-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
https://www.insider.gr/epiheiriseis/trapezes/98778/ta-tsoyhtera-prostima-afanisan-tis-yperories-stis-trapezesΆσε ρε LAP και δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει στις τράπεζες...
-
Για πες...το αρθρο λεει ανακριβιες;;;
-
Εντελώς. Όλα αυτά είναι μπούρδες. Σόρυ αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο.
-
Αστο, σεβομαι απολυτα την εργασια σου.
-
Κάποιος σου έστειλε PM;
Δεν εξηγείται διαφορετικά...
-
Όποτε Σπυρο μου σε ενα τηλεφωνο και μομο χωρις ψαξιμο η θεση σου πιστευω καταρυπτεται.
Θελει βελτιωση;;;; φυαικα και ναι.Lap αν σου κάνει καλό να θεωρείς πως με κατέρριψες τότε πως μπορώ να στο αρνηθώ.
Δυστυχώς ή ευτυχώς για εμένα έχω περάσει από πολλούς χώρους και εδώ θα συμφωνήσω εκ νέου με τον καταιγίδα. -
Ο χρήστης piliourits έγραψε:
Προσπαθώ να διαβάζω και να μη σχολιάζω.
Χίλιες φορές διάβασα για το ΠΑΣΟΚ και πως κατέστρεψε τη χώρα, αυτό και οι κομμουνιστές που φωνάζουν συνθήματα απ' τον εμφύλιο. Και προβάλλεται ως κάτι νέο απ' το οποίο προσδοκούμε να σώσει τον τόπο η ΝΔ, όχι κάποιος άλλος νέος πολιτικός φορέας, η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα των πιστοποιητικών φρονημάτων, της αντιπαροχής, και όλων των 'σπουδαίων' γεγονότων και πολιτικών προσώπων που σημάδεψαν τη νεοελληνική ιστορία και έφτασαν τη χώρα εδώ που είναι...
Όσον αφορά αυτές τις προσδοκίες, έχετε ακουστά τον ορισμό της παράνοιας;Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια ερώτηση, ο κόσμος γύρω μας αλλάζει, τα κόμματα αλλάζουν ?
Όχι.
Δεν αλλάζουν.
Παραμένουν δέσμια των υποχρεώσεων και εξυπηρετήσεων στις οποίες βασίζεται η ύπαρξη τους. Σαν τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Γι' αυτό στελεχώνονται από πατέρα σε γιο/κόρη.
Το να λες πως ο κόσμος αλλάζει και τα κόμματα θα εξυπηρετήσουν σήμερα το αντίθετο απ' αυτό που εξυπηρετούσαν χθες, είναι σαν να λες πως επειδή ο κόσμος αλλάζει, ή Εκκλησία της Ελλάδος από σήμερα θα γίνει προασπιστής των σεξουαλικών ελευθεριών και αυτονόμησης του ατόμου...Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ιστορία θα δείξει ποιός έχει δίκηο, μέχρι τώρα, 14 ημέρες με την καινούργια κυβέρνηση εγώ δεν έχω αντιληφθεί ότι αυτή η ΝΔ είναι ίδια με αυτή που ξέραμε και δεν θέλαμε και γιαυτό φέραμε τον ψεύτη Σύριζασ, γιατί δεν ξέραμε και την πατήσαμε, άρα με το δικό σου σκεπτικό ούτε και ο Σύριζα θα αλλάξει, θα παραμείνει ένα κόμμα ανάλγητο, με ψεύτες πολιτικούς, με ιδεοληψία έναντι της προόδου, με ροπή προστασίας στην ανομία και λατρεία προς την καταστροφή της όποιας παραγωγής και προσκυνημένο στο μεγάλο κεφάλαιο που υποτίθεται ότι είναι εναντίον του, το είδαμε μέχρι σήμερα πως συμπεριφέρθηκε στην μεγάλη αστική τάξη, στο επάνω ράφι.
Αυτό με την οικογενοιοκρατία δεν είναι θέσφατο, όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή, δες τον Τρυντώ στον Καναδά, και αυτός γιός είναι, αν παρέλπίδα μας βγεί έτσι και ο Κούλης τι θα λές μετά, πως έτυχε ?
-
Σου απάντησα Lap με αστεΙσμό. Φυσικά και κατάλαβα τι εννοούσες.
Για να σοβαρευτούμε λίγο... Το πόσο αποδοτικά είναι τα εργαλεία που διαφυλλάτουν τα εργασιακά και λοιπά δικαιώματά μας όλοι το γνωρίζουμε. -
Το Αλέκο πήρε αυτό που του άξιζε.
Την, παρανοϊκή κατά τη γνώμη μου, πίστη και ελπίδα στη ΝΔ από που την αντλείτε;
Πέρα απ' τον κομματικό οπαδισμό;Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης piliourits έγραψε:
Το Αλέκο πήρε αυτό που του άξιζε.
Την, παρανοϊκή κατά τη γνώμη μου, πίστη και ελπίδα στη ΝΔ από που την αντλείτε;
Πέρα απ' τον κομματικό οπαδισμό;Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Aπό που ανίχνευσες οπαδισμό υπέρ της ΝΔ ? Όταν βλέπεις κάτι που θεωρείς σωστό και είναι για σένα οπαδισμός, πάω πάσο.
Μαλλον θα πρέπει να γίνεις περισσότερο ευέλικτος και να ξεφύγεις από τα λάθη του παρελθόντος που έκαναν άλλοι όταν ήταν επικεφαλής, τα πράγματα αλλάζουν και κάθε ημέρα φέρνει νέα πράγματα, το κάθε νέο αφεντικό ορίζει την δική του πορεία και οι υφιστάμενοι του ή αλλάζουν το προηγούμενο τροπάρι ή πάνε σπίτι τους, αν το προηγούμενο αφεντικό είχε λανθασμένη πορεία είναι ανόητο έως επιβλαβές να την χρεώνουμε και στον καινούργιο πριν αλέκτωρ λαλίσει τρίς.14 ημέρες έχουν περάσει μόνο, φτάνει πια με τον οπαδισμό σας να κρίνεται και να κατακρίνεται κάτι που ακόμα δεν το είδατε, αυτό λέγεται εθελοτύφλωση, έχουν περάσει μόνο 2 εβδομάδες, ούτε δύο μήνες, ούτε δύο χρόνια, ακόμα δεν στέγνωσε το μελάνι των προγραμματικών δηλώσεων, αλλά φοβάστε μήπως πετύχει ο Μητσοτάκης και τι νέο αφήγημα θα έχει ο αγαπημένος σας να πουλήσει στα κουρασμένα πελατάκια του.
Εγώ το έχω ξαναπεί, θα περιμένω για να κρίνω, συστήνω δε, μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
:hahaiv:Προς τι οι γέλωτες παλικαράκι ?
Για πες να γελάσω κι εγώ ! -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
φτάνει πια με τον οπαδισμό σας να κρίνεται και να κατακρίνεται κάτι που ακόμα δεν το είδατε, .
Εδω εσυ δεν ξερεις το τι βλεπεις.
Εδειξα το ποστ σου σε ανθρωπους που είπαν ψηφισαν συριζα.
Και τις εμηνιες που εκανες για αυτους..Επρεπε να δεις τι φατσα τους σε αυτα που γραφατε
Εφερναν κοντα την οθονη να ξαναδιαβασουν καλυτεραΚαι δεν ηταν μαυριδεροι... , δεν ηταν τεμπεληδες, και ειχαν παιδια στο εξωτερικό.
Ενας αλλος πεταχτηκε.... εγω ειμαι τεμπελης;;;;
Ναι ειπε μια άλλη (ψηφισε ν.δ) και γελουσαν....το λεει εδω..Ο τεμπελης εβγαζε με σκληρη δουλεια γυρω στα 15 χιλ παραπανω απο τη αλλη ως μικροεπιχειρηματιας. Τρεμει τη εισαγωγη πολυεθνικων.
Ειχαν τη επιλογη μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...αυτο ειπαν. Επελεξαν να πιστέψουν την φοροελάφρυνση του αλεξη στα προεκλογικα προγραμματα και οχι του κυριακου.Εχεις πάρει ως δεδομενο οτι δεν θα εκανε φοροελάφρυνσεις ο συριζα σε μικροεπιχειρηματιες...
Εστησε μια σοβαρη οικονο ια απομτο χαος, εστησε μια κοινωνια και πολλα παιδια που ξερω και ρωτησα για να μαθω πηραν επιδοματα ανοικιου και ζουν μονα τους με τον ερωτικο τους συντροφο και οχι με παππουδες και γιαγιαδες, και πλεον δημιουργησε την βαση για περαιτερω χλαρωμα της πιεσης.
Ποτε δεν θα το μαθουμε βεβαια...οποτε πορευομαστε.Το θεμα του συριζα που πραγματικοι ανθρωποι με εξυπνο μυαλουδακι και επαφες και πολλα χιλιαρικακια το χρονο ενοπιζαν και το ανεφερα ηταν στις αγκυλωσεις της αριστερας. Η εμμονη με τους περιεργους ηταν σκανδαλώδης. Και εμενα μου εφερνε εντονο εκνευρισμο..
Καμια σχεση με το κιναλ δηλαδη... καμια...
Εδω εχει απολυτο δικιο κατ εμε ο ταξιδευτης. Και το λεω συνεχως.Αλλα απο που να πιαστεις για να σωθεις.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
φτάνει πια με τον οπαδισμό σας να κρίνεται και να κατακρίνεται κάτι που ακόμα δεν το είδατε, .
Και τις εμηνιες που εκανες για αυτους..Επρεπε να δεις τι φατσα τους σε αυτα που γραφατε
Εφερναν κοντα την οθονη να ξαναδιαβασουν καλυτεραΚαι δεν ηταν μαυριδεροι... , δεν ηταν τεμπεληδες, και ειχαν παιδια στο εξωτερικό.
Ναι ειπε μια άλλη (ψηφισε ν.δ) και γελουσαν....το λεει εδω..Ο τεμπελης εβγαζε με σκληρη δουλεια γυρω στα 15 χιλ παραπανω απο τη αλλη ως μικροεπιχειρηματιας. Τρεμει τη εισαγωγη πολυεθνικων.
Ειχαν τη επιλογη μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...αυτο ειπαν. Επελεξαν να πιστέψουν την φοροελάφρυνση του αλεξη στα προεκλογικα προγραμματα και οχι του κυριακου.210 7222333
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Lap μέσες άκρες ο Κριού επανέλαβε για νιοστή φορά την απάντηση στα περισσότερα που γράφεις. Τι δεν καταλαβαίνεις? Μια απλή ερώτηση έκανα. Από εκεί και μετά ποιοι είμαστε εμείς που φτιάξαμε το κράτος που μας έφερε στα χάλια αυτά? Εγώ δεν ψήφιζα καν όταν γίνονταν οι 'μεγάλες τομές' του Ανδρέα καθότι δεν είμαι τόσο μεγάλος ηλικιακα. Ανέφερες κάτι για τα παιδιά μας που σπουδάζουν σε πανεπιστημια. Το δικό μου μόλις πηγε γυμνάσιο. Εγώ ναι σπούδασα σε πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο παγκοσμίως και είμαι υπερήφανος για αυτό. Δεν μπήκα σε μια σχολή με μέσο όρο κάτω από την βάση η οποία έπειτα έγινε με ένα νόμο και άρθρο ΑΕΙ. Αυτά τα θεωρώ αθλιότητες με μόνο σκοπό την ψηφοθηρία. Επίσης για τον ίδιο λόγο δεν θα ηθελα το Πανεπιστήμιο που φοίτησα να γίνει με ένα νόμο Πολυτεχνείο. Που είναι το κακό? Απαράδεκτο να κάνω ΕΓΩ απλές ερωτήσεις ή παρατηρήσεις και να ομαδοποιούμαι αναλόγως τα γούστα του καθένα σε ΕΜΕΊς ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ. Εγώ ρώτησα εσένα κάτι και όχι εσάς που πραγματικά δεν ξέρω ποιοι είστε. Το δημόσιο μέχρι στιγμής όπου το συνάντησα διαπίστωσα τη φαιδρότητα και την διαφθορά του πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Αυτό το δημόσιο που στήθηκε από μια παράταξη με συμπαθέστατα ιδεολογικα μασκαρέματα. Τι δν καταλαβαίνεις? Όταν δήλωσα πως αδιαφορώ για την ύπαρξη του ΣΕΠΕ ή του ΣΔΟΕ ο Δίας διαφώνησε μαζί μου αναφέρωντας ότι δεν είναι επαρκώς στελεχωμένα. Χέστηκα. Είναι αναποτελεσματικά και αυτό εννοούσα. Μια ερώτηση ακόμη από εμένα για εσένα. Όχι από εμάς για εσάς. Οι επαγγελματικές ομάδες που ανέφερες μετά δέκα χρόνια μνημονίων πιστεύεις πως πλέον δεν φοροδιαφεύγουν ή τελικά το μαμημένο το κράτος που αρκετοί εδώ μέσα προσδοκούν την επέκτασή του παραμένει το ίδιο αναποτελεσματικό στον εντοπισμό τους? Εγώ πιστεύω πως είναι ακριβώς το ίδιο, με τους ίδιους κηφίνες στις ίδιες υπηρεσίες και φυσικά πάλι θα πτωχεύσει εάν δεν γίνει ανασυγκρότηση αξιόλογηση κλπ φιλελεύθερα φασιστικά ώστε να καταστεί αρκούντως αποτελεσματικό. Μέχρι τότε άνθρωποι όπως εγώ που δεν είμαστε στους δόλιους μηχανισμούς του θα υποφέρουμε και θα ακούμε πως πρέπει να κάνουμε υπομονή έως ότου έρθει η σειρά μας να πάψουμε να ματώνουμε. Υπάρχουν άλλοι πιο αδύνατοι που προηγούνται. Ας μην είμαι άδικος. Να καταργηθεί μια υπηρεσία δεν είναι κακό ειδικά όταν αυτή ειναι αναποτελεσματική. Κακό είναι να πληρώνουμε διαρκώς για υπηρεσίες που υπάρχουν στα χαρτιά και συγκροτούνται από διεφθαρμένους ή ακατάλληλους γιατί μπήκαν σε αυτές με ρουσφέτια. Αυτό εάν δεν το καταννοήσουν οι νέοι όσο και να προσπαθούν στα ίδια σκατά θα μένουν είτε με δίπλωμα ΑΕΙ ή με ΤΕΙ. Θα φταίει η δική μου η γεννιά μόνο εάν δεν αλλάξει ριζικά τον κρατισμό που έφερε αυτή του πατέρα του Κριού και συντηρήθηκε από τη γεννιά του ίδιου.ΥΓ Αν δεν με καταλαβαίνεις δεν πειράζει. Αλλωστε είμαι μόνο ένας.
Σπύρο από ότι φαίνεται δεν έχεις μεγάλη επαφή με το Δημόσιο και τις λειτουργείες του. Ένα παράδειγμα θα πω, που το γνωρίζω προσωπικά. Η Υπηρεσία ελέγχων του Υπουργείου Εργασίας έχει 50 ελεγκτές για όλη την Κεντρική Μακεδονία. Πες μου εσύ τώρα πως θα ελέγξουν τις χιλιάδες επιχειρήσεις της τεράστιας αυτής περιοχής... Το μόνο εύκολο είναι να τσουβαλιάζουμε!!! Για τις ευθύνες των ελεγχομένων όμως, ούτε κουβέντα. Δηλαδή φταίει πάντα ο αστυνόμος, ποτέ ο κλέφτης...
-
Ποιον ειπες κλεφτη;;; Edit [Admin]
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
ε έχεις ένα δίκιο να του κόψουμε το μισθό του κλέφτηΑστείος, όπως πάντα... ΝΟΤ!!!
Την έννοια της ατομικής ευθύνης δεν την γνωρίζεις μάλλον. Φταίει το κράτος πάντα, ποτέ ο παραβάτης. -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ειχαν τη επιλογη μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...αυτο ειπαν. Επελεξαν να πιστέψουν την φοροελάφρυνση του αλεξη στα προεκλογικα προγραμματα και οχι του κυριακου.Εχεις πάρει ως δεδομενο οτι δεν θα εκανε φοροελάφρυνσεις ο συριζα σε μικροεπιχειρηματιες...
Εστησε μια σοβαρη οικονο ια απομτο χαος, εστησε μια κοινωνια και πολλα παιδια που ξερω και ρωτησα για να μαθω πηρα επιδοματα ανοικιου και ζουν μονα τους με τον ερωτικο τους συντροφο και οχι με παππουδες και γιαγιαδες, και πλεον δημιουργησε την βαση για περαιτερω χλαρωμα της πιεσης.
Ποτε δεν θα το μαθουμε βεβαια...οποτε πορευομαστε.Το θεμα του συριζα που πραγματικοι ανθρωποι με εξυπνο μυαλουδακι και επαφες και πολλα χιλιαρικακια το χρονο ηταν στις αγκυλωσεις της αριστερας. Η εμμονη με τους περιεργους ηταν σκανδαλώδης. Και εμενα μου εφερνε ς τονο εκνευρισμο..
Καμια σχεση με το κιναλ δηλαδη... καμια...
Εδω εχει απολυτο δικιο κατ εμε ο ταξιδευτης. Και το λεω συνεχως.Αλλα απο που να πιαστεις για να σωθεις.
Και εγώ προχθές έδειξα τα πόστ σου για την οικονομία σε δύο οικομολόγους πελάτες μου και δεν κρατήθηκαν και μίλησαν, από ευγένεια και μόνο και επειδή είναι δημόσιος χώρος εδώ δεν αναφέρω τι είπαν, λοιπόν ?
-
Αχ και να ξεραν οι οικονομολογοι σου...
Οτι σου βαζω ειναι απλα δεικτεςδηλαδη δεδομενα της πρσγμστικοτητας αλλα μιας και το ειπες θα πεσετε στα βαρια...θα σας κανω προφεσσορες ολους.Λοιπον, θα αναλυσω πραγματικα οικονομικες πολιτικες και με μαθηματικα...οχι φασιστικα φταρνισματα
...Ααααααα
εσεις με προκαλέσατε, δεν φταιω εγωΑρκει να βρω χρονο.... ποτε δηλαδη...
Κατι θα κανουμε -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
:hahaiv:
Αχ και να ξεραν οι οικονομολογοι σου...
Οτι σου βαζω ειναι απλα δεικτεςδηλαδη δεδομενα της πρσγμστικοτητας αλλα μιας και το ειπες θα πεσετε στα βαρια...θα σας κανω προφεσσορες ολους.Λοιπον, θα αναλυσω πραγματικα οικονομικες πολιτικες και με μαθηματικα...οχι φασιστικα φταρνισματα
...Ααααααα
εσεις με προκαλέσατε, δεν φταιω εγωΑρκει να βρω χρονο.... ποτε δηλαδη...
Κατι θα κανουμεΠάτα φρένω στο ΕΓΩ σου μη τρακάρεις σε κανένα ντουβάρι και μετά τι θα κάνουμε χωρίς εσένα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Lap μέσες άκρες ο Κριού επανέλαβε για νιοστή φορά την απάντηση στα περισσότερα που γράφεις. Τι δεν καταλαβαίνεις? Μια απλή ερώτηση έκανα. Από εκεί και μετά ποιοι είμαστε εμείς που φτιάξαμε το κράτος που μας έφερε στα χάλια αυτά? Εγώ δεν ψήφιζα καν όταν γίνονταν οι 'μεγάλες τομές' του Ανδρέα καθότι δεν είμαι τόσο μεγάλος ηλικιακα. Ανέφερες κάτι για τα παιδιά μας που σπουδάζουν σε πανεπιστημια. Το δικό μου μόλις πηγε γυμνάσιο. Εγώ ναι σπούδασα σε πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο παγκοσμίως και είμαι υπερήφανος για αυτό. Δεν μπήκα σε μια σχολή με μέσο όρο κάτω από την βάση η οποία έπειτα έγινε με ένα νόμο και άρθρο ΑΕΙ. Αυτά τα θεωρώ αθλιότητες με μόνο σκοπό την ψηφοθηρία. Επίσης για τον ίδιο λόγο δεν θα ηθελα το Πανεπιστήμιο που φοίτησα να γίνει με ένα νόμο Πολυτεχνείο. Που είναι το κακό? Απαράδεκτο να κάνω ΕΓΩ απλές ερωτήσεις ή παρατηρήσεις και να ομαδοποιούμαι αναλόγως τα γούστα του καθένα σε ΕΜΕΊς ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ. Εγώ ρώτησα εσένα κάτι και όχι εσάς που πραγματικά δεν ξέρω ποιοι είστε. Το δημόσιο μέχρι στιγμής όπου το συνάντησα διαπίστωσα τη φαιδρότητα και την διαφθορά του πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Αυτό το δημόσιο που στήθηκε από μια παράταξη με συμπαθέστατα ιδεολογικα μασκαρέματα. Τι δν καταλαβαίνεις? Όταν δήλωσα πως αδιαφορώ για την ύπαρξη του ΣΕΠΕ ή του ΣΔΟΕ ο Δίας διαφώνησε μαζί μου αναφέρωντας ότι δεν είναι επαρκώς στελεχωμένα. Χέστηκα. Είναι αναποτελεσματικά και αυτό εννοούσα. Μια ερώτηση ακόμη από εμένα για εσένα. Όχι από εμάς για εσάς. Οι επαγγελματικές ομάδες που ανέφερες μετά δέκα χρόνια μνημονίων πιστεύεις πως πλέον δεν φοροδιαφεύγουν ή τελικά το μαμημένο το κράτος που αρκετοί εδώ μέσα προσδοκούν την επέκτασή του παραμένει το ίδιο αναποτελεσματικό στον εντοπισμό τους? Εγώ πιστεύω πως είναι ακριβώς το ίδιο, με τους ίδιους κηφίνες στις ίδιες υπηρεσίες και φυσικά πάλι θα πτωχεύσει εάν δεν γίνει ανασυγκρότηση αξιόλογηση κλπ φιλελεύθερα φασιστικά ώστε να καταστεί αρκούντως αποτελεσματικό. Μέχρι τότε άνθρωποι όπως εγώ που δεν είμαστε στους δόλιους μηχανισμούς του θα υποφέρουμε και θα ακούμε πως πρέπει να κάνουμε υπομονή έως ότου έρθει η σειρά μας να πάψουμε να ματώνουμε. Υπάρχουν άλλοι πιο αδύνατοι που προηγούνται. Ας μην είμαι άδικος. Να καταργηθεί μια υπηρεσία δεν είναι κακό ειδικά όταν αυτή ειναι αναποτελεσματική. Κακό είναι να πληρώνουμε διαρκώς για υπηρεσίες που υπάρχουν στα χαρτιά και συγκροτούνται από διεφθαρμένους ή ακατάλληλους γιατί μπήκαν σε αυτές με ρουσφέτια. Αυτό εάν δεν το καταννοήσουν οι νέοι όσο και να προσπαθούν στα ίδια σκατά θα μένουν είτε με δίπλωμα ΑΕΙ ή με ΤΕΙ. Θα φταίει η δική μου η γεννιά μόνο εάν δεν αλλάξει ριζικά τον κρατισμό που έφερε αυτή του πατέρα του Κριού και συντηρήθηκε από τη γεννιά του ίδιου.
ΥΓ Αν δεν με καταλαβαίνεις δεν πειράζει. Αλλωστε είμαι μόνο ένας.
Σπύρο από ότι φαίνεται δεν έχεις μεγάλη επαφή με το Δημόσιο και τις λειτουργείες του. Ένα παράδειγμα θα πω, που το γνωρίζω προσωπικά. Η Υπηρεσία ελέγχων του Υπουργείου Εργασίας έχει 50 ελεγκτές για όλη την Κεντρική Μακεδονία. Πες μου εσύ τώρα πως θα ελέγξουν τις χιλιάδες επιχειρήσεις της τεράστιας αυτής περιοχής... Το μόνο εύκολο είναι να τσουβαλιάζουμε!!! Για τις ευθύνες των ελεγχομένων όμως, ούτε κουβέντα. Δηλαδή φταίει πάντα ο αστυνόμος, ποτέ ο κλέφτης...
Εχω όση επαφή χρειάζεται και δεν μπορώ να αποφύγω. Αν το πρόβλημα για εσένα εστιάζεται στους λίγους αδιάφθορους για εμένα είναι στους πολλούς διεφθαρμένους. Για πλάκα δίχως τηλέφωνα και συζητήσεις με τρίτους για να γελάσουμε εντόπισα εκατοντάδες λινκ που αναφέρονται στα καλολαδωμένα γρανάζια του Δημοσίου και την αποτελεσματικότητα τους.
https://www.efsyn.gr/oikonomia/ergasiak ... n-prostima
https://www.insider.gr/hristika/forolog ... araptomata
https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kino ... ono-video/
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -sunedrio/
https://www.madata.gr/epikairotita/soci ... -eyro.html
https://www.news247.gr/koinonia/eglima/ ... 77882.htmlΑυτά για εμένα είναι μόλις η κορυφή του παγόβουνου και δεν γελάω καθόλου. Γιατί? Γιατί κάποιοι παίζουν με τα λεφτά μας. Τα παραπάνω είναι έξω από δείκτες LAP και λοιπές αναλύσεις.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ