-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
θες να τα φτιάξουμε;;ρεσπέκτ κ εγώ τα αρμόνια τα είχα ακριβώς αριστερά μου, κάνοντας ένα Γ
εφτιαξα το ραφι και τραβιεται προς τα εξω, ημουν περηφανος!
bose acoustimass?
δανεικα απο φιλο... για πολλα χρονια...
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Την θέση του γραφείου προς τον τοίχο το είχα ως σωστή θέση στο θέμα συγκέντρωσης και προσοχής στο διάβασμα κλπ.
Αν ήταν να βλέπουμε την θέα....το ακριβώς αντίθετο ισχύει.
Το να μπορεί να ξεκουράζεται το μάτι σου εστιάζοντας μακριά κάπου κάπου, βοηθάει πολύ.Γι αυτο σηκωνεσαι και κανεις καμια βολτα..
Ειμαι σαφεστατα υπερ του 'το γραφειο σε τοιχο' οσες φορες το δοκιμασα αλλιως παντα κατι μ ενοχλουσε..
Οχι οτι εχει βεβαια πολυ νοημα αυτη η κουβεντα ,ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα πιστευω. -
Πριν απο >10 χρονια, ημουν σε γραφειο (στη δουλεια μου) που αν σηκωνα τα ματια απο τον υπολογιστη, ειχα στην ευθεια Ακροπολη και στις 10 η ωρα Φιλοπαππου.... δε συγκρινοταν με τα μπουντρουμια μετεπειτα εποχων....
-
εμενα θα μου αρεσε οσο πιο κοντα γινεται σε παραθυρο, οπως στου @vrax, στην πισω σελιδα του τοπικ.
δυστυχως δεν εχουμε ολοι αυτη την πολυτελεια. το ιδανικοτερο για μενα ειναι οπως του @nikos!.ps: δε μου αρεσει το στυλ του ελληνα να γεμιζει ολο το σπιτι με επιπλακια και βλακειες
που στην τελικη ειναι αχρηστα. θελω να εχω 'ανοιχτο-ανετο' σπιτι οπως οι αμερικανοι.
νιωθω να με 'πνηγουν' τα επιπλακια και τα τεραστια τραπεζια, που τα αγοραζεις για 1 φορα το χρονο
οταν μαζευει ολο το σοϊ. -
Kαι γω δίπλα στην μπαλκονόπορτα το χω αλλά λόγω του ότι είμαι 1ο όροφο δεν έχω θέα που σίγουρα θα την ήθελα.
-
H διαρύθμιση του σαλονιού μου έχει ως εξής
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε την τραπεζαρία κοντά στο παράθυρο, κάθετα στο γραφείο. Στην αρχή είχα σκεφτεί να κρατησω την τραπεζαρία εκει και να βάλω το γραφείο στον τοίχο που είναι το ποστερ, αλλά πάντα να κοιτάει προς τα έξω.
Τελικά επέλεξα αυτή την διάταξη, γιατί εχω και άμεση πρόσβαση στη βιβλιοθήκη. Μπορεί κάποια στιγμή να τα κάνω τράμπα, ή να σουτάρω την τραπεζαρία που είναι του ιδιοκτήτη και να πάρω μια πιο μαζεμένη, θα δείξει -
Ωραίος χώρος, I like. Το πάτωμα με τις φαρδιές σανίδες γ@μεί.
Να κι ο δικός μου. Τραπεζαρία απουσιάζει, αφού δε χρειάζεται. Έχω τραπέζι στην κουζίνα. Ό,τι υπάρχει, δε, εκτός απ' τα φώτα και την καρέκλα, είναι παλιά έπιπλα γωνιών/γιαγιάς.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ωραίος χώρος, I like. Το πάτωμα με τις φαρδιές σανίδες γ@μεί.Να κι ο δικός μου. Τραπεζαρία απουσιάζει, αφού δε χρειάζεται. Έχω τραπέζι στην κουζίνα. Ό,τι υπάρχει, δε, εκτός απ' τα φώτα και την καρέκλα, είναι παλιά έπιπλα γωνιών/γιαγιάς.
Καλο, μια ερωτηση μονο, τα 'Α' που στηριζουν γραφειο, πως κρατιουνται εκει που ειναι και δε φευγουν χωρις δεσιμο μεταξυ τους μου φαινονται επιφοβα.
-
Ε, η επιφάνεια του σχεδιαστηρίου/γραφείο απλά ακουμπά πάνω στα 2 πόδια. Ναι, αν τη σπρώξεις θα φύγει, αλλά έχει και ένα βάρος, δεν είναι τόσο εύκολο.
-
Ε, η επιφάνεια του σχεδιαστηρίου/γραφείο απλά ακουμπά πάνω στα 2 πόδια. Ναι, αν τη σπρώξεις θα φύγει, αλλά έχει και ένα βάρος, δεν είναι τόσο εύκολο.Για να ειμαι σαφης, δε μιλαω ακριβως για τον 'παγκο' πανω στα ποδια, μιλαω για το εξης:
Εστω καθεσαι στο γραφειο και κοιτας ευθεια μπροστα, δεξια και αριστερα σου εχεις απο ενα ζευγαρι ποδια. Το θεμα μου ειναι πχ το αριστερο πισω Α με το αριστερο εμπρος Α δεν ενωνονται μταξυ τους με κατι παραλληλο προς τα εκει που κοιτας... -
Όχι ρε 'συ, ενώνονται με το ξύλο πάνω στο οποίο πατάει η επιφάνεια.
-
Όχι ρε 'συ, ενώνονται με το ξύλο πάνω στο οποίο πατάει η επιφάνεια.Οκ, καταλαβες την ανησυχια μου.
-
Κάπως έτσι: http://sketchtoy.com/37177564
-
Κάπως έτσι: http://sketchtoy.com/37177564οκ
-
Ισως το πιο αδιαφορο γραφειο που εχετε δει, μεχρι στιγμης, αλλα ταυτοχρονα και το πιο ακαταστατο.
Λαπτοπ δεν βλεπετε πουθενα γιατι το εχω στο σαλονι! Αν το ειχα διπλα μου, δε θα περνουσα κανενα μαθημα!!
-
Έτσι ακριβώς είναι κ το δικό μου τώρα με τη διαφορά ότι μέσα στο χαμό βρίσκεται κ το λαπτοπ? Νομικάριος? Μόνο εμείς έχουμε τέτοια ακαταστασία με τα χαρτιά
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Νομικάριος? Μόνο εμείς έχουμε τέτοια ακαταστασία με τα χαρτιά -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
χειρότερα μπορεί να σε χτυπάει ο ήλιος αν έχεις φάτσα τοίχο (γιατί θα έχεις τον ήλιο πλάτη) παρά αν όχι.Αν σε παίρνει από πλευράς χώρου, το να μην τελειώνει το οπτικό σου πεδίο σε ένα τοίχο στο 1μ (κι αν) είναι μεγάλη διαφορά
Και σιγα μην αποσπαται η προσοχη σου επειδη μπορει το ματι σου να ξεφευγει
Την θέση του γραφείου προς τον τοίχο το είχα ως σωστή θέση στο θέμα συγκέντρωσης και προσοχής στο διάβασμα κλπ.
Αν ήταν να βλέπουμε την θέα....Οτι ειπε ο τελευταιος: αν πισω απο το χωρο εργασιας, ειχα θεα, δεν θα ειχα (χρονο για) εργασια.
-
Ωραιο θεμα, μερικοι εχετε παρα πολυ γουστο, μπραβο σας
Εγω καποια στιγμη βαρεθηκα να εχω γραφειο μεσα στο σαλονι μονο για να σερφαρω οποτε εμειναν μονο οι τρυπες στον τοιχο
Sent from my phone using some app
Δείξτε το Γραφείο σας