-
Αλέξανδρε για τη συναλλαγή εικάζω ότι σε ένα βαθμό θα έχει σταματήσει. Ιδανικο θα ήταν να μην είχε εμπλακεί Έλληνας επιχειρηματίας στο εγχείρημα αλλά ξένος γνωστής του χώρου ώστε να αυξήσει τζίρους και άρα κέρδη για το δημόσιο.
Η εμπλοκή Μελισσανίδη μπορεί να μην δίνει λεφτά σε συλλόγους της εκάστοτε περιφέρειας του υπουργού αθλητισμού αλλά σίγουρα ακόμα δίνει λεφτά χώρις εμφανή επιχειρηματικο σκοπό για τον Οπαπ.
Για το δεύτερο με τις εταιρίες παροχής βασικών αγαθών θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό αν και υπάρχουν ανα εταιρεία κάποιες λεπτομέρειες που αλλάζουν εν μέρει την τελική ανάγνωση.
Ωστόσο πέρα από νερό και ρεύμα (και εδώ μόνο σε αγορά και με άλλους παίκτες) οι άλλες κρατικές έταιρειες όπως ΟΛΠ/ΟΛΘ κλπ δεν έχει νόημα να είναι κρατικές -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα υπόλοιπα που δήθεν ξεπουλιούνται είναι αναγκαίο να γίνει για να σταματήσει η οικονομία να είναι κρατικοδίαιτη.
Το κράτος δεν μπορεί να είναι επιχειρηματίας αλλά ρυθμιστής και ελεγκτής.Γιατί δεν μπορεί; Το Κράτος έχει υποχρέωση απέναντι στους πολίτες του και μπορεί να προσφέρει τα βασικά αγαθά (νερό, ηλεκτρικό κλπ) σε τιμές κόστους. Ο ιδιώτης θέλει να βγάλει κέρδος. Ξέρεις γιατί το ξέρω; Επειδή είμαι ιδιώτης επιχειρηματίας και θα βάλω σε κάθε πώλησή μου το ποσοστό κέρδους που νομίζω ότι μπορώ να κερδίσω από τους πελάτες μου - ποσοστό κέρδους που κυμαίνεται προφανώς από όσο θεωρώ ότι μπορώ να ξεζουμίσω περισσότερο βάσει ανταγωνισμού. Αν ήμουν κρατικός φορέας δεν θα χρειάζονταν να βγάλω κέρδος, άρα ο πολίτης θα μπορούσε να πάρει τα βασικά αγαθά φτηνότερα.
REALZEUS,συμφωνώ το κράτος να προσφέρει τα βασικά αγαθά στους πολίτες και -όπως έχω πει και σε προηγούμενο post- μακάρι να έμεναν κρατικές η ΔΕΗ,ΟΤΕ κ.ά. Πλην όμως, οι εμπλεκόμενοι στην Ελλάδα δεν έκαναν τίποτα 40 χρόνια για να το επιβεβαιώσουν.
Διαφωνώ όμως στο ότι ο κρατικός φορέας-εταιρεία δε χρειάζεται κερδοφορία.Την χρειάζεται για την λειτουργία του,για τις επενδύσεις και την ανάπτυξη του και για τους εργαζόμενούς του.Απλά αν υπάρχει κέρδος,θα πρέπει να κατανέμεται αναλογικά σε αυτές τις δραστηριότητες και στις απολαβές των υπαλλήλων κι όχι με αναλογία λειτουργία-ανάπτυξη/μισθούς-προνόμια-επιδόματα= 0/100,όπως έγινε και γίνεται ως τώρα από τους κρατούντες.Όταν είναι και μονοπώλιο -όπως κι οποισδήποτε επιχειρηματίας-χαρατσώνει ακόμη πιο αδίστακτα,αφού οι 'πελάτες' δεν έχουν έξοδο διαφυγής.Εμένα μου φαίνεται χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ΟΤΕ,που μόλις βρήκε ανταγωνισμό,αναγκάστηκε να προσαρμοστεί και στις υπηρεσίες του και στις τιμές του.
Γενικά συμφωνώ σε αρκετά με τον storm.Το ελληνικό κράτος (δημόσιο-πολιτικοί) δεν συγκρίνεται σε νοοτροπία και τρόπο σκέψης με το δημόσιο της Σουηδίας,Γαλλίας,Δανίας κ.ά. Και δυστυχώς αυτή η νοοτροπία 'φτιάχτηκε' από τη δεκαετία του 80' κι έπειτα.
Υ.Γ. Επειδή είμαι νέος στο forum,δε θέλω να δημιουργήσω κάποια έχθρα ή ένταση.Πήρα το θάρρος να πω τη γνώμη μου, γιατί η συζήτηση είναι σε σχετικά καλό επίπεδο.Άλλωστε, στο αυτοκινηστικό κομμάτι είμαι θαυμαστής της ιταλικής σχολής όπως κι ο REALZEUS. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Άλλωστε, στο αυτοκινηστικό κομμάτι είμαι θαυμαστής της ιταλικής σχολής όπως κι ο REALZEUS.Ο οποίος έχει ένα Γερμανικό, ένα Σουηδικό, ένα Ιαπωνικό, ένα Αγγλικό, ένα Αμερικάνικο και κανένα Ιταλικό.
-
Μια απλή αντιπαράθεση των θέσεων του ΚΚΕ (αληθινή Αριστερά) με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ αρκεί για να δείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει και μεγάλη διαφορά με την ΝΔ και ουσιαστικά είναι ίδιος με το παλιό ΠΑΣΟΚ.Και φυσικά όλα τα παραπάνω που γράφει ο φίλτατος Storm δεν ισχύουν για την αληθινή Αριστερά. Η εμπειρία της ΕΣΣΔ (όπου ήταν ο φάρος για όλα τα κομμουνιστικά κόμματα του κόσμου) δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Πήρε μια καθυστερημένη κοινωνικά χώρα και την έφτασε εκεί που όλοι ξέρουμε. Κορυφαία παιδεία, υγεία κλπ και φυσικά δωρεάν και για όλους! Καμία σχέση λοιπόν με εξαθλίωση, ανισότητα κλπ, πράγματα που ισχύουν στο καπιταλιστικό σύστημα το οποίο βιώνουμε.
Ο δε αγαπητός Storm συχνά παραπονιέται για το πόσο άσχημες είναι οι εργασιακές του συνθήκες (και είμαι σίγουρος ότι έχει δίκιο), αλλά δεν σκέφτεται ότι αυτό είναι ενδημικό στο παρόν σύστημα και όχι στο άλλο. Μου φαίνεται ακατανόητο να κακοπερνάς στο σημερινό σύστημα και να βρίζεις το άλλο που δεν φταίει για αυτά που περνάς.
Ενα δακρυ κυλησε...
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι όλα αυτά δεν στα κόβουν οι αριστεροί, αλλά οι ξένοι και τα τσιράκια τους στην Ελλάδα (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ). Αυτοί οι τελευταίοι δε έχουν τόση σχέση με την αριστερά όσο εγώ με την Σκλεναρίκοβα...
Ναι ναι, ξερουμε, εμεις παντα 'δεν καταλαβαινουμε' και ολοι αυτοι ποτε 'δεν ειναι αληθινοι αριστεροι'...Τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου. Ευτυχως που σιγα σιγα ξεβρακωνεται και στην ελλαδα η αριστερη αμπελοφιλοσοφια. Θα μας παρει λιγο ακομα, θα ψοφησουμε αρκετοι, αλλα τελικα καποια στιγμη ΚΑΙ στην ελλαδα θα ακουει αριστερα ο κοσμος και ειτε θα γελαει ειτε θα μπινελικωνει
-
Άλλωστε, στο αυτοκινηστικό κομμάτι είμαι θαυμαστής της ιταλικής σχολής όπως κι ο REALZEUS.
Ο οποίος έχει ένα Γερμανικό, ένα Σουηδικό, ένα Ιαπωνικό, ένα Αγγλικό, ένα Αμερικάνικο και κανένα Ιταλικό.
Θα πρέπει να είσαι 'κεφαλαιοκράτης' για να 'χεις τόσα
-
ΥΓ: Storm, το ότι ...Επειδή το έχεις ξανακάνει καλό θα ήταν να μην γυρνάς την κουβέντα σε προσωπικά θέματα σε δημόσιο χώρο, ειδικά όταν δεν γνωρίζεις που ακριβώς και πως εργάζομαι τα τελευταία χρόνια και κάτω από ποιες εργασιακές συνθήκες.
Ναι στην ανταλλαγή απόψεων, ναι στην αντιπαράθεση, αλλά όχι με αυτό το τρόπο, γιατί δεν γνωριζόμαστε.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Κάπου στα μέσα των 90s
Σε ιταλικό στη πετρούπολη.
Που πήρε μια άθλια πολυκατοικία, της έβαλε ότι γύψινο κολωνάκι υπάρχει και έφτιαξε παρθενώνα. Για παρθένες αποκλειστικά. Αρχισε και της υποκλίσεις. Και το γλύψιμο. Ειδικά στα μακαρόνια που σερβίρει. Που κολυμπάνε στα σάλια...
Τότε όμως ήταν στάτους. Πήγαιναν να πρώτα ονόματα: ο διευθυντής του οαεδ, ο διευθυντής του 1ου ορόφου του οαεδ, του διευθυντής του 2ου ορόφου του οαεδ, ο διευθυντής του πρώτου δωματίου του 1ου ορόφου του οαεδ, ο διευθυντής του δεύτερου δωματίου του 1ου ορόφου του οαεδ. Ολη η καλή κοινωνία. Με μουστάκι, όχι παχύ - είχε αρχίσει να βγαίνει από τη μόδα.
Την έψηνα να με παντρευτεί. Αφραγκος. Ο μέλλων πεθερός ΔΥ. Μετά έμαθα ότι δεν τα παίρνει και πήρα δάνειο. Τότε δεν το ήξερα ακόμη.
Κάτι γκόμενες έκαναν προμόσιον. Κρασί.
Ο άλλος νόμιζε ότι είναι 'του εργοστασίου'...
Πάνε πάνω από το τραπέζι του διευθυντή.- Να σαν κεράσουμε Lac Des Roches?
- A, ευχαριστούμε.... Πάντα πίνουμε λάκ (έτσι ακριβώς = λάκ με τόνο και μόνο λάκ με τόνο). Να πείτε του Γιάννη* (τότε το γιάννης γραφόταν με 2 νι ακόμη), ότι είμαστε και εμείς σύντροφοι. Δουλεύουμε στον οαεδ.
Πόσο τιτανιομέγιστος είσαι ρε gatoz...
La Scala τον ελένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε. Πολύ σάλιο και υπόκλισηΑυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι όλα αυτά δεν στα κόβουν οι αριστεροί, αλλά οι ξένοι και τα τσιράκια τους στην Ελλάδα (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ). Αυτοί οι τελευταίοι δε έχουν τόση σχέση με την αριστερά όσο εγώ με την Σκλεναρίκοβα...
Δία τώρα με αυτό που γράφεις θα στεναχωρήσεις τους αμετανόητους...
Δηλαδή δεν έβαλαν φρένο τα παιδιά;
Δεν είναι αριστεροί;
Δεν είναι ίδιοι ή και χειρότεροι σε σχέση με τους παλιούς;
Eίναι ΠΑΣΟΚΟΙ στην νοοτροπία; -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναι ναι, ξερουμε, εμεις παντα 'δεν καταλαβαινουμε' και ολοι αυτοι ποτε 'δεν ειναι αληθινοι αριστεροι'...Τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου. Ευτυχως που σιγα σιγα ξεβρακωνεται και στην ελλαδα η αριστερη αμπελοφιλοσοφια. Θα μας παρει λιγο ακομα, θα ψοφησουμε αρκετοι, αλλα τελικα καποια στιγμη ΚΑΙ στην ελλαδα θα ακουει αριστερα ο κοσμος και ειτε θα γελαει ειτε θα μπινελικωνειΠες μου τι αριστερό έκαναν.
Θα πρέπει να είσαι 'κεφαλαιοκράτης' για να 'χεις τόσα
Συνολική αξία μικρότερη από τις άπειρες νέες Χ1 που γέμισε το φόρουμ.
Επειδή το έχεις ξανακάνει καλό θα ήταν να μην γυρνάς την κουβέντα σε προσωπικά θέματα σε δημόσιο χώρο, ειδικά όταν δεν γνωρίζεις που ακριβώς και πως εργάζομαι τα τελευταία χρόνια και κάτω από ποιες εργασιακές συνθήκες.
Ναι στην ανταλλαγή απόψεων, ναι στην αντιπαράθεση, αλλά όχι με αυτό το τρόπο, γιατί δεν γνωριζόμαστε.
Δεν έγραψα τίποτα που μου εκμυστηρεύτηκες εμπιστευτικά. Μόνος σου τα έχεις γράψει δημόσια. Οπότε δεν έχει κανένα δικαίωμα να με εγκαλείς.
-
Είδε η άλλη ότι μου βγήκε το subquery και ήρθε να μου ζητήξει άδεια...
Είχε και επιχείρημα
http://www.protothema.gr/greece/article ... -paideias/ -
Δεν έγραψα τίποτα που μου εκμυστηρεύτηκες εμπιστευτικά. Μόνος σου τα έχεις γράψει δημόσια. Οπότε δεν έχει κανένα δικαίωμα να με εγκαλείς.
Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.
Δεν εργαζόμουν σε τράπεζα, δεν εργάζομαι σε τράπεζα.
Εργαζόμουν σε μικρή θυγατρική εταιρεία χρηματοοικονομικού ομίλου που έκλεισε το 2010 λόγω της κρίσης.
Με βάση το καταστατικό και τις συμβάσεις εργασίας προβλεπόταν μεταπήδηση στον κεντρικό όμιλο, αλλά αντέδρασαν και τα αριστερά και τα κομουνιστικά συνδικαλιστικά όργανα υπακούοντας τα μέλη τους που δεν ήθελαν νέους εργαζόμενους από τον αμιγώς ιδιωτικό τομέα στο οργανόγραμμα. Φιλοσοφία καρτέλ και κλειστού club μόνο για τους λίγους.Από το 2011 είμαι υπάλληλος σε αμιγώς ξένη πολυεθνική και παρέχω μακροχρόνια backoffice υποστήριξη σε μεγάλους πελάτες, στο χώρο τους, ανάλογα τις συμβάσεις. Όσο υπάρχουν συμβάσεις (είναι ετήσιες) έχω εργασία και προσλήφθηκα για να εργάζομαι στο χώρο των πελατών και μόνο. 'Συνάδελφοί μου' είναι οι πελάτες. Για αυτό πήρα και το Piaggio το καλοκαίρι του 2011.
-
Αυτό που ο καθένας ''υποθέτει'' και βγάζει πόρισμα τι δουλειά κάνει ο συνομιλητής και πως ζει, με ξεπερνάει.
Καλύτερα να ρωτάμε και να απαντάει ο άλλος.
Μην γράφουμε ότι μας έρθει...Έχει γίνει πολλές φορές αυτό με μόνο σκοπό να δημιουργούνται εντυπώσεις και συμπεράσματα σε πολιτικές συζητήσεις
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Με βάση το καταστατικό και τις συμβάσεις εργασίας προβλεπόταν μεταπήδηση στον κεντρικό όμιλο, αλλά αντέδρασαν και τα αριστερά και τα κομουνιστικά συνδικαλιστικά όργανα υπακούοντας τα μέλη τους που δεν ήθελαν νέους εργαζόμενους από τον αμιγώς ιδιωτικό τομέα στο οργανόγραμμα. Φιλοσοφία καρτέλ και κλειστού club μόνο για τους λίγους...Ελα ρε! Κανουν τετοια πραγματα οι αριστεροι, οι 'νομος ειναι το δικιο του εργατη' και οι 'να προστατευσουμε την εργατια'? Απιστευτο. Σε λιγο θα μας πεις οτι τιποτα αγνα σωματεια που παλευαν για το δικιο του εργατη, πηγαιναν και επαιρναν νταβατζιλικι (ΧΡΗΜΑ δηλαδη, ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ, για οσους - κανουν οτι - δεν καταλαβαινουν) για να μην κανουν (ή να κανουν, αν δεν τα επαιρναν) 'απεργιες' και 'δρασεις' και 'αγωνα'...
Ναι ναι, ξερουμε, εμεις παντα 'δεν καταλαβαινουμε' και ολοι αυτοι ποτε 'δεν ειναι αληθινοι αριστεροι'...Τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου. Ευτυχως που σιγα σιγα ξεβρακωνεται και στην ελλαδα η αριστερη αμπελοφιλοσοφια. Θα μας παρει λιγο ακομα, θα ψοφησουμε αρκετοι, αλλα τελικα καποια στιγμη ΚΑΙ στην ελλαδα θα ακουει αριστερα ο κοσμος και ειτε θα γελαει ειτε θα μπινελικωνει
Πες μου τι αριστερό έκαναν.
Αυτη ειναι η κουβεντα. Οτι κανενας ποτε δεν πραττει κατι αριστερο, μονο μιλαει αριστερα, γιατι 1) δεν γινεται, δεν δουλευει, μονο στις αμπελοφιλοσοφιες στεκουν αυτα που λετε, και 2) ολοι σας ειστε αριστεροι οσο δεν ακουμπαει ΤΗ ΤΣΕΠΗ σας, τη γειτονια σας, τα ακινητα σας, τα σχολεια σας, τη δουλεια σας, τη καρεκλα σας. Και οταν καλουνται να πραξουν, κανουν τα ιδια και χειροτερα με ολους τους αλλους, εντελως απροκαλυπτα, χωρις μπεσα και ντροπη, γιατι θεωρουν οτι ειναι και δικαιωμα τους 'επιτελους' ή 'εξ'αιτιας του τι περασαν πριν 10653848603 χρονια' ή 'γιατι ο προ-προ-προπαππους μου πολεμησε τοτε τους ταδε'. Ή λεγοντας αστειοτητες απο αυτες που νομιζουν οτι περνανε στους αλλους, επειδη με τετοιες ειχαν μαθει να συζητανε στα καφενεια των αμπελοφιλοσοφιων του...
Και δεν προκειται ΠΟΤΕ να δουλεψουν αυτες οι αμπελοφιλοσοφιες, σε μια κοινωνια και μια εποχη που υπαρχουν α) ελευθερια της μετακινησης ( = ολοι θα την κανουν με ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ πηδηματακια, να σας αφησουν εδω περα να τα λουστειτε μονοι σας, οπως ΟΛΟΙ οι λαοι που ειχαν κομμουνισμο) και β) η ελευθερια της πληροφοριας ( = με γνωση του πως ζουν στο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ κοσμο, και οχι με αποκλεισμο εντος της κομματικης και κρατικης ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ που ειναι απαραιτητη για να χαλιναγωγησεις το λαο).
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Αυτό που ο καθένας ''υποθέτει'' και βγάζει πόρισμα τι δουλειά κάνει ο συνομιλητής και πως ζει, με ξεπερνάει.Καλύτερα να ρωτάμε και να απαντάει ο άλλος.
Μην γράφουμε ότι μας έρθει...Έχει γίνει πολλές φορές αυτό με μόνο σκοπό να δημιουργούνται εντυπώσεις και συμπεράσματα σε πολιτικές συζητήσεις
Ο Realzeus μάλλον θυμάται αρκετά δικά μου post από τον εργασιακό χώρο που δούλευα τότε.
Στο κτίριο που στεγαζόταν η θυγατρική που εργαζόμουν είχε και υπηρεσίες του κεντρικού ομίλου με τραπεζικούς υπαλλήλους. Οπότε εκεί μέσα έζησα ως ιδιωτικός υπάλληλος ανάμεσα σε τραπεζικούς υπαλλήλους. Μετά την διάλυση των τραπεζών όλα αυτά έχουν διαλυθεί. Το κτίριο έχει κλείσει και οι τραπεζικοί υπάλληλοι μεταφέρθηκαν σε άλλες υπηρεσίες άλλης τράπεζας. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτη ειναι η κουβεντα. Οτι κανενας ποτε δεν πραττει κατι αριστερο, μονο μιλαει αριστερα, γιατι 1) δεν γινεται, δεν δουλευειΆρα δεν έκαναν τίποτα αριστερό και είναι @@ αριστεροί. Όσο για το αν δούλευε, ο μισός κόσμος επί 70 χρόνια αυτό το σύστημα είχε, άρα εφαρμόστηκε και μάλιστα αρκετά επιτυχημένα (με τα όποια προβλήματα φυσικά). Τα έχουμε πει 200 φορές, δεν έχει νόημα να τις κάνουμε 201.
Ο Realzeus μάλλον θυμάται αρκετά δικά μου post από τον εργασιακό χώρο που δούλευα τότε.
Ακριβώς.
-
Μαλιστα, δηλαδη ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του δυτικου κοσμου δουλεψε ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (και αυτο με επιβολη, με φυλακιση και εξοντωση οσων δεν γουσταραν, σε εποχες που ουτε απο την εκαστοτε χωρα μπορουσες να φυγεις, ουτε πληροφοριες για το πως ζει ο πολιτισμενος κοσμος μπορουσες να εχεις, αλλα τα μονα που γνωριζε ο λαος ηταν η κομματικη προπαγανδα. hint: οσοι μαθαιναν ή/και οσοι μπορουσαν, λάκιζαν και εφευγαν τρεχοντας απο το παραδεισο του κομμουνισμου, και μεχρι και σημερα γελανε στα μουτρα οσων τον ευαγγελιζονται, λεγοντας 'αφηστε ρε τις μλκιες'...), και αυτα τα εβδομηντα χρονια 'μας δειχνουν' το ποσο καλος ειναι, ενω η καταληξη ΟΛΩΝ των κομμουνιστικων καθεστωτων και ολα οσα λενε αυτοι που τα εζησαν δεν μας δειχνουν τιποτα.
εχεις δικιο, οντως μετα τις 200 φορες η γραφικοτητα ξεπερναει καθε οριο...
-
...ο μισός κόσμος επί 70 χρόνια αυτό το σύστημα είχε, άρα εφαρμόστηκε και μάλιστα αρκετά επιτυχημένα (με τα όποια προβλήματα φυσικά). Τα έχουμε πει 200 φορές, δεν έχει νόημα να τις κάνουμε 201...Εγώ τα έχω πει πάντως....
-
Λίγο ομάδα Ηλίθιας...
https://www.youtube.com/watch?v=gxaMf-z ... e=youtu.be
http://www.iefimerida.gr/news/330544/il ... i-aigialoyΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...
Δλδ πραγματικά...οι προηγούμενοι μας έφεραν εκεί που μας έφεραν αλλά τέτοιο θράσος και τέτοιο ψέμα...;;;
1,5 μήνα απόσταση οι δύο δηλώσεις έτσι;;; -
Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από Ριζοσπάστες Αριστερούς;;
Ειδικά όταν προέρχονται και από την Κομουνιστική Αριστερά;Όλοι αυτοί πριν χρόνια ήταν του Περισσού παιδιά.
-
Το τι ξύλο έπεσε οταν καταλάβαμε τι μαλάκες ηταν δεν φαντάζεσαι storm.
Επίσης δεν αναφέρεις (είμαι πεισμένος οτι το κάνεις επίτηδες) το έλεγαν από τον Περισσό ότι θα φέρουν αυτοί. Αλλά ας μην το συνεχίσω.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Το τι ξύλο έπεσε οταν καταλάβαμε τι μαλάκες ηταν δεν φαντάζεσαι storm.Όταν μιλάς για ξύλο, τι σε διαφοροποιεί από ένα της Χ.Α που ρίχνει ξύλο επειδή διαφωνεί με κάποιον, εκτός από ότι αυτός είναι από το άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος;
Γιατί εγώ τα έχω γράψει πολλές φορές ότι ρίχνετε ξύλο που και που, αλλά πάντα η απάντηση είναι: Είχαμε δίκιο, έπρεπε να αντιδράσουμε, το κόμμα έχει δίκιο κτλπ κτλπ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ