-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Μήπως σε εμποδίσει το αντίστροφο μίσος από το δικό μου;
Εσένα αν σου καταδίκαζαν τον πατέρα σου σε θάνατο(αν δεν είχε να πληρώσει), λόγο κομματικού παρελθόντος, να μην είχες μίσος. Μέχρι τώρα τους έγγραφα όλους στα @@ μου. Μπλέ-πράσινους-κόκκινους. Ο πατέρας μου τα έχει παρατήσει εδώ και 15 χρόνια. 81 χρονών άλλωστε, πως θα μπορούσε.. Και όμως τα καθίκια έψαξαν και βρήκαν ότι μέχρι το 2000 ήταν δημοτικός σύμβουλος σε παράταξη της ΝΔ. Λες και έκανε έγκλημα, και πρέπει να πεθάνει.
Εκεί στο 3% ξανά -
Το σέβομαι.
Και εμένα λοιπόν που με κατέστρεψαν (οπως εκατομμύρια κόσμου) και έχω την μισή ηλικία από τον πατερα σου έχω κάθε δικαίωμα να εύχομαι (πολιτικό τουλαχιστον) ΜΠΖΟΦΟ.Πάμε παρακάτω...
-
δεδηε 2018, 11ος
αιτησις παρα γατου για 3 νεα ρολογια σε επαγγελματικο χωρο...
δεδηε 2019
ακομα ερχονται...ΑρΕς
επισης ιανι, πραγματι το εταιρικο δικαιο δεν προβλεπει ευθυνες σε αυτη...
που αυτη για να πολιτευεται δεν θα ειναι αθωα. οποιος και οποια πολιτευεται. -
gatoz επειδή πέρασα τα ίδια πριν λίγους μήνες να σου πω τα δεδομένα.
Η κατασκευαστική Τοξότης του γνωστού Συριζαίου εργολάβου Καλογρίτσα(αυτού που ήθελε κανάλι με τα βοσκοτόπια) έχει σύμβαση με τον ΔΕΔΔΗΕ για τα έργα σύνδεσης, μετρητές κτλπ κτλπ.
Επειδή όμως έχει ένα κάρο ανεκτέλεστα έργα(όπως και τα οδικά που του έχει δώσει ο Σπίρτζης...) είναι στα δικαστήρια με ΔΕΔΔΗΕ και μετρητές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Εγώ κατάφερα με μεγάλη προσπάθεια(όχι πολιτικό βίσμα) και έβγαλα άκρη μέσα σε 10 ημέρες και μου βάλανε μετρητή.
Γιατί έχουν ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ και τους δίνουν στοχευμένα είτε με χαρτζιλίκι οι ΔΕΔΔΗΕδες(πρωην ΔΕΗτζηδες), είτε με πολιτικό βίσμα(ποτέ δεν είχα σε κανένα κόμμα) είτε αν βρεις άκρη με γνωστό συνάδελφό τους(με υψηλή θέση όμως).Μου είχανε πει για 2-3 μήνες τουλάχιστον αναμονή.
Αλλά φταίνε οι κακοί ιδιώτες και η ΝΔουλα που θέλει να απαξιώσει την καλή ΔΕΗ
-
Το 1993 ήθελε να βάλει ο θείος ρολόι στο εξοχικό (νομός Αττικής). Του είχαν πει 3 μήνες ή αυθημερόν με 150.000 δραχμές στη ζούλα.
Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν ήταν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ αυτός που τα πήρε. Πάντως εύχομαι να του τα έφαγαν οι γιατροί.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
επισης ιανι, πραγματι το εταιρικο δικαιο δεν προβλεπει ευθυνες σε αυτη...
που αυτη για να πολιτευεται δεν θα ειναι αθωα. οποιος και οποια πολιτευεται.Αυτή δεν πολιτεύεται ή δεν διάβασα κάτι. Ο άνδρας της είναι βουλευτής.
Και στη συγκεκριμένη πολιτική σκηνή δεν πιστεύω κανέναν από τους 300 ότι είναι άμεμπτος.Εδώ όμως δε μιλάμε για αυτό. Μιλάμε για κατηγορίες και συνωμοσίες τύπου Μπαχτσεβάνη.
Και ξεκάθαρη απάντηση, ή να ανασκευάσει τα ψέματα δεν έχω δει.... Η κυρία του βουλευτή, μέχρι αποδείξεως του εναντίον, δεν γνώριζε και δεν έχει καμιά ευθύνη για τη ρευματοκλοπή της εταιρείας.
Και πέρα από το τι λέει ο νόμος, να δούμε και την πράξη... Η ίδια μου η γυναίκα και μέτοχος της εταιρείας μας, δεν έχει ιδέα το τι κάνω σαν διαχειριστής εδώ και χρόνια. Μπορεί να την κλέβω και να μην έχει και ιδέα. Η γυναίκα μου, όχι κάποιο άλλο μέρος της εταιρίας.Αλλά εντάξει είπαμε... Το 'σύζυγος βουλευτή της ΝΔ κλέβει ρεύμα από τη ΔΕΗ', είναι πιασάρικο.... Ειδικά στους κύκλους των πολάκηδων....
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Αλλά φταίνε οι κακοί ιδιώτες και η ΝΔουλα που θέλει να απαξιώσει την καλή ΔΕΗ
Αυτοί φταίνε....
Αλήθεια, τώρα που έγιναν ιδιωτικά τα ΚΤΕΟ... Θυμάται κανείς τι τραβούσαμε, και τι λάδωμα έπεφτε στους υπαλλήλους;;;;
Να συγκρίνουμε το επίπεδο παροχών και πραγματικού ελέγχου που κάνουν τώρα τα ιδιωτικά;;
-
Είναι ακριβώς τα ίδια, πάλι λάδι πέφτει και στα δημόσια και στα ιδιωτικά.
Απλά δεν περιμένεις ώρες γιατί υπάρχουν πολλά σημεία εξυπηρέτησης.
Αν άνοιγαν τόσα δημόσια ΚΤΕΟ ακριβώς το ίδιο θα ήτανSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Αν άνοιγαν τόσα δημόσια ΚΤΕΟ ακριβώς το ίδιο θα ήτανSent from my Mi A1 using Tapatalk
οχι ρε νικ...
το αισθημα ξυσμου εις ελληνικον δημοσιον θα επεφερε το θαυμα οσα σημεια και να φτιαχνανε, η ουρα να μενε η ιδια...ΑρΕς
γνωστον δια τα αριστερα του συναισθηματα δυτικο προαστιον.
κεπ.
παντα επεριμενα μια ωρα. ασχετως αν ειχα το ακριβως επομενο νουμερακι.
ειχε 2 στο φροντ οφις.
τωρα εχει 5.
παντα περιμενω μια ωρα. ασχετως αν εχω το ακριβως επομενο νουμερακι. -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
οχι ρε νικ...
το αισθημα ξυσμου εις ελληνικον δημοσιον θα επεφερε το θαυμα οσα σημεια και να φτιαχνανε, η ουρα να μενε η ιδια...ΑρΕς
κεπ.
ειχε 2 στο φροντ οφις.
τωρα εχει 5.
παντα περιμενω μια ωρα. ασχετως αν εχω το ακριβως επομενο νουμερακι.Το λαδάκι το άφησες ασχολίαστο όμως γατούλη.
Μπορεί να τα κατάφερναν και να τα έκαναν όλα αιδίο, τίποτα δεν είναι απίθανο.
Απλά μα μη λέμε ότι επειδή πλέον τα ΚΤΕΟ είναι τα περισσότερα ιδιωτικά κόβουν τα σαπάκια και είμαστε ασφαλείς στους δρόμους.
Πχ πέρασα το αουρις ΚΤΕΟ το Δεκέμβρη, ο μπροστινός με ένα άστρα του 95 περίπου δεν πέρναγε λόγω καυσαερίων. Τον κάνει στην άκρη, μετράει το δικό μου κομπλέ, το ξαναμετράει και στο σύστημα βάζει τις πινακίδες του άστρα. Και τελικά το άστρα πέρασε ΚΤΕΟ. Φαντάσου σε ζητήματα που δεν θέλουν τιμές σε μηχανογραφικό σύστημα (τζόγοι, λάστιχα κλπ)
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Εγώ επαναλαμβάνω πάντως:
1)Η κουβέντα έχει να κάνει με το αντικείμενικο γεγονός ότι υπήρξε ρευματοκλοπη και ο βουλευτής στράφηκε εναντίον της ίδιας της ΔΕΗ. Όλα τα άλλα είναι για...δημιουργία εντυπώσεων και προς τερψιν του κύκλου των Αδωνοβοριδηδων Ή να το παρουσιαζε το θέμα δίνοντας έμφαση σε αυτό ο Ζούγκλας και να μην κάνει ΑΤιΜη δημοσιογραφία επιπέδου Συκοφαντη...
2)Όπου θέλει ο καθένας ανάλογα με την πολιτική του τοποθέτηση ή το παίζει θεσμικός μέχρι αηδιας και κοίτα να αρπαχτει από την ανθυπολεπτομερεια ή το παίζει 'ελαμωρετωρας' και 'πουναξερωγως'.Στην θέση της κυρίας πάντως θα ήμουν προσεκτικοτατος γιατί 'η γυναίκα του Καίσαρα κτλ'...
Αλλιώς να λείπουν τα οφίτσια. Και ο Γεωργαντάς πχ τρέχει τώρα για το σουσαδικο και άντε με το ματάκι το μισάνοιχτο σαν μπροστινό φαναρι jdm s13/miata NA να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Τα λεφτά τα έδωσε όμως και όπου εμπλέκεσαι καλό είναι να ελέγχεις για να μην μπλέξεις...Τι να κάνουμε λοιπόν που ο αντρουλης της κυριας είναι ' τσαντρικης σχολής και του μέχρι τέλους ' οπότε από την αντίδραση τους πάει ολίγον περίπατο το τεκμήριο περί αθωότητας. Βέβαια το να το γυρνάμε στο Καλαματιανό ή καλυτερα στην a priori υπέροχη καθετί ιδιωτικού έναντι καθετί δημοσίου για να τονώσουμε το εθνικονεοφιλευθερο μας φρονημα είναι μια τεράστια ανάγκη για να βγει άλλη μια μέρα στο Μαδουρισταν...
ΥΓ: Να χει καλά ο θεός τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ να κάνει swap όποιος θέλει...
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
οχι ρε νικ...
κεπ.
ειχε 2 στο φροντ οφις.
τωρα εχει 5.
παντα περιμενω μια ωρα. ασχετως αν εχω το ακριβως επομενο νουμερακι.Το λαδάκι το άφησες ασχολίαστο όμως γατούλη.
Μπορεί να τα κατάφερναν και να τα έκαναν όλα αιδίο, τίποτα δεν είναι απίθανο.
Απλά μα μη λέμε ότι επειδή πλέον τα ΚΤΕΟ είναι τα περισσότερα ιδιωτικά κόβουν τα σαπάκια και είμαστε ασφαλείς στους δρόμους.
Πχ πέρασα το αουρις ΚΤΕΟ το Δεκέμβρη, ο μπροστινός με ένα άστρα του 95 περίπου δεν πέρναγε λόγω καυσαερίων. Τον κάνει στην άκρη, μετράει το δικό μου κομπλέ, το ξαναμετράει και στο σύστημα βάζει τις πινακίδες του άστρα. Και τελικά το άστρα πέρασε ΚΤΕΟ. Φαντάσου σε ζητήματα που δεν θέλουν τιμές σε μηχανογραφικό σύστημα (τζόγοι, λάστιχα κλπ)
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Δεν ξέρω που περνάς ΚΤΕΟ. Χαλκιδική το κόψιμο πάει σύννεφο. Αγροτικά με μπάρες, φαγωμένα λάστιχα, φρένα κλπ κλπ
Είναι σαφώς καλύτερος ο έλεγχος σε σχέση με παλιά.Είναι ακριβώς τα ίδια, πάλι λάδι πέφτει και στα δημόσια και στα ιδιωτικά.
Γιατί να άνοιγαν;; Για να πληρώναμε και άλλα κομματόσκυλα;;; Ιδιωτικά ας ανοίξουν όσα χωράνε. Δεν τους πληρώνουμε, παρά μόνο αν θα πάμε στο μαγαζί τους. Θυμάμαι να περιμένω από τη νύχτα στο Καλοχώρι, για να περάσω κτεο. Και να μου κόβουν το Υ, μέχρι να δώσω 5.000δρχ ακουμπισμένες δίπλα στο λεβιέ ταχυτήτων.
Εγώ επαναλαμβάνω πάντως:
1)Η κουβέντα έχει να κάνει με το αντικείμενικο γεγονός ότι υπήρξε ρευματοκλοπη και ο βουλευτής στράφηκε εναντίον της ίδιας της ΔΕΗ. Όλα τα άλλα είναι για...δημιουργία εντυπώσεων και προς τερψιν του κύκλου των Αδωνοβοριδηδων
2)Όπου θέλει ο καθένας ανάλογα με την πολιτική του τοποθέτηση ή το παίζει θεσμικός μέχρι αηδιας και κοίτα να αρπαχτει από την ανθυπολεπτομερεια ή το παίζει 'ελαμωρετωρας' και 'πουναξερωγως'.Στην θέση της κυρίας πάντως θα ήμουν προσεκτικοτατος γιατί 'η γυναίκα του Καίσαρα κτλ'...
Αλλιώς να λείπουν τα οφίτσια. Και ο Γεωργαντάς πχ τρέχει τώρα για το σουσαδικο και άντε με το ματάκι που ανοίγει σαν jdm s13/miata NA να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Τα λεφτά τα έδωσε όμως και όπου εμπλέκεσαι καλό είναι να ελέγχεις για να μην μπλέξεις...Τι να κάνουμε λοιπόν που ο αντρουλης της κυριας είναι ' τσαντρικης σχολής και του μέχρι τέλους ' οπότε από την αντίδραση τους πάει ολίγον περίπατο το τεκμήριο περί αθωότητας. Βέβαια το να το γυρνάμε στο Καλαματιανό ή καλυτερα στην a priori υπέροχη καθετί ιδιωτικού έναντι καθετί δημοσίου για να τονώσουμε το εθνικονεοφιλευθερο μας φρονημα είναι μια τεράστια ανάγκη για να βγει άλλη μια μέρα στο Μαδουρισταν...
ΥΓ: Να χει καλά ο θεός τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ να κάνει swap όποιος θέλει...
όπως είπες ο καθένας δίνει βάση σε ότι θέλει... εσύ στον Άδωνη, εγώ στο Πολάκη. Εσύ στον Βορίδη, εγώ στη Νοτοπούλου.
Και αφού η γυναίκα του Καισαρα πρέπει και να φαίνεται τίμια, ας μας εξηγήσει ο Πολάκης τα πολλαπλάσια που έπαιρνε από την βουλευτικη αποζημείωση σαν ιδιώτης γιατρός... Που είναι δηλωμένα; Γιατί στο ποθεν έσχες του δεν φάινονται.... -
Επειδή δεν παίζει το 50€ δίπλα στο λεβιέ κόβονται.
Αθήνα είμαι.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εδώ όμως δε μιλάμε για αυτό. Μιλάμε για κατηγορίες και συνωμοσίες τύπου Μπαχτσεβάνη.
Ρε φίλε είναι φανερό ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο.
Η διαπλοκή είναι προεκλογικό αφήγημα του Τσίπρα. Τι άλλο να πει άλλωστε;;
Κόβει πίτες με Κατρούγκαλο και χασκογελάνε για το θέμα της Μακεδονίας.
Αυτοί ήταν, αυτοί είναι, αυτοί θα είναι. Πάντα έτσι ήταν η αριστερά και οι αριστεροί στην Ελλάδα.Ότι όμως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την διαπλοκή κάνει και η ΝΔ. Πυροβολούν και οι δύο με ότι βρουν.
Έχουν φτιάξει και μία ομάδα φιλικών προς αυτούς ΜΜΕ και προπαγανδίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.Είναι φανερό ότι ζούμε ξανά μέρες δικομματισμού. Το μόνο πρόβλημα για τον 'Αλέξη της καρδιάς τους' είναι ότι δεν έχει σχεδόν κανένα θετικό να παρουσιάσει, ενώ τα αρνητικά κάνουν παρέλαση.
Θυμάμαι την εποχή 2009-2015 που πήγαιναν κομματικά στελέχη της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ για ομιλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Κλειστοί χώροι, 20-30 ακροατές με προσκλητήριο και αυτοί κομματικά μέλη.
Από έξω κλούβες, ΜΑΤ και αστυνομίες, ομάδες 'αγανακτισμένων', συνθήματα και σπρωξίδια.
Μήπως ζούμε τα ίδια ή και χειρότερα;;Ο καθένας αξιολογεί ανάλογα την οπτική γωνία που βλέπει τις καταστάσεις.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αλήθεια, τώρα που έγιναν ιδιωτικά τα ΚΤΕΟ... Θυμάται κανείς τι τραβούσαμε, και τι λάδωμα έπεφτε στους υπαλλήλους;;;;Να συγκρίνουμε το επίπεδο παροχών και πραγματικού ελέγχου που κάνουν τώρα τα ιδιωτικά;;
Αυτό πάντως με έκανε να ευθυμήσω. Στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον περνάς Ο,ΤΙ θέλεις από τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ. Και χωρίς αυτοκίνητο να πας, θα περάσεις! Χωρίς έξτρα λαδάκι φυσικά, αφού είσαι πελάτης. Μόνο μια φορά κόπηκε αυτοκίνητο μου και αυτό ήταν σε Δημόσιο, αν και ήταν οριακό - το φρενόμετρο του συνεργείου το έβρισκε εντός ορίων.
-
Να μου πείτε σε ποια ιδιωτικά περνάμε αέρα, να στείλω όλα τα μπαρμπαδια από το χωριό. Έχουν βαρεθεί να τους κόβουν στα ιδιωτικά της Χαλκιδικής.
Και καλά τους κάνουν. Με σιδεριες μπροστά, φιμε, τελειωμένα αμορτισέρ κλπ -
Η σιδεριά παραείναι χτυπητή και σε έλεγχο της Τροχαίας θα έχει θέμα και το ΚΤΕΟ, αλλά για αμορτισέρ, φρένα κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα. Την σιδεριά απλά την βγάζεις όταν πας για ΚΤΕΟ. Αν θες σου στέλνω με PM τα ονόματα ΚΤΕΟ για να περνάτε αέρα.
-
Εμ τι, αβγό;
Σε άλλα νέα, σήμερα το γκζζζημερωμα θα δοθούν τα oscars και κριμας και άδικος που το kodak theatre δε θα πλημμυρίσει από τη λάμψη της καράφλας του Κωνσταντίνου μας που έπρεπε να έχει καπαρωσει ένα βραβείο για το ρόλο της κατουρημενης στη μάπα cross από γέρους και Πακηδες σε τσοντοσινεμα της Ομόνοιας.
Όμως ο άκαρδος σκηνοθέτης Κουλοφσκι δεν χαμπαριασε από την συγκινητική προσπάθεια του Κωνσταντίνου και έδωσε το ρόλο στον Γιαννάκη τον Loveρδο που το μόνο αληθινό πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του είναι που αδυνάτισε, γιατί τα αλλα:
-
για παμε τωρα ολιγον σοβαρα...
γατος, πλην βλαμμενου αιλουρου που οδηγει, ειναι και μελος δς φορεων επιχειρηματικων συνδεσμων.
με υποχρεωσις να παρακολουθει αρκετα δρωμενα και πρωτοβουλιες του χωρου. ολων των κομματων
επηγε λοιπον εψες και εις νου-δουλαν, προγραμμα υγειας.
σαβως προκατειλημμενος. οτι ακουσει αυνανιες. ως ειθιστε αλλωστε.
παραδοξως ομολογει οτι ειδε αρτια εργασια. και σε προετοιμασια και σε οραματα και σε παρουσιασις. απειρως καλυτερα απο τα ταβερνα-ο_πισω_απο_τις_λεξεις-να-λεμε-πως-ειμαστε-αριστεροι κυβερνητικα αναλογα γλεντια.
επισης ειδε κουλιν, απροσδοκητα ενημερωμενο και επικοινωνιακο. σε σημειο να σκεφθει θεωριες συνομοσιας περι σωσία.
...και φυσικως και ατυχως επιβεβαιωθει...
φευ, στους διαδρομους κατα την αποχωρησις, εσυναντησε το παλι τα ιδια λαμογια που εγνωριζε απο πασοκνουδου εποχας.
ετσι απορει, οκ ,ο νουμερο ενα και οι νουμερα επιστροπης δειχνουν οκ. οι αποδελοιποι? -
Αν από τώρα ξεκινούν αυτά... δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει σε 5-10 χρόνια.
Με τις ευλογίες UK/USA... η αόρατη μειονότητα της Ελλάδας, οι Σλαβομακεδόνες.
Εσείς που μένετε στα βόρεια της χώρας, ο κος Φωκάς είναι υπαρκτό πρόσωπο;Greece's invisible minority - the Macedonian Slavs
...
https://www.bbc.com/news/stories-47258809
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ