-
πολυ ωραιο τραπεζι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πολυ ωραιο τραπεζι+1000
-
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
http://img835.imageshack.us/img835/4283/img20130608123627.jpgΩραια η κορνιζα στο παζλ
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
http://img835.imageshack.us/img835/4283/img20130608123627.jpg
Ωραια η κορνιζα στο παζλ
Που να δεις και τα άλλα.
Εψαχνα ολο το τριπτυχο του Κηπου των Απολαυσεων αλλα μονο το κεντρικο φυλλο βρηκα εκεινη την περιοδο. -
Ποτέ μου δεν κατάφερα να φτιάξω ΕΝΑ παζλ, εκτός από ενα με τον χάρτη του κόσμου, με κάτι κομμάτια γκουμούτσες, ρισπεκτ
-
Αν και τακτικά μεταφέρεται ... έως και σπίτι αλλάζει, η βάση του είναι εκεί:
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ποτέ μου δεν κατάφερα να φτιάξω ΕΝΑ παζλ, εκτός από ενα με τον χάρτη του κόσμου, με κάτι κομμάτια γκουμούτσες, ρισπεκτΗ γυναικα συναρμολογει, εγω επιβλεπω την πορεια του project according to specifications.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το βραδυ θα σας βγαλω και μια με θεα, γιατι τωρα εχει ηλιοαλλά την παλεύεις με σταθερή καρέκλα;
-
Καθολου, ειναι το αμεσως επομενο πραγμα που θα αγοραστει
-
θα μου πεις δεν είναι δικό σου, αλλά γενικά θέλει μια προσοχή ο συνδυασμός ροδάκια και ξύλινο πάτωμα. Παίζουν κάτι διαφανείς πλαστικές επιφάνειες που μπορείς να βάλεις, και οι οποίες καλύπτουν την επιφάνεια στην οποία κινείται η καρέκλα για να μη γ@μήσει το πάτωμα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
θα μου πεις δεν είναι δικό σου, αλλά γενικά θέλει μια προσοχή ο συνδυασμός ροδάκια και ξύλινο πάτωμα. Παίζουν κάτι διαφανείς πλαστικές επιφάνειες που μπορείς να βάλεις, και οι οποίες καλύπτουν την επιφάνεια στην οποία κινείται η καρέκλα για να μη γ@μήσει το πάτωμα.+1, drifter θα πας να παρεις αυτο.Σωτηριο.
Kαι οσο για την καρεκλα +απειρο στον mjacob.
Γενικα επειδη ειδα κακες καρεκλες στο τοπικο, προσοχη πολυ σε υλοποιησεις με σταθερη πλατη και χωρις ροδακια. Μονο για προσωρινη λυση. Η μεση δεν παλευεται. -
Σαν το Kolon δεν έχει....Πάρ' το και θα σωθείς....!
-
έχει στο ελληνικό ΙΚΕΑ ;
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτο σκεφτομουν κι εγω
πολυ logitech το φορουμ
σε μενα ειναι το πιο παλιο παλιο πραγμα που εχω στο γραφειο , μετρανε 7 χρονια
Αν παρατηρήσεις όλα μου τα περιφερειακά logitech είναι. Θα βάλω και μια με την τιμονιέρα μετά να δέσει το γλυκό.
Και γω τα 2.1 τα χω από το 2005 όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο.
-
ΤΑ νταααα
.Δε μπορώ να κάτσω σε οποιαδήποτε άλλη καρέκλα κ να είμαι άνετος. Logitechάς, λείπει η G25 το κλιματιστικό δεν μπλοκάρεται, έχω τρέλα με τα Mushabelly, το ριχτό πάνω από το έπιπλο είναι από την Κων/πολη, τα μοντελάκια εκείνα είναι τα πιο μπάτζετ.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχει στο ελληνικό ΙΚΕΑ ;Oui. Είναι λίγο πριν τα ταμεία στα σταντ που βρίσκονται ανάμεσα στα ράφια. Τουλάχιστον εκεί το πήρα εγώ.
-
Περιμενω τον πρωτο που θ ανεβασει φωτο με ανοιγμενο tab τσοντοσιτε απο κατω..
-
Δείξτε το Γραφείο σας