήσω κάποια εικόνα ούτε να πείσω για κάτι. Μου αρκεί που έφυγα.
Παρεμπιπτόντως φίλε storm δεν είναι λίγος ο κόσμος που πεζός έχει χάσει τη ζωή του στο Χαλάνδρι. Το τελευταίο θανατηφόρο τροχαίο που θυμάμαι ήταν τον Ιούνη στην αρχή της Λεωφόρου Πεντέλης από Χαλάνδρι...
Στο τροχαίο ήμουν παρών, ήμουν σε φανάρι και έγινε στα 50 μέτρα μετά το φανάρι. Άλλωστε το είχα αναφέρει και εδώ.
Τροχαία θανατηφόρα γίνονται παντού και φυσικά και στο Μαρούσι.Φυσικά ο φίλτατος Πατούλης φρόντισε τους δημότες και έβαλε ( πριν 4-5 χρόνια; ) δύο προκάτ αερογέφυρες (άθλιας αισθητικής) σε ξεκάρφωτα σημεία στην καρμανιόλα Λ. Κηφισίας, από όπου σπάνια περνούν από αυτές πεζοί (αφού είναι σε σημεία χαμηλής κυκλοφορίας πεζών).
Φυσικά και οι δύο αερογέφυρες πλέον είναι υπό διάλυση και βανδαλισμένες ... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Προχθές που πέρασα από το κέντρο στο Μαρούσι και από την Κοκκινιά πάλι σκάβουν και πάλι γκρεμίζουν. Δεν βαρέθηκαν;
Από τότε που γεννήθηκα αυτό το Μαρούσι όλο το φτιάχνουν και όλο γκρεμισμένο είναι... -
Υπάρχουν και χειρότερα και εκεί να δεις που δεν χωρά καμιά δικαιολογία. Ολόκληρος Γέρακας με ηλικία το πολύ 30 χρόνια και κάθε φορά που βρέχει τα βοθρολύματα βγαίνουν στους δρόμους και η γειτονιά γίνεται χάρμα οφθαλμών... Anyway όχι μόνο από το Μαρούσι αλλά και από το όμορφο (σικ!) Χαλάνδρι έφυγα και πλέον ζω εκεί που ζω... σε αρμονία με τη φύση. Σύστημα βιολογικού καθαρισμού αντί για βόθρο ή αναμονή για αποχέτευση και ανακύκλωση του νερού που χρησιμοποιώ αποκλειστικά για τα δέντρα μου. Στο κέντρο πηγαίνω μόνο για καμιά μπύρα με φίλους... Ακόμη και τις εξειδικευμένες λοιπές αγορές σε Μακάρθουρ Λερόυ κλπ ενώ για φρέσκο ψαράκι η Ραφήνα 10'. Οι περιοχές αυτές που πριν λίγα χρόνια τουλάχιστον πήγαινε το τετραγωνικό 3000 εμένα δεν με παραμυθιάζουν . Όλες ίδιες είναι ή ίδιες καταλήγουν να γίνονται γιατί εκτός από τα ντουβάρια πάνω από όλα σημασία έχουν οι κάτοικοι. Σε αυτούς από το Μαρούσι ως και τα Βριλήσσια ή την Μεταμόρφωση οι συνήθειες και η νοοτροπία δεν αλλάζουν. Αντί να περιμένουμε σε αυτή την διαλυμένη χώρα με τη ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ προοπτική τα πάντα από ψόφιες υπηρεσίες, υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας ή μαζί με άλλους συνηδητοποιημένους να προσπαθούμε να τα αλλάξουμε. Θυμάμαι σε ένα χιονισμένο Μαρούσι που ενώ ο Δήμος είχε καθαρίσει την Φραγκοκλησιάς από τα χιόνια όλοι γκρίνιαζαν γιατί δεν έγινε αυτό στις μικρές γειτονιές. Βγήκαμε με φτυάρια εγώ κι ένας γείτονας ακόμη και καθαρίζαμε και όλοι οι καθώς πρέπει περίμεναν να τελειώσουμε για να βγάλουν κι εκείνοι τα αμάξια τους από την πυλωτή. Ο Δήμος έφταιγε ή η σκατοπαιδεία τους;
-
H δουλεια του δημου δεν είναι να σου καθαρισει το πεζοδρομιο σου από τα χιονια αλλα να ανοιξει δρομους και να βαζει σωστη ασφαλτο. Να φτιαχνει παρκα κλπ Επισης να σκαβει φρεατια για τα νερα της βροχης κλπ/. Καλα και τα παρτυ που εχει ο Πατούλης αλλα υπαρχουν άλλες προτεραιότητες..
-
Θα πρέπει να στείλετε τότε τον Πατούλη για σεμινάρια στους όμορους δήμους που από ότι φαίνεται είναι πολύ πιο καλά δομημένοι! wantone δεν είμαστε παιδιά. Αν εσύ κατάλαβες πως στην όμορφη κουβέντα σας μπήκα μόνο για να εκθειάσω τον Πατούλη τότε τι να πω; Όπως όμως έγραψα και ενάντια στην λογική σου εγώ δεν βρήκα αξιόλογες διαφορές στους αναφερθέντες Δήμους και για αυτό κούνησα το μαντήλι.
Αλλά να διαβάζω για το βρομομαρουσι και τον Δήμαρχό του ως οι άλλοι γύρω είναι καθόλα σωστοί είναι το λιγότερο αστείο. -
Πάντως υπάρχουν και χειρότερα...
Φαντάσου να ζεις στη χώρα του κέντρου... Εκεί είσαι τυχερός αν γλυτώσεις μόνο με μερικούς μώλωπες...
http://www.iefimerida.gr/news/351268/vi ... tastrefoyn
-
Σοβαρά επιχειρήματα. Μόλις με κερδισες!!!!Σπύρο τον ξέρω και κοινωνικά και αυτοδιοικητικά τον άνθρωπο!
Εχω εικόνα δηλαδή απο κοντά!
Κλασσικό δειγμα πολιτικού από αυτούς που μας έφεραν εδώ που είμαστε!
Δεν με πείθεις για το άτομο με την καμία!
Το Μαρουσι από τις πιο βρώμικες περιοχές, τα προάστια του Αμαρουσίου εγκαταλελειμένα, χωρίς βασικά έργα αλλά μόνο με έργα βιτρίνα ή έργα για να τσιμπήσουμε κανα ΕΣΠΑ με εργολαβίες σαλαμάκια κάτω από το όριο ελέγχου του Ελεγκτικού Συνεδρίου! Παρέμβαση καμία κόντρα στα μεγάλα εμπορικά, στη διαμπερή κυκλοφορία, στην αξιοποίηση του ΟΑΚΑ. Δημοσιες σχέσεις και Αγιος ο Θεός!
Τον καλείς για προβλήματα και έρχεται μαζί με το φωτογράφο του για να δέιξει ότι είναι πάνω από το θέμα και μετά σε ξέχασε!
Γενικά καταλαβαίνω ότι η αυτοδιοίκηση στο Μαρουσι (όπως ίσως και σε όλη την Ελλάδα, με ελάχιστες εξαιρέσεις) έχει θέμα και έχει στηθεί εντελώς πελατειακά γι αυτό και βγαίνουν οι ίδιοι ή παρόμοιοι άνθρωποι! Βασικά αν θες την άποψη μου για το μεγαλύτερο κακό του ΠΑΣΟΚ στη χώρα θα σου έλεγα, κόντρα στο ρέυμα, ότι ήταν η ενίσχυση της αυτοδιοίκησης.... καρκίνος στα θεμέλια του κράτους τα τοπικά βιλαέτια!Μακάρι να είχα καλύτερη εικόνα πριν επενδύσω σε κατοικία στο Μαρούσι!
Αλίμονο και στην Αθήνα αν κερδίσει εκεί τις εκλογές! Οι απλές γειτοινιές θα ζήσουν ίσως και μεγαλύτερη εγκατάλειψη απο την εποχή του Αβραμόπουλου (άλλος αυτός!!).
Εχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στο Δήμο Αθηναίων, μετά το Μπέη, τον Τρίτση και τον Εβερτ όλοι οι επόμενοι εδιναν βάρος μόνο στην επικοινωνία και όχι στην ουσία με αποτέλεσμα την εγκαταλειψη!
Ενας άνθρωπος να δουλέψει μόνο για το Δημο του χωρίς άλλες βλέψεις δεν υπάρχει ρε γαμώτο; -
Ενας άνθρωπος να δουλέψει μόνο για το Δημο του χωρίς άλλες βλέψεις δεν υπάρχει ρε γαμώτο;
Παγωμενε, μπορει να εχει και άλλες βλέψεις, αλλα μαγκιά του, Παχατουρίδης...
Δημαρχος στο μπουρδέλο και το εκανε πολη... -
Θα πρέπει να στείλετε τότε τον Πατούλη για σεμινάρια στους όμορους δήμους που από ότι φαίνεται είναι πολύ πιο καλά δομημένοι! wantone δεν είμαστε παιδιά. Αν εσύ κατάλαβες πως στην όμορφη κουβέντα σας μπήκα μόνο για να εκθειάσω τον Πατούλη τότε τι να πω; Όπως όμως έγραψα και ενάντια στην λογική σου εγώ δεν βρήκα αξιόλογες διαφορές στους αναφερθέντες Δήμους και για αυτό κούνησα το μαντήλι.
Αλλά να διαβάζω για το βρομομαρουσι και τον Δήμαρχό του ως οι άλλοι γύρω είναι καθόλα σωστοί είναι το λιγότερο αστείο.Δεν καταλαβαινω τι λες να σου πω την αληθεια. Το οτι το Μαρουσι ειναι μεγαλος δημος δεν υπαρχει αμφιβολια και το οτι εχει περιοχες που δεν εχουν καλους δρομους, χαλια σχεδιο κλπ επισης. Το οτι εχει μια χαρα κεντρο και καλες περιοχες επισης ειναι γεγονος. Το οτι οι δρομοι στο γειτονικο Χαλανδρι ειναι καλυτεροι απο τις διπλανες περιοχες στο Μαρουσι ειναι γεγονος επισης.
Τι να του στειλω? Σιγα μην με ακουσει εμενα και δεν ειναι και η δουλεια μου. Λες και δεν καταλαβαινει ο ιδιος.
Το Χαλνδρι εχει προβλημα με τα αυτοκινητα ειναι γεγονος ομως τα Βριλησσια δεν εχουν τετοιο θεμα και επηδει και εκει εχουμε συνορα με το Μαρουσι, δηλ πηγαινε απο το Σισμανογλειο και δες ο ιδιος ποσο διαφορετικα ειναι τα Βριλησσια.
Για σκουπιδια κλπ δεν ξερω, το βασικο για μενα ειναι οι δρομοι και το σχεδιο.
Επισης το Μαρουσι εχει το θεμα με τα βωβοκτηρια τα οποια αλλαζουν τα φωτα στους μονιμους κατοικους γιατι προφανως δεν υπαρχει προβλεψη για καταλληλο παρκινγκ για οσους δουλευουν σε αυτα τα κτηρια. Ειδικα στην δικη μου γειτονια υποφερουμε με κοσμο που αφηνει τα αμαξια του οπου ναναι για να κατεβει Κηφισιας για δουλειες. Ενας σωστος δημος θα εβαζε περιορισμους στο παρκινγκ και θα τους επεβαλλε (οπως γινονται σε αλλες χωρες).
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Ενας άνθρωπος να δουλέψει μόνο για το Δημο του χωρίς άλλες βλέψεις δεν υπάρχει ρε γαμώτο;
Δημαρχος στο μπουρδέλο και το εκανε πολη...Γατούλη επειδή εχω συγγενείς Περιστέρι και τον ξέρουμε οικογενειακώς τον Παχατουρ, την ίδια εικόνα έχω και εγώ! (Εχοντας μάλιστα την εμπειρία της λαίλαπας Πατούλη, του τα είχα πει και του ίδιου τα καλά λόγια σε μια κοινωνική εκδήλωση που βρεθήκαμε)
Απλά δεν μένω εκεί και κρατάω μια πισινή επειδή καμιά φορά οι περαστικοί βλέπουμε τη βιτρινα μονο και όχι τα κάτω από το χαλί.
Το μόνο αρνητικό που έχω διαβάσει για αυτον είναι ότι δεν αφηνει να περαστούν νέες γραμμές για υψηλής ταχύτητας ιντερνετ! -
Παρίσι. Πας στο κέντρο και μέσα στη νύχτα τα πάντα είναι λουσμένα στο φως. Βιέννη. Το κέντρο χειμώνα καλοκαίρι είναι στους must προορισμούς. Βουδαπέστη τα ίδια. Αθήνα 30 μπαχαλάκηδες λυμαίνονται τον τόπο και όταν κάποτε κάποιος συλλαμβάνεται μαζεύονται κινήματα υποστήριξης να τον βγάλουν έξω από την κακή Ασφάλεια της Αλεξάνδρας. Ένα μένει μόνο. Να φύγει η Αστυνομία εντελώς από το ιστορικό κέντρο για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος και ασφαλέστερος. Μόνο με gay pride δεν πας μπροστά. Χρειάζονται κι άλλα για να γίνει η Αθήνα μας μια όμορφη σοβαρή ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Ένας Καμίνης δεν μπορεί να φέρει την Ανοιξη! Στέφανε όπως έγραψα στη συνέχεια της κουβέντας εξηγώ πως δεν είναι ο Πατούλης το πρόβλημα αλλά η γενικότερη φιλοσοφία που υπάρχει στην τοπική αυτοδιοίκηση και οι κανονιστικές διατάξεις που επί της ουσίας δεν βοηθούν σε κάθε δήμο να γίνει σοβαρή δουλειά. Το μεγαλύτερο αυθαίρετο της χώρας σε τετραγωνικά βρίσκεται στο Μαρούσι δίχως όμως να είναι δυνατό ο Δήμος να κάνει κάτι για αυτό το θέμα. Όλοι όσοι διαχειρίζονται τέτοιου βεληνεκούς δήμους αναδεικνύονται μέσα από στανταρισμένους μηχανισμούς και κέντρα εξουσίας. Στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές στο Μαρούσι ήταν κάποιος Μπουντούρογλου αν θυμάμαι του ΚΚΕ. Ξέρεις τι ποσοστό πήρε σε σχέση με τον συνδυασμό του Πατούλη; Τα ...ίδια μου. Ξέρεις γιατί; Γιατί οι ψηφοφόροι του Δήμου είναι προφανέστατα ικανοποιημένοι από τον Πατούλη και αυτό είναι που τους χαρακτηρίζει. Τις γειτονιές όπως είπα τις φτιάχνουν οι άνθρωποι πάνω από όλα.
-
Δημαρχος στο μπουρδέλο και το εκανε πολη...Γατούλη επειδή εχω συγγενείς Περιστέρι και τον ξέρουμε οικογενειακώς τον Παχατουρ, την ίδια εικόνα έχω και εγώ! (Εχοντας μάλιστα την εμπειρία της λαίλαπας Πατούλη, του τα είχα πει και του ίδιου τα καλά λόγια σε μια κοινωνική εκδήλωση που βρεθήκαμε)
Απλά δεν μένω εκεί και κρατάω μια πισινή επειδή καμιά φορά οι περαστικοί βλέπουμε τη βιτρινα μονο και όχι τα κάτω από το χαλί.
Το μόνο αρνητικό που έχω διαβάσει για αυτον είναι ότι δεν αφηνει να περαστούν νέες γραμμές για υψηλής ταχύτητας ιντερνετ!εγω δεν ειμαι περαστικος... ειμαι πτωχος μπουρναζο-διαβιων εταιρικά...
οσο για το internet, δεν ισχυει, σου γραφω απο καποια απο τις 7 vdsl 50άρες μου...
η καθυστέρηση, που υπήρξε, ειχε αντικείμενο διαμαχης την απαίτηση του δημου για πληρη ασφαλτόστρωση και οχι μερική, μετα τις εργασίες... -
Τις πληρωνουν οι ανθρωποι και σιγουρα δεν τις φτιαχνουν. Οταν μετακομιζεις σε μια γειτονια υπαρχουν κανονες τι μπορεις και τι δεν μπορεις να κανεις. Ο ιδιωτης δεν φτιαχνει τον δρομο μπροστα σου. Ο δημος τον φτιαχνει. Εγω πληρωνω τελη.
Για το Μολλ απο την στιγμη που φτιαχτηκε δεν μπορει να γινει κατι και η αυθαιρεσια μπορει να τακτοποιηθει με νομο. Τωρα αν μπορουσε να φτιαχτει εκει κλπ ασε που δεν με ρωτησαν εμενα αλλα φαινεται οτι δεν ηταν ακριβως η καλυτερη θεση.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ