-
Δηλαδή ο Διας θα πάει να μπουκάρει στο σπίτι του κεφαλαιοκράτη sv2, και θα τον απειλεί να του δώσει την περιουσία του?
-
ΙΚΕ πολύ χαίρομαι που μου μιλάς ξανά. Με είχες παραμελήσει με τις παπαρίες του Κορρέ και ένιωθα μοναξιά. Υπτγος πάντως δεν έφτασα παλικάρι μου αλλά σε ευχαριστώ για τις πολλαπλές προαγωγές.
Σπύρο η χέστρα πληρώνει φόρο ακίνητης περιουσίας ή όχι;
-
Υπάρχουν τόσα μέρη με χορταστικούς εμφυλίους, τι τον χρειαζόμαστε άλλον ένα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΙΚΕ πολύ χαίρομαι που μου μιλάς ξανά.Είπα να σου ρίξω 2-3 ιντερνετικές φάπες επειδή σε έχω αφήσει λάσκα και ψιλοζηλεύω που σε κράζουνε όλοι εκτός από εμένα.
Μπορεί να -σε- βαρεθώ γρήγορα όμως, μη πολυχαίρεσαι
-
Σπύρο η χέστρα πληρώνει φόρο ακίνητης περιουσίας ή όχι;
παρτην και αυτη βρε, κομματια να γινει για την επανασταση
θα μοιρασουμε περιουσιες μαθαινω, εγω θελω μια bmw παρακαλω.
-
ΙΚΕ: Όχι μανάρι μου γλυκό. Θα χαρώ όταν σε δω από κοντά. Τα ιντερνέτια δεν με ανάβουν.
-
Και έχεις το θράσος να μιλάς για εμφύλιο.
Άκου σε με κ. Λάππα. Μπορεί να διαφωνείς σε όσα λέω και μαγκιά σου. Αλλά όσα λέω τα εννοώ οπότε για θράσος κλπ αλλού αγαπητέ μου. Όταν λέω εμφύλιο δεν εννοώ φυσικά να σκοτωθώ εγώ με σένα που έχουμε ένα σπιτάκι κι ένα αυτοκινητάκι. Εννοώ μεταξύ ημών των προλετάριων και εκείνων που σε μια μέρα βγάζουνε όσα εσύ κι εγώ σε μια χρονιά!
WTF
Πες μου οτι εχεις πιεί ναρκωτικα (σε υγρή, στερεά ή αερια μορφη).
Αν δεν εχεις πιει, πες σε καποιο ντοπιο φορουμα εκει να σε κοπαναει στο κεφαλι μεχρι να συνελθεις.Οταν συνελθεις θα καταλαβεις τι εγραψες.
-
Από κοντά τι δηλαδή? Για πες, ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έχεις κάτι καλό υπόψη σου; 8-)
Πρόσεξε μόνο μην είναι πολλά τα κυβικά και πληρώνεις τρελούς φόρους μετα!Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Πρόσεξε μόνο μην είναι πολλά τα κυβικά και πληρώνεις τρελούς φόρους μετα!Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
οι φοροι ειναι για τους καπιταλες, μετα την επανασταση θα καταργηθουν.
αρχιζει και μου αρεσει η ιδεα, θα βρεθω με bmw, εξοχικο, σταθερη και εγγυημενη δουλεια, μια χαρα -
Το πιο ωραίο είναι πως κάποιοι με Hyundai και Seat αγχώνονται μην χάσουν την...περιουσία τους ( ) σε ενδεχόμενη...δικτατορία του προλεταριάτου!
Πολύ συγγενικό μου πρόσωπο, βγάζει 500€ μαύρα, την ασφάλισή του (είναι ΕΕ) την πληρώνουν οι γονείς του (γιατί δεν του φτάνουν), πληρώνει για νοίκι 250€ και ζει με τα υπόλοιπα και αγχώνεται μην βγει ο...ΣΥΡΙΖΑ και καταστραφεί!
Εντάξει, δεν νομίζω πως υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν την ηλιθιότητα όλων αυτών, αλλά έτσι είναι οι άνθρωποι τελικά... Εγώ, δεν έχω πρόβλημα, όσο υπάρχουν ωραία γκομενάκια, με οποιοδήποτε σύστημα, καλά θα περνάμε, όλο και θα τσιμπολογάμε κι εμείς κανένα, θα αράζουμε στην παραλία αγκαλιά και θα τρώμε κάνενα αχινό με λίγο τσίπουρο για να χαίρεται και το Ελβετός φίλος μας μέσα στην μιζέρια του, δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα καλά θα πάνε!
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Αν βρεις κατι τετοιο πες κι εμενα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Αν βρεις κατι τετοιο πες κι εμενα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Μη ρωτάς εμένα, ο spiros δείχνει να έχει κάτι καλό υπόψη του. Λέω να ψωνίσω κι εγώ από εκεί που διαλεξε! Ρωτα εκείνον.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το πιο ωραίο είναι πως κάποιοι με Hyundai και Seat αγχώνονται μην χάσουν την...περιουσία τους ( ) σε ενδεχόμενη...δικτατορία του προλεταριάτου!Πολύ συγγενικό μου πρόσωπο, βγάζει 500€ μαύρα, την ασφάλισή του (είναι ΕΕ) την πληρώνουν οι γονείς του (γιατί δεν του φτάνουν), πληρώνει για νοίκι 250€ και ζει με τα υπόλοιπα και αγχώνεται μην βγει ο...ΣΥΡΙΖΑ και καταστραφεί!
Εντάξει, δεν νομίζω πως υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν την ηλιθιότητα όλων αυτών, αλλά έτσι είναι οι άνθρωποι τελικά... Εγώ, δεν έχω πρόβλημα, όσο υπάρχουν ωραία γκομενάκια, με οποιοδήποτε σύστημα, καλά θα περνάμε, όλο και θα τσιμπολογάμε κι εμείς κανένα, θα αράζουμε στην παραλία αγκαλιά και θα τρώμε κάνενα αχινό με λίγο τσίπουρο για να χαίρεται και το Ελβετός φίλος μας μέσα στην μιζέρια του, δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα καλά θα πάνε!
Το πιο ωραίο είναι ότι μερικοί δεν έχουν καταλάβει ότι είμαστε στην Ελλάδα, σε μια χώρα στην οποία η ιδιοκατοίκηση είναι από τις υψηλότερες στον κόσμο, άρα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομμάτι του πληθυσμού ΕΧΕΙ κάτι για να χάσει.
Αλλά ακόμα και να μην είχε βέβαια, μόνο ένα εντελώς λοβοτομημένο άτομο θα ευχόταν έναν εμφύλιο σπαραγμό για οποιαδήποτε χώρα, πόσο μάλλον για την δικιά του.
Μπορούμε βέβαια να κάνουμε πλακίτσα για γκομενάκια που είναι και πιασιάρικο θέμα και να λέμε τι καλά που θα περνάμε τρώγοντας αχινούς στην παραλία (με μπόλικα εικονίδια για εφέ), προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουμε από το ότι το φιλαράκι ξεχάστηκε και έγραψε ανοιχτά αυτό που τόσα χρόνια ήλπιζε στα κρυφά ή έλεγε μόνο στα στενά πλαίσια της παρεούλας.
Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι σε κάτι τέτοιες σπάνιες στιγμές ειλικρίνειας, βλέπουμε τι πραγματικά θέλουν τα άκρα για την χώρα.
-
Η 'περιουσια' του καθενος, μπορει να κριθει συγκριτικα με αλλες 'περιουσιες' αλλα και με βαση υποκειμενικα κριτηρια.
Η χρηματικη αποτιμηση της BMW και της DUCATI σου μπορει λοιπον να ξεπερνα τη χρηματικη αποτιμηση του Hyundai μου, αλλά η ΑΞΙΑ που εχει για εμενα το αυτοκινητακι μου ειναι ανεκτιμητη, ως το μοναδικο μεσο μεταφορας της οικογενειας. Σου βζω μαλλον δυσκολα, ζητω συγγνωμη.Σιγουρα δεν υπαρχουν λεξεις για να εκφράσουν την ηλιθιότητα καποιων ανθρωπων...
μαλλον οχι, γραψε λαθος, υπαρχουν και μπορω να σου παραθεσω ενα δειγμα ευθυς αμεσως:
Το πιο ωραίο είναι πως κάποιοι με Hyundai και Seat αγχώνονται μην χάσουν την...περιουσία τους ( ) σε ενδεχόμενη...δικτατορία του προλεταριάτου!Πολύ συγγενικό μου πρόσωπο, βγάζει 500€ μαύρα, την ασφάλισή του (είναι ΕΕ) την πληρώνουν οι γονείς του (γιατί δεν του φτάνουν), πληρώνει για νοίκι 250€ και ζει με τα υπόλοιπα και αγχώνεται μην βγει ο...ΣΥΡΙΖΑ και καταστραφεί!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι σε κάτι τέτοιες σπάνιες στιγμές ειλικρίνειας, βλέπουμε τι πραγματικά θέλουν τα άκρα για την χώρα.
Aπ την π@π@ρι@ δλδ που ειπε ο Αλεξανδρος (σορρυ Αλεξ αλλα ουτε για πλακα δεν λεμε περι εμφυλιου) εσυ Χρηστο εβγαλες συμπερασμα για ολα τα ακρα;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
@HighFidelityΗ 'περιουσια' του καθενος, μπορει να κριθει συγκριτικα με αλλες 'περιουσιες' αλλα και με βαση υποκειμενικα κριτηρια.
Η χρηματικη αποτιμηση της BMW και της DUCATI σου μπορει λοιπον να ξεπερνα τη χρηματικη αποτιμηση του Hyundai μου, αλλά η ΑΞΙΑ που εχει για εμενα το αυτοκινητακι μου ειναι ανεκτιμητη, ως το μοναδικο μεσο μεταφορας της οικογενειας. Σου βζω μαλλον δυσκολα, ζητω συγγνωμη.Εγώ σου έβαλα δύσκολα, οπότε να ζητήσω συγνώμη. Αν θεωρείς ανεκτίμητη αξία ένα αυτοκίνητο (είτε είναι BMW, είτε Hyundai), έχεις θέμα όντως. Εγώ δεν δίνω καμία αξία ούτε στο αμάξι, ούτε στην μηχανή, ούτε σε τίποτε άλλο, παρά στον άνθρωπο (και περισσότερο απ' όλους, στον εαυτούλη μου είναι η αλήθεια).
Αν εσύ γουστάρεις την παρούσα κατάσταση, μην τυχόν και χάσεις το αυτοκινητάκι σου, είσαι άξιος της μοίρας σου. Εγώ, κι αύριο το καίω, στα @@ μου.
Και δεν είναι πως μπορώ να το ξαναγοράσω, σε αντίθεση με τον Λάππα που φοβάται μην του πάρουν τα σπίτια, εγώ δεν έχω ακίνητα, ούτε καμία περιουσία, στο μόνο πράγμα που έχω επενδύσει στην ζωή μου, είναι στην καλοπέρασή μου. Και είμαι και εξαιρετικά ευχαριστημένος από την επένδυσή μου μπορώ να πω. Το μόνο που θα ήθελα, είναι η καλοπέραση να αφορούσε κι άλλους, θα περνάγαμε όλοι καλύτερα.Σιγουρα δεν υπαρχουν λεξεις για να εκφράσουν την ηλιθιότητα καποιων ανθρωπων...
μαλλον οχι, γραψε λαθος, υπαρχουν και μπορω να σου παραθεσω ενα δειγμα ευθυς αμεσως:
Το πιο ωραίο είναι πως κάποιοι με Hyundai και Seat αγχώνονται μην χάσουν την...περιουσία τους ( ) σε ενδεχόμενη...δικτατορία του προλεταριάτου!
Πολύ συγγενικό μου πρόσωπο, βγάζει 500€ μαύρα, την ασφάλισή του (είναι ΕΕ) την πληρώνουν οι γονείς του (γιατί δεν του φτάνουν), πληρώνει για νοίκι 250€ και ζει με τα υπόλοιπα και αγχώνεται μην βγει ο...ΣΥΡΙΖΑ και καταστραφεί!
Ωραίο δείγμα, το ξανακάνω quote για να το διαβάσουν κι άλλοι, είναι φανερό πως δεν κατάλαβες τίποτε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το πιο ωραίο είναι ότι μερικοί δεν έχουν καταλάβει ότι είμαστε στην Ελλάδα, σε μια χώρα στην οποία η ιδιοκατοίκηση είναι από τις υψηλότερες στον κόσμο, άρα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομμάτι του πληθυσμού ΕΧΕΙ κάτι για να χάσει.
Αλλά ακόμα και να μην είχε βέβαια, μόνο ένα εντελώς λοβοτομημένο άτομο θα ευχόταν έναν εμφύλιο σπαραγμό για οποιαδήποτε χώρα, πόσο μάλλον για την δικιά του.
Μπορούμε βέβαια να κάνουμε πλακίτσα για γκομενάκια που είναι και πιασιάρικο θέμα και να λέμε τι καλά που θα περνάμε τρώγοντας αχινούς στην παραλία (με μπόλικα εικονίδια για εφέ), προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουμε από το ότι το φιλαράκι ξεχάστηκε και έγραψε ανοιχτά αυτό που τόσα χρόνια ήλπιζε στα κρυφά ή έλεγε μόνο στα στενά πλαίσια της παρεούλας.
Γιατί μπλέκεις το δικό μου ποστ με τον εμφύλιο που έγραψε άλλος; Εγώ δεν μίλησα για εμφύλιο, ούτε για πλάκα δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο. Απάντησε λοιπόν στο δικό μου ποστ και επί της ουσίας αν θέλεις, και ξέχνα τα εικονίδια, αυτός είναι ο δικός μου τρόπος γραφής, σου έκανα εγώ παρατήρηση που βάζεις σαν άβαταρ την φάτσα σου πχ; Ο καθένας εκφράζεται όπως μπορεί και όπως γουστάρει.
Επιπλέον (το ξέρω πως σε σοκάρω τώρα...), γκομενάκια πηδάνε κι άλλοι σ' αυτόν τον πλανήτη, όχι μόνον εσύ. Αν νομίζεις πως οι υπόλοιποι δεν έχουμε μερίδιο, σε πληροφορώ πως λαθεύεις. Δεν πήγαινε σε σένα λοιπόν το σχόλιο, ειλικρινά νομίζεις πως δεν μπορούμε κι εμείς να πηδάμε μαθήτριες (προσωπικά το έχω κάνει και μάλιστα μείναμε και 3 χρόνια μαζί γιατί της άρεσε πολύ το μάθημά μου...).Για τα σπίτια, καταλαβαίνω το όποιο άγχος σου, αλλά το να συγκρίνεις την ιδιοκατοίκηση του φουκαρά με το 2άρι-3άρι 30ετίας, με τον τύπο που έχει πολυκατοικίες και ζει από τα νοίκια, είναι αστείο. Και στο πιο κομμουνιστικό σύστημα, ο πρώτος, δεν έχει να φοβάται. Ο δεύτερος, μάλλον έχει...
-
Επιπλέον (το ξέρω πως σε σοκάρω τώρα...), γκομενάκια πηδάνε κι άλλοι σ' αυτόν τον πλανήτη, όχι μόνον εσύ. Αν νομίζεις πως οι υπόλοιποι δεν έχουμε μερίδιο, σε πληροφορώ πως λαθεύεις. Δεν πήγαινε σε σένα λοιπόν το σχόλιο, ειλικρινά νομίζεις πως δεν μπορούμε κι εμείς να πηδάμε μαθήτριες (προσωπικά το έχω κάνει και μάλιστα μείναμε και 3 χρόνια μαζί γιατί της άρεσε πολύ το μάθημά μου...).
Τι δουλειά έχουν αυτά που γράφεις με το θέμα μας;
-
Η 'περιουσια' του καθενος, μπορει να κριθει συγκριτικα με αλλες 'περιουσιες' αλλα και με βαση υποκειμενικα κριτηρια.
Η χρηματικη αποτιμηση της BMW και της DUCATI σου μπορει λοιπον να ξεπερνα τη χρηματικη αποτιμηση του Hyundai μου, αλλά η ΑΞΙΑ που εχει για εμενα το αυτοκινητακι μου ειναι ανεκτιμητη, ως το μοναδικο μεσο μεταφορας της οικογενειας. Σου βζω μαλλον δυσκολα, ζητω συγγνωμη.Εγώ σου έβαλα δύσκολα, οπότε να ζητήσω συγνώμη. Αν θεωρείς ανεκτίμητη αξία ένα αυτοκίνητο (είτε είναι BMW, είτε Hyundai), έχεις θέμα όντως. Εγώ δεν δίνω καμία αξία ούτε στο αμάξι, ούτε στην μηχανή, ούτε σε τίποτε άλλο, παρά στον άνθρωπο (και περισσότερο απ' όλους, στον εαυτούλη μου είναι η αλήθεια).
Αν εσύ γουστάρεις την παρούσα κατάσταση, μην τυχόν και χάσεις το αυτοκινητάκι σου, είσαι άξιος της μοίρας σου. Εγώ, κι αύριο το καίω, στα @@ μου.
Και δεν είναι πως μπορώ να το ξαναγοράσω, σε αντίθεση με τον Λάππα που φοβάται μην του πάρουν τα σπίτια, εγώ δεν έχω ακίνητα, ούτε καμία περιουσία, στο μόνο πράγμα που έχω επενδύσει στην ζωή μου, είναι στην καλοπέρασή μου. Και είμαι και εξαιρετικά ευχαριστημένος από την επένδυσή μου μπορώ να πω. Το μόνο που θα ήθελα, είναι η καλοπέραση να αφορούσε κι άλλους, θα περνάγαμε όλοι καλύτερα.Σιγουρα δεν υπαρχουν λεξεις για να εκφράσουν την ηλιθιότητα καποιων ανθρωπων...
Ωραίο δείγμα, το ξανακάνω quote για να το διαβάσουν κι άλλοι, είναι φανερό πως δεν κατάλαβες τίποτε.
Ωραια τα λες, προφανως σου ξεφυγε το
....η ΑΞΙΑ που εχει για εμενα το αυτοκινητακι μου ειναι ανεκτιμητη, ως το μοναδικο μεσο μεταφορας της οικογενειας.
Η αξια του ειναι λοιπον στο οτι αποτελει χρησιμο μεσο μεταφορας, οχι επιδειξης, ουτε ικανοποιησης του οποιοδηποτε υπερμετρου 'εγω' του κατοχου του. Ψιλα γράμματα λέμε. Λαβε υποψη σου οτι κατι παλληκαρια σε αλλο τοπικο σε ειχαν λιγακι περιπαιξει για τις αγορες σου και τους λογους που τις εκανες. Οποτε παιζεται ποιος ακριβως 'εχει θεμα'.
Στην τελικη εσυ οπως λες μπορεις να κανεις οτι θελεις, κάψτο, φάτο, οτιδηποτε.
(Αμα εχεις @@ καντο στην τελικη, θα σε παραδεχτω, ισχυει το pics or it didn't happen, αλλιως ισχυει το κο-κο-κο και αυγο καθολου)Μη περιμενεις να κανουν ομως κατι και οι υπολοιποι, γιατι το θεωρεις σωστο εσυ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ