-
Η αριστερά στην κυβέρνηση είναι πραγματική απόλαυση.
-
Αν το πρόβλημα ήταν μόνο στην κυβέρνηση με τις εμμονές και τις γραφικότητες της και την ανικανότητα της , θα ήταν μεγάλη ευτυχία .
Το πρόβλημα είναι σε όλο το πολιτικό σύστημα που αρνείται να αλλάξει . Δυστυχώς έχουν διορίσει τόσους πολλούς που αρνούνται να αλλάξουν επίσης και όλοι αυτοί είναι η κρίσιμη μάζα που μας κρατάει στον πάτο .
Να δούμε τι θα φέρει η μείωση των συντάξεων , άμα γίνει .
Σχετικό-άσχετο .
Εβαλαν δύσκολα θέματα στις πανελλαδικές , η δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι γτπ με την συνδρομή υπουργείου , συνδικαλιστών και εκπαιδευτικών , οι ξενόγλωσσες φιλολογίες και τα περιφερειακά τει που σπουδάζεις κάτι που δεν έχει επαγγελματικά δικαιώματα , παραμένουν στον πάτο των προτιμήσεων και των βαθμολογιών , αλλά φέτος πέσανε πολύ και οι σχολές της οικοδομής , με αποτέλεσμα να γίνεσαι αρχιτέκτονας στο ΔΠΘ με βαθμό εισαγωγής γύρω στις 8500 .
Από την άλλη έχουμε τα κολλέγια . Κάποιοι έχουν 30 τμήματα , όλων των επιστημονικών πεδίων , αρκετά με εργαστήρια , σε ένα χώρο δημοτικού σχολείου ...
Και μιλάνε για campus... Προφανώς θα εννοούν τους πέρα στους πέρα κάμπους ....
Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι γονείς στέλνουν εκεί τα παιδιά τους , για το 'χαρτί'...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Σχετικό-άσχετο .
Εβαλαν δύσκολα θέματα στις πανελλαδικές , η δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι γτπ με την συνδρομή υπουργείου , συνδικαλιστών και εκπαιδευτικών , οι ξενόγλωσσες φιλολογίες και τα περιφερειακά τει που σπουδάζεις κάτι που δεν έχει επαγγελματικά δικαιώματα , παραμένουν στον πάτο των προτιμήσεων και των βαθμολογιών , αλλά φέτος πέσανε πολύ και οι σχολές της οικοδομής , με αποτέλεσμα να γίνεσαι αρχιτέκτονας στο ΔΠΘ με βαθμό εισαγωγής γύρω στις 8500 .
Από την άλλη έχουμε τα κολλέγια . Κάποιοι έχουν 30 τμήματα , όλων των επιστημονικών πεδίων , αρκετά με εργαστήρια , σε ένα χώρο δημοτικού σχολείου ...
Και μιλάνε για campus... Προφανώς θα εννοούν τους πέρα στους πέρα κάμπους ....
Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι γονείς στέλνουν εκεί τα παιδιά τους , για το 'χαρτί'...
Οι ξενογλωσσες φιλολογιες μεχρι να καταργηθει το συστημα των δεσμων ηταν μια σχετικα δυσκολη υποθεση. Οταν αλλαξε το συστημα και αυξηθηκαν τα εξεταζομενα μαθηματα επεσαν πολυ οι βασεις. Στην γερμανικη αθηνας μαλιστα απο την πολλη 'ασχετοσυνη' μπηκαν μεχρι και μαθηματα αλυσιδας (σε τμημα της φιλοσοφικης, χωρια που μονο εμεις ειχαμε διπλωματικη εργασια, δεν γνωριζω αν εχουν και αλλα τμηματα πλεον) ωστε να πιεστουν οι φοιτητες και να ανεβει το επιπεδο.
Και οπως λες απο την αλλη εχουμε την ιδιωτικη πανεπιστημιακη εκπαιδευση η οποια παραγει κατι καμαρια που δεν ξερουν να διαβασουν ενα διαγραμμα και γινονται ρεζιλι απο ex-μπουληδες. Το να κομπιαζουν στην προσωπικη τους ιστοσελιδα ομως οτι αυτοι ειναι και κανενας αλλος το ξερουν πολυ καλα. Αλλα τον τονο δινει το γνωστο βλαμμενο στο οποιο εχουν εναποθεσει τις ελπιδες τους μερικοι ομοιοι του και καλα θα κανετε ΟΛΟΙ να συνταχθειτε πισω του χωρις 'μα και μου'. Δειτε στυλακι στο τελος της δηλωσης:
Ισα μωρη κυρια...
ΥΓ: Παντως στις 21/8 ακουσε τις προτροπες και ηταν ξυρισμενος. Μπραβο Κουλη...
ΥΓ2: Οντως στις διευρυνσεις κυβερνητικου σχηματος ο Μεγαλεξιος δεν το εχει καθολου. Υπομονη για τη μεγαλη νικη οπου ΥΠΟΙΚ θα βαλουμε την Μιραντα Ξαφα και στην ΑΑΔΕ την Αντιγονη Λυμπερακη. -
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Η επιλογή προσώπων που έγινε μου θυμίζει μπουλούκι της δεκαετίας του 50...
Μα είναι δυνατόν ολόκληρη χώρα να μην έχει μερικούς αξιόλογους ανθρώπους να γίνουν υπουργοί? Για ποιον να πρωτοπείς....και αν δείτε τα βιογραφικά τους,αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος με κολλημένα ένσημα...**όλοι αγωνιστές του πέους....**το μόνο καλο που βρίσκω μέσα στην τραγικότητα του είναι ότι μέχρι τις εκλογές θα μας χαρίσουν πολύ γέλιο...
Φαντάζομαι ήδη την ειδική στην δημόσια ασφάλεια ακτινολόγο Γεροβασίλη να κυνηγά τους εγκληματίες με τη γόβα στο χέρι....Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε ότι από το ΚΚΕ δεν κατάφερε να πάρει κάποιον...
Υποψιάζομαι ότι αυτός ο 'ανασχηματισμός' μόνο αρνητικά θα επηρεάσει και το ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά της χώρας.
Νομίζω ότι ο Κνίτης πλέον σκέφτεται πως θα παραμείνει πρόεδρας του ΣΥΡΙΖΑ και όχι τις εκλογές.
Ο ποιο μάγκας από όλους ο Σκουρλέτης. Κομματόσκυλο του κερατά.
Πήγε στο κόμμα να το 'οργανώσει' και καλά για τον Κνίτη και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια...υ.γ. κάπου διάβασα ότι έγινε υπουργός και ο Κουφοντίνας;;;;
-
Αφού δεν είδαμε και τον Μιχαλολιάκο υπουργό,προφανώς και δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα σε αυτήν την χώρα....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο ποιο μάγκας από όλους ο Σκουρλέτης. Κομματόσκυλο του κερατά.
Πήγε στο κόμμα να το 'οργανώσει' και καλά για τον Κνίτη και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια...Κάτσε να δεις αν χαθούν οι εκλογές πως θα του τραβήξει το χαλί.
Κατά την άποψή μου ο Σκουρλέτης προσβλέπει στην επόμενη ημέρα για αρχηγός του κόμματος. -
Και καλά κάνει!!!!
Άντε να διαλυθούν εντελώς να ησυχάσουμε από δαύτους!
Άντε να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι. Δεν λέω ποιοι γιατί θα γίνει της Β.Κορέας εδώ μέσα!...υ.γ.1. Παπακώστα/Νοτοπούλου/Μαριλίζα ... Το τερμάτισε ο Κνίτης! Γελάνε και οι πέτρες...
Του αξίζει όμως και ένα μπράβο γιατί κάνει ότι μπορεί για να τα ξεσκίσει όλα!!
Άξιος ο Κνίτης!!!!!υ.γ.2. Λογικά σήμερα η ΝΔ θα διοργανώνει ξεφάντωμα στον Κιάμο; Μάλλον...
-
Πάντως για να μπορέσει ο Κούλης να ανταγωνιστεί υπουργικό συμβούλιο με Αχτσιόγλου/Νοτοπούλου δεν τον παίρνει η μούμια η Ξαφά. Θέλουμε κάτι σε επίπεδο Παπαγγέλη και βάλε (ούτε καν Ράπτη δεν δέχομαι...).
-
Δεν τους φτάνουν οι 2251 εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αλλά προσλαμβάνουν επιπλέον 206...
https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis ... s-apofasi/Και μετά λέμε πως μειώνεται η ανεργία
Αν έχει το know how...
https://www.lifo.gr/now/greece/205280/p ... ynenteyksi
40 μόρια η συνέντευξη και 5 το διδακτορικόΠάμε στα του ανασχηματισμού...
Στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ βρέθηκε τρύπα 90 μυρια για την περιοδο 2007-14.
http://www.in.gr/2018/08/29/politics/ot ... o-keelpno/
Τα μισά επί υπουργίας Ξενογιαννακοπούλου, αυτή την οποία έκραζε ο Πολάκης. Το πόρισμα δε λέει ότι επί Άδωνι το έλλειμα το παρέλαβε -13 μύρια και το άφησε +7.53 υπουργοί και υφυπουργοί...
Youtube VideoΠόσο ρεζίληδες τόσο αυτοί όσο και όσοι τους υποστηρίζουν ακόμα.
Cruiser, Storm κτλπ δεν ξέρω αν το είδατε αλλά δεν κλείσανε απλά την εθνική οδό οι μετανάστες.
Youtube Video -
Φαντάσου όμως να ήταν κυβέρνηση κάποια που να μπουζούριαζε τους λαθρό.
Τι θα γινόταν μετά;; Πόλεμος.Το θέμα είναι απλό. Ο ανθελληνισμός ζει και βασιλεύει.
Σε ιδεολογίες, σε κόμματα, στο μιντιακό σύστημα, στο επιχειρηματικό, στο πολιτικό και σε όσους τους υπακούν πιστά. Φυσικά για διαφορετικά συμφέροντα και διαφορετικούς λόγους. -
Ηρθε ο οικογενειακός ΕΝΦΙΑ . Αυξημένος κατά 10 % . Περίπου όσο πλήρωνα επί Σαμαρά , ίσως 2 % περισσότερο .
Σε επίρρωση όσων λέει ο Στόρμ , να πω ότι τελικά οι ευρωεκλογές που έρχονται ίσως είναι οι πιο σημαντικές στην Ευρώπη μετά την πτώση του Τείχους .
Ισως τελικά ο κόσμος πρέπει να διαλέξει πατριωτικά κόμματα , γιατί με τα σημερινά κόμματα εξουσίας , λέγε με Μέρκελ-Μακρόν , η Δημοκρατία έχει θεματάκια .
Στην Σαξονία πριν 2-3 μέρες έγινε τεράστια συγκέντρωση πολιτών . Τα κανάλια έδειξαν εικόνα . Χιλιάδες . Μίλησαν για αντισυγκέντρωση αλληλέγγυων και την ψιλοέδειξαν . Γιατί ήταν δεν ήταν 20-30 άτομα .
Γιατί έγινε η συγκέντρωση ? Γιατί κάποιοι λάθρο δολοφόνησαν έναν πολίτη και τραυμάτισαν 2 άλλους που ήταν μαζί του .
Αυτό όμως εμείς δεν το μάθαμε ποτέ . Γιατί τα ΜΜΕ το απέκρυψαν .Αντίθετα μας είπαν ότι αυτοί που τον σκότωσαν , έχουν το τεκμήριο αθωότητας , να προσέχουμε μην πέσουμε σε ψευτο-ειδήσεις και άλλα γραφικά και υπαλληλίστικα ..
Αλλά το γιατί δεν μας είπαν το γεγονός της δολοφονίας και του τραυματισμού ...Σήμερα στην Ναυτεμπορική υπάρχει όμως είδηση για ρατσιστική επίθεση κατά μετανάστη σε πρώτη μούρη ...
Διαβάστε το σχετικό άρθρο και απολαύστε αντικειμενικότητα...
Ένας νεαρός μετανάστης ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις άνδρες στο Βίσμαρ το βράδυ της Τετάρτης.
Όπως γνωστοποίησε η αστυνομία του κρατιδίου Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία, ο 20χρονος μετανάστης, η εθνικότητα του οποίου δεν διευκρινίστηκε, επέστρεφε στο σπίτι του με τα πόδια όταν «τον σταμάτησαν τρία άτομα που μιλούσαν γερμανικά, τα οποία τον προσέβαλαν με ξενοφοβικό τρόπο». Δύο από αυτούς τον χτύπησαν στο πρόσωπο και ο τρίτος στην πλάτη και τα πλευρά με αλυσίδα. Οι δράστες συνέχισαν να χτυπούν το θύμα αφού είχε πέσει στο έδαφος και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Ο νεαρός έχει σπασμένη μύτη και πολλά αιματώματα στο πρόσωπο και στο σώμα, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνα.
Η επίθεση διαπράχθηκε την ώρα που η Γερμανία έχει βρεθεί αντιμέτωπη με ογκώδεις διαδηλώσεις της άκρας δεξιάς σε μια άλλη πόλη της πρώην ΓΛΔ, την Κέμνιτς, στη Σαξονία. Την Κυριακή περίπου 800 ακροδεξιοί έκαναν πορεία στους δρόμους της Κέμνιτς, σε μια περιοχή όπου η άκρα δεξιά και οι νεοναζί διαθέτουν ισχυρά ερείσματα. Την επομένη, ξέσπασαν βίαια επεισόδια σε νέα συγκέντρωση με τη συμμετοχή περίπου 6.000 ακροδεξιών που βρέθηκαν αντιμέτωποι με εκατοντάδες αντιδιαδηλωτές, μέλη οργανώσεων της ριζοσπαστικής αριστεράς.
Το γεγονός το οποίο πυροδότησε τις διαδηλώσεις ήταν ο φόνος ενός 35χρονου Γερμανού σε καβγά που ξέσπασε στο περιθώριο τοπικής γιορτής την Κυριακή. Τα κίνητρα δεν είναι σαφή. Η αστυνομία συνέλαβε δύο 20χρονους υπόπτους, έναν Σύρο κι έναν Ιρακινό. Έκτοτε, η ακροδεξιά διαδηλώνει εναντίον των προσφύγων και της κυβέρνησης υπό την Άγκελα Μέρκελ, στην οποία προσάπτει πως επέτρεψε την έλευση 1 εκατομμυρίου και πλέον αιτούντων άσυλο το 2015 και το 2016. Πολλοί από τους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο είναι Σύροι και Ιρακινοί.
https://www.naftemporiki.gr/story/13861 ... metanastis
Διαβάστε πόσο λειαίνει την δολοφονία του 35χρονου , ως προς τα κίνητρα , ενώ είναι απόλυτα βέβαιοι για τα κίνητρα του ξυλοδαρμού .
Τελικά το διευθυντήριο πληρώνει καλά τους γραφιάδες .
Ολοι αυτοί στις ευρωεκλογές πρέπει να πάρουν το μήνυμα .
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να ψηφίσουμε πανευρωπαϊκά και οι επιλογές μας εδώ είναι προβληματικές ...
Και κάτι τελευταίο .
Ακούστηκε , δεν ξέρω αν ισχύει , ότι κάτι χρήσιμοι ηλίθιοι που έχουν ιδιοκτησία το πειραγμένο όπως και τα μυαλά τους 'ρατσιστόμετρο' που έχει φτιαχτεί στα γκουλάγκ της Σιβηρίας από έγκλειστους του κομμουνιστικού καθεστώτος , επιτέθηκαν κατά του άρθρου της μητέρας του φοιτητή που δολοφονήθηκε από εγκληματίες λαθρομετανάστες που είχαν συλληφθεί πολλές φορές και είχαν συστήσει συμμορία , ενώ ήταν ατιμώρητοι , λέγοντας ότι το άρθρο έχει ρατσιστικές αναφορές .
Μάλλον η υπερβολική ανοχή που έχουμε δείξει στα εγγονάκια του Στάλιν , τους έχει κάνει ασύδοτους .
-
cruiser,πιστευεις οτι θα σου λυσουν τα προβληματα τυποι σαν τον Φαρατζ,τη Λεπεν κτλ ;
Ειναι το αντιστοιχο του αριστερου που πιστευει οτι θα τον σωσει ο Λαφαζανης και ο Ησυχος -
Οχι . Αλλά μου δημιουργούν περισσότερα προβλήματα και μου καταργούν την Δημοκρατία , η Μέρκελ , ή ένωση Γερμανικών βιομηχανιών που θέλει μετανάστες για εργάτες επειδή δεν γεννάνε οι Γερμανοί , αλλά θέλει να διαλέξει τους καλύτερους , αφήνοντας τους χειρότερους για τις χώρες παρίες της ΕΕ . Το ίδιο ισχύει και για τον Μακρόν .
Και επειδή είμαι Ευρωπαϊστής και θέλω μια Ευρωπαϊκή Γερμανία και όχι μια Γερμανική Ευρώπη . Αλλιώς τσάμπα πέθανε εκατομμύρια κόσμος το 1939-1945...
Δεν θέλω η χώρα μου να είναι παρίας σε μια τέτοια Ευρώπη .
Δεν θέλω να διαλύονται οι τράπεζες μου , αλλά να προστατεύονται οι γερμανικές .
Δεν θέλω να τρώω εγώ το μεταναστευτικό πρόβλημα και οι άλλοι να προστατεύονται .Αλλο σημερινό άρθρο αποκαλεί λαικίστικη την Πατριωτική κυβέρνηση της Ιταλίας , επειδή ζήτησε τα πλοία των λάθρο να μοιράζονται σε όλη την Μεσόγειο και σε όλη την Ευρώπη και να υπάρχει αλληλεγγύη .
Δεν θέλω η Δημοκρατία στην Ευρώπη να είναι αλά-κάρτ γιατί τότε δεν είναι Δημοκρατία .
Ελπίζω ότι η Ρώμη θα διώξει αυτή την φορά τους Βανδάλους για να πάρει εκδίκηση για το 476 .
-
Θεούλης...
Το βλέμα ήταν κάπως έτσι:
I am the Big boss
''Θες ΔΕΘες, σε λίγες μέρες θα βγούμε για ποτάκι να με ξεναγήσεις στην πόλη σου'' -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Θεούλης...Το βλέμα ήταν κάπως έτσι:
I am the Big boss
''Θες ΔΕΘες, σε λίγες μέρες θα βγούμε για ποτάκι να με ξεναγήσεις στην πόλη σου''Χαχα αχαχ χαχαχαχαχα.
Θεός!!!! Κλαίω πραγματικά κλαίω!!!!Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δεν θέλω η χώρα μου να είναι παρίας σε μια τέτοια Ευρώπη .
Ουτε εγω θελω.Ουτε καν οι πολιτικοι μας δεν θελουν.
Το ερωτημα ειναι,πιστευεις οτι αυτο θα το αποτρεψεις αν ψηφισεις πχ ΑΝΕΛ και Φαρατζ;
Και ο συριζα ετσι ηρθε στην εξουσια,ως αποτοκο απελπισιας -
Μία χώρα παρτάκιδων και δοσίλογων δεν θα έχει και πολιτικούς που θέλουν την χώρα να είναι παρία της Ευρώπης;
Προσωπικά πιστεύω ακράδαντα ότι η κεντρική πολιτική σκηνή αυτό θέλει και αυτό επιδιώκει.
Ειδικά ότι κινείται από το κέντρο και προς τα αριστερά.Χώρα γιουσουφάκι στην οποία θα **γλεντοκοπάνε **συγκεκριμένοι πολίτες/ιδεολογίες/κόμματα.
-
Σύντρολοι μολις γυρισα απο καφε. Ηδη οι συνεπειες της καταργησης των μνημονιων ειναι εμφανεις.
Δειτε πως κανουν πλεον σωστο headhunting οι σοβαρες επιχειρησεις -Μπαρμπαδημ(ι)ος στο Μπουρναζι- :#Only_in_Pitsuni_city
#Deliverass_is_the_answer
#Anabtigzi_for_the_win
#Kati_tetoies_paroxes_tha_mas_ksanagyrisoun_sta_agapimena_mas_mnimoniaΟ Οcioc Cιφρεδιοc ο Δεξιοκτονοc χτιζει το μελλον...
YΓ:limited η επομενη ενεργεια του Ρουβικωνα ειναι ηδη κανονισμενη: Καταδρομικη επιχειρηση στο Σκλαβενιτη με ριψη φυλλαδιων που θα γραφουν: Σπιτικες κρεμουλες 'ΑΠΛΩΣ' σε ολη την Ελλαδα! Μου κρατουσαν τα χερια καθε φορα που περναγα μπροστα απο την Liber...
-
Μία χώρα παρτάκιδων και δοσίλογων δεν θα έχει και πολιτικούς που θέλουν την χώρα να είναι παρία της Ευρώπης;
Και οι πολιτικοι δεν θα ηθελαν να ειμαστε υπερδυναμη και να μοιραζουν λεφτα και διορισμους;
Στην Ελλαδα χρησιμοποιειται πολυ ευκολα η λεξη προδοτης,και μαλιστα απο πολιτικους που οι ιδιοι κανουν τα ιδια και χειροτερα οταν κατσουν στην υπουργικη καρεκλα
Η πραγματικοτητα ειναι οτι η Ελλαδα δεν ειναι υπερδυναμη και εχει απολυτη αναγκη απο συμμαχιες και βοηθεια καθε ειδους,ειμαστε καλυτερα απο χωρες της Αφρικης αλλα μεχρι εκει. -
Εγώ απλά επανέλαβα αυτό που γράφεις στο προφίλ σου 'Ελλάδα,ο τόπος των δωσίλογων και των παρτάκηδων'.
Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι πρωτίστως δωσίλογους και παρτάκιδες συναντούμε στην κεντρική πολιτική σκηνή του τόπου, στα κόμματα, στο μιντιακό και επιχειρηματικό σύστημα.
Άποψή μου; Συμμαχίες ΝΑΙ, υποταγή όμως ΟΧΙ.
Και δυστυχώς εγώ διακρίνω μόνο υποταγή.
Και θεωρώ ότι είναι εσκεμμένη.
Κάποιοι επωφελούνται. Και στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και εκτός χώρας.
Ποιοι επωφελούνται; Εγώ πάντως σίγουρα όχι...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ