-
Και εγώ το έχω...
-
Αν μου πεις πολλα αριστερα θα προτιμησω εσενα τοτε σε σχεση με τον Σαμαρα... Δεν θα σε ψηφισω ομως, εκτος αν κατεβεις με το ΚΚ.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν παρακολουθώ τα του Τσίπρα. Αν όμως είχα να διαλέξω ανάμεσα σε αυτόν και τον yesman της Τρόικας Σαμαρά, θα προτιμούσα τον αδοκίμαστο μπας και αλλάξει τίποτα. Όχι ότι ελπίζω αλλά έχει το benefit of the doubt.Aυτο ακριβως, τιποτε αλλο.
( Ωχ...θα ακολουθησει κανα gifακι με τον αντιπροεδρο του Εδεσσαϊκου απο το 'παρατηρητηριο'... )
-
Δυστυχώς θα ήμουν ο χειρότερος κομμουνιστής φασίστας που έχει περάσει ποτέ (όσο παράδοξο και αν σου ακούγεται)...
Κανείς δε θα με άντεχε, χειρότερο γραφικό και από το Λεβέντη θα με καταντούσαν...Δεν πρόκειται να ενταχθώ πολιτικά (με την έννοια της υποψηφιότητας) σε κανέναν, δία...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δυστυχώς θα ήμουν ο χειρότερος κομμουνιστής φασίστας που έχει περάσει ποτέ (όσο παράδοξο και αν σου ακούγεται)...
Κανείς δε θα με άντεχε, χειρότερο γραφικό και από το Λεβέντη θα με καταντούσαν...Δεν πρόκειται να ενταχθώ πολιτικά (με την έννοια της υποψηφιότητας) σε κανέναν, δία...
Παρε με στη δουλεψη σου, αρχοντα Μηνά και κανε με υπουργο Δημοσιας Ταξης...
Αριστερα και ΧΑ ολοι μαζι στα ξερονησια. Ιμια, πληθυσμος 511, Γαυδος 2560, Μακρονησος 20.000, και μετα battle royale με τους υπαλληλους της Βουλης και τους βουλευτες. -
ψιτ.
(Τα υπουργεία θα διανέμονται με πμ)
-
Αυτή όμως είναι χθεσινή.
-
Γκρεμίστε!
Μετά τα σαξές στόριζ θα έρθει το γκρέμισμα και το χτίσιμο...
(προσδοκώ να έρθει και το φτύσιμο μπας και ξεμαστουρώσουμε)
-
Οντως 'οι γκρεμιστες και οι χτιστες' ηταν κομματακι ατυχεστατη δηλωση. Ο,τι και να λες βασικα σε τετοιους καιρους προσφερεται για κραξιμο απο οποιο χωρο και αν προερχεσαι.
Βασικα, το ρημαδι (εεε, το οικοδομημα) εχει φαει γερο σεισμο και αυτο που προεχει πριν πεσει στα κεφαλια μας ειναι...υποστηλωση. Οποιος λοιπον βαλει φρενο ('βαστα Καραβαγγο'...) ειναι καλοδεχουμενος. Μετα τα χτισιματα...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Οντως 'οι γκρεμιστες και οι χτιστες' ηταν κομματακι ατυχεστατη δηλωση. Ο,τι και να λες βασικα σε τετοιους καιρους προσφερεται για κραξιμο απο οποιο χωρο και αν προερχεσαι.Βασικα, το ρημαδι (εεε, το οικοδομημα) εχει φαει γερο σεισμο και αυτο που προεχει πριν πεσει στα κεφαλια μας ειναι...υποστηλωση. Οποιος λοιπον βαλει φρενο ('βαστα Καραβαγγο'...) ειναι καλοδεχουμενος. Μετα τα χτισιματα...
Δεν έχει σημασία τι πιστεύεις εσύ και εγώ.
Σημασία έχει τι πιστεύει αυτή η μαστουρωμένη σουρεαλιστική μάζα γνωστή και ως 'ελληνικός λαός'...
Ό,τι παραμύθα της ρίξεις θα την πιστέψει ή θα κάνει ότι την πιστεύει αρκεί να ακούγεται καλά στ' αυτιά της...
Και στο τέλος θα ζητάει και τα ρέστα. -
Moνο που αυτη τη φορα δε θα υπαρχουν ρεστα για τα ζητησει κανεις...
-
Επειδή σας αρέσουν οι εικονίτσες, πάρτε και μια σημερινή.
ΝΔ-ΧΑ χέρι χέρι... μόνο ο Καρατζαφέρης λείπει αλλά θα έρθει κι αυτός για να χτιστεί το 4ο Ράιχ!
-
-'Μ'αρεσεις πολυ καραφλο αγορι, θελεις να ρθεις σπιτι μου να σου δειξω το...φουρνο μου;'
+'Θα ρωτησω τον αρχηγο μου και αν μ' αφησει θα ερθω. Ουγκ!'Αυτο δεν κανει για gifακι του παρατηρητηριου. Ακομα να βγαλουν Στρατουλη/Φωτοπουλο που ειναι πιο 'πιασαρικο';
- 'Ρε μλκ Αλεξη, αυτος εδω θελει μισθο 6.000!'
-
Η Μπακογιαννη,αν και γεννησε τον Κυριακο,γενικα δεν ειναι γυναικα.
Ο Παναγιωταρος αν και ειναι αντρας,δεν ειναι ανθρωπος αλλα πιθηκος. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Παναγιωταρος αν και ειναι αντρας,δεν ειναι ανθρωπος αλλα πιθηκος.Ο Κυριάκος είναι του 1968.... Η Ντόρα είναι το 1954. Ναι ... έμεινε έγκυος στα 13... και γέννησε στα 14....
Αλλά παρόλα αυτά έφτασε το 1.80+ ύψος... Σκέψου να μην είχε μείνει και έγκυος στα 13... χάσαμε ένα μεγάλο και βαρύ σέντερ.....
-
Επίσης το 1967 η Ντόρα το παιζε δύσκολη (=είχε αναπτύξει αντιστασιακή δράση). Στον Τέρη θα καθόταν;
-
Οντως 'οι γκρεμιστες και οι χτιστες' ηταν κομματακι ατυχεστατη δηλωση. Ο,τι και να λες βασικα σε τετοιους καιρους προσφερεται για κραξιμο απο οποιο χωρο και αν προερχεσαι.Βασικα, το ρημαδι (εεε, το οικοδομημα) εχει φαει γερο σεισμο και αυτο που προεχει πριν πεσει στα κεφαλια μας ειναι...υποστηλωση. Οποιος λοιπον βαλει φρενο ('βαστα Καραβαγγο'...) ειναι καλοδεχουμενος. Μετα τα χτισιματα...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πρέπει να είναι παλιά αυτή. Ο άλλος είναι με μπουφάν.
Και σίγουρα είναι παλιά, διότι ο τσίπρας ήταν με πουκαμισάκι……
Α. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ο Παναγιωταρος αν και ειναι αντρας,δεν ειναι ανθρωπος αλλα πιθηκος.Ο Κυριάκος είναι του 1968.... Η Ντόρα είναι το 1954. Ναι ... έμεινε έγκυος στα 13... και γέννησε στα 14....
Αλλά παρόλα αυτά έφτασε το 1.80+ ύψος... Σκέψου να μην είχε μείνει και έγκυος στα 13... χάσαμε ένα μεγάλο και βαρύ σέντερ.....
Ειναι αληθεια. Αυτη την ιστορια την ξερουμε απο χρονια. Αλλωστε ειναι φτυστος ο πατερας του.
Α ρε Τερη, σου πηραν τον γιο . -
- 'Ρε μλκ Αλεξη, αυτος εδω θελει μισθο 6.000!'
- 'Ρε μλκ Αλέξη, αυτός εδώ λέει ότι δεν έχει πρόβλημα να στείλουν ορκωτούς ελεγκτές στη ΓΕΝΟΠ!'
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ