-
Προβλήματα υπάρχουν όταν κάποιος πάει να το παίξει τσαμπουκάς, όπως οι Γερμανοί στον Β' ΠΠ ή οι Έλληνες στην Μικρά Ασία. Τότε έρχεται κάποιος πιο δυνατός (οι Σοβιετικοί προς τους Γερμανούς και οι Τούρκοι προς εμάς) και απλά τους εξηγούν το όνειρο. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχουν οι συνθήκες για κάτι τέτοιο σήμερα.
-
Να θυμίσω ότι το ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη είναι ιστορία κομμουνιστική 100 ετών πλέον .
Οσο για την σύγκριση ότι οι Γερμανοί που ξεσυνοριάσανε και ήρθανε εδώ ήταν τσαμπουκάδες , αλλά και οι Ελληνες που πήγαν να απελευθερώσουν τους σκλαβωμένους αδελφούς τους στην Μ. Ασία ήταν επίσης τσαμπουκάδες , έχω να πω ότι τελικά πρέπει να θυμόμαστε την ιστορία του κκε . Γιατί δεν αλλάζει , ούτε οι στόχοι .
Οσο για το πόσο δυνατοί ήταν οι Τούρκοι , φάνηκε στις μάχες . Απλά εμείς είχαμε φτάσει στα όρια μας , σαν απόσταση από τις βάσεις μας .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τώρα σαν άλλο κράτος ακριβώς δίπλα από την αντίστοιχη Ελληνική περιφέρεια με γλώσσα και υπηκοότητα είναι μεγάλος ο κίνδυνος στο μέλλον για την Ελληνική Μακεδονία. Το ίδιο το κράτος στρατιωτικά δεν μπορεί να τα βάλει με την Ελλάδα αν τους βοηθήσουν άλλοι όμως;;;
Καμία απειλή δεν συνιστά ένα όνομα. Αν ήταν έτσι οι Βρετανοί θα έπρεπε να επιτεθούν στην Γαλλία επειδή έχουν περιοχή που ονομάζεται Βρετάνη!!! Αν δε επιτεθούν οι Βορειομακεδόνες με την στήριξη ενός άλλου κράτους, σημαίνει ότι ουσιαστικά το άλλο κράτος μας επιτίθεται για δικούς του λόγους. Επίσης ποτέ δεν έχει γίνει πόλεμος για ένα όνομα ή μια γυναίκα (μην πιστεύετε στο παραμύθι του Τροϊκού πολέμου). Πάντα για συμφέροντα γίνεται!!! Ελπίζω βέβαια να μην μιλάμε σοβαρά ότι θα μας επιτεθούν τα Σκόπια...
Αυτό το ξεκαθάρισα παραπάνω άλλο πράγμα να ονομάζεται μια επαρχία άλλο το ίδιο το κράτος. Στο θέμα της Βρετάνης που γράφεις είχε βάλει βέτο η ίδια η Γαλλία να μην μπει η Αγγλία στην Ευρωπαϊκή Ένωση σαν Μεγάλη Βρετανία κάτι που έγινε, μπήκε σαν Ηνωμένο Βασίλειο. Τα Σκόπια δεν λέω ότι θα επιτεθούν στην Ελλάδα αλλά θα διεκδικήσουν και δεν ξέρεις τι είδους συμμαχίες θα δημιουργηθούν στο μέλλον και τι θα προκύψει.
εγώ θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή
Θεωρείς δηλαδή ότι η απάντηση στον επεκτατισμό του ΝΑΤΟ είναι οι Ναζί; Η ιδεολογία δηλαδή που πρεσβεύει τον επεκτατισμό και ευθύνεται για το μεγαλύτερο αιματοκύλισμα που έχει γνωρίσει ο πλανήτης;
Δεν είναι Ναζί
http://bankingnews.gr/πο�%B ... CE%B1.html -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Τώρα σαν άλλο κράτος ακριβώς δίπλα από την αντίστοιχη Ελληνική περιφέρεια με γλώσσα και υπηκοότητα είναι μεγάλος ο κίνδυνος στο μέλλον για την Ελληνική Μακεδονία.
Μα και εντός της χώρας Ελλάδας υπάρχουν πολίτες που επιθυμούν διαμελισμό της χώρας.
Τα πονηρά μυαλά και τα υπόγεια (στη χώρα Ελλάδα) δουλεύουν ανελλιπώς μπας και γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα.Είπαμε. Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται...
Δεν διαφωνώ καθόλου οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας βρίσκονται μέσα στην Ελλάδα, πρώτος και καλύτερος ο ίδιος ο πρωθυπουργός της
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
**Να θυμίσω ότι το ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη είναι ιστορία κομμουνιστική 100 ετών πλέον .
**
Οσο για την σύγκριση ότι οι Γερμανοί που ξεσυνοριάσανε και ήρθανε εδώ ήταν τσαμπουκάδες , αλλά και οι Ελληνες που πήγαν να απελευθερώσουν τους σκλαβωμένους αδελφούς τους στην Μ. Ασία ήταν επίσης τσαμπουκάδες , έχω να πω ότι τελικά πρέπει να θυμόμαστε την ιστορία του κκε . Γιατί δεν αλλάζει , ούτε οι στόχοι .Οσο για το πόσο δυνατοί ήταν οι Τούρκοι , φάνηκε στις μάχες . Απλά εμείς είχαμε φτάσει στα όρια μας , σαν απόσταση από τις βάσεις μας .
Έχεις το θάρρος και τα γράφεις αυτά εδώ μέσα. Εγώ δεν το τολμώ πλέον.
Θα τολμήσω να γράψω όμως ότι μου φάνηκε πολύ περίεργο ένα περιστατικό (στην τηλεόραση) Συριζαίος Κομμουνιστής να επιτίθεται σε Κομουνιστή του ΚΚΕ και να τον αποκαλεί ούτε λίγο ούτε πολύ, προδότη της ιδεολογίας και της ιστορίας του Κομουνιστικού κόμματος.
Για μένα αυτά είναι ανήκουστα πράγματα, ειδικά μετά από τόσες δεκαετίες.
Ο κόσμος προχωρά μπροστά και στην Ελλάδα πολιτικοί σκελετοί ακόμη προσπαθούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. -
Μα υπάρχουν και τα μεσοπολεμικά πρωτοσέλιδα του Ριζοσπάστη , τα οποία τα έχω ανεβάσει και εδώ , αλλά δεν σχολιάζονται ...
-
Με τις τελευταιες εξελιξεις στο σκοπιανο,αν και θα πρεπει να θεωρηθουν δεδομενες οι πολλαπλες εκλογες τον Μαιο, υπαρχουν ερωτηματικα για το αν ειναι εφικτες τεχνικα,η αρμοδια εταιρεια εχει δηλωσει αδυναμια.
Anyway το βασικο σεναριο πιστευω εχει ως εξης:
Παναρας στηριζει την κυβερνηση και περιμενει να ερθει το νομοσχεδιο και να ψηφιστει.
Αυτος δεν το ψηφιζει,το ψηφιζουν οι αλλοι και περναει αερα.
(Πακης εννοειται δεν κανει κιχ περι πλειοψηφιας 2/3).
Μετα αφου εχει γινει η δουλεια,ριχνει την κυβερνηση και καλα,και παμε σε ψιλοπροωρες (λίγους μηνες νωριτερα) -
Είναι ευγενέστατοι εκεί στην πρώτη φορά αριστερά τι λέμε τώρα, μόνο οι δεξιοί είναι τραμπούκοι.
-
Μα υπάρχουν και τα μεσοπολεμικά πρωτοσέλιδα του Ριζοσπάστη , τα οποία τα έχω ανεβάσει και εδώ , αλλά δεν σχολιάζονται ...Πάντως οφείλουμε να σημειώσουμε ότι το ΚΚΕ πλέον μπορεί να έχει άλλες θέσεις περί του θέματος.
Εκτός αν ο Κουτσούμπας υποκρίνεται για πολιτικούς λόγους. -
Μα υπάρχουν και τα μεσοπολεμικά πρωτοσέλιδα του Ριζοσπάστη , τα οποία τα έχω ανεβάσει και εδώ , αλλά δεν σχολιάζονται ... [emoji38]Μια χαρά σχολιάστηκαν τότε.
Είχα γράψει ότι ήταν άλλες οι συνθήκες, τελείως άλλη η κατανομή πληθυσμού κλπ κλπ.
Για να μην βρεθεί καμία ομάδα ριγμένη, ήταν μια πρόταση. Μετά το σερί βαλκανικών πολέμων, Α ΠΠ, μικρασιατικής καταστροφής, αυτό λύθηκε (αφού σκοτώθηκε τόσος κόσμος). Γι αυτό και μετά την πλήρη οριστικοποίηση των πληθυσμών σε γεωγραφικές θέσεις, οριστικοποιήθηκε και η θέση του ΚΚΕ.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δεν νομίζω . Να βγάλουμε αυτά που συμφωνούσαν το καλοκαίρι του 44 ο Ελας με τους Βούλγαρους που σε μία νύχτα από φασίστες και εχθροί και με φοβερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην πέραν του Στρυμώνα Ελλάδα , έγιναν κομμουνιστές και ήθελαν σοβιετικές δημοκρατίες στα Βαλκάνια , αλλά πάλι με την Μακεδονία και την Θράκη 'ανεξάρτητη'
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Αυτό το ξεκαθάρισα παραπάνω άλλο πράγμα να ονομάζεται μια επαρχία άλλο το ίδιο το κράτος.Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια διαφορά ως προς τον συλλογισμό ότι ένα όνομα, είτε κράτους ή επαρχίας αυτού, αποτελεί αιτία πολέμου.
Στο θέμα της Βρετάνης που γράφεις είχε βάλει βέτο η ίδια η Γαλλία να μην μπει η Αγγλία στην Ευρωπαϊκή Ένωση σαν Μεγάλη Βρετανία κάτι που έγινε, μπήκε σαν Ηνωμένο Βασίλειο
Ράδιο Αρβύλα.
https://sarantakos.wordpress.com/2009/09/16/ukgb/Δεν είναι Ναζί
http://bankingnews.gr/πο�%B ... CE%B1.htmlΌχι καλέ, προς θεού...
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για όποιον στηρίζει τους Ναζί. Σημαίνει ότι επικροτεί αυτήν την ιδεολογία.
μετά την παραπάνω διαβεβαίωση πλέον είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπάρξει πρόβλημα
Όπλα, πυρομαχικά, νερά, κονσέρβες και μπαταρίες να πάρεις.
-
Δια ξεχασες ενα εξωτερικο σκληρο με τα απαντα του Γλαυκου-Αθανασιου, 'τη φωνη της λογικης' που τη χτυπατε με ολη σας τη βια ου να μου χαθειτε:
https://luben.tv/stream/165025 -
Ψυχάκι από τα λίγα.
-
Δεν είναι Ναζί
http://bankingnews.gr/πο�%B ... CE%B1.htmlΌχι καλέ, προς θεού...
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για όποιον στηρίζει τους Ναζί. Σημαίνει ότι επικροτεί αυτήν την ιδεολογία.
Η γνωστή προπαγανδιστική κοντοραπτική της διαπλεκόμενης αριστεράς, απομονώνεις μια φράση ή τρεις λέξεις και εξαφανίζεις όλα τα υπόλοιπα.
Άν βλέπαμε και τα υπόλοιπα θα καταλαβαίναμε πως έφτασε σε αυτή την φράση, πολύ πιθανό να το είπε ειρωνικά. -
Αυτό το ξεκαθάρισα παραπάνω άλλο πράγμα να ονομάζεται μια επαρχία άλλο το ίδιο το κράτος.
Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια διαφορά ως προς τον συλλογισμό ότι ένα όνομα, είτε κράτους ή επαρχίας αυτού, αποτελεί αιτία πολέμου.
Έχει τεράστια διαφορά επειδή το κράτος διεκδικεί, η επαρχία ή η πόλη δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να διεκδικήσει.
Ο δήμαρχος μιας πόλης ή ο περιφερειάρχης δεν μπορεί παράδειγμα να πει στον Τούρκο 'Δώσε μου την Κωνσταντινούπολη!', ο πρωθυπουργός όμως ή ο αντίστοιχος υπουργός μπορεί και θα πάρουν σοβαρά την απειλή του. -
Βλέπω τον Γαβρόγλου , που έχουν μπει στο γραφείο του ,κάτι ηλίθια κομματόσκυλα , που έλεγαν ότι έχουν νεύρα...
Θα μπορούσες να το πεις και θεία δίκη , όταν τόσα χρόνια εκεί στην αριστερά θέριεψαν τον κάθε ολοκληρωτικό και τον άφησαν να κάνει τσαμπουκάδες , αντί να τους κλαδέψουν από τον χώρο , όπως θα γινόταν σε κάθε σχολείο - σχολή του πολιτισμένου κόσμου .
Ταυτόχρονα σε ΑΠΘ , ΟΠΑ , Νομική ΕΚΠΑ , οι ναρκέμποροι κάνουν κουμάντο . Με μία ανοχή από κυβέρνηση και αρχές που φαίνεται μέχρι και ύποπτη , αφού τα λεφτά είναι πολλά .
Από την άλλη τα μμε , χαιδεύουν κάθε ναρκομανή , άκουγα χτες στον σκαι , το σεις και τα σας , μήπως χαλάσει η πολιτική ορθότητα , όπως το είδαμε και με τον ληστή στην Ομόνοια .Ελπίζω να το δει αυτό η επόμενη κυβέρνηση , γιατί όπως λέει τώρα ένας καθηγητής δεν μπορεί τα πανεπιστήμια να είναι Κολομβία με βαρώνους .
-
Να δώσω συγχαρητήρια στους συνδορουμιτες γιατρούς για την εκ νέου εκλογή του Πατουλη ως προέδρου του ΙΣΑ. Συγχαρητήρια βρε σεις! Αλήθεια μπορεί να εκπροσωπεί το ιατρικό λειτούργημα αυτός ο άνθρωπος ;
-
Βλέπω τον Γαβρόγλου , που έχουν μπει στο γραφείο του ,κάτι ηλίθια κομματόσκυλα , που έλεγαν ότι έχουν νεύρα...
...Εσύ βλέπεις κάποια κομματόσκυλα, εγώ βλέπω κάτι παιδάκια, κάτι κοριτσάκια και κάτι αμούστακα παιδάκια σε ρόλο φαντάρων, που τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου από το ΚΚΕ για δήθεν λαϊκή εμπανάσταση και ξεσηκωμό.
Κανονική στρατολόγηση και μετά λένε για την Χρυσή Αυγή.Όσο για τον κομουνιστή μουστάκια που έβαλαν να παίξει τον υπουργό παιδείας, μάλλον ήταν η καλύτερή στιγμή της θητείας του. Φοιτητικό κίνημα, εμπανάσταση και λαϊκή οργή.
Παιδάκια μου πάμε να αλλάξουμε τον πλανήτη, το σύμπαν, τον γαλαξία. Ξεκινήστε εσείς, παιδάκια μου και έρχομαι και εγώ...
Για τα πανηγύρια εντελώς. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Να δώσω συγχαρητήρια στους συνδορουμιτες γιατρούς για την εκ νέου εκλογή του **Πατουλη **ως προέδρου του ΙΣΑ. Συγχαρητήρια βρε σεις! Αλήθεια μπορεί να εκπροσωπεί το ιατρικό λειτούργημα αυτός ο άνθρωπος ;Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Αυτή η χώρα είναι καταδικασμένη.
υ.γ. ας ελπίσουμε να μην βγει και περιφερειάρχης, γιατί αν βγει όλη η Αττική θα γίνει σαν το βρωμοΜαρούσι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ