-
Μου άρεσε πολύ το post σου φίλε VAGKIRK!!!
-
Αντε να τα πάρουμε από την αρχή .
Εγραψε κανείς εδώ μέσα ότι επιδοκιμάζει την βία που υπέστη ο Μπουτάρης ?
Οχι βέβαια , αλλά το περνάτε στο ντούκου .
Γιατί πρέπει να ξεχάσουμε αυτά που είπε . Γιατί δεν βολεύει .
Είπε κανένας ότι είναι εναντίον του τουρισμού μεταξύ των γειτονικών χωρών ?
Οχι βέβαια , αλλά η ένδεια επιχειρημάτων οδηγεί αλλού ...
Μήπως να θυμίσω ότι εγώ ο ίδιος πριν 1-2 μέρες έφερα σαν παράδειγμα λύσης για το Σκοπιανό το Νότιο Τυρόλο , όπου ακριβώς ο τουρισμός ηρεμεί τα πάθη του παρελθόντος ?
Αλλά πάλι δεν μας κάθεται η προσπάθεια να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα...
Εξαιρέσεις στην Μη αποδοχή της Βίας η Αστική Δημοκρατία Δεν Επιτρέπει . Οποιος και να είναι αυτός που μιλάει . Αυτά είναι λυμένα από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης . Ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του ελεύθερα όσο δεν παραβιάζει την ελευθερία του άλλου . Και δερβέναγες στην Ελευθερία του Λόγου δεν επιτρέπονται .
Και μόνο που με ρωτάς αν έχει άδικο ο Μπουτάρης για τον Πειραιώς , δηλαδή ότι για σένα ο Πειραιώς θέλει ξύλο για τις όποιες απόψεις του , είσαι έξω για μένα από την Αστική Δημοκρατική Αντίληψη και τις αρχές τις Γαλλικής Επανάστασης .
Δία , αν καταδικαστεί ο δήμαρχος για ατιμωτικό αδίκημα σίγουρα εκπίπτει . Αλλά δεν θα σταθούμε τώρα στο νομικό θέμα και στον τύπο . Η ουσία είναι ξεκάθαρη .
Τώρα για την Μικρά Ασία , ακολουθείς προφανώς την γραμμή του ΚΚΕ που μίλαγε για Ιμπεριαλιστικό πόλεμο και για Ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη .
Σου είχα βάλει πριν κάποιους μήνες τα φύλλα του Ριζοσπάστη που έγραφαν αυτά τα ωραία , αλλά εσύΔεν πειράζει καταλαβαίνουμε .
Μπορούμε να συνεχίσουμε τον διάλογο μας και την διαφωνία μας , αλλά να σχολιάζετε αυτά που λέμε και όχι αυτά που θέλετε να πούμε .
Την Μαρξιστική διαλεκτική , την είχαμε για παιχνίδι από την εποχή των αμφιθεάτρων....
-
Εννοείται cruiser , δεν υπονοησα πως συμφωνείς με την πράξη βίας προς τον Μπουτάρη.
Το ερώτημα μου αν επί της ουσίας ( όχι το ξύλο προς τον Μητροπολίτη) ο Μπουτάρης εχει άδικο ήταν για να σε τραβήξω από το ζήτημα της περί έκπτωσης του δημάρχου που είναι άλλο θέμα.
Εγώ όπως και εσύ πιστεύω, συμφωνείς πως κάποιες δηλώσεις του Μητροπολιτη είναι ακραίες και σε αυτό ήθελα να μείνω, άσχετα με το αν ο Μπουτάρης λόγω ιδιοσυγκρασίας εξέφρασε την αντίθεση του το ίδιο ακραία.
Ως προς τις αρχές που αναφέρεις σχετικά με την βία είναι τεκμηριωμένες και έτσι πρέπει να λειτουργούν οι οργανωμένες και πολιτισμένες κοινωνίες με τις οποίες όμως απέχουμε λιγάκι και απομακρυνόμαστε περισσότερο τα τελευταία χρόνια , βλέπε ΧΑ και άνοδο του εθνικισμόυ , ξενοφοβίας κλπ λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης αλλά και της απόλυτης ανικανότητας σε θεσμικό και πολιτικό επίπεδο.
Εκεί λοιπόν εγώ διαφοροποιηθηκα λίγο σε σχέση με αυτά που πολύ σωστά αναφερεις , και θεωρώ πως ... εξαιρούνται οι Ναζί και οι φασίστες. Ίσως είναι λάθος αλλά έτσι νιώθω τελευταία.
Βλέπω να παίρνει τα πάνω της η μπίζνα του εθνικισμού συνεπικουρούμενη από την μεγάλη μητρική εταιρεία της εκκλησίας και δεν μου αρέσει αυτό γιατί ποτέ δεν βγήκε σε καλό στην Ιστορία μας , και ειδικά τώρα που έχουμε έναν ακραίο Ερντογάν απέναντι μας , χειρότερο μακράν και από τον Κεμάλ κατά την άποψη μου.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Είναι πάντως εκπληκτικός μ@λ@κ@ς ο γέρος
Aπίστευτη δήλωση Μπουτάρη: «Χέστηκα αν σκότωσε Έλληνες ο Κεμάλ»
Σε αυτό πρέπει νομίζω να είμαστε καλύτεροι - ανώτεροι στην συμπεριφορά μας από τους Τούρκους νομίζω.
Από την πλευρά του ρόλου του ως δήμαρχος η θέση του είναι σωστή, και τουρισμό , και χρήματα φέρνει στην πόλη του και καλό κάνει στις σχέσεις των δύο λαών.
......
Ε στο πλαίσιο αυτό πραγματικά χεστηκαμε αν ο Κεμάλ είχε σκοτώσει Έλληνες .
...
Και εννοείται πως καταδικάζουμε την βία αλλά όχι από όπου και αν προέρχεται.
.....
Υπάρχουν φυσικά εξαιρέσεις οπως όταν η βία στρέφεται σε Ναζί και φασίστες οποιασδήποτε απόχρωσης.Για να καταλάβετε τι διαγράφηκε υβριστικός χαρακτηρισμός [Admin] γράφετε, πάρτε το κάτωθι
I don't give a shit if Hitler/Stalin killed millions, greatest leaders of all time.
....έγραψα και άλλα, αλλά θα παρέμβει η αριστερή φασιστική λογοκρισία του forum, οπότε δεν έχει νόημα...
Α, τώρα είδα ότι έγραψε ακριβώς το ίδιο και άλλο παιδί πιο πριν....
**Η αχαρακτήριστη και αήθης επίθεση προς το Περιοδικό και την Διαχείριση δεν διαγράφεται, ώστε να δούνε όλοι το ποιόν και τις απόψεις του καθενός. Απλά ξεκαθαρίζουμε ότι δεν λογοκρίνουμε γνώμες, αρκεί αυτές να μην είναι παράνομες, ή/και μισαλλόδοξες. Σε αυτά τα δύο πράγματα δεν κάνουμε εκπτώσεις και προπάντων δεν δίνουμε βήμα σε ρητορική μίσους!!! Αν έχετε πρόβλημα με την πολιτική μας, μπορείτε να αποχωρήσετε οικειοθελώς. Όποιος παραβιάζει την πολιτική μας, θα αποχωρήσει αναγκαστικά.
Εκ της Διαχείρισης, μετά και από διαβούλευση με την Γενική Διεύθυνση των 4Τροχών.**
-
Επί της ουσίας ο Μπουτάρης έχει άδικο ως προς το ξύλο . Για τα υπόλοιπα έχει προφανώς το δικαίωμα να εκφράσει την διαφωνία του . Αλλά δεν έχει το δικαίωμα το ΔΣ Θεσσαλονίκης να βγάζει ψήφισμα που 'καταδικάζει' σαν κατσαπλιάδικο δικαστήριο του βουνού , όποιον έχει άλλη άποψη .
Ο Πειραιώς δεν νομίζω να είπε να δείρουν κανένα . Αρα ΔΕΝ ΗΤΑΝ το ίδιο ακραίος με τον Μπουτάρη . Βασικά ο ακραίος ήταν ΜΟΝΟ ο Μπουτάρης .
Και προφανώς να θυμίσω ότι η Μαρφίν έγινε πολύ πριν εμφανιστεί η ΧΑ στο πολιτικό προσκήνιο .
Αρα για μένα και για το Σύνταγμα μας , ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του , αρκεί να μην προτρέπει σε βία , ή να μην προβαίνει σε βίες κινήσεις .
Να θυμηθούμε τις δηλώσεις των 'παλληκαριών' του Ρουβίκωνα κατά του Δημάρχου Τήνου ότι θα τον περιποιηθούν επί του πεδίου και κανένας γελοίος Τόσκας δεν ασχολήθηκε .
Αρα το να μιλάμε τάχα για ναζί και φασίστες , είναι απλά ξεκάρφωμα των αριστερόστροφων φασιστών όπως είπε και ο Μίκης .
Δεν ξεχνάμε τι ειπώθηκε από τους αριστερόστροφους φασίστες , αλλά και από τους δεξιόστροφους των μμε , για τον απλό κόσμο που συγκεντρώθηκε στην Θεσσαλονίκη .
Και δεν αυξάνεται κανένας εθνικισμός . Απλά ο Πατριωτισμός επιστρέφει , γιατί η Γερμανική Ευρώπη δεν αντέχεται και καλό είναι να θυμηθεί και η Αριστερά την Πατριωτική της παράδοση , που είχε και τέτοια πριν επικρατήσουν τα υπαλληλάκια του Στάλιν .
-
Και επειδή είπαμε ότι στον γούγλη τα βρίσκουμε όλα , να και η απάντηση του Πειραιώς
http://www.dogma.gr/dialogos/astrapse-k ... ari/21563/
προφανώς από εκκλησιαστικό μέσο αφού στα μμε της πολιτικής ορθότητας και των χρηματοδοτήσεων , αυτά δεν γράφονται...
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Είναι πάντως εκπληκτικός μ@λ@κ@ς ο γέρος
Aπίστευτη δήλωση Μπουτάρη: «Χέστηκα αν σκότωσε Έλληνες ο Κεμάλ»
Σε αυτό πρέπει νομίζω να είμαστε καλύτεροι - ανώτεροι στην συμπεριφορά μας από τους Τούρκους νομίζω.
Από την πλευρά του ρόλου του ως δήμαρχος η θέση του είναι σωστή, και τουρισμό , και χρήματα φέρνει στην πόλη του και καλό κάνει στις σχέσεις των δύο λαών.
......
Ε στο πλαίσιο αυτό πραγματικά χεστηκαμε αν ο Κεμάλ είχε σκοτώσει Έλληνες .
...
Και εννοείται πως καταδικάζουμε την βία αλλά όχι από όπου και αν προέρχεται.
.....
Υπάρχουν φυσικά εξαιρέσεις οπως όταν η βία στρέφεται σε Ναζί και φασίστες οποιασδήποτε απόχρωσης.Για να καταλάβετε τι γράφετε, πάρτε το κάτωθι
I don't give a shit if Hitler/Stalin killed millions, he was the greatest leaders of all time.
....έγραψα και άλλα, αλλά θα παρέμβει η αριστερή φασιστική λογοκρισία του forum, οπότε δεν έχει νόημα...
Α, τώρα είδα ότι έγραψε ακριβώς το ίδιο και άλλο παιδί πιο πριν....
Άσε δες παρακάτω ακριβώς τι είπε γιατί δεν νομιζω πως ανεφερε το οτι ειναι ο Κεμαλ ο μεγαλύτερος ηγέτης ούτε τίποτα παρόμοιο , οπότε είναι τελείως άκυρο το επιχείρημα για να κατανοήσουμε τι εννοεί να αντικατασταθεί το Κεμάλ με Χίτλερ ή Στάλιν κλπ.
Μάλιστα ξεκινά την απάντηση του με το...πως η Ελλάδα δεν είναι Σοβιετία και καταλήγει με το ότι οι Τούρκοι είναι ευπρόσδεκτοι και πολλοι έρχονται να δουν τα σπίτια των παππούδων τους στην Θεσσαλονίκη πλέον.
Μακαρι να το έλεγαν και να το έπρατταν αυτό και δήμαρχοι της Κωνσταντινούπολης , Κατεχόμενα Κύπρου , κλπ.
Cruiser ,διαφωνώ κάθετα για τον Πειραιώς αλλα θα μείνω στην τελευταία σου παράγραφο , μακάρι αν είναι έτσι και το εύχομαι.
Απλά , και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω όταν σε κάθε ευκαιρία ξεφεύγουμε λίγο από την ουσία που σίγουρα όλοι αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε , και φτιάχνουμε ένα αχταρμα με Marfin , ρουβικωνες , χατζηδακιδες κλπ είμαι λίγο απαισιόδοξος γενικά.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μόνο καποιος εγκεφαλικά νεκρος θα μπορούσε να κατηγορήσει εμένα συγκεκριμένα ότι ανέχομαι ή δεν ενοχλούμαι από την αριστερή βία ενώ καταδικάζω την Ακροδεξιά. Ή κάποιος που δεν έχει διαβάσει κανένα από τα δεκάδες χιλιάδες μηνύματα με τα οποία έχω αποτυπώσει τις απόψεις μου σε αυτό το forum.
http://www.protagon.gr/apopseis/editori ... 4341623783
-
VAGKIRK νομίζεις ότι είναι αχταρμάς όταν αναφέρουμε ΟΛΑ τα θύματα της αναίτιας βίας , κάθε χρώματος ? Εγώ νομίζω ότι είναι ντροπή να εκθειάζει κάποιος την βία , απλά επειδή διαφωνεί με τα θύματα .
Και το αυγό του φιδιού είναι μαυροκόκκινο , όχι μόνο μαύρο , επειδή μας αρέσει το κόκκινο .Τώρα κάποιος λέει ότι είναι εναντίον ΚΑΙ της αριστερής βίας και μας προβάλλει άρθρα διαφόρων τύπων της πολιτικής ορθότητας .
Εψαξα στο λίνκ να δω αν η συγκεκριμένη κυρία έχει κάνει κάποια αναφορά στον Ρουβίκωνα . Όχι βέβαια . Αντίθετα βρήκα το άρθρο της του Γενάρη που προσπαθεί να απαξιώσει αυτούς που διοργάνωσαν το πιο πετυχημένο συλλαλητήριο των τελευταίων δεκαετιών . Για δείτε τα καλοπληρωμένα της πολιτικής ορθότητας .
http://www.protagon.gr/epikairotita/fac ... 4341551178
Αφού λοιπόν δεν της βγήκε το σχόλιο πριν το συλλαλητήριο , ακολούθησε το πανικόβλητο μετά . Ένα μνημείο ψεμάτων συρραφών προηγούμενων και τρόμου μην χάσει κάτι που της αρέσει ...
http://www.protagon.gr/epikairotita/ita ... 4341553058
Το όσα έχει βγάλει το γουίκιλικς για τα ελληνικά μμε και πόσο καλοπληρωμένα είναι , τα ξεχνάνε οι οπαδοί της πολιτικής ορθότητας . Αλλωστε και τώρα το σκαι στην ίδια γραμμή είναι , απλά δικαιώνοντας αυτά που έγραφε το γουίκιλικς .
Όταν δηλώνεις ότι είσαι εναντίον της βίας , εννοείς προφανώς εναντίον ΚΑΘΕ ΒΙΑΣ . Αμα αρχίζεις τις εκπτώσεις , τότε κάνεις εκπτώσεις και στην Δημοκρατία ...
Όπως όταν σε ενοχλούν να τα λένε πορνοκάναλα και γράφεις λογύδρια κάνοντας ζάπινγκ , ανάμεσα στα πάουερ και γκέιμ οφ λάβ και στις βρισιές των σεφ και στην μυρωδιά του ιδρώτα του σαρβάιβορ ....
Και για να ξαναγυρίσουμε εκεί που αρχίσαμε .
Αν του πέταγαν χαρτιά υγείας του γελοίου Μπουτάρη , θα ήταν πολύ καλύτερα . Βέβαια μπορεί να το έπαιζε προπονητής του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ και να έλεγε ότι τον τραυμάτισαν...
Στον ΣΚΑΙ της ορθότητας που βλέπω , συνεχίζουν να καταδικάζουν το γεγονός για τον Μπουτάρη , αλλά όλες τις μέρες δεν ειπώθηκε κάτι για τα όσα δήλωσε για τον Πειραιώς ...
Προφανώς δεν θα θέλουν κάτι τέτοιο οι χορηγοί τους...
-
Εχω την αίσθηση ότι σαν έθνος χάνουμε σε όλα τα μέτωπα με ταχείς ρυθμούς. Την ώρα που παγιώνονται νέα δυσβάσταχτα βάρη και επιτροπεία στην χώρα μέχρι να σβήσει ο ήλιος, μας φέρνουν προτάσεις για την Μακεδονία των Σκοπίων σα να έχουμε αποδεχτεί το Μακεδονία και το πρόβλημα μας είναι το πρώτο συνθετικό. Βέβαια επειδή οι σφαλιάρες είναι απανωτές και η μάχη του κόσμου για επιβίωση είναι το πρωτεύον στοιχείο καθημερινά... έρχονται τυχάρπαστοι εγκάθετοι στημένοι από αριστερά και δεξιά και με ενέργειες άθλιες μας θέτουν ως σοβαρότερα και πιο άμεσα τάχα μου θέματα προς επίλυση... τις μακακίες μεμονωμένων περιθωριακών ατόμων. Δεν ήξερε ο Μπουτάρης τι θα του συμβεί πηγαίνοντας σε μια τελετή μνήμης της Ποντιακής γενοκτονίας? Όταν μάλιστα την ίδια μέρα έχει δώσει το οκ για το γκέι πραιντ? Όταν δηλώνει ευθαρσώς πως χέστηκε για το ένα ή το άλλο? Δεν ήξεραν αυτοί που ώθησαν ηλίθιους πιτσιρικάδες να τον στρώσουν στο κυνήγι πως ουσιαστικά παρείχαν υπηρεσία σε όλους εκείνους που ξεπουλούν και τα τελευταία ασημικά της χώρας? Δεν μασάω ούτε το σανό του Μπουτάρη και των υποστηρικτών του αλλά ούτε και εκείνο που μου προσφέρουν ως εναλλακτική τα σκουπίδια των ανιστόρητων ακροδεξιών. Τα κανάλια η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση είναι όλοι συννενοημένοι από κοινού για την σειρά των γεγονότων που θα διαδραματιστούν ώστε και η επιτροπεία να συνεχιστεί και το ΔΝΤ να μην φύγει ποτέ και η Μακεδονία να γίνει κάτι ανάμεσα στην Βόρεια και Νότια Κορέα και οι αγωγοί να περάσουν τσαμπέ και οι βάση των Αμερικανών να επεκταθεί στα Βαλκάνια και εμείς κάθε 4 χρόνια να ψηφίζουμε ανδρίκελα κάνοντας χρήση των Δημοκρατικών δικαιωμάτων μας. Σιχάθηκα.
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Άσε δες παρακάτω ακριβώς τι είπε γιατί δεν νομιζω πως ανεφερε το οτι ειναι ο Κεμαλ ο μεγαλύτερος ηγέτης ούτε τίποτα παρόμοιο , οπότε είναι τελείως άκυρο το επιχείρημα για να κατανοήσουμε τι εννοεί να αντικατασταθεί το Κεμάλ με Χίτλερ ή Στάλιν κλπ.Μάλιστα ξεκινά την απάντηση του με το...πως η Ελλάδα δεν είναι Σοβιετία και καταλήγει με το ότι οι Τούρκοι είναι ευπρόσδεκτοι και πολλοι έρχονται να δουν τα σπίτια των παππούδων τους στην Θεσσαλονίκη πλέον.
Έλα ρε συ, προφανώς κατάλαβες τι ήθελα να πω, τη στιγμή που χρησιμοποιεί ακριβώς αυτή την έκφραση, ο παππούλης έχει πει χοντρή μ@λ@κί@, όποιο και αν είναι το context, ότι και αν νομίζει στο θολό του μυαλό, ότι παπατζιλίκι και αν νομίζει ότι πάει να πασάρει. Η αγγλική γλώσσα δεν είναι και τόσο φτωχή, έχει δεκάδες, μην πω εκατοντάδες, εκφράσεις και ιδιωματισμούς για να πεις κάτι του στυλ 'εμένα με ενδιαφέρει το καλό της πόλης μου', ή 'θέλω να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε' ή οτιδήποτε άλλο τεςπα που δεν προσβάλλει ευθέως εκατοντάδες χιλιάδες συνΈλληνες πολίτες του.
Τεςπα, τόσες μ@λ@κίες έχει πει ο συγκεκριμένος, μια ακόμα δεν προκαλεί έκπληξη. Τις λέει επειδή έχει άνοια, επειδή πραγματικά τα πιστεύει, επειδή θέλει να πουλήσει συγκεκριμένο profile, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Θα έπρεπε όμως να ενδιαφέρει αυτούς που τον ψήφισαν....
-
Αυτό με το υποτιθέμενο gay pride που θα γίνει ίδια μέρα με τις εκδηλωσεις των Ποντίων καταντάει γελοίο:
http://www.andro.gr/apopsi/boutaris-kemal-gay-pride/
Είναι αγαπημένη τακτική φυσικά, τόσο των ακροδεξιών, όσο και ακροαριστερών, να παίρνουν ασύνδετα μεταξύ τους πράγματα και να τα παντρεύουν με μισές αλήθειες και μισά ψέματα στην προσπάθεια να αναμοχλεύσουν εθνικιστικά και ψευδοπατριωτικά μίση.
Ναι, σε μια άνανδρη τρομοκρατική επίθεση όπως αυτή δεν χωράει το χιούμορ. Γιατί το χιούμορ είναι μια εξίσου άνανδρη προσπάθεια δικαιολόγησης και σιωπηρης αποδοχής της πράξης.
Όπως δεν ήταν αποδεκτό το χιούμορ του pitsirikou για την marfin, έτσι δεν είναι αποδεκτό το χιούμορ του οποιουδήποτε cruiser για το λιντσάρισμα του Μπουτάρη.
-
Είναι προφανής η αγωνιώδης προσπάθεια σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα κάνοντας συμψηφισμούς που δεν αντέχουν σε καμία κριτική .
Το να του ρίξεις κωλόχαρτο , είναι πράξη που προφανώς δεν μπορεί να προκαλέσει σωματική ενόχληση , αλλά θα τον ξεφτίλιζε όπως ακριβώς του έπρεπε .
Οπως το να πετάξεις κέρματα ή χαρτονομίσματα χαμηλής αξίας σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό .
Ο πιτσιρίκος εκθείασε μια τρομοκρατική πράξη . Δεν είναι το ίδιο . Οπως κάποιοι που έλεγαν μετά τον φόνο των 2 νέων παιδιών στο Νέο Ηράκλειο , ότι έχει κρύο -2 .
Αλλο η βία , άλλο η διαμαρτυρία . Το ότι κάποιοι χρήσιμοι ηλίθιοι χτύπησαν τον Μπουτάρη δεν το δικαιολογεί κανένας . Αλλά κανένας δεν δικαιολογεί τον Μπουτάρη .
Για να σου αντιστρέψω το 'επιχείρημα' σου , αφού στηρίζεις τον Μπουτάρη , δικαιολογείς και τις γενοκτονίες των Τούρκων . Καταλαβαίνεις που οδηγούν οι λεκτικές σου ακροβασίες ?
-
Ούτε ο ιδιος ο Μπουτάρης δικαιολόγησε τις πράξεις των Τούρκων, ποσο μάλλον κανένας άλλος που λέει το αυτονόητο: ότι το λιντσάρισμα του ήταν μια επαίσχυντη πράξη στην οποία δεν χωράει το παραμικρό χιούμορ.
-
Σε διάλογο κωφών δεν συμμετέχω ούτε μου αρέσει να πετάνε την μπάλα έξω από το γήπεδο.
-
Για άλλη μια φορά να θυμίσω τα γεγονότα:
Ο Μπουτάρης ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει ταχθεί εναντίον του Ποντιακού Ελληνισμού, ή υπέρ των Τούρκων. Αν γράψω εγώ ότι δεν δίνω δεκάρα για το τι έχει κάνει ο παππούς του criuser πριν 200 χρόνια εφόσον η επίσκεψη στο σπίτι του φέρνει λεφτά στον δήμο, αυτό δεν σημαίνει ότι επιδοκιμάζω τις πράξεις του με οποιονδήποτε τρόπο.
Ο Μπουτάρης ΔΕΝ διοργάνωσε gay pride στην ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων. Όποιος το γράφει διαδίδει τα αγαπημένα ψέματα των νεοναζιστών.
Ο Μπουτάρης δέχτηκε μια επίθεση από ακροδεξιούς/εθνικιστές τραμπούκους και κάποιος εδώ μέσα προσπαθεί να κάνει πλακίτσα με το λιντσάρισμα.
-
Προσωπικά δεν πιστεύω πως ο Μπουτάρης διοργάνωσε μια εκδήλωση και παράλληλα θέλησε να επισκεφτεί κάποια άλλη. Μόνο όσον αφορά τις άδειες διεξαγωγής και των δύο πρέπει λογικά να ενήργησε.
Τι διαδίδει ο ένας ή ο άλλος δεν με απασχολεί. Πιθανό να μην έγινε τίποτε.http://www.newsbomb.gr/prionokordela/st ... on-pontion
https://www.protothema.gr/greece/articl ... cal-pride/
-
Ένα από τα μεγαλύτερα παπατζιλίκια-καραμέλα που βγαίνει από το στόμα δημοσίων προσώπων, σε ανάλογες αφορμές, είναι το «είμαι ενάντια σε κάθε μορφή βίας»!
Με αφορμή, την επίσης πολυχρησιμοποιημένη καραμέλα, «όχι στο φασισμό» και «αλληλεγγύη στους μετανάστες» όλων των «προδευτικών», μπορούν να μας πουν αν πιστεύουν τα ίδια και οι μουσουλμάνοι/ισλαμιστές που σπεύδουν να υπερασπιστούν;
-
Κάποτε η έστω ευκαριακή 'συνύπαρξη' με την ΧΑ στην πλατεία ήταν ωραία. Οι μάπες που έπεφταν στους πολιτκούς αντιπάλους 'έφτιαχναν κλίμα' που μας έφερε στην εξουσία. Μόνο το ΚΚΕ (προς τιμήν του) είχε πάρει χαμπάρι το τι γίνεται και είχε αντιδράσει ποικιλοτρόπως, ακόμη και εμποδίζοντας ντου στο (αστικό) κοινοβούλιο!
Η βία συνοδεύονταν πάντα από το 'ναι μεν, ΑΛΛΑ', ναι μεν οι Χ τα έσπασαν, χτύπησαν, τραμπούκισαν, δολοφόνησαν ΑΛΛΑ ο λαός, τα μνημόνια, μπλα, μπλα, μπλα...
Δυστυχώς όμως όπως κάποιοι πιο σοφοί έχουν πει, όταν τα πράγματα οδηγούνται στην βία, η ακροδεξιά έχει το πλεονέκτημα γιατί 'βαράει' πιο μεθοδικά, πιο οργανωμένα και δεν έχει και πολλούς ενδιασμούς να σκοτώνει. Η βία είναι το φαί από το οποίο τρέφεται, σήμερα ο Μπουτάρης, αύριο οι gay, μεθαύριο οι σκούροι, μετά, οι ψηλοί, οι κοντοί, οι χοντροί, οι γαλανομάτηδες και τελειωμός δεν υπάρχει. Πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος να ξεσπάει πάνω του το πλήθος μπας και ξεχάσει την (όποια) μιζέρια του.
Αυτά βέβαια ας τα βλέπει η καλή μας κυβέρνηση που όταν τα δικά της τάγματα εφόδου κάνουν 'αθώες' καταδρομικές με βαριοπούλες ή τα 'παιδιά' τα σπάνε κάθε Παρασκευή στα Εξάρχεια, αν μιλήσει κανείς τον κατακεραυνώνει με διάφορες περίεργες θεωρίες 'δύο άκρων', την στιγμή που είναι προφανές ότι και στηρίζει και 'γουστάρει' αλλά ταυτόχρονα ξεχνάει ότι δίνει επιχειρήματα και πατήματα στην βία της άλλης πλευράς. -
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
...η ακροδεξιά έχει το πλεονέκτημα γιατί 'βαράει' πιο μεθοδικά, πιο οργανωμένα και δεν έχει και πολλούς ενδιασμούς να σκοτώνει...Με τα υπόλοιπα συμφωνώ, αλλά με αυτό εδώ όχι. Γιατί η οργάνωση που ήταν μακράν η πιο μεθοδική, οργανωμένη, και με παντελώς ανύπαρκτους ενδοιασμούς να σκοτώνει όποιον χρειαζόταν (ακόμα και εντελώς αθώους πολίτες, τους οποίους μάλιστα εντελώς τυχαίως έχουν 'ξεχάσει' όλοι οι αριστερούληδες φασισταρέοι) ήταν/είναι η οργανωμένη τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, κλασσικό παράδειγμα ακροαριστερής τρομοκρατίας.
Την οποία, για να μην ξεχνάμε, υπερασπίστηκαν Βουλευτές του κυβερνώντος συνοθυλεύματος, από τα έδρανα της Βουλής αλλά και ως μάρτυρες υπεράσπισης εντός δικαστηρίων, γιατί 'είχαν ιδεολογικό υπόβαθρο'
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ