-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Noμίζω είχε 52, αν κάνω λάθος διόρθωσε με.
Μαλλον 52, λογικα καθε μερα προσθετει κι αλλους
λογικα θα δημιουργησει νεα υπουργεια, για να ειναι ολοι υπουργοι
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πήρα μέρος σε δύο διαγωνισμούς χωρίς ΑΣΕΠ στην ΕΡΤ για τομείς μηχανικών/τεχνικών.
Ούτε εγώ θα το γνώριζα αφού μου το σφύριξαν στο επαγγελματικό μου περιβάλλον.
Πήγα στην ΕΡΤ (στα παλιά γραφεία) και πήρα και τις δύο φορές όλη τη χαρτούρα να την μελετήσω και κατέθεσα κανονικά την αίτηση. Ζητούσε και εμπειρία την οποία και είχα. Φυσικά με γείωσαν εντελώς.Πότε ήταν αυτό; Ήταν για ορισμένου ή αορίστου χρόνου; Αν ερμηνεύω σωστά τα «παλιά γραφεία», πιθανολογώ για ορισμένου χρόνου πριν το 2006 Υπόψη, δεν το αμφισβητώ, απλά μου κάνει εντύπωση.
Πριν έμπαιναν και από την πίσω πόρτα. Εγώ είχα το 2002 στην ομάδα μου πρακτικά ασκούμενο από ΤΕΙ και όταν τελείωσε την πρακτική του, ο μπαμπάς του τον έβαλε στην ΕΡΤ συμβασιούχο και άμεσα έγινε μόνιμος...
Επιβεβαιώνω ότι οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου πριν την μονιμοποίηση με τον Παυλόπουλο ήταν κουκουρούκου...
https://www.newsit.gr/media/proslipseis-stin-ert/1170234/
Στην ΕΡΤ προσλήψεις δίχως ΑΣΕΠ γίνονταν πάντα είτε αορίστου ή συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.
Μετά το 2006, από όσο γνωρίζω, όχι. Με εξαίρεση (την οποία ομολογώ ότι τώρα σκέφτηκα) καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό προσωπικό που δεν αναλαμβάνει να αξιολογήσει ο ΑΣΕΠ (όπως διοικητικούς και τεχνικούς).
Τέσπα η ΕΡΤ των 2500 -3500 εργαζομένων με τα ποσοστά τηλεθέασης κοντά στο ΚΡΗΤΗ TV και ποιότητα ενημέρωσης Β.Κορέας δεν είναι η ΕΡΤ που αξίζει τις τόσες οικονομικές θυσίες του κοσμάκη. Τέλος να πω με τη σειρά μου πως η Ακριβοπούλου το τερμάτισε για μια φορά ακόμη.
Η ΕΡΤ τώρα έχει 2200, τα 3500 ήταν πολύ πριν το κλείσιμο. Δεν είναι μόνο η τηλεόραση, αλλά έχει ραδιόφωνα, περιφερειακούς σταθμούς και ορχήστρες, για να κοιτάμε μόνο ποσοστά τηλεθέασης (αν θέλουμε Survivor, Master Chef, Πάμε Πακέτο και λοιπές δυνάμεις στην δημόσια τηλεόραση, διορθώνεται και αυτό).
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Εγώ πήρα μέρος σε δύο διαγωνισμούς χωρίς ΑΣΕΠ στην ΕΡΤ για τομείς μηχανικών/τεχνικών.
Ούτε εγώ θα το γνώριζα αφού μου το σφύριξαν στο επαγγελματικό μου περιβάλλον.
Πήγα στην ΕΡΤ (στα παλιά γραφεία) και πήρα και τις δύο φορές όλη τη χαρτούρα να την μελετήσω και κατέθεσα κανονικά την αίτηση. Ζητούσε και εμπειρία την οποία και είχα. Φυσικά με γείωσαν εντελώς.Πότε ήταν αυτό; Ήταν για ορισμένου ή αορίστου χρόνου; Αν ερμηνεύω σωστά τα «παλιά γραφεία», πιθανολογώ για ορισμένου χρόνου πριν το 2006 Υπόψη, δεν το αμφισβητώ, απλά μου κάνει εντύπωση.
Την εποχή 2000-2010. Επειδή έχουν περάσει χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς τα έτη. Αν θυμάμαι καλά η πρώτη φορά ήταν πριν τους Ολυμπιακούς και η δεύτερη το 2006. Φυσικά αορίστου χρόνου, μηχανικοί ΠΕ/ΤΕ. Αν ήταν ορισμένου χρόνου δεν είχα λόγο να πάρω μέρος γιατί ήδη εργαζόμουν στο συγκεκριμένο τομέα από το 1997 στον ιδιωτικό τομέα. Απλά λόγω εμπειρίας και πτυχίου σκέφτηκα ότι ίσως άξιζε το κόπο να κάνω μία προσπάθεια.
Εντάξει αυτά γινόντουσαν (και γίνονται!) και σε άλλες πολλές ΔΕΚΟ και εταιρείες του Δημοσίου π.χ. ΟΤΕ/ΔΕΗ κλπ...
Παράδειγμα! Άλλος πρακτικά ασκούμενος από ΤΕΙ. Τον είχα και αυτόν στην ομάδα μου το 2002. Έφυγε μετά την πρακτική πήγε στρατό και μόλις βγήκε μπήκε μόνιμος στο ΤΡΑΜ. Χωρίς διαγωνισμούς, χωρίς τίποτα.Με λίγα λόγια, μπάτε σκύλοι αλέστε...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Την εποχή 2000-2010. Επειδή έχουν περάσει χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς τα έτη. Αν θυμάμαι καλά η πρώτη φορά ήταν πριν τους Ολυμπιακούς και η δεύτερη το 2006. Φυσικά αορίστου χρόνου, μηχανικοί ΠΕ/ΤΕ. Αν ήταν ορισμένου χρόνου δεν είχα λόγο να πάρω μέρος γιατί ήδη εργαζόμουν στο συγκεκριμένο τομέα από το 1997 στον ιδιωτικό τομέα. Απλά λόγω εμπειρίας και πτυχίου σκέφτηκα ότι ίσως άξιζε το κόπο να κάνω μία προσπάθεια.Εντάξει αυτά γινόντουσαν (και γίνονται!) και σε άλλες πολλές ΔΕΚΟ και εταιρείες του Δημοσίου π.χ. ΟΤΕ/ΔΕΗ κλπ...
Παράδειγμα! Άλλος πρακτικά ασκούμενος από ΤΕΙ. Τον είχα και αυτόν στην ομάδα μου το 2002. Έφυγε μετά την πρακτική πήγε στρατό και μόλις βγήκε μπήκε μόνιμος στο ΤΡΑΜ. Χωρίς διαγωνισμούς, χωρίς τίποτα.Με λίγα λόγια, μπάτε σκύλοι αλέστε...
Για την πρώτη φορά δεν ξέρω (όπως φυσικά και για το τραμ το 2002). Όμως, τo 2006 για αορίστου και μηχανικούς δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν εκτός ΑΣΕΠ (εδώ ήταν το 2004 που μπήκα εγώ σαν ΤΕ Πληροφορικής τότε) και μάλιστα μπήκαν μέσω ΑΣΕΠ συμφοιτητές μου τότε. Δεν μπορούσαν να πάρουν τέτοιες ειδικότητες εκτός ΑΣΕΠ και αυτό είναι σίγουρο. Τώρα αν δεν κατάφερες να συγκεντρώσεις τα μόρια τότε, δεν νομίζω ότι φταίει η ΕΡΤ.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Δεν σου έδωσα να καταλάβεις σωστά, ο Σύριζα είχε 52
-
Βλέπω ότι είμαστε ον λάιν με τα γραφεία του σύριζα ....
Εχουμε άμεση ενημέρωση ...
Στο θέμα των ζημιών εκεί που θα παιχτεί το θέμα είναι με την αποκατάσταση ψυγείων κλπ , γιατί θα έχουμε θέμα αν ταΐσουν τους τουρίστες με τα χαλασμένα τρόφιμα .
Εκεί θα πρέπει η πολιτεία να βρεί άμεση λύση σε συνεργασία με τους προμηθευτές .
Για το βιογραφικό του Κικίλια , ομολογώ δεν καταλαβαίνω το συριζαίικο 'χιούμορ' ...
Δεν έχει φαίνεται προϋπηρεσία σε συλλογικότητες όπως τα λαμόγια που είχαν καταλάβει το ξενοδοχείο της συριζαίας μην το ξεχνάμε και τώρα έφυγαν με την μία...
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Για την πρώτη φορά δεν ξέρω (όπως φυσικά και για το τραμ το 2002). Όμως, τo 2006 για αορίστου και μηχανικούς δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν εκτός ΑΣΕΠ (εδώ ήταν το 2004 που μπήκα εγώ σαν ΤΕ Πληροφορικής τότε) και μάλιστα μπήκαν μέσω ΑΣΕΠ συμφοιτητές μου τότε. Δεν μπορούσαν να πάρουν τέτοιες ειδικότητες εκτός ΑΣΕΠ και αυτό είναι σίγουρο. Τώρα αν δεν κατάφερες να συγκεντρώσεις τα μόρια τότε, δεν νομίζω ότι φταίει η ΕΡΤ.Με τον ΑΣΕΠ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.
Τώρα από εκεί και πέρα δεν θα μπω σε διαδικασία να πείσω για αυτά που έγιναν τότε. Μου αρκεί που έχω μέσα στην ΕΡΤ πρώην συναδέλφους μου (μηχανικούς) και ξέρω ακριβώς πως μπήκαν. Και όχι μόνο στην ΕΡΤ αλλά και σε άλλες πολλές ΔΕΚΟ/Τράπεζες/ΟΤΕ κλπ...κλπ...
Βλέπεις η ειδικότητά μου εκείνη την εποχή ανθούσε και όποιος είχε **μπαμπά **έμπαινε όπου ήθελε.
Απλά τα πράγματα.Όποιος δεν είχε μπαμπά έτρωγε (και τρώει) τα σκ@τά στον ιδιωτικό τομέα και τον κάνουν και ενοικιαζόμενο υπάλληλο για επιβράβευση και του λένε στα 50 του ότι απολύεται... Καλή φάση...
-
Αν ήμουνα υπουργός τύπου την Ακριβοπούλου θα την κρατούσα για να γελάει ο κόσμος. Γενικώς είμαστε σε μια φάση που μετά την κατραπακιά οι απανταχού συριζαίοι (ερτ, οπαδοί σε φόρα κ.λ.π.) προσφέρουν άφθονη πλάκα βγάζοντας τα λυσσακά τους για μια κυβέρνηση 3 ημερών (διότι πως να αποδεχτείς ότι είσαι ο κάργα με την βούλα φιλολαϊκός και ο λαός σε έκανε ξουτ, κάποιο λάθος έκανε ο λαός...).
Εκείνο το 112 που θα ειδοποιούσε με SMS τους περιοίκους για μια επερχόμενη καταστροφή που είναι, το έφαγε το υμπερμπλεόνασμα και αυτό; Αν και δεν μπορώ να μην σχολιάσω το ραχατιλίκι της οικείας περιφέρειας που ξέρει ότι είναι τίγκα στους τουρίστες, ξέρει ότι δεν υπάρχει '112', αλλά να στείλει αστυνομία να κάνει μια ειδοποίηση έστω με ντουντούκα δεν το σκέφτηκε πάλι κανείς.
Στα άλλα τώρα, ετοιμάζονται να φέρουν φορολογικό νομοσχέδιο με ελάχιστες -όπως είχα διακρίνει προεκλογικά- μειώσεις φόρου για το μικρό ποσοστό των κορόιδων που πληρώνει το μεγάλο ποσοστό των φόρων. Αντιθέτως θα υπάρχουν μεγάλες ελαφρύνσεις σε επιχειρήσεις, μερίσματα, οικοδομή κ.λ.π. Θα δούμε αν θα βγει κάτι καλό από εκεί και τι θα περικοπεί για να βγει ο λογαριασμός. Έξυπνη η αφαίρεση οικοδομικών δαπανών απ' ευθείας από τους φόρους, θα περιορίσει αρκετά το μαύρο χρήμα εκεί. -
Δεν σου έδωσα να καταλάβεις σωστά, ο Σύριζα είχε 52
Ο μητσοτακης δεν ειχε κανει δηλωσεις πριν βγει και ελεγε οτι δε θελει τοσους πολλους?...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Βλέπω ότι είμαστε ον λάιν με τα γραφεία του σύριζα ....Εχουμε άμεση ενημέρωση ...
Στο θέμα των ζημιών εκεί που θα παιχτεί το θέμα είναι με την αποκατάσταση ψυγείων κλπ , γιατί θα έχουμε θέμα αν ταΐσουν τους τουρίστες με τα χαλασμένα τρόφιμα .
Εκεί θα πρέπει η πολιτεία να βρεί άμεση λύση σε συνεργασία με τους προμηθευτές .
Για το βιογραφικό του Κικίλια , ομολογώ δεν καταλαβαίνω το συριζαίικο 'χιούμορ' ...
Δεν έχει φαίνεται προϋπηρεσία σε συλλογικότητες όπως τα λαμόγια που είχαν καταλάβει το ξενοδοχείο της συριζαίας μην το ξεχνάμε και τώρα έφυγαν με την μία...
Τουλαχιστον δεν εχει προυπηρεσια σε παιδεραστεια, παλι καλα.
αν και οπως ειχε πει ο κουλης, αν συμφωνει και ο παιδεραστης και το 5χρονο, δεν βρισκω το λογο να θεωρειται παρανομη η πραξη -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Ο μητσοτακης δεν ειχε κανει δηλωσεις πριν βγει και ελεγε οτι δε θελει τοσους πολλους?...
Eκεί είναι το πρόβλημα ? Στις δηλώσεις ? Αν του βγεί το σχήμα όπως το έχει στήσει και λειτουργήσει τι θα λέμε μετά ? Γιατί υπάρχει αυτή η βιασύνη μηδενισμού τι κάνει η νέα κυβέρνηση ? Είναι λογικό να ζητάτε οι συριζαίοι να λυθούν όλα τα προβλήματα, πολλά εκ των οποίων εσείς δημιουργήσατε, να λυθούν σε 3 ημέρες ? Αν αυτό είναι λογικό ξεπερνάει την δική μου λογική, εγώ θα περιμένω να δω το έργο των πρώτων έξη μηνών που ο ίδιος έχει θέσει στους υπουργούς του για να πάρω θέση, δεν θα κάνω αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση επειδή γουστάρω ή δεν γουστάρω τον ένα ή τον άλλο, στον Τσίπρα έκανα και κάνω κριτική γιατί είδα τι έκανε και τι δεν έκανε από ότι είχε υποσχεθεί για να ανεβεί στην εξουσία,, στον Μητσοτάκη τι κριτική να κάνω από τώρα ? Να αρχίσω να φαντασιώνομαι πράγματα όπως κάνει ο Σύριζα ? Περιμένω και θα μιλήσω μετά, δηλαδή χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν θα μιλήσω, αλλά έτσι το λέω για την κουβέντα.
-
Eκεί είναι το πρόβλημα ? Στις δηλώσεις ? Αν του βγεί το σχήμα όπως το έχει στήσει και λειτουργήσει τι θα λέμε μετά ? Γιατί υπάρχει αυτή η βιασύνη μηδενισμού τι κάνει η νέα κυβέρνηση ? Είναι λογικό να ζητάτε οι συριζαίοι να λυθούν όλα τα προβλήματα, πολλά εκ των οποίων εσείς δημιουργήσατε, να λυθούν σε 3 ημέρες ? Αν αυτό είναι λογικό ξεπερνάει την δική μου λογική, εγώ θα περιμένω να δω το έργο των πρώτων έξη μηνών που ο ίδιος έχει θέσει στους υπουργούς του για να πάρω θέση, δεν θα κάνω αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση επειδή γουστάρω ή δεν γουστάρω τον ένα ή τον άλλο, στον Τσίπρα έκανα και κάνω κριτική γιατί είδα τι έκανε και τι δεν έκανε από ότι είχε υποσχεθεί για να ανεβεί στην εξουσία,, στον Μητσοτάκη τι κριτική να κάνω από τώρα ? Να αρχίσω να φαντασιώνομαι πράγματα όπως κάνει ο Σύριζα ? Περιμένω και θα μιλήσω μετά, δηλαδή χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν θα μιλήσω, αλλά έτσι το λέω για την κουβέντα.
Οταν δηλωνεις κατι και με το που βγεις κανεις κατι αλλο εισαι απλα απατεωνας
δεν ειναι οτι μετα απο 2 χρονια κυβερνησης ειδε οτι με μικρο σχημα δε γινεται, με το που βγηκε εκανε το σχημα μεγαλο για να τους βολεψει ολους. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Οταν δηλωνεις κατι και με το που βγεις κανεις κατι αλλο εισαι απλα απατεωναςΑκριβώς δηλαδή ότι έκανε ο Αλέξης και συνέχεια μάλιστα!! Με το που βγήκε έκανε συνεχώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που δήλωσε.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ακριβώς δηλαδή ότι έκανε ο Αλέξης και συνέχεια μάλιστα!! Με το που βγήκε έκανε συνεχώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που δήλωσε.
Μεσα σε μια μερα?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αν και οπως ειχε πει ο κουλης, αν συμφωνει και ο παιδεραστης και το 5χρονο, δεν βρισκω το λογο να θεωρειται παρανομη η πραξηΩραίος λόγος 'δημοκρατικά' δομημένος ...
Είπαμε το μεροκαματάκι να πέφτει ....
Εχασες καλή θέση έεεε για να εμφανιστείς αμέσως την επομένη της ήττας ...
Μου αρέσει εμένα πάντως η κοντρίτσα όπως έχω δηλώσει ...
Αλλά όπως ξέρουν και οι άλλοι εγώ έχω εμπειρία από βαθειές εκσκαφές ...
Οπότε μπορώ να ρίξω το επίπεδο όσο χαμηλά θέλεις , απλά για να αισθάνεσαι οικεία στο περιβάλλον σου...
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Αλέξη εσύ στο ταπεινό μας φόρουμ !!!!!
Μεγάλη μας τιμή....
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
αν και οπως ειχε πει ο κουλης, αν συμφωνει και ο παιδεραστης και το 5χρονο, δεν βρισκω το λογο να θεωρειται παρανομη η πραξηΩραίος λόγος 'δημοκρατικά' δομημένος ...
Είπαμε το μεροκαματάκι να πέφτει ....
Εχασες καλή θέση έεεε για να εμφανιστείς αμέσως την επομένη της ήττας ...
Μου αρέσει εμένα πάντως η κοντρίτσα όπως έχω δηλώσει ...
Αλλά όπως ξέρουν και οι άλλοι εγώ έχω εμπειρία από βαθειές εκσκαφές ...
Οπότε μπορώ να ρίξω το επίπεδο όσο χαμηλά θέλεις , απλά για να αισθάνεσαι οικεία στο περιβάλλον σου...
Ευτυχως που υπαρχεις κι εσυ και ανεβαζεις το επιπεδο
-
ΣΥΡΙΖΑ
Η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών εις τον αιώνα τον άπαντα για πάντα και για πάντα.
Έκλεψαν όλοι οι προηγούμενοι? ΝΑΙ
Είπαν ψέματα όλοι οι προηγούμενοι? ΝΑΙ
Βόλεψαν ένα σωρό δικούς τους? ΝΑΙΟ Τσίπρας δήλωσε δημόσια ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Το έκανε? ΟΧΙ. Έφερε άλλα 2
Ο Τσίπρας δηλώνει παντού ότι είναι αριστερός. Είναι υπέρ του λαού. Πως έκανε συντηρητική πολιτική? Πως έβαλε φόρους? Δεν ήξερε ότι χρωστάμε κάποια δις? Με τί προσόντα βγαίνεις και λες δεν πληρώνω και μετά κάνεις κωλοτούμπες? Με ποιο δικαίωμα σου λέει ο λαός όχι στα μνημόνια και λες ΝΑΙ σταμνημόνια?
Πείτε ότι θέλετε για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά αγαπητοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κάνατε ακριβώς την ίδια πολιτική κι όχι μόνο αυτό 'προσέξατε' κι εσείς τα δικά σας παιδιά, όπως έκαναν και αυτοί που λέτε κλέφτες.
Αλλά είπαμε όπως στη ΝΔ και στα άλλα κόμματα, έτσι και στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν τρολ εεε συγνώμη βολεμένα άτομα που τους χάλασε η σούπα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί είναι οι καλοί και οι άλλοι είναι οι κακοί. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ
Η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών εις τον αιώνα τον άπαντα για πάντα και για πάντα.
Έκλεψαν όλοι οι προηγούμενοι? ΝΑΙ
Είπαν ψέματα όλοι οι προηγούμενοι? ΝΑΙ
Βόλεψαν ένα σωρό δικούς τους? ΝΑΙΟ Τσίπρας δήλωσε δημόσια ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Το έκανε? ΟΧΙ. Έφερε άλλα 2
Ο Τσίπρας δηλώνει παντού ότι είναι αριστερός. Είναι υπέρ του λαού. Πως έκανε συντηρητική πολιτική? Πως έβαλε φόρους? Δεν ήξερε ότι χρωστάμε κάποια δις? Με τί προσόντα βγαίνεις και λες δεν πληρώνω και μετά κάνεις κωλοτούμπες? Με ποιο δικαίωμα σου λέει ο λαός όχι στα μνημόνια και λες ΝΑΙ σταμνημόνια?
Πείτε ότι θέλετε για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά αγαπητοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κάνατε ακριβώς την ίδια πολιτική κι όχι μόνο αυτό 'προσέξατε' κι εσείς τα δικά σας παιδιά, όπως έκαναν και αυτοί που λέτε κλέφτες.
Αλλά είπαμε όπως στη ΝΔ και στα άλλα κόμματα, έτσι και στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν τρολ εεε συγνώμη βολεμένα άτομα που τους χάλασε η σούπα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί είναι οι καλοί και οι άλλοι είναι οι κακοί.Που ακριβως στη χαλασε ο συριζα και ειναι η χειροτερη?
Γιατι εγω θυμαμαι η μεχρι στιγμης χειροτερη ηταν του Σαμαρα. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Ευτυχως που υπαρχεις κι εσυ και ανεβαζεις το επιπεδο
Το ότι το αναγνωρίζεις είναι ένα βήμα ...
Ενα μικρό βήμα για τον Νίτζα ένα μεγάλο βήμα για τον Σύριζα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ