-
Lap sorry αλλά δεν τα λες καλά. Προσωπικά κανείς επιδοματούχος 'δεν αναζητά τις υπηρεσίες μου' λόγω
της φύσης της δουλειάς μου. Πιθανότατα ζητάει υπηρεσίες αυτών ακριβώς που δεν δίνουν δεκάρα για την πάρτη του
(π.χ. λογιών λογιών ΕΕ) και οι οποίοι δεν βλέπω να έχουν πειστεί από την συλλογιστική σου (αφού όποιον και
αν ρωτήσεις αισθάνεται ομοίως 'φτωχός' και θα σου απαντήσει 'πάρτε τα από τους πλούσιους').
Οπότε πάμε στο γνωστό 'ναι, υπάρχουν λάθη στην φορολογική πολιτική αλλά...', 'ναι υπάρχουν
στρεβλώσεις αλλά...' κ.λ.π. Και καλά δηλαδή όλα αυτά θα φτιάξουν μια μέρα...
Ε, θα σε κατεβάσω από το συννεφάκι σου. Αυτά δεν πρόκειται στην Ελλάδα να φτιάξουν ΠΟΤΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν
η τελευταία ευκαιρία που προσωπικά έδωσα στο 'ελληνικό κράτος' να γίνει 'κράτος' (αριστερή κυβέρνηση γαρ, είπα
κι εγώ δεν μπορεί, κάτι θα κάνει διαφορετικό από τους άλλους...).
Όπως καταλαβαίνεις, είμαι από εκείνα τα κορόιδα που πληρώνουν το 80% των φόρων εδώ και σχεδόν 15 χρόνια (άντε βάζω μόνο τα όσα είμαι οικογενειάρχης, όχι τα προηγούμενα) με περίπου ένα καλό SUV/έτος (βάζω μέσα και το συνολικό μου κόστος στον εργοδότη με τις εισφορές που πληρώνει αυτός αφού όταν φτάνει η ώρα των 'κέντρων κόστους' αυτό είναι που βλέπει). Αντιλαμβάνεσαι για τι χρήματα μιλάμε;Α, συγγνώμη που δεν μπορώ προσωπικά να κατανοήσω και να χωνέψω τα καλά αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής του βενιζέλου-αλέξις και τον μαύρισα... Όσο για τον νταή κανονικά πρέπει να τον πιάσει η αστυνομία. Γιατί αν πάω να τον πιάσω εγώ μετά θα με πεις 'νοικοκυραίο' που τολμάω κιόλας να ασκώ βία στους νταήδες.
-
Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν
η τελευταία ευκαιρία που προσωπικά έδωσα στο 'ελληνικό κράτος' να γίνει 'κράτος' (αριστερή κυβέρνηση γαρ, είπα
κι εγώ δεν μπορεί, κάτι θα κάνει διαφορετικό από τους άλλους...).Δηλαδη τι καλο περιμενες να κανει μια αριστερη κυβερνηση;
Να ανοιξει τα γκουλαγκ και να κλεισει τα συνορα;
Να κυρηξει τον πολεμο στις ΗΠΑ;
Να βαλει δελτιο στη ζαχαρη;ΟΚ εφεραν τα capital controlsΕυτυχως ο Αλεξης ειναι τοσο αριστερος οσο και ο μΠανος Καμμενος
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
...
Fiverg,εχεις παιξει ποτε ξυλο, οχι μονο φωνες, εχεις καταιβει σε γειτονια να υπερασπιστεις αδυναμους γειτονες, τα εχεις βαλει με 5 μαντραχαλους και εσυ μονος.
Να δεις τα αρσενικα των....ηντα απο τα μπαλκονια και τους κηπους τους να λενε πολλα αλλα οταν ειναι ξεκαθαρισει αντρικια η κατασταση πως κλαινε και τρεμουν σαν σεισμο, (ναι οι ορμονες φταινε ); και ζητουν τα νεα σφρηγυλα μπρατσα και φωναζουν τους γιους τους.Εντάξει τα άλλα τα αφήνω ασχολίαστα.
Αλλά το παραπάνω, με αποτρέλανε εντελώς... -
@21 Δηλαδη;
Εγω διαβαζω ολη μερα δεικτες, και σας βαζω καποιον δεικτη μηπως και δειτε το δασος. Ο καθενας απο την γειτονια καιντο σπιτι του λεει τα δικα του. Και ειναι απολυτα αποδεκτο αυτο. Αλλα υπαρχει και μια γενικη εικονα της χωρας.
Αν τα κανει καλα ο Κυριακος και σε ποιοτικα και σε ποσοτικα στοιχεια παλι τα ιδια θα λεω. Εμενα με νοιαζει η χωρα. (Ξερω καραμέλα εγινε, αλλα ειναι η αληθεια) δεν με νοιαζει τιποτα αλλο. Ουτε ποιος ειναι ο παππους του, η γυναικα του, οι φιλοι του, τα κοτερα του.
@storm
Ε μα παιξε πρωτα ξυλο να δεις ποσοι θα βγουν να σηκωσουν μανηκια και δες τι θα γινει αν μπουκαρουν οι διπλανοι νταηδες.
Θα ερθουν απ εξω;;; ή θα παρουν οι παππουδες τα αθρητικα τους και θα κατεβαίνουν στον στιβο. Μετα θα κλαινε λογω ορμονων -
πω πω ρε συ λαπ....
γραφς οπως θα ηθελες να ειναι...
το πας αλ πατσινο ένι γκίβεν κυριακη αλλα τελειωνει σε ερ πλέιν ντοντ πανικ σιν... -
Πολακηηηηη που σαι αγορι μου;;; ολοι βουτηρο εδω
Αϊντεεεεε μας φαγαν λαχανο -
Πάντως για αυτό που σου γράφω δεν απαντάς... Άντε να σε δω να τα βάζεις με κανέναν νταή αριστεριστή που σου γεμίζει την πολυκατοικία με εμπαναστατικά γκράφιτι. Να σε δω να τον τουλουμιάζεις και μετά να σε δω πως θα ξεμπερδέψεις από το στίγμα του 'νοικοκυραίου'.
Αλλά μην σε νοιάζει για όλα φρόντισε ο Αλάξις. Για να μην φύγουν οι νέοι έξω και να τα βάζουν με τους ντάηδες, φρόντισε να δώσει το υπερπλεόνασμα του 18 ως '13η σύνταξη'! Αλλά είπαμε, εσύ κι εμείς μάλλον ζούμε σε άλλη χώρα.
-
Ειπα να γραψω εμπεριες μου αλλα αστο δεν λεει.
Τι μου ειπες δεν προσεξα. Ειμαι μεταξυ e mail και 4troxon.
Αν αρχισω κατι ασχετα αγγλικα, δεν πατησα alt tab -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
@21 Δηλαδη;Εγω διαβαζω ολη μερα δεικτες, και σας βαζω καποιον δεικτη μηπως και δειτε το δασος. Ο καθενας απο την γειτονια καιντο σπιτι του λεει τα δικα του. Και ειναι απολυτα αποδεκτο αυτο. Αλλα υπαρχει και μια γενικη εικονα της χωρας.
Όπου ευημερούν οι δείκτες ταλαιπωρούνται οι άνθρωποι, καλά και απαραίτητα τα βιβλία και όλα τα εργαλεία της οικονομίας αλλά είναι μόνο το 50%, το άλλο 50% αφορά ανθρώπους και ανθρώπινες ζωές, όσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό και δεν προσπαθούν να τα συγκεράσουν παραμένοντας αμετακίνητοι στους αριθμούς και στους δείκτες δεν έχουν θέση στην κοινωνία των ανθρώπων.
Η γενική εικόνα της χώρας είναι για κλάματα όπως και η κοινωνία της, όλα τα μαγειρέματα και λογιστικές που έγιναν τα τελευταία 10+ χρόνια κατέστρεψαν ανθρώπους και τις ζωές τους, και παρόλη την προσπάθεια να ευημερήσουν οι αγαπημένοι σου δείκτες και αυτοί έχουν τα μαύρα τους τα χάλια από όποια πλευρά και σκοπιά και αν το δείς, οι οικονομολόγοι απέτυχαν σε όλες τους τις προβλέψεις γιατί απλά ακολούθησαν άνωθεν εντολές ( λέγε με παγκόσμια και ευρωπαϊκή τράπεζα, ΔΝΤ, ΕΕ, οίκοι αξιολόγησης ) ώστε να φαίνονται πρόσκαιρα ελκυστικοί οι δείκτες, όμως τα νούμερα είναι αμείλικτα και αργά ή γρήγορα κάνουν την εμφάνιση τους και φαίνεται η γυμνή αλήθεια που έκρυβαν.
Αν δεν καταλαβαίνεις που έχουν οδηγηθεί τα κεφάλαια του νότου της ευρώπης και της λατινικής αμερικής και με ποιόν τρόπο, ποιοί ήταν και είναι οι μοχλοί πίεσης προς τις χώρες αυτές και το παρελθόν των ανθρώπων της εξουσίας αυτών των χωρών τότε δεν δικαιούσαι να μιλάς για οικονομικά.
Αν δεν πιάσεις το νήμα από την πολύ αρχή, από την κατάργηση του χρυσού σαν εγγύηση του δολαρίου, αν δεν δείς πως μετατράπηκαν οι αμερικανικές τράπεζες από βιομηχανικής επένδυσης σε επενδύσεις κεφαλαίου, αν δεν δείς πως γιατί και από ποιούς και γιατί δημιουργήθηκαν τα τραπεζικά παράγωγα με όλα τα παρακλάδια τους έως τα CDS θα μείνεις στους δείκτες του Τσακαλώτου και θα έχεις χάσει όλη τη μεγάλη εικόνα και θα μας κουνάς το δάχτυλο χωρίς λόγο προσπαθώντας να μας πείς τί ?
-
@21 εχεις ενα λαθος. Υπαρχουν πολλοι δεικτες. Υπαρχουν ποσοτικοι, ποιοτικοι κτλ.
Απλα τα προηγουμενα χρονια σας παρουσιαζαν συγκεκριμενους δεικτες και με το δικιο σας βγαλατε το συμπερασμα οτι οι δεικτες ειναι εικονικοί.
Ταυτοχρονα υπηρχαν και αλλοι δεικτες που εδειχναν το παγοβουνο και την κοινωνικη καταπτωση, με απιστευτη ακριβεια που θα σε εντυπωσιαζε.
Δεν εγραφα τοτες ομως
Συμφωνουμε παιδια οτι ο Συριζα ηταν μετρια κυβερνηση μετα τη δευτερη θητεια της. Την πρωτη την αφηνω ασχολιαστη. Το καταλαβαν και οι ιδιοι και μαγκωνονται οταν τους το αναφερεις.
Να μου πεις ομως οτι ζητησαν με μεγαλη σιγουρια την εξουσια και τους την εδωσαν. Εδω εχετε απολυτο δικιο.
Εχουν εμμονες αμομα, και εχουν καποιους γελοιους τυπους εκει μεσα, που ουτε η μανα τους δεν τους συμπαθει αλλα κοιτω το γενικο πλαισιο.Αλλα αυτο ακριβως λεω και εγω για το σημερα. Με το που ακουω λαϊκισμο και μεγαλα λογια για την οικονομια, βγαζω κιτρινη καρτα.
Το θεμα ομως οτι τωρα εχουμε χειροπιαστα στοιχεια ενω στην αλλη περιπτωση εχουμε κατι αερινο στο περιπου και δεκαδες δις να περιμενουν απ εξω. Δεν μ αρεσουν τα αερινα λογια αλλα οι ποιοτικοι και ποσοτικοι δεικτες. Αυτοι δειχνουν και την επομενη ταση στο μελλον
-
Ο ορισμός μίας μέτριας κυβέρνησης με χειροπιαστά στοιχεία ή μάλλον ότι απέμεινε από αυτά έμψυχα ή άψυχα...
-
Cruiser ο ΚΚ ήρθε να κάνει την επανίδρυση του κράτους αλλά δεν έκανε τίποτα.
Πολεμήθηκε πολύ από όλους εμάς που δεν θέλαμε να αλλάξουμε, από την Ευρώπη(βασικός μέτοχος...) και από το ίδιο του το κόμμα.
Και φυσικά από το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ που σαμποτάριζε όπου μπορούσε από τους ριζωμένους μηχανισμούς που είχε στο Δημόσιο.
Αν το δούμε ψύχραιμα χρόνια μετά θα δούμε ότι ενώ είχαμε έρθει από κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που κατέκλεψε την Ελλάδα με δρόμους που έπεφταν, με εξοπλισμούς, με αεροδρόμια, μετρό, τραμ, Ολυμπιακά έργα κτλπ, όπου μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ μάσα, τα σκάνδαλα του ΚΚ ήταν οι ανασφάλιστοι πακιστανοί του Μαγγίνα, η μετάταξη του γιου του υφυπουργού παιδείας Καλού από την επαρχία στην Αθήνα, ένας γενικός γραμματέας που πηδούσε αρχαιολόγισες για να τις διορίσει στο Πολιτισμου και στο τέλος από το πολύ πήδημα έριξε και ένα από τον 3ο όροφο, το σκάνδαλο υποκλοπών όπου στην πραγματικότητα τα αμερικανάκια παρακολουθούσαν την κυβέρνηση επειδή επιχείρησε την συνεργασία με Ρωσία και το βατοπέδι που τελικά είπε η δικαιοσύνη ότι δεν ήταν σκάνδαλο...
Το μόνο που μπορώ να αναγνωρίσω στον Κ.Κ ήταν πως υπήρξε πατριώτης και δεν κόλωσε στο βουκουρέστι. Απόδειξη ότι ακόμα και η Ντόρα φέρθηκε υπεύθυνα ως ΥΠΕΞ ήταν το κυνήγι που έφαγε μετά(εφορία κτλπ) από διάφορες υπηρεσίες καθ'υπόδειξην του μεγάλου παράγοντα.
Ακόμα και η τωρινή κυβέρνηση έχει κάνει πιο τρανταχτά πράγματα.Εκεί που δεν μπορώ να συγχωρήσε με τίποτα τον Κ.Κ ήταν ότι δεν έκλεισε φυλακή αυτούς που κατάκλεψαν την Ελλάδα. Έπρεπε να το κάνει ακόμα και αν έπεφτε πάνω σε πρόσωπα της Ν.Δ στην υπόθεση Ζίμενς.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Cruiser ο ΚΚ ήρθε να κάνει την επανίδρυση του κράτους αλλά δεν έκανε τίποτα.
Πολεμήθηκε πολύ από όλους εμάς που δεν θέλαμε να αλλάξουμε, από την Ευρώπη(βασικός μέτοχος...) και από το ίδιο του το κόμμα.
Και φυσικά από το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ που σαμποτάριζε όπου μπορούσε από τους ριζωμένους μηχανισμούς που είχε στο Δημόσιο.
Αν το δούμε ψύχραιμα χρόνια μετά θα δούμε ότι ενώ είχαμε έρθει από κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που κατέκλεψε την Ελλάδα με δρόμους που έπεφταν, με εξοπλισμούς, με αεροδρόμια, μετρό, τραμ, Ολυμπιακά έργα κτλπ, όπου μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ μάσα, τα σκάνδαλα του ΚΚ ήταν οι ανασφάλιστοι πακιστανοί του Μαγγίνα, η μετάταξη του γιου του υφυπουργού παιδείας Καλού από την επαρχία στην Αθήνα, ένας γενικός γραμματέας που πηδούσε αρχαιολόγισες για να τις διορίσει στο Πολιτισμου και στο τέλος από το πολύ πήδημα έριξε και ένα από τον 3ο όροφο, το σκάνδαλο υποκλοπών όπου στην πραγματικότητα τα αμερικανάκια παρακολουθούσαν την κυβέρνηση επειδή επιχείρησε την συνεργασία με Ρωσία και το βατοπέδι που τελικά είπε η δικαιοσύνη ότι δεν ήταν σκάνδαλο...
Το μόνο που μπορώ να αναγνωρίσω στον Κ.Κ ήταν πως υπήρξε πατριώτης και δεν κόλωσε στο βουκουρέστι. Απόδειξη ότι ακόμα και η Ντόρα φέρθηκε υπεύθυνα ως ΥΠΕΞ ήταν το κυνήγι που έφαγε μετά(εφορία κτλπ) από διάφορες υπηρεσίες καθ'υπόδειξην του μεγάλου παράγοντα.
Ακόμα και η τωρινή κυβέρνηση έχει κάνει πιο τρανταχτά πράγματα.Εκεί που δεν μπορώ να συγχωρήσε με τίποτα τον Κ.Κ ήταν ότι δεν έκλεισε φυλακή αυτούς που κατάκλεψαν την Ελλάδα. Έπρεπε να το κάνει ακόμα και αν έπεφτε πάνω σε πρόσωπα της Ν.Δ στην υπόθεση Ζίμενς.
Για να μην έχουμε αυταπάτες, αύριο στη θέση του Κ.Κ βάλε τον Κ.Μ και στη θέση του ΠΑΣΟΚ και τους μηχανισμούς του τον ΣΥΡΙΖΑ με τους μηχανισμούς του που πρόλαβε και δημιούργησε 4.5 χρόνια τώρα με μπόνους τους μπαχαλάκηδες, πουτάνα ιστορία που επαναλαμβάνεσαι σαν φάρσα.
-
Insane, ξεχνάς τις μονιμοποιήσεις καμποσων χιλιάδων σε stage και φυσικά την ψήφιση του νόμου του νυν ΠτΔ (τότε υπουργού εσωτερικών) για κατάργηση του λευκού ως άκυρο.
Ειδικά με τα stage, είχε γίνει χαμός! Συμβασιούχοι με διετείς συμβάσεις έγιναν σε μια νύχτα μόνιμοι! Σε νοσοκομείο που δούλευα τότε, άτομο με πλαστό πιστοποιητικό από το νοσοκομείο (δεν είχε κλείσει 2ετια), έγινε μόνιμος. Και δεν ντρεπόταν, το έλεγε ανοιχτά. Ελλαδάρα όλε, πιο ΠΑΣΟΚ νοοτροπία πεθαίνεις. Παρόλα αυτά, τον βόλεψε ο γαλάζιος...
Ο άνθρωπος ήταν ο πιο αβουλος πρωθυπουργός ever! Είχε την ευκαιρία να τα πει έξω από τα δόντια μετά το φαγοπότι Σημίτη, αλλά διάλεξε την σιωπή και την ανυπαρξία. Μιλάμε για πουθενάς επιπέδου Champions League!
ΥΓ. Το ότι έκανε τη γυναίκα του γιατρό χωρίς να έχει τελειώσει την Ιατρική είναι το κερασάκι στην τούρτα.
-
Οι πολιτικοι οταν βρισκουν σκανδαλα μπροστα τους τα κουκουλωνουν για να μη θιγουν ψηφαλακια
Αν πχ διορισε ο συριζα χιλιαδες ξυστες,δεν θα παει κανεις να τους απολυσει -
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Insane, ξεχνάς τις μονιμοποιήσεις καμποσων χιλιάδων σε stage και φυσικά την ψήφιση του νόμου του νυν ΠτΔ (τότε υπουργού εσωτερικών) για κατάργηση του λευκού ως άκυρο.Ειδικά με τα stage, είχε γίνει χαμός! Συμβασιούχοι με διετείς συμβάσεις έγιναν σε μια νύχτα μόνιμοι! Σε νοσοκομείο που δούλευα τότε, άτομο με πλαστό πιστοποιητικό από το νοσοκομείο (δεν είχε κλείσει 2ετια), έγινε μόνιμος. Και δεν ντρεπόταν, το έλεγε ανοιχτά. Ελλαδάρα όλε, πιο ΠΑΣΟΚ νοοτροπία πεθαίνεις. Παρόλα αυτά, τον βόλεψε ο γαλάζιος...
Ο άνθρωπος ήταν ο πιο αβουλος πρωθυπουργός ever! Είχε την ευκαιρία να τα πει έξω από τα δόντια μετά το φαγοπότι Σημίτη, αλλά διάλεξε την σιωπή και την ανυπαρξία. Μιλάμε για πουθενάς επιπέδου Champions League!
ΥΓ. Το ότι έκανε τη γυναίκα του γιατρό χωρίς να έχει τελειώσει την Ιατρική είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Έχεις δίκιο, το σκεφτόμουν όταν ξεκίνησα να γράψω αλλά ξεχάστηκα από τη δουλειά στο γραφείο.
Εννοείτε ότι ήταν λάθος αυτό που έγινε με τους συμβασιούχους, νόμος ΠΑΚΗ αλλά να αναλογιστούμε τι θα είχε συμβεί στην κοινωνία αν δεν τους μονιμοποιούσαν. Εδώ μια χρονιά είχαμε 200 ημέρες το κέντρο κλειστό για διάφορους λόγους(νόμος Πετραλιά στην παιδεία κτλπ). Γινόταν πανηγύρι στο κέντρο από τους Πασόκους. Μην τα ξεχνάμε αυτά...
Τεράστια επιτυχία υπήρξε το τέλος της Ολυμπιακής και του πάρτυ όλων των κομμάτων. 1 μύριο την ημέρα πληρώναμε το έλλειμα της εταιρείας για να περνάνε καλά και να βγαίνουν στην σύνταξη στα 45.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
@21 εχεις ενα λαθος. Υπαρχουν πολλοι δεικτες. Υπαρχουν ποσοτικοι, ποιοτικοι κτλ.Απλα τα προηγουμενα χρονια σας παρουσιαζαν συγκεκριμενους δεικτες και με το δικιο σας βγαλατε το συμπερασμα οτι οι δεικτες ειναι εικονικοί.
Ταυτοχρονα υπηρχαν και αλλοι δεικτες που εδειχναν το παγοβουνο και την κοινωνικη καταπτωση, με απιστευτη ακριβεια που θα σε εντυπωσιαζε.
Δεν εγραφα τοτες ομως
Συμφωνουμε παιδια οτι ο Συριζα ηταν μετρια κυβερνηση μετα τη δευτερη θητεια της. Την πρωτη την αφηνω ασχολιαστη. Το καταλαβαν και οι ιδιοι και μαγκωνονται οταν τους το αναφερεις.
Να μου πεις ομως οτι ζητησαν με μεγαλη σιγουρια την εξουσια και τους την εδωσαν. Εδω εχετε απολυτο δικιο.
Εχουν εμμονες αμομα, και εχουν καποιους γελοιους τυπους εκει μεσα, που ουτε η μανα τους δεν τους συμπαθει αλλα κοιτω το γενικο πλαισιο.Αλλα αυτο ακριβως λεω και εγω για το σημερα. Με το που ακουω λαϊκισμο και μεγαλα λογια για την οικονομια, βγαζω κιτρινη καρτα.
Το θεμα ομως οτι τωρα εχουμε χειροπιαστα στοιχεια ενω στην αλλη περιπτωση εχουμε κατι αερινο στο περιπου και δεκαδες δις να περιμενουν απ εξω. Δεν μ αρεσουν τα αερινα λογια αλλα οι ποιοτικοι και ποσοτικοι δεικτες. Αυτοι δειχνουν και την επομενη ταση στο μελλον
Η μπάλα στην εξέδρα, ασχολείσαι με τους μικρούς τοπικούς δείκτες στη χώρα που πολλάκις ( όχι Πολάκης ) είναι και μαγειρεμένοι αλλά οι σφαλιάρες έρχονται από αλλού γιατί οι άλλοι δείκτες είναι τα πολλά λεφτά Αλέξη.
Οι Συριζαίοι εκτός των καταστροφών σε οικονομία / κοινωνία είναι και εθνικά επικίνδυνοι, όσο πιο γρήγορα το εμπεδώσουμε τόσο πιο γρήγορα θα τους στείλουμε στα σπίτια τους, ευτυχώς που αρκετοί από αυτούς θα μείνουν εκτός βουλευτικών εδράνων και όσοι μπούνε στη βουλή θα τρώνε στα μούτρα τον Βαρουφάκη, έ ! ρε γλέντια !!! Θα ήθελα μέσα και τη Ζωή για να τους κάνει τα νεύρα τσατάλια.
-
Εχεις αδικο, δεν εχεις καταλαβει 100% πως λειτουργει η οικονομια. Και δη ενος μικρου κρατους σαν το δικο μας με συγκεκριμενη νομισματικη πολιτικη που την διαχειριζονται μεγαλες οικονομιες.
Οι κανονες ειναι γνωστοι σε ολους δεν ει αι καποιου διαβολου, οι ελιγμοι και ποιους δεικτες θα πειραξεις για να κανεις τον χορο σου στην πιστα της παγκοσμοιας οικονομιας ειναι δικο σου θεμα.
Αν σου πει ο αλλος οτι αυτοι που ερχονται ειναι επικυνδινοι και αυτο οχι ετσι γιατι δεν μας αρεσει ο τροπος ζωης τους αλλα επειδη φωναζαν ολοι οι δεικτες και αυτοι κοιταζαν αλλου επι δεκαετιες, τι θα πεις;
Αν δεν σπασεις αυγα δεν κανεις ομελετα. Δυστυχως αυτη ειναι η πραγαμτικοτητα. Δεν φτιαχνεις απο την αρχη ενα κρατος και μια κοινωνια αν δεν ματωσουν ολοι μαζι, η οικονομια πρεπει να ειναι μπετον αρμε αλλα και η κοινωνια ετοιμη με ενα σταθερο επιπεδο διαβιωσης να συνδραμει στην αλλαγη της οποιας οικονομικης πολιτικης χαραζει η χωρα.
Να εχεις 35 και 38 χρονους φιλους μου να παρακαλανε για μια αυξηση και να μην αντεχουν το κοστος διαβιωσης στην Αθηνα τοτε κατι πρεπει να κανεις. Δεν κανουν παιδια λογω του κοστους διαβιωσης, το καταάβαινεις; η οχι;;; εχετε φαγωθει με οτι πιο ασχετο υπαρχει;;;
Υπαρχουν και τα χαϊβανια που ακουν τους παππουδες που δεν εχουν ιδεα ουτε οι ιδιοι και δεν καταλαβαινουν τιποτα αλλα δεκτον δημοκρατια εχουμε. Δεκτη η γνωμη ολων.Να το πω απλα και ωμα, δυστυχως δεν ειστε πλεον το επικεντρο δεν ενδιαφερεται το κρατος για εσας. Ουτε παραγωγικοι ειστε, ουτε συγχρονοι να καταλαβαίνετε τις νεες τεχνολογιες, ουτε μπορειτε να αυξησετε τον πληθυσμο ουτε να βγειτε μπροατα στους νταηδες απο διπλα. Τιποτα απολυτως. Τιποτα . Απλα πληρωνεται τους φορους η οποιοι ειναι υψηλοι λογω των πολιτικων που ψηφιζατε. Θεριζετε σημερα. Δεν παει προσωπικα παει σε μια ολοκληρη γενια.
Ειναι υπερβολικα ωμο αλλα ειναι το ιδιο ωμο με τα περι προδωτων που ξεστομιζετε και παλι επιπολαια οπως τοσα χρονια βλεπατε τα παντα γυρω σας. Χωρις να εχετε πατησει ουτε εξω απο σχολες πολιτικων επιστημων, ουτε εχετε διαβασει ποτε καμια συμβαση του οηε που κληρωρομησαν ολοι οι προηγουμενοι. Απορω, που το πατριωτικο ενστικτο ολων σας του τοτε; Δεν λεω οτι εχετε αδικο για τα συναισθηματα σας καλα τα εχετε, δεν θα κρινω εγω τα συναισθηματα αλλα οτι ξαφνικα ξυπνησατε μου κανει εντυπωση
Με πολλα λογια και αερινα απλα υπονομευεις την οικονομια που θα παραλαβεις.
Μετα θα φταιει η αντιπολιτευση για την δικη σου αποτυχια, που μακαρι να μην ερθει και να πετυχεις.Τωρα οταν εσυ θελεις να χωρεψεις ζεμπεκια κανεις δεν σε εμποδιζει, απλα να την κανεις οταν στο επιτρεπουν οι δεικτες. Ετσι αοριστα και γενικα θα βλεπεις παντου συννομοσιες
-
Όχι, δεν πετάει την μπάλα (εδώ συμφωνώ ότι οι 'μικροί τοπικοί δείκτες' έχουν και αυτοί την σημασία τους.
Απλά ο lap είναι επιδοματούχος, νέος, ωραίος και ρωμαλέος και όταν θα μας την πέσουν οι Τούρκοι θα πάει να πεθάνει για την πατρίδα. Αν πάλι μας την πέσουν νταήδες θα καθαρίσει για εμάς τους γκρινιάζοντες
γέροντες -
Εχω σπασει κοκκαλα δικα μου και το εχω κανει απο μικρο παιδι για οποιον δεχοταν μπουλινγκ. Καθαριζα την κατασταση για παρτη του
Σε ευχαριστησα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ