-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Kαποιοι βιαστηκαν την παρασκευη να μιλησουν για κυριαρχια της φεραρι σε αυτον τον αγωνα.36 και να καινε.
Που είσαι πουλί μου;; βγήκες από το λαγούμι σου;;;; Ε;; Τσίου τσίου....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Kαποιοι βιαστηκαν την παρασκευη να μιλησουν για κυριαρχια της φεραρι σε αυτον τον αγωνα.
36 και να καινε.
Δε θέλω να φανταστώ τι σκέφτονται αυτοί που τον έχουν βάλει στους εχθρούς καθε φορά που τον κάνει κάποιος quote
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Kαποιοι βιαστηκαν την παρασκευη να μιλησουν για κυριαρχια της φεραρι σε αυτον τον αγωνα.
36 και να καινε.
Δε θέλω να φανταστώ τι σκέφτονται αυτοί που τον έχουν βάλει στους εχθρούς καθε φορά που τον κάνει κάποιος quote
-
σαλιγκαρια με τετοιον ηλιο εξω;;
-
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
σαλιγκαρια με τετοιον ηλιο εξω;; -
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Άποντες οι McLaren παρόλο που δεν είδα να τρακάρουν πουθενά ή κάποια σημαντική αστοχία Δε λέω, καθίσταται αβάσταχτα άχαρος πλέον ο ρόλος του Ripper στο φόρουμ...Άστα, δεν μου βγαίνει ούτε καν τους Φερραρικούς να τσιγκλίσω.
Τεσπα, ο πιο ξενέρωτος Καναδάς που θυμάμαι.
Λόγω του ότι τα λάστιχα άντεχαν κανονικότατα εδώ, είχαμε Vettel άνετο, Mercedes ανταγωνιστικές και Lotus ανύπαρκτες.
H μάχη θα είναι Vettel-Alonso, όλα τα άλλα έχουν τελειώσει.McLaren τραγωδία. Ron Dennis πίσω, χτες
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
εν το μεταξυ παλι γιουχα ο φετελ απο τον κοσμο....εμ ετσι ειναι αυτα...οταν λες οτι τα λαστιχα ειναι fail και επικυνδυνα για την f1 αλλα οταν κερδιζεις εσυ και ο δοκτωρ μαρκο δεν σας πειραζει ετσι ειναι...
επισης πιστευω οτι οντως εχουν αλλαξει τα λαστιχα...κρυφα απο εμας ισως,και οτι ο χαμιλτον ετρεχε με ρυθμισεις-δεδομενα απο το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΕΣΤ και ο νικολας με τα προηγουμενα...για σταχτη στα ματια...Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ επισης δεν υπηρχε λογος η αλλαγη του νικου σε μαλακη ξανα...ναι οκ θα μου πειτε οτι πειραματα κανανε...αλλα και παλι πιστευω οτι ηταν παιχνιδακι αυτο για να πουνε να ειδατε ο νικο δεν τα καταφερε οποτεεεεεε....
Για θεωρίες συνωμοσίας να ξέρεις δεν κάνεις.
αυτο με την γουχα στον Φεττελ...
αραγε εκτος απο τον Χαντ στην Αγγλια ,υπαρχει αλλος οδηγος να φωναζει ρυθμικα το πληθος το ονομα του; -
Για θεωρίες συνωμοσίας να ξέρεις δεν κάνεις.
δεχομαι μαθηματα απο οποιον μπορει
αλλο ποστ
να ρωτησω ιδεα μου ηταν οτι φετος σε σχεση με το 2012 δεν ειχαμε τοσο λαστιχο στην πιστα αριστερα και δεξια
-
Γεια σας!!!
Χθες ειδα τον αγωνα χαλαρα το βραδακι.
Δεν εχω διαβασει τι εχει γραφτει ακομα.Φεττελ απλα απιστευτος!!! Πλακιτσα εκανε!!!
Αλονσο μια απο τα ιδια!! Απλα αν ξεκινας απο 6η θεση και χανεις χρονο προσπερνωντας,αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα!!!
Ωραιος στις μαχες και στα προσπερασματα!!Και γενικα ειχε τον ρυθμο. Αν ξεκινουσε απο front row ισως να πιεζε λιγο τον τρις.Ο Χαμι το παλεψε οσο μπορουσε και εδειξε πως γινεται η δουλεια στον Ροσμπεργκ.
Κιμι μεσα στην μετριοτητα οπως και ο Γουεμπερ..Που δεν μπορεσε να ακολουθησει τον Αλονσο οταν εκεινος αρχισε τα φαστεστ λαπς!!!
Και ο Μασσα το παλεψε οσο μπορουσε..Τσιμπησε ποντους και γυρο!
3 βδομαδες παλι μεχρι τον επομενο αγωνα.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
3 βδομαδες παλι μεχρι τον επομενο αγωνα....ναι, αλλά δυο μαζί χωρίς κενό!..
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
3 βδομαδες παλι μεχρι τον επομενο αγωνα.
...ναι, αλλά δυο μαζί χωρίς κενό!..
Ναι αλλα μετα παλι 3 βδομαδες κενο!!!
-
-
ούτε για κίτρινη σημαία δεν κόβουν έτσι
-
εγω θα το τσαρουχιαζα αμα ειμουν ο χαμιλτον
και μετα -
-
και κατι αλλο ακομα που με κανει να πιστευω οτι τα λαστιχαν εχουν αλλαξει,ειναι οτι κανενας οδηγος δεν εκανε προστασια ελαστικου...ολοι πηγαιναν ταπα και οχι συγκρατημενα οπως σε προηγουμενους αγωνες..
ο φετελ ολο πιεζε ενω αλλες φορες ολο κραταγε λαστιχο...ναι οκ θα μου πειτε η πιστα δεν ειναι τοσο λαστιχοφαγα αλλα.....
και ειναι και το αλλο οτι τελικα ουτε στην αγγλια και καλα δεν θα τα εχουν...μα πως αφου τα εχουν ηδη και ολα ωραια και καλα
-
Μπα όχι. Απλά ο Καναδάς δεν είναι λαστιχοφάγος και είχε αρκετή δροσιά. Για αυτό και η Λότους σέρνονταν. Αν υπήρχε η παραμικρή αλλαγή οι ομάδες θα είχαν ξεσηκώσει τον κόσμο.
-
παντως τί εμποδίζει τον προμηθευτή να αλλάξει 'ανεπίσημα' τα λάστιχα ώστε να μην τρώγονται τόσο πολύ? υπάρχει κάποια ασφαλιστική δικλείδα?
-
Η FIA και οι διαμαρτυρίες των ομάδων. Έχουν τόσα δεδομένα που δύσκολα να τους διέφευγε κάτι τόσο χοντρό.
2013 - Grand Prix Du Canada