-
Μόνο που τα άκρα είναι δύο συνήθως , οπότε δεν πρέπει να ξεχνάμε το ένα και να επικεντρωνόμαστε στο άλλο , γιατί έτσι αβαντάρουμε το πρώτο και γίνεται ασύδοτο .
Οπως και όλοι οι νεκροί δεδικαίονται ...
Γιατί δεν έχουν χρώμα ...
Ιδιαίτερα άμα είναι νέα παιδιά ...
Γιατί ο πόνος είναι ίδιος για όλους...Στα λοιπά πολιτικά , έλειπε σήμερα ο Νίντζα , μάλλον θα είχαν ενημέρωση , αλλά είχαμε πολλά σχόλια
-
Συμφωνω ταξιδευτη, το εχω πει αλλωστε. Οι νεκροι ειναι παντα νεκροι, καμια δικαιολογία για τους θυτες. ΚΑΜΙΑ.
Οι δυνατοτητες να γεννηθει ενα μωρο ειναι πολυ μικρες αν κοιταξεις τα στατιστικα των σεξουαλικων πραξεων και των γεννησεων. Και ομως καποιοι αυτο το θαυμα της ζωης το αφαιρουν για να βολεψει μια θεωρεια στο κεφαλι τους
Αν η θεωρεια χρηζει νεκρους, απο οποια ταξη και αν προερχονται αυτοι πολυ απλα την πετας στα σκουπιδια, παρα του οτι αλλο θετικο μπορει να προσφερει.
Η φυση και η ζωη ειναι γεματη συμβιβασμους δεν υπαρχει απολυτη νικη κανενος, απλα δεν το μαθαμε σωστα απο μικροι το μαθημα μας, και οδηγουμαστε σε ανωμαλιες που αργα η γρηγορα η ζωη τις διορθωνει. -
Δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι αποδεκτή όποια θεωρία χρειάζεται νεκρούς .
Συμφωνούμε γενικά ...
Και χωρίς χρήση καμπυλών...
-
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις χωρις καμπυλες;;
;
Βρε, ωκεανός μας χωριζει , (θα κοντραριστουμε ομως αλλη φορα ) αλλα συμφωνουμε στις αρχες και τους κανονες του παιχνιδιου της πολιτικης.
Αστοι, πως να τον κρυψουμε αλλωστε; -
Χώρισε πρόσφατα λέει . Είναι και κοντά στην ηλικία μου..
Εσένα σε βλέπω να Μακρονίζεις... -
Το ξερω, το ξερω.. αμεσως το ενημερωθηκα....τι νομιζεις; εμεις τα νιατα δεν εχουμε ονειρα;;;;
Newsletter πρωι πρωι, που διαδόθηκε παντου.Εμενα ομως αλλο με καιει. Εμεις μαλωνουμε εδω και υπαρχει εκει εξω ενας μαγκας. Ο πιο μαγκας απο ολους μας.
Αφησε μπελουτσι και δες με ποια εκανε νεα αρχη στα γεραματα.
Συγνωμη αλλα....ειστε.... πολυυυυ ωραιος τυπος, κυριε μου! (αλα ζουγανελης).
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Οχι ρε asep που να σαι ξερω;;; δεν εχω τετοιες παρεες, θυμηθηκα τα παλαιοτερα ποσταρισματα σου, οταν εκανες παραθεση ενα δικο μου.Θυμαμαι κατι εντονες προαπαθειες να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα....οι παντες σου ελεγαν καλοπροαίρετα πως εχεις λαθος, σου εβγαζαν στοιχεια, και δεδομενα, στοιχεια των εισαγγελεων, των δικαστων κτλ. Και εσυ εψαχνες οτι πιο απιθανο ως δικαιολογια. Δικαιολογιες του κωλου δηλαδη.
Επιλογη σου. Δικαιωμα σου.
Αλλα οι επιλογες δέχονται και κριτικη.Σιγα μη σε βαλουμε και φυλακη, τι λες; οι απόψεις δεν διώκονται....στη δημοκρατια
Συζητηση καφενειου κανουμε εδω περα.Την Χρυσή Αυγή εννοείς προφανώς, αφού τελείωσε η Χρυσή Αυγή ακόμα κρύος ιδρώτας για την Χρυσή Αυγή σε λούζει;
500.000 την είχαν ψηφίσει πολλές φορές παλιότερα όλοι επικίνδυνοι για την δημοκρατία είναι;
Οι άλλοι είναι καλύτεροι δηλαδή ο Βελόπουλος δεν πιστεύει ακριβώς στα ίδια, το ΚΚΕ πιστεύει στην δημοκρατία, η ΝΔ δεν κάνει πράξη σήμερα τα περισσότερα από αυτά που ζητούσε η Χρυσή Αυγή για λαθρομετανάστες, αναρχικούς και σία; Οι άλλοι που 50 χρόνια σε ληστεύουν δημοκρατικά και έχουν οδηγήσει σε χιλιάδες αυτοκτονίες με τα μνημόνια, έχουν διώξει τους μισούς Έλληνες στο εξωτερικό τους δοξάζεις σαν δημοκράτες; Την εγκληματικότητα που έχει φτάσει στα ύψη σε καθημερινή βάση δεν τους βλέπεις; Να τους χαίρεσαι! Μου κάνεις μετά εμένα χυδαίες προσωπικές επιθέσεις επειδή θυμήθηκες ότι υποστήριζα Χρυσή Αυγή, αυτό δεν είναι ρατσισμός και κατηγοριοποίηση ανθρώπων ανάλογα με τις ιδέες ή το κόμμα που ψήφισαν;
Μήπως θέλεις να αισθάνομαι ενοχές και να έχω τύψεις; -
Ο χρήστης Asep έγραψε:
το ΚΚΕ πιστεύει στην δημοκρατίαΈνα Λίστεριν θα το περνάς πριν μιλήσεις για το ΚΚΕ...
ΥΓ: Δεν θυμάμαι αν υποστήριζες τους ΝΑΖΙ (ΧΑ), αλλά αν ναι, τότε απορώ με το θράσος σου...
-
@ασεπ εχεις δικιο οτι ενιωσες ξαφνικα μια επιθεση. Ο σκοπος της επιθεσης ηταν να νιωσεις απο πρωτο χερι πως ειναι ξαφνικα να εισαι κατηγοριοποιημενος ανθρωπος. Ξαφνικα εγινες εσυ ο ανθρωπος που κατηγορουν ως κακο, ως το κυριο προβλημα. Ειδες πως ειναι να σε αποκλειουν ξαφνικα επειδη εκανες μια επιλογη, σκεψου τωρα να σε αποκλειουν οχι επειδη εκανες μια επιλογη αλλα επειδη ετσι γεννηθηκες.. το αισθημα της απομονωσης, της κατηγοριας.
Δεν κρινω τα πολιτικα πιστευω ανθρωπων που κινουνται στο δημοκρατικο τοξο. Παραθετουν λυσεις στα καθημερινα μας προβληματα, τις συζητουμε και περνουμε θεση πανω σε αυτες και μετα ο καθενας την ζωουλα του. Καφενειο ειναι εδω.
Οταν ομως ο εισαγγελεας παραθετει κατηγορητηριο και λεει πως εδω υπαρχει μια κρυφη ατζεντα εκμεταλευσης και καταλυσης του πολιτευματος απο μια εγκληματική οργανωση, το πραγμα γινεται πλεον σοβαρο.
Δεν μπορει στο ονομα της οντως μεγαλης παραβατικοτητας στην χωρα στα μεγαλα αστικα κεντρα, να υπαρχουν εκπτωσεις και συμψυφισμος σε αυτα που αναφερει ο εισαγγελεας. Φυσικα και δεν ειμαι εχθρος των 500.000 ελληνων που ψηφιζουν και πολλοι απο αυτους υποφερουν. Θεωρω πως εχουν εξαπατηθει.
Δεν πιστευω στη πολιτικη και ιδεολογικη βια, και να σου πω κατι δεν πιστευω πως πρεπει να δικαστουν για τις αποψεις τους οσο ακραιες και αν ειναι. Δεν χρειαζεται να απαντας με βια και με τον ιδιο τροπο σε αυτους που το κανουν εξαρχης. Ολα παιδια της δημοκρατιας μας ειναι και καποια παραστρατουν, τι να κανουμε;; αυτα εχει η ζωη. Απλα τα προσεχουμε περισσοτερο, και προσπαθουμε να τους εξηγησουμε με ωραιο τροπο το λαθος τους. Ειμαι πολυ ελαστικος οταν προκυπτουν θεματα αποκλεισμου των ανθρωπων. Ειμαι υπερ των πολλων ευκαιριων στην ζωη.
Αλλα εχουμε θεσμους και αυτοι ξερουν καλυτερα απο εμας το τι θα κατηγορησουν και γιατι, και ποιες ποινες θα προτεινουν. Ευτυχως που εχουμε τη δικαιοσύνη.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
.... 500.000 την είχαν ψηφίσει πολλές φορές παλιότερα όλοι επικίνδυνοι για την δημοκρατία είναι;
....... Μου κάνεις μετά εμένα χυδαίες προσωπικές επιθέσεις επειδή θυμήθηκες ότι υποστήριζα Χρυσή Αυγή, αυτό δεν είναι ρατσισμός και κατηγοριοποίηση ανθρώπων ανάλογα με τις ιδέες ή το κόμμα που ψήφισαν;
Μήπως θέλεις να αισθάνομαι ενοχές και να έχω τύψεις;Εννοειται πως ειναι επικινδυνοι για τη δημοκρατια σε μια χωρα που υπεφερε απο το ναζισμο με καμμενα χωρια εκτελεσεις......
Ρατσισμος οταν σου επιτιθονται οπως λες αλλα ενα κομμα που στηριζει ναζισμο δε σε πειραζει. Οτι να ναι [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] -
@Lap
Το κατάλαβα αμέσως από την πρώτη στιγμή ότι έγινε η επίθεση γι'αυτόν τον λόγο και σε προκαλούσα να μου το ξεράσεις από μόνος σου. Να μου την πεις για κάποια βλακεία που έκανα ή είπα το δέχομαι, αυτό που δεν δέχομαι με τίποτα και μου ξεπερνάει τα όρια είναι να μου λέει κάποιος 'Δεν δικαιούσαι να ομιλείς επειδή ψήφισες Χρυσή Αυγή' και έχω συγκρουστεί σκληρά με πάρα πολλούς για τον συγκεκριμένο λόγο. Τον ρατσισμό τον προκαλούν οι άλλοι δεν τον προκαλούμε εμείς, εσύ μπορεί να αγαπάς τον Πακιστανό ή τον γύφτο, αυτούς τους ρώτησες αν σε αγαπάνε εσένα; Άν σου επιτεθεί ο Ερντογράν τι θα του πεις 'Έλα όλα δικά σου επειδή δεν είμαστε εθνικιστές';
Με τον εισαγγελέα μην βιάζεσαι περίμενε να τελειώσει η δική και βλέπουμε επειδή ακούγονται πάρα πολλά για στημένες κατηγορίες, ήταν ένας από τους σοβαρότερους λόγους που γκρεμίστηκε η Νέα Δημοκρατία το 2015. Με τον Φύσσα έχει λυσσάξει το σύμπαν, κάθε μέρα Φύσσας, Φυσσας, Φύσσας λές και το ανθρώπινο είδος ξεκινάει και τελειώνει μόνο στον Φύσσα, ακόμα και εθνική επαίτιο του έχουν ορίσει αλλά για τα παιδιά παρακάτω που μαχαιρώθηκαν δεν έχει μιλήσει ποτέ κανένας, όπως και για τα δύο παιδιά της Χρυσής Αυγής.https://www.protothema.gr/greece/articl ... SlIxO6NHxM
https://www.newsit.gr/egklhma/egklima-s ... a/2453732/Δεν στενοχωρήθηκα που έμεινε η ΧΑ εκτός βουλής αυτοί είναι η τύχη των μικρών κομμάτων, έρχονται και φεύγουν και ο Καμμένος ήταν 4 χρόνια αναπληρωτής πρωθυπουργός αλλά τώρα πήρε κάτω από 1%. Ο Λεβέντης το ίδιο, ο Θεοδωράκης το ίδιο. Αυτό που με πείραξε είναι ο πόλεμος του συστήματος και ολόκληρης της διαπλοκής με τέτοια λύσσα, ο αποκλεισμός από παντού άνευ λόγου και το αποκορύφωμα την πέταξαν έξω από την βουλή με νοθεία. Αυτό είναι φανερό ότι ενοχλούσε σημαντικά, έτσουζε το διεφθαρμένο σύστημα, αυτό το πράγμα με έβαλε σε τεράστιες υποψίες. Ο χειρότερος πόλεμος έγινε από τα πληρωμένα κομματίδια του Σόρρος με τον μανδύα του αντιφασισμού όπως ΑΝΤΑΡΣΥΑ και φυσικά τον ΣΥΡΙΖΑ που σε πέντε χρόνια ισοπέδωσε την Ελλάδα, μην ξεχάσουμε και όλα τα κανάλια με τους καλοπληρωμένους δημοσιογράφους, τους εργολάβους, τους μιζαδόρους και όλους τους υπόλοιπους που έχουν κάνει τεράστιες περιουσίες με μαύρο χρήμα. Δεν θέλω να κάνω καμιά προπαγάνδα έχω σταματήσει καιρό αλλά όταν μου την λένε αντιδράω έντονα.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
.... 500.000 την είχαν ψηφίσει πολλές φορές παλιότερα όλοι επικίνδυνοι για την δημοκρατία είναι;
....... Μου κάνεις μετά εμένα χυδαίες προσωπικές επιθέσεις επειδή θυμήθηκες ότι υποστήριζα Χρυσή Αυγή, αυτό δεν είναι ρατσισμός και κατηγοριοποίηση ανθρώπων ανάλογα με τις ιδέες ή το κόμμα που ψήφισαν;
Μήπως θέλεις να αισθάνομαι ενοχές και να έχω τύψεις;Εννοειται πως ειναι επικινδυνοι για τη δημοκρατια σε μια χωρα που υπεφερε απο το ναζισμο με καμμενα χωρια εκτελεσεις......
Ρατσισμος οταν σου επιτιθονται οπως λες αλλα ενα κομμα που στηριζει ναζισμο δε σε πειραζει. Οτι να ναι [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Δεν είναι Ναζιστές τον έχουν απαρνηθεί τον Ναζισμό αλλά δεν έχω όρεξη να πλακωθώ στα μπινελίκια για κάποιο κόμμα που δεν έχει προοπτικές και μάλλον δεν θα το ξαναψηφίσω αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο του.
http://bankingnews.gr/πο�%B ... CE%B1.html
-
Γενικά τα ακραία κόμματα βρίσκουν χώρο να αναπτυχθούν όταν τα κεντρικά κόμματα δεν κάνουν καλά την δουλειά τους . Είτε στον οικονομικό , είτε στον κοινωνικό , είτε στον εθνικό τομέα , είτε στην ασφάλεια .
Οσο υπήρχε δουλειά και η μετανάστευση ήταν σε ανεκτά επίπεδα η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη . Όταν δεν υπήρχαν δουλειές τότε προφανώς οι ντόπιοι ήρθαν σε ανταγωνισμό για το ψωμί με τους ξένους και τους νεοφερμένους .
Εκεί ξέφυγε η κατάσταση γιατί οι περισσότεροι ξένοι ήταν νέοι άνδρες , ενώ οι ντόπιοι που δυσκολεύονταν ήταν όλων των ηλικιών , με δυσκολότερα να είναι γυναίκες και ηλικιωμένοι , αλλά και ανήλικοι που τους λήστευαν στον δρόμο , κινητά και μπουφάν .Ετσι άρχισε η άνοδος των άκρων . Κάποιοι βρέθηκαν ψηλά εκμεταλλευόμενοι την συμπάθεια και ανοχή που είχαν δημιουργήσει για τον χώρο προσωπικότητες όπως ο Κύρκος και ο Φαράκος , αλλά έχουν και ηγέτη που ξέρει που να σταθεί και την κρίσιμη ώρα έδιωξε τους έξαλλους από το κόμμα .
Στο άλλο άκρο μια παρέα εμμονικών μεγάλωσε πολύ γρήγορα , αλλά προφανώς δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την παρακμιακή λογική που είχαν όταν ήταν στο 0,2 % και έτσι η πτώση υπήρξε κάθετη .
Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνουμε διεθνή ιστορία και να δούμε ότι ακραίες πολιτικές άσκησαν στο παρελθόν όχι μόνο οι χώρες που είχαν ολοκληρωτικό καθεστώς , αλλά και αυτές που είχαν δημοκρατικό καθεστώς . Αλλά πάντα την ιστορία την γράφουν οι νικητές , οπότε τα δικά τους εγκλήματα αποσιωπούνται και φωτίζονται μόνο τα εγκλήματα των άλλων .
Μία ιδέα θα μας έδινε αν κοιτάγαμε τι γινόταν στην Κύπρο το 1955-1960 .
Καλό είναι λοιπόν τα μεγάλα κόμματα να κάνουν καλά την δουλειά τους , ώστε να μην αφήνονται τα άκρα να ανθίζουν...
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Ρατσισμος οταν σου επιτιθονται οπως λες αλλα ενα κομμα που στηριζει ναζισμο δε σε πειραζει. Οτι να ναι [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Δεν είναι Ναζιστές τον έχουν απαρνηθεί τον Ναζισμό αλλά δεν έχω όρεξη να πλακωθώ στα μπινελίκια για κάποιο κόμμα που δεν έχει προοπτικές και μάλλον δεν θα το ξαναψηφίσω αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο του.
Αφου το ειπε οτι δεν ειναι ενταξει το πιστευουμε[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].
Μη σου χαλασω το ονειρο ειναι και σαβ/κο -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
το ΚΚΕ πιστεύει στην δημοκρατία
Ένα Λίστεριν θα το περνάς πριν μιλήσεις για το ΚΚΕ...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
...
Πολυ φιλικα πανταΚάθεσαι γράφεις, γράφεις, γράφεις, γράφεις.
Προσπαθείς να πείσεις, να πείσεις, να πείσεις, να πείσεις.
Εντάξει εγώ έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις. ok.Ε, άσε και εμένα να θέλω, ότι θέλω τέλος πάντων.
Ρε με το ζόρι να με πείσεις επειδή εσύ θέλεις, ότι θέλεις.
Αμάν ποια...υ.γ. θέλω επιδόματα, πολλά επιδόματα, πάρα πολλά επιδόματα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Πολυ φιλικα πανταΚάθεσαι γράφεις, γράφεις, γράφεις, γράφεις.
Προσπαθείς να πείσεις, να πείσεις, να πείσεις, να πείσεις.
Εντάξει εγώ έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις. ok.Ε, άσε και εμένα να θέλω, ότι θέλω τέλος πάντων.
Ρε με το ζόρι να με πείσεις επειδή εσύ θέλεις, ότι θέλεις.
Αμάν ποια...υ.γ. θέλω επιδόματα, πολλά επιδόματα, πάρα πολλά επιδόματα...
Ειχα γραψει τα μπλε γραμματα. Μετα πηγα να φαω κατι, ξαναεγραψα πανω κατω τα ιδια,....και μετα το καταλαβα. Λεω δε γ@@@ε βαλτα ολα μαζι. Επαναληψη μητηρ μαθησεως
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Και ο Σπιρτούλης δεν πιστεύει στον Μπαρμπαστρούμφ...
Πες το ξεκάθαρα, αν δεν ντρέπεσαι, είσαι ακροδεξιός, φασίστας, ΧΑίτης, ή όχι;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Έχεις πρόβλημα με το Listerin? Θες κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχεις πρόβλημα με το Listerin? Θες κάτι άλλο;
Όχι, όχι, μου άρεσε το ανέκδοτο!
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ