-
-
Επειδή είπε Θεοδώρα θεωρώ ότι έχει γίνει recruit από ακαδημίες Ψεκασμένων.
Αν έλεγε Δώρα θα σκεφτόμουνα Τσίπρα.Τα ταλέντα του αύριο.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Μην ξεχνάμε ότι η σοβιετική μας κυβέρνηση , φοβισμένη όπως πάντα απέναντι στους πελάτες της ΔΥ , εδώ φοβισμένη περισσότερο απέναντι στην φάρα των δημοσιογράφων , δύο μήνες πριν το κλείσιμο της ΕΡΤ παρακαλούσε γονατισμένη τους συνδικαλιστές να βρούν μία κοινή φόρμουλα , αλλά αυτοί έκλεισαν τα κανάλια και έπαιζαν κονσέρβες .Μετά η τρόικα είδε πόσοι ηλίθιοι ήταν όλοι και έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό της σοβιετικής κυβέρνησης και οι σοβιετικοί συνδικαλιστές , αισθάνθηκαν όπως αυτοί που πέφτουν σε δυσμένεια στο ΚΚΕ . Εχασαν τον κόσμο κάτω από τα πόδια τους .
Ηταν μιά ωραία διαδικασία , αλλά τελικά οι φοβισμένοι πολιτικοί ξαναπροσέλαβαν το 60 % αφού τους έδωσαν δώρο και τις αποζημιώσεις τους .
Γιά κλωτσιές γενικώς όλοι . Εχουν όλοι τους , το μίσος των ανέργων και απολυμένων του ιδιωτικού τομέα .
Στα @@ τους.
Αυτή η χώρα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει για τους δυ, χωνέψτε το. -
Κρίμα
Κατά την άποψη μου - το σκηνικό με τις δύο αντιμαχόμενες απόψεις είναι ως εξής:
Ο ένας μαζί με τα ξερά θέλει να κάψει και τα χλωρά.
Ο άλλος θέλει μαζί με τα χλωρά να σώσει και τα ξερά.Οκ, δεν είναι ΤΟΣΟ απλό στην πράξη, σίγουρα - απλώς αυτή είναι μέσες άκρες η εικόνα που παίρνω.
-
Δεν είναι ακριβώς έτσι . 18 δισ είναι οι μισθοί του δημοσίου , χωρίς να υπολογίζουμε τις ΕΡΤ -ΔΕΚΟ -Τράπεζες κλπ που είναι τυπικά ιδιωτικές εταιρείες . Ακόμα σχεδόν 30 δισ είναι οι συντάξεις με μεγάλο ποσοστό αυτών να είναι κάτω των 67 .
Αρα έχουμε μιά δεξαμενή 25-40 δισ ετησίως , δηλαδή το 15- 25 % του ΑΕΠ που θα μπορούσε δυνητικά να μειωθεί .
Γιά τον φόρο στα ακίνητα ψάχνουμε μόλις 2,8 δισ . Το έλλειμα γιά το 2014 θα είναι 1-2 δισ .Το θέμα λοιπόν είναι ότι υπάρχει πολύς κόσμος βολεμένος που δεν έχει αισθανθεί καθόλου την κρίση , η την έχει αισθανθεί λίγο .
Υπάρχει και πάρα πολύς κόσμος που δεν είχε βολευτεί με το Παγκάλειο σύστημα του μαζί τα φάγανε και έχει αισθανθεί την κρίση από πολύ μέχρι ολοκληρωτικά .
Χτες διάβασα σε ένα σάιτ γιά πρώην έμπορο με κλεισμένο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη , προφανώς ανασφάλιστο αν και θα είχε πληρώσει εκατοντάδες χιλιάδες στον ΟΑΕΕ , ότι έπαθε εγκεφαλικό και οι γιατροί στο κρατικό νοσοκομείο του ζητούσαν να πληρώσει προκαταβολικά 700 € γιά τις αναγκαίες εξετάσεις και ο άνθρωπος δεν είχε να πληρώσει και κινδύνευε να πεθάνει .
Τι κοινό έχει αυτός ο άνθρωπος με τους βολεμένους της κομματοκρατίας ?
Υπάρχει κόσμος που είναι ήδη 3 χρόνια άνεργοι . Εχω γνωστό που δούλευε στα αυτοκίνητα 59 χρονών που λέει ευτυχώς που είμαι γεροντοπαλίκαρο και μπορώ να βολέψω κάπως τον εαυτό μου .Τι να συζητάμε τώρα .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δεν είναι ακριβώς έτσι . 18 δισ είναι οι μισθοί του δημοσίου , χωρίς να υπολογίζουμε τις ΕΡΤ -ΔΕΚΟ -Τράπεζες κλπ που είναι τυπικά ιδιωτικές εταιρείες . Ακόμα σχεδόν 30 δισ είναι οι συντάξεις με μεγάλο ποσοστό αυτών να είναι κάτω των 67 .Αρα έχουμε μιά δεξαμενή 25-40 δισ ετησίως , δηλαδή το 15- 25 % του ΑΕΠ που θα μπορούσε δυνητικά να μειωθεί .
Γιά τον φόρο στα ακίνητα ψάχνουμε μόλις 2,8 δισ . Το έλλειμα γιά το 2014 θα είναι 1-2 δισ .Το θέμα λοιπόν είναι ότι υπάρχει πολύς κόσμος βολεμένος που δεν έχει αισθανθεί καθόλου την κρίση , η την έχει αισθανθεί λίγο .
Υπάρχει και πάρα πολύς κόσμος που δεν είχε βολευτεί με το Παγκάλειο σύστημα του μαζί τα φάγανε και έχει αισθανθεί την κρίση από πολύ μέχρι ολοκληρωτικά .
Χτες διάβασα σε ένα σάιτ γιά πρώην έμπορο με κλεισμένο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη , προφανώς ανασφάλιστο αν και θα είχε πληρώσει εκατοντάδες χιλιάδες στον ΟΑΕΕ , ότι έπαθε εγκεφαλικό και οι γιατροί στο κρατικό νοσοκομείο του ζητούσαν να πληρώσει προκαταβολικά 700 € γιά τις αναγκαίες εξετάσεις και ο άνθρωπος δεν είχε να πληρώσει και κινδύνευε να πεθάνει .
**Τι κοινό έχει αυτός ο άνθρωπος με τους βολεμένους της κομματοκρατίας ? **
Υπάρχει κόσμος που είναι ήδη 3 χρόνια άνεργοι . Εχω γνωστό που δούλευε στα αυτοκίνητα 59 χρονών που λέει ευτυχώς που είμαι γεροντοπαλίκαρο και μπορώ να βολέψω κάπως τον εαυτό μου .Τι να συζητάμε τώρα .
Ναι αλλά αυτό δεν βολεύει εμάς τους βολεμένους.
Οπότε καλύτερα να λέμε 'υποφέρουμε όλοι το ίδιο, βράζουμε στο ίδιο καζάνι, όλοι μαζί τα φάγαμε'.
Και να ζήσουμε εμείς και να πεθάνουν οι υπόλοιποι.
(α, και πριν πεθάνετε...ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΕΕΕ;;; μην ξεχνιόμαστε, κωλοφοροφυγάδες...φιλελέ...) -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Δεν είναι ακριβώς έτσι . 18 δισ είναι οι μισθοί του δημοσίου , χωρίς να υπολογίζουμε τις ΕΡΤ -ΔΕΚΟ -Τράπεζες κλπ που είναι τυπικά ιδιωτικές εταιρείες . Ακόμα σχεδόν 30 δισ είναι οι συντάξεις με μεγάλο ποσοστό αυτών να είναι κάτω των 67 .
Αρα έχουμε μιά δεξαμενή 25-40 δισ ετησίως , δηλαδή το 15- 25 % του ΑΕΠ που θα μπορούσε δυνητικά να μειωθεί .
**Τι κοινό έχει αυτός ο άνθρωπος με τους βολεμένους της κομματοκρατίας ? **
Ναι αλλά αυτό δεν βολεύει εμάς τους βολεμένους.
Οπότε καλύτερα να λέμε 'υποφέρουμε όλοι το ίδιο, βράζουμε στο ίδιο καζάνι, όλοι μαζί τα φάγαμε'.
Και να ζήσουμε εμείς και να πεθάνουν οι υπόλοιποι.
(α, και πριν πεθάνετε...ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΕΕΕ;;; μην ξεχνιόμαστε, κωλοφοροφυγάδες...φιλελέ...)- απειρο και στους δυο
την 28η Οκτωβριου πηρα τα παιδια βολτα εξω απο τα σπιτια που ειχαν κρεμασμενες ελληνικες σημαιες που ω τι συμπτωση ηταν τα ιδια σπιτια με εκκλησακια (τα σπιτια των δυ στην περιοχη μου ξεχωριζουν απο τα εκκλησακια στους κηπους οπως εχω εξηγησει και παλιοτερα) και τους εκανα μια διαλεξη για καθε ενα απο αυτους παπου προς παππου και τι κακο εχουν κανει στον τοπο, και πως πρεπει να τους φτυνουμε οπου τους βρουμε , και οτι δεν ειναι καθολου κακο να τους κανουμε οτιδηποτε.
παντως εχω αρχισει να εχω προβλημα , στην κουμπαρα μου που ηταν εφοριακος στην ανωνυμων (προωρη συνταξη ασφαλως) αποφευγω να την δω και να της μιλησω ακομα και απο το τηλ. εδω και κανα χρονο. το ιδιο και αλλους κανα δυο συγγενεις. σε αλλους χωριανους με τιποτα.
- απειρο και στους δυο
-
ΕΜΑ ΤΟΙΜΕΙ ΧΡΙΣΟΙ ΑΒΓΙ!!!
-
Το παρεακι μας εδω παντως εχει επιπεδο, ο,τι και να λεμε, σοβαρα το λεω, σε αλλο παρεακι τολμησα να χαρακτηρισω την Ζωιτσα σαν υστερικια, και σε συνεχεια στερημενη, και καποιος αγνωστος με ταμπελωσε οτι ειμαι φασιστας και νεοναζι... Δεν θα ξαναπαω απο εκει....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΕΜΑ ΤΟΙΜΕΙ ΧΡΙΣΟΙ ΑΒΓΙ!!!ακου να δεις ανωριμε τυπε με τις ταμπελιτσες
15 χρονων δουλευα στα κλωστουφαντουργεια του Μιχαηλιδη , στα 18 ημουν καθοδηγητης στον Κολωνο και υπηρετησα την θητεια μου στο 218 στη Χιο σπαζοντας πετρες με το κομπρεσερ στα κεραμεια .
γι αυτο παρε τις ταμπελιτσες σου και χωστες εκει που ξερεις.
αυτα και τελος απο μενα . -
Μην λες τέτοια στους επαναστάτες της πολυθρόνας . Θα τους σοκάρεις .
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ΕΜΑ ΤΟΙΜΕΙ ΧΡΙΣΟΙ ΑΒΓΙ!!!
ακου να δεις ανωριμε τυπε με τις ταμπελιτσες
15 χρονων δουλευα στα κλωστουφαντουργεια του Μιχαηλιδη , στα 18 ημουν καθοδηγητης στον Κολωνο και υπηρετησα την θητεια μου στο 218 στη Χιο σπαζοντας πετρες με το κομπρεσερ στα κεραμεια .
γι αυτο παρε τις ταμπελιτσες σου και χωστες εκει που ξερεις.
αυτα και τελος απο μενα .Θα τις χωσω, μην ανησυχεις.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
http://www.alfavita.gr/arthron/η-% ... E%BC%CF%80
-
Αχχχ πάλι βλέπω την Ραχήλ καβάλα στα κάγκελα...
-
http://www.typologies.gr/2013/11/17/έδωσαν-155-000-ευρώ-στο-στούντιο-μπόμπολα-δο/
Παρά τα όσα υποστηρίζουν δημοσίως οι αρμόδιοι υπουργοί τα έγγραφα για το κόστος λειτουργίας της Δ.Τ τις μέρες που το πρόγραμμα της έβγαινε από το κτίριο της γενικής γραμματείας, τους διαψεύδουν. Όπως έγραψε η ιστοσελίδα thepressproject.gr η Δ.Τ στοίχησε στους Έλληνες πολίτες περισσότερα από 600 χιλιάδες ευρώ! Τα 155.000 από αυτά πληρώθηκαν για μετάδοση μόλις 8 ημερών από τα στούντιο TVE ιδιοκτησίας ομίλου Μπόμπολα και ΔΟΛ. Όπως μαρτυρεί το έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια οι 8 ημέρες μετάδοσης μαγνητοσκοπημένων επαναλήψεων στο studio TVE με το σήμα της Δ.Τ, το κόστος ροής ανέρχεται στο ποσό των 155.000 ευρώ! Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω έγγραφο αναρτήθηκε στη Διαύγεια τρεις ολόκληρους μήνες μετά την απόφαση, γεγονός που συνιστά ευθεία παραβίαση του νόμου από τον Γκίκα Μάναλη. Συνολικά η εκπομπή προγράμματος της Δ.Τ πριν αυτή μετακομίσει στο κτήριο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, στοίχησε στο ελληνικό δημόσιο 600 χιλιάδες ευρώ., εκ των οποίων οι 468.000 αφορούσαν την ενοικίαση τηλεοπτικού εξοπλισμού ως τις 15 Οκτωβρίου.
Σταύρο, νά ἕνα μῆλο.
Μπόμπολα, νά ἕνα ἄλλο.
Παντελή, νά μῆλα.(από το αναγνωστικό του 3ου Μνημονίου)
#monia ergazomenoi
#ertopanigirisinexizetai
#ftaieioernestostsipras -
Λογικό με τις παπαριές που κάνουν, αλλά βλέπεις οι ''περικοπές'' όταν αφορούν τα δικά τους παιδιά, ως διά μαγείας μετατρέπονται σε επιπλέον δαπάνες. (Στον νεραϊδόκοσμο των Ελλήνων ΔΥ)
Μία σωστή Α.Ε. θα βαρούσε ένα (στην ''ανάγκη'' εικονικό) κανόνι και θα τους έστελνε όλους στο διάολο με αποζημίωση 2 @@. Κατόπιν με επανασύσταση (πχ Νέα ΕΡΤ) θα προσλάμβανε όσους ακριβώς χρειάζονταν με το 1/3 των αποδοχών. Φυσικά οποιαδήποτε κατάληψη των εγκαταστάσεων θα οδηγούσε σε συλλήψεις. (Αυτά συμβαίνουν στον πραγματικό κόσμο έξω από τον νεραϊδόκοσμο)
Και οι δύο περιπτώσεις αποτελούν ηλίθιες πρακτικές. Βρες το λάθος.
-
Το λάθος είναι ότι αυτά δεν ισχύουν στο Ελ, όπου αυτοί που το γαμούν επί χρόοοονια κ το έχουν φτάσει στη σημερινή κατάντια, το θεωρούν περιουσία τους, το καταλαμβάνουν, το εκμεταλλεύονται για ίδιον όφελος κ το παίζουν κ επαναστάτες.
Η χούντα της μεταπολίτευσης, δλδ, το παίζει Πολυτεχνείο του 1973. Κ οι υπήκοοι, παρακολουθούν. Go figure. -
Bonus level: Όταν η κατάληψη του ραδιομεγάρου στοιχίζει χρήματα στον κράτος, οι καταληψίες κατηγορούν... την κυβέρνηση για αυτο, επειδή δεν τους άφησε να συνεχίσουν να σπαταλούν ελεύθερα τα λεφτά του φορολογούμενου.
-
Δεν πιστεύω να αναφέρεσαι στα 155 χιλιάρικα δωράκι στον Μπόμπολα και ΔΟΛ.
Και η κυβέρνηση και οι διορισμένοι ημέτεροι τρώνε τα λεφτά μας.
-
Πόσο λαϊκισμό ακόμα θα ρίξεις ρε Λάππα;
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται