-
Δεν είναι αναγκαστικό (εκτός αν δεν υπάρχουν εθελοντές στον βαθμό ή την θέση που απαιτείται, τότε διατάσσεσαι). Αλλά δεν είναι ούτε ευχάριστο, ούτε εύκολο. Οι ΕΠΟΠ πήγαιναν για 2 εξάμηνα και έπαιρναν μεταχειρισμένη Μερκ όταν γυρνούσαν... Τόσο τους έκοβε. Ό,τι έβγαζαν το έκαναν γιάγμα...
-
Να επιχειρηματολόγήσω για σένα; Δεν έχω να σου αποδείξω τίποτα.
-
-
Στη συνέχεια της συνθήκης της λίμνης και στην μελλοντική της πορεία θα γελάσει και το παραδαλό ερίφιο και θα ήθελα να μάθω που θα κρυφτούν οι υπεύθυνοι και πως θα δικαιολόγήσουν όχι μόνο την στάση τους αλλά και την βιασύνη τους να κλείσουν τόσο πρόχειρα και τόσο μυστικά ένα τόσο σοβαρό θέμα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι οι Μακεδονομάχοι, εδώ μέσα και εκεί έξω, κατά πάσα πιθανότητα ήταν κλαμένα βυσματοειδή όταν και αν υπηρέτησαν...Μια χαρά όνομα είναι το 'Βόρεια Μακεδονία'. Απολύτως σύμφωνο με την Εθνική Γραμμή του 2008.
Ποιοι είναι οι 'Μεκεδονομάχοι'; Γιατί και εγώ είμαι ξεκάθαρα εναντίον της συμφωνίας. Και το έχω ξαναδηλώσει ότι μεγαλύτερος λουφαδόρος στο στρατό δεν πρέπει να υπήρξε. Τόσο βύσμα, που ο υποδιοικητής Σμήναρχος(Ι) στο αξίωμα, μου ζητούσε συγνώμη για κάποια μλκία που πήγε να μου κάνει....
Και;;; Αυτό μου στερεί το δικαίωμα στο να μην συμφωνώ;; Ή πρέπει να είμαι στρατόκ@υλος, για να έχω δικαίωμα; -
Είναι κατάντια να υπάρχουν άνθρωποι των Εν.Δυνάμεων εν ενεργεία ή μη που να πιστεύουν και να συμφωνούν σε αυτή την προδοσία.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ποιοι είναι οι 'Μεκεδονομάχοι'; Γιατί και εγώ είμαι ξεκάθαρα εναντίον της συμφωνίας. Και το έχω ξαναδηλώσει ότι μεγαλύτερος λουφαδόρος στο στρατό δεν πρέπει να υπήρξε. Τόσο βύσμα, που ο υποδιοικητής Σμήναρχος(Ι) στο αξίωμα, μου ζητούσε συγνώμη για κάποια μλκία που πήγε να μου κάνει....
Και;;; Αυτό μου στερεί το δικαίωμα στο να μην συμφωνώ;; Ή πρέπει να είμαι στρατόκ@υλος, για να έχω δικαίωμα;Οι 'Μακεδονομάχοι' είναι όσοι διαδηλώνουν και φωνάζουν για κάτι που δεν έχουν ιδέα. Η Αρχαία Μακεδονία είναι μια γεωγραφική περιοχή που σήμερα μοιράζεται κατά 50% στην Ελλάδα, κατά 40% στην Βόρεια Μακεδονία (αυτό είναι πλέον το επίσημο όνομά αυτής της χώρας, είτε μας αρέσει, ή όχι) και κατά 10% στην Βουλγαρία. Οι γλώσσες που μιλάνε οι κάτοικοι της Β. Μακεδονίας είναι η Μακεδονική (που η συμφωνία αναγνωρίζει ότι είναι μέρος των Νοτιοσλαβικών γλωσσών και καμία σχέση δεν έχει με την αρχαία Μακεδονία) και η Αλβανική. Αυτά είναι τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Αν πάτε δε στην Φλώρινα, ντοπιολαλιά ονομάζουν τα 'Μακεδονικά/Μακεδονίτικα'. Πολλοί Έλληνες πολίτες εκεί ΔΕΝ γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και μιλάνε την σλαβική αυτή διάλεκτο.
Το αν ήσουν λουφαδόρος, φίλε μου (χωρίς καμία ειρωνεία το 'φίλος', 'προχθές' πίναμε μπύρες παρέα στην Αρετσού και για μένα είσαι φίλος, με έχεις κεράσεις στο μαγαζί σου άλλωστε!!!) Κυριάκο, δεν θα το κρίνω εγώ. Απλά λέω ότι όταν εγώ έβαζα καθημερινά την ζωή μου σε κίνδυνο για πολλά χρόνια, κάποιοι ήταν βύσματα στο σπίτι τους. Μόνος σου τα λες, δεν το λέω εγώ. Εννέα (9) στους δέκα (10) που θέλουν πόλεμο με τα 'Σκόπια' έτσι είναι. Μάγκες χωρίς να έχουν πιάσει καν όπλο... Και να σου πω και κάτι άλλο; Το 2004 είχαμε 2 Επλχιες (την 33 ΕΜΑ και την 34 ΕΜΑ) στα 15 χλμ από τα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Ήτοι 90 Leopard 1 A5 (το καλύτερο MBT που είχαμε τότε). Δύο (2) μέρες το πολύ ήταν να μπούμε στα Σκόπια, αν θα διαταζόμασταν. Αυτή είναι η λύση;
Edit [Admin]
-
Το θέμα αυτό πρέπει να κλειδωθεί δια παντός.
-
Και;;; Αυτό μου στερεί το δικαίωμα στο να μην συμφωνώ;; Ή πρέπει να είμαι στρατόκ@υλος, για να έχω δικαίωμα;Οι 'Μακεδονομάχοι' είναι όσοι διαδηλώνουν και φωνάζουν για κάτι που δεν έχουν ιδέα. Η Αρχαία Μακεδονία είναι μια γεωγραφική περιοχή που σήμερα μοιράζεται κατά 50% στην Ελλάδα, κατά 40% στην Βόρεια Μακεδονία (αυτό είναι πλέον το επίσημο όνομά αυτής της χώρας, είτε μας αρέσει, ή όχι) και κατά 10% στην Βουλγαρία. Οι γλώσσες που μιλάνε οι κάτοικοι της Β. Μακεδονίας είναι η Μακεδονική (που η συμφωνία αναγνωρίζει ότι είναι μέρος των Νοτιοσλαβικών γλωσσών και καμία σχέση δεν έχει με την αρχαία Μακεδονία) και η Αλβανική. Αυτά είναι τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Αν πάτε δε στην Φλώρινα, ντοπιολαλιά ονομάζουν τα 'Μακεδονικά/Μακεδονίτικα'. Πολλοί Έλληνες πολίτες εκεί ΔΕΝ γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και μιλάνε την σλαβική αυτή διάλεκτο.
Το αν ήσουν λουφαδόρος, φίλε μου (χωρίς καμία ειρωνεία το 'φίλος', 'προχθές' πίναμε μπύρες παρέα στην Αρετσού και για μένα είσαι φίλος, με έχεις κεράσεις στο μαγαζί σου άλλωστε!!!) Κυριάκο, δεν θα το κρίνω εγώ. Απλά λέω ότι όταν εγώ έβαζα καθημερινά την ζωή μου σε κίνδυνο για πολλά χρόνια, κάποιοι ήταν βύσματα στο σπίτι τους. Μόνος σου τα λες, δεν το λέω εγώ. Εννέα (9) στους δέκα (10) που θέλουν πόλεμο με τα 'Σκόπια' έτσι είναι. Μάγκες χωρίς να έχουν πιάσει καν όπλο... Και να σου πω και κάτι άλλο; Το 2004 είχαμε 2 Επλχιες (την 33 ΕΜΑ και την 34 ΕΜΑ) στα 15 χλμ από τα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Ήτοι 90 Leopard 1 A5 (το καλύτερο MBT που είχαμε τότε). Δύο (2) μέρες το πολύ ήταν να μπούμε στα Σκόπια, αν θα διαταζόμασταν. Αυτή είναι η λύση;
Είναι κατάντια να υπάρχουν άνθρωποι των Εν.Δυνάμεων εν ενεργεία ή μη που να πιστεύουν και να συμφωνούν σε αυτή την προδοσία.
Άκου μπάρμπα Παναγιώτη. Τόσον καιρό σεβόμουν τα χρόνια σου και δεν σου απαντούσα στις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που γράφεις κατά ρυπάς. Όταν όμως γίνεσαι επιθετικός προσωπικά, το μόνο που έχω να πω είναι δεν παλεύεις κάστανο.
Εγώ λέω ότι η συμφωνία μπάζει, και έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που έχουν ξεκάθαρα επεκτατικές βλέψεις. Έχει πέσει μεγάλη προπαγάνδα και παραχάραξη της ιστορίας που διδάσκονται, από εποχή Γκλιγκόροφ.
Δεν ντρέπομαι ούτε στιγμή, που δεν συμμετείχα στο θέατρο του παραλόγου, που λέγεται Ε.Σ..
Όπως ξέρεις ποτέ δεν κρύφτηκα, ούτε κρύβομαι για να γίνω αρεστός. Οπότε δε χρειάζεται να με κρίνεις, για κάτι που ξεκάθαρα έχω ομολογήσει. Ότι πρακτικά δεν έχω πάει φαντάρος. Έχασα 12 μήνες από τη ζωή μου. Αλλά με τις 25 μέρες της Τρίπολης και άλλες 45 στο Καβούρι, αυτές είναι οι μέρες που κοιμήθηκα μακρυά από το κρεβατάκι μου. Δεν ήμουν εξαφανισμένος σαν τον συμφάνταρο Σχορτσιανίτη, αλλά 1 φορά στις 3 μέρες για επιστασία barman , δεν το λες στρατό. Ακόμα εγώ δεν ήμουν στέλεχος, αλλά παρά τη θέληση μου. Επιπλέον δεν μίλησα ποτέ για πόλεμο.Η ερώτησή μου είναι άλλη. Θεωρείς, ότι δεν πρέπει να έχω γνώμη, επειδή λούφαρα στο στρατό; Ή ότι η γνώμη μου έχει μικρότερη σημασία.
υ.γ. δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης. Προσπαθώ να καταλάβω τη σκέψη.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Οπότε δε χρειάζεται να με κρίνεις, για κάτι που ξεκάθαρα έχω ομολογήσει.Μα δεν σε κρίνω, ούτε θα έκρινα κάποιον άνθρωπο που γνωρίζω και κατανοώ ότι δεν είναι παρτάκιας. Διαφωνώ όμως κάθετα. Δυστυχώς. ξέρω πολλούς που εξανίστανται και αν τους πεις ότι πρέπει να πολεμήσουν για να επιβάλλουν σε μια άλλη χώρα την ιδεολογία τους, θα αρχίσουν να ψάχνουν τα δρομολόγια της Ryan... Στην τελική, νιώθει κανείς λιγότερο άντρας αν δεν είναι απόγονος ενός κατακτητή;
Η ερώτησή μου είναι άλλη. Θεωρείς, ότι δεν πρέπει να έχω γνώμη, επειδή λούφαρα στο στρατό; Ή ότι η γνώμη μου έχει μικρότερη σημασία.
Φυσικά και η άποψη κάθε πολίτη είναι το ίδιο σημαντική, ακόμα και μιας γυναίκας, που δεν υποχρεούται να υπηρετήσει στον ΕΣ. Το θέμα είναι άλλο όμως. Ποιος θα ήταν διατεθειμένος να πολεμήσει για να επιβάλλει ένα όνομα σε μια άλλη χώρα; Δηλαδή αν θελήσουν οι ΗΠΑ να μην υπάρχει πια το Μεξικό, επειδή υπάρχει η Πολιτεία του Νέου Μεξικού, θα κηρύξουν πόλεμο;
-
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν αρκετοί έως πολλοί μακεδονοαλβανομαχοι που συμπτωματικοτατα είτε δεν έκαναν καν θητεία είτε λουφαξαν απίστευτα κατά τη διάρκεια της.
Την ίδια ώρα, οι ίδιοι άνθρωποι για χειρωνακτικές εργασίες θα κοιτάξουν να πάρουν αλβανο/πακιστανους ενώ την ίδια ώρα σκουζουν για το έθνος που οι ίδιοι σπρώχνουν πιο κάτω με την επιλογή τους.
Όχι, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου με τη συμφωνία των Πρεσπών. Έκλεισε με τις λιγότερες απώλειες ένα θέμα που δυστυχώς το σημείο εκκίνησης δεν ήταν αυτό που θέλαμε όλοι μας, δλδ όχι Μακεδονία. Η πλάκα είναι ότι η αντιπολίτευση είχε ακριβώς τις ίδιες θέσεις επί της αρχής, αλλά την χαλάει που έκλεισαν άλλοι το ζήτημα.
Την ίδια ώρα κάποιοι ανησυχούν ότι θα χάσουμε τα σύνορά μας από την Αλβανία της οποίας οι σιδεροφρακτες μεραρχίες θα εισβάλουν με άριστη επικοινωνία χαρη στις υπερσύγχρονες μονάδες διαβιβάσεων από κατσίκες με ασύρματους στην πλάτη.
Επίσης οι πράκτορες της προπονούνται καθημερινά για αυτή τη στιγμή, δείτε:Όλοι αυτοί οι υπερπατριωτες βέβαια δεν μας έχουν πει τι θα γίνει με τον πραγματικό εχθρό, δλδ τους απέναντι. Εκεί οοοοολη αυτή η μαγκιά κάπου χάνεται , γιατί άραγε.
Aυτα. Οπότε έρθουν οι εκλογές, είναι άλλο το θέμα. Πραγματικά αν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ψελιζε έστω κατά το 1/4 την πιθανότητα υπογραφής 4ου μνημονίου όπως ο Κουκοδήμος της καλής μας ΝΔουλας τι οργασμικο overdose θα είχαμε από την ομάδα ηλίθιας;
-
Δια αν εμεις ξαφνικα λεγαμε οτι θελουμε να ονομαζομαστε Ρωμη και Ρωμαιοι θα μπορουσαμε να το κανουμε και θα μας αφηναν οι Ιταλοι, με την ιδια λογικη που υποστηριζεις το δικαιωμα να λεγονται Μακεδονες εκεινοι...???
Πως γινεται να υπαρχει Μακεδονικη γλωσσα και ταυτοχρονα να ειναι απογονοι του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ??? Σλαβικα μιλουσε δλδ?
-
Να επιστρέψουμε στα των εκλογών όμως παιδιά..!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Δια αν εμεις ξαφνικα λεγαμε οτι θελουμε να ονομαζομαστε Ρωμη και Ρωμαιοι θα μπορουσαμε να το κανουμε και θα μας αφηναν οι Ιταλοι, με την ιδια λογικη που υποστηριζεις το δικαιωμα να λεγονται Μακεδονες εκεινοι...???Πως γινεται να υπαρχει Μακεδονικη γλωσσα και ταυτοχρονα να ειναι απογονοι του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ??? Σλαβικα μιλουσε δλδ?
Μωρέ, εδώ οι Χρυσαυγίτες θεωρούν εαυτούς απογόνους του Περικλή ( ) και δεν γνωρίζουν να ομιλούν ορθά τα νέα Ελληνικά, πόσω μάλλον τα αρχαία.
Επίσης ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ πια. Η Συμφωνία αναφέρει σαφώς ότι οι σημερινοί Μακεδόνες ομιλούν μια νοτιοσλαβική διάλεκτο, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την γλώσσα που μιλούσε ο Μ. Αλέξανδρος (ο 'Χίτλερ' της εποχής εκείνης, για να μην ξεχνιόμαστε). Το δε 'δικό μου' κόμμα ντρόπιασε την ιστορία του όταν καταψήφισε αυτό που πάντα υποστήριζε.
-
Λέω να μην μιλήσω , αλλά το έχεις τερματίσει βρε Δία .
Ακου ο Αλέξανδρος ο Χίτλερ της εποχής ...
Βέβαια δεν θα τολμούσες να πεις ο Στάλιν της εποχής....
ίσως γιατί δεν είσαι εντελώς σίγουρος ότι έχει πεθάνει.....
Ο Αλέξανδρος λοιπόν πήγε εναντίον των Περσών οι οποίοι είχαν εκστρατεύσει 3 φορές κατά της Ηπειρωτικής Ελλάδας , ενώ είχε σκλάβους τους Ελληνες των πόλεων της Μικράς Ασίας...
Αρα δεν του την βάρεσε να κατακτήσει . Να εκδικηθεί και να απελευθερώσει ήθελε . Το ότι κατέλυσε την περσική αυτοκρατορία , δεν σημαίνει ότι κατέκτησε κάτι περισσότερο από αυτό που ήταν η περσική αυτοκρατορία . Ακόμα και όταν πολέμησε και νίκησε τους Ινδούς και συνέλαβε τον βασιλιά τους Πώρο , τον ρώτησε : Πως θέλεις να σου φερθώ . Ο Πώρος του απάντησε . Βασιλικά . Και τον άφησε σατράπη της περιοχής του .
Ακριβώς όπως θα έκαναν ο Χίτλερ και ο Στάλιν ....
Και μην ξεχνάμε πως τιμώρησε τους φονιάδες του Δαρείου , αλλά και πως συμπεριφέρθηκε στην οικογένεια του .
Ακριβώς όπως θα έκαναν ο Χίτλερ και ο Στάλιν ....
Και μιλάμε για 2500 χρόνια πίσω. Όταν μέχρι πριν 300 χρόνια στις διαμάχες μεταξύ συγγενών για τους θρόνους σκότωναν μικρά παιδιά για να εξολοθρεύσουν όλες τις οικογένειες .
Από την άλλη πως να δεχθείς απελευθερωτικό πόλεμο , όταν το κόμμα σου , έλεγε την Μικρασιατική εκστρατεία , ιμπεριαλιστικό πόλεμο...
Δηλαδή αν ο στρατός μας καταλάμβανε την Αγκυρα μετά το πέρασμα του Σαγγάριου και διέλυε τον Κεμάλ και έφτανε μέχρι τα σύνορα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , που κατοικούσαν Ελληνες , όπως στον Πόντο , στην Καππαδοκία και αλλού , θα ήταν ο Βενιζέλος ή οι Εξι , Χίτλερ και Στάλιν ?
Αυτά λέτε εκεί στο κόμμα και παρ΄ ότι παραπαίει ο σύριζα δεν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο το ποσοστό σας , παίρνοντας τους αριστερούς πίσω , γιατί προφανώς ακόμα και οι αριστεροί δεν σας αντέχουν .
Οσο για τους Σκοπιανούς , αν ήταν Νέα Μακεδονία θα ήταν καλύτερο και ακόμα καλύτερο το Σλαβομακεδονία .
Αλλά εκείνοι παρ΄ ότι Σλάβοι θεωρούσαν τους εαυτούς τους απόγονους του Μ. Αλεξάνδρου , οπότε είχαμε κάθε δίκιο να αντιδράσουμε .
Τώρα τα όσα αναφέρετε για την θητεία εσύ και ο Ιωάννης Δ' , είναι άνευ ουσίας . Γιατί δεν μας στενοχωρούν τα θέματα επειδή φοβόμαστε , αλλά γιατί κάποιοι δικοί μας , όλων μας , έχασαν την ζωή τους ή τα χρόνια τους , ή τραυματίστηκαν για να είναι αυτές οι περιοχές ελεύθερες και σήμερα κάποιοι τις εποφθαλμιούν .
Και δεν είναι θέμα μεραρχιών της Αλβανίας και των Σκοπίων , είναι ότι οι Αλβανοί ακύρωσαν την συμφωνία μας για την ΑΟΖ όχι γιατί τους έθιγε σε κάτι , αλλά γιατί έδινε δικαιώματα στα νησιά και αυτό ενόχλησε τους Τούρκους που δεν θέλουν τέτοια προηγούμενα και έτσι έδωσαν εντολή στον Ράμα (Γενιτσαράμα θα έπρεπε να τον λένε , γιατί έχει ζήσει πολλά χρόνια εδώ) , να την ακυρώσει .
Οπότε όταν ο γείτονας σου δεν έχει στρατό , αλλά είναι πειθήνιο όργανο του ισχυρού σου γείτονα , σημαίνει ότι πρακτικά έχεις θέματα και από εκεί .
-
Επίσης ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ πια. Η Συμφωνία αναφέρει σαφώς ότι οι σημερινοί Μακεδόνες ομιλούν μια νοτιοσλαβική διάλεκτο, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την γλώσσα που μιλούσε ο Μ. Αλέξανδρος (ο 'Χίτλερ' της εποχής εκείνης, για να μην ξεχνιόμαστε). Το δε 'δικό μου' κόμμα ντρόπιασε την ιστορία του όταν καταψήφισε αυτό που πάντα υποστήριζε.Ήταν ρατσιστής ο Μέγας Αλέξανδρος? Το μεγαλύτερο ανέκδοτο, το αντίθετο μάλιστα διέταξε τους στρατιώτες του να παντρευτούν Περσίδες.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Δια αν εμεις ξαφνικα λεγαμε οτι θελουμε να ονομαζομαστε Ρωμη και Ρωμαιοι θα μπορουσαμε να το κανουμε και θα μας αφηναν οι Ιταλοι, με την ιδια λογικη που υποστηριζεις το δικαιωμα να λεγονται Μακεδονες εκεινοι...???Πως γινεται να υπαρχει Μακεδονικη γλωσσα και ταυτοχρονα να ειναι απογονοι του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ??? Σλαβικα μιλουσε δλδ?
Οι σημερινοί Έλληνες κανονικά έπρεπε να λεγόμαστε Ρωμαίοι. Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία ήταν συνέχεια της Ρωμαικής αυτοκρατορίας, μεταφορά πρωτεύουσας έκανε ο Μέγας Κωνσταντίνος από την Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη, το μόνο που άλλαξε είναι η θρησκεία. Στην εποχή τους μέχρι το 1453 λεγόντουσαν Ρωμαίοι, στους δυτικούς δεν άρεσε αυτό και δημιούργησαν την δική τους Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία με κέντρο την Γερμανία αλλά έβαλαν και το Αγία μπροστά για να ξεχωρίζουν από το Βυζάντιο που λεγόταν σκέτο Ρωμαική Αυτοκρατορία.
-
Δια οπως ακριβως νομιζεις οτι ειστε το κεντρο του κοσμου ως ιδεολογια ετσι ακριβως δινεις αναλογη σημασια σε μια μικρη μεριδα ακροδεξιων σε σχεση με το συνολο των πολιτων. Ακριβως οπως ο Τσιπρας μιλουσε στους ξενους ηγετες για μια ομαδα ακραιων...
Γιατι η θεια απο την Αριδαια ειναι γνωστη Χρυσαυγιτισα στα 70 της.Τα μικρα γραμματα στην συμφωνια υπαρχουν για να εξαφανιστουν. Μακεδονες θα λεγονται και μακεδονικη γλωσσα θα εχουν. Δεν θα υπαρχει πουθενα η υποσημειωση.
-
Κρίμα βρε Αλέξανδρε για το ήθος σου και τις ιδέες σου, δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από εσένα γιατί σε διαβάζω πολύ καιρό και έχω σχηματίσει τη γνώμη μου, δεν ζήτησα σεβασμό για τα χρόνια μου αλλά γιατί δεν γράφω μπαρούφες όπως εσύ, κάποιοι που είναι περισσότεροι από όσοι νομίζεις με κρίνουν για τις απόψεις μου και με σέβονται για αυτές ή τουλάχιστον συμφωνούν με αυτές, εσύ είσαι ενοχλημένος γιατί ξέρεις κατά βάθος ότι έχεις λάθος και επιτίθεσαι για να αποδείξεις αυτό που φαίνεται από μακριά, ότι είσαι ένας μισαλλόδοξος φανατικός αριστερός που κρίνεις τα πάντα αριστερόστροφα παραβλέποντας τις αλήθειες που δεν συνάδουν με την αριστερή κουλτούρα σου ή τον φανατισμό σου, και είσαι και Μακεδόνας και έπρεπε να είχες διαφορετική ματιά για την ιδιαίτερη σου πατρίδα και την ιστορία της που θέλουν να την αλλάξουν, αλλά οι απόγονοι των αριστερών του τότε είναι και οι σημερινοί της συμφωνίας της λίμνης, οπότε δεν είναι δυνατόν να έχεις άλλη άποψη.
Κρίμα ακόμα περισσότερο γιατί τους αξιωματικούς μας που υπερασπίζονται την πατρίδα τους τιμώ σε αντίθεση με εσένα που αν και ήσουν αξιωματικός δεν πιστεύεις ούτε στην πατρίδα ούτε σε ιερό και όσιο, κρίμα, αλλιώς σε είχα μετρήσει στην αρχή αλλά ουδείς άσφαλτος που λέει και η λάιδη, άλλωστε εγώ γράφω ΜΑΛΑΚΙΕΣ όπως είπες ενώ εσύ σαν ανοιχτόμυαλος γράφεις πονήματα για Πούλιτζερ.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Τώρα τα όσα αναφέρετε για την θητεία εσύ και ο Ιωάννης Δ' , είναι άνευ ουσίας .
Οπότε όταν ο γείτονας σου δεν έχει στρατό , αλλά είναι πειθήνιο όργανο του ισχυρού σου γείτονα , σημαίνει ότι πρακτικά έχεις θέματα και από εκεί .
Criu δεν είναι ακριβώς έτσι. Όταν κοιτάς να αποφύγεις εντελώς ή να λουφαρεις ποικιλοτρόπως έστω αυτό το ελάχιστο που απαιτεί η πατρίδα και οι ανάγκες της δλδ μια θητεία κλάσμα της εποχής σου (πλέον είναι μια γκαστρια και με πολλές άδειες κιολας) και την ίδια ώρα έχεις μια μαξιμαλιστικοτατη γλωσσαρα για τα εθνικά είναι μια υποκρισία, πως να το κάνουμε. Δε γουστάρω (και μου έχει συμβεί δις με συνομηλίκους) φυγοστρατους (χωρια τους λουφαδορους που είναι φυσικά πολλαπλάσιοι) καραδεξιους που θέλουν την Ελλάδα των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών, αρκεί φυσικά να μην κουραστούν/κινδυνεύσουν αυτοί γι'αυτό.
Τους ενοχλούν και από πάνω οι λάθρο (όλοι είναι, ΟΚ;) αλλά φυσικά και πρεπει να υποδεχθούν με ανοικτές αγκαλες αυτους/τα παιδιά τους αν χρειαστεί να γίνουν εκείνοι μετανάστες.
Το ότι οι γύρω μας πλην των απέναντι είναι πουθεναδες στρατιωτικά σε σχέση με μας δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κλείσουμε (εννοείται με μη ιταμο τρόπο) τις οποίες εκκρεμότητες μαζι τους ώστε να μην έχουν λόγο να είναι υποχείρια των απέναντι. Και αυτοί είναι 80 μύρια αλλά αν εμείς πρέπει να έχουμε μια φορά το νου μας πόσες πρέπει να τον έχουν αυτοί 'στη δική τους γειτονιά';
Τεσπά, έχουμε εκλογές μπροστά μας και αν ειδικά στο βορρά ο κόσμος είναι όντως τόσο στα κάγκελα* ας μην αφήσει σε χλωρό κλαρί τους φυρομεζους που θα έρθουν για διακοπές, γιατί -περαν της θητείας- το να μην τους αναγνωρίζεις τίποτα, αλλά να θες και τα ψιχουλακια τους σε σχέση με άλλους τουρίστες είναι και αυτό μια υποκρισία...
*Πάντα ο δεξιός κόσμος ειρωνεύεται αυτό που δεν μπορεί να φτάσει από την κρίση και μετά, δλδ μαζική και διαρκή κινητοποίηση για κάτι. Έπρεπε να πέσουν τα τσιμέντα για μέρες για τα των Πρεσπών. Ούτε αυτό βγήκε όμως. Άντε να δούμε την κάλπη λοιπον και την περιβόητη (δεν το λέω ειρωνικά) σιωπηλή πλειοψηφία. Μια πλειοψηφία που σε απείρως δυσκολότερες συνθήκες ξαναεβγαλε εμφατικά Αλεξακο το Σεπτέμβρη του '15 ακριβώς λόγω της σιχαμερης αντιμετώπισης των πραγμάτων από τον πρασινομπλεδισμο. 4 χρόνια αρρωστημενης προπαγάνδας θα μπουν σε τεστ ξανά σε λιγότερους ή περισσότερους μηνες...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ