-
Επαγγελματικη νικη του Vettel και damage limitation απο τον Ισπανο. Μετα το χθεσινο στραπατσο καταφεραμε να μην χασουμε την επαφη με την κορυφη. Η 8η θεση του Massa δειχνει τη δυναμικη του μονοθεσιου και μαλλον πουλησαμε μια νικη.
Πολλες μαχες και καθαρες ως επι το πλειστον αν και η αληθεια ειναι οτι Καναδας χωρις ατυχηματα και αυτοκινητα ασφαλειας δεν εχει και τοση πλακα.
Πολυ καλη η επιδοση της Mercedes και η θεση στο βαθρο του LH δειχνει οτι μαλλον η πιστα ηταν πολυ φιλικη για τα λαστιχα.
Δεν καταλαβα τι εγινε με τον Mark Webber και εν τελει μαλλον στο τελος η 4η του θεση ηταν η θεση που του αξιζε.
Καλη η μεταδοση στο High Definition και κατα τη γνωμη μου αξιζει να το βλεπεις εκει χωρις να ακους την φλυαρια των παρουσιαστων.
Παμε για τον επομενο αγωνα σε δυο εβδομαδες.
Δεν ξεχνω την μαλακια του Sutil. Αλλα περιμενα ο Webber να πιεσει
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σα να βελτιώθηκε λίγο η Mercedes μετά το 'μυστικό' τεστ ή μου φαίνεται?Έτσι φαίνεται... Αν και ίσως οι θερμοκρασίες να έπαιξαν μεγαλύτερο ρόλο, ποιος ξέρει μ' αυτά τα λάστιχα πια
Πολύ καλός αγώνας για όλους τους πρωτοπόρους. Ο Alonso νομίζω είναι πολύ συντηρητικός στα quals ποντάροντας στον ρυθμό αγώνα. Αλλά τι να τον κάνεις αυτόν αν ξεκινάς 6ος...
Ίσως βέβαια πάλι η Ferrari εξακολουθεί να είναι τόσο αργή σε ρυθμό ενός γρήγορου γύρου.
Vergne Μελλοντικός Πρωταθλητής Maθθa
O Bottas τερμάτισε 14ος και ο Maldonadoς 16ος.
Ωραίες οι μάχες του Φινλανδού όμως στην αρχή και το τετακέ του Sutil all the money!PS: *'...we are racing....Jenson' * ???!
-
Τραγικη η E21,δυο αγωνες με πολλους χαμενους ποντους για τον ραικονεν,εφαγε κ το κερασακι στον τελευταιο γυρο απο τον μασα.Περιπατος για φετελ,καλη η merc αλλα οχι αρκετη για να κρατησει 2η θεση ο χαμιλτον,πολυ καλες οι φερραρι,πολλα προσπερασματα απο τον μασα.
Εχουν περασει 7 αγωνες με τον σημερινο,καμια βελτιωση για τα Mclaren,βολοδερνουν χωρις ελπιδα μεχρι στιγμης,αντε κ εκανες ενα πακετο αναβαθμισεων στη διακοπη του καλοκαιριου,και τι εγινε,αφου κ οι αλλοι θα κανουν.
-
Καθε αγωνας που περναει και η διαφορα με τον Φετελ δεν μειωνεται, ειναι ενα βημα προς το 8/8 για την RBR.
Φαινεται οτι καποιοι εχουν ξεκλειδωσει τα λαστιχα (και παντως σιγουρα η RBR), οπως δειχνει και η στρατηγικη του diResta και οι τεραστιες διαφορες σε στεγνο αγωνα.Ο αγωνας δεν μου αρεσε, γιατι δεν υπηρχε μαχη στην κορυφη και γιατι οταν ο νικητης ριχνει γυρο στον 6ο (και σχεδον στον 5ο), η φαση ειναι 'Houston we have o problem'.
Επισης στραβωθηκα με δυο παραθυρακια στο PC, να βλεπω ταυτοχρονα το GP και το μπασκετακι.
-
Και για οσους δεν το καταλαβαν ακομα:
ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΛΛΑΞΕΙ.Απλα ποτε δεν ανακοινωθηκε για να μην γινει μεγαλυτερη ζημια στο αθλημα. Ολοι κανουν την παπια.
-
Μεγάλο respect στον Alonso σήμερα.
Πήρε ένα μέτριο αγώνα (5η θέση) και χράτσα χρούτσα έβγαλε 2η θέση.Respect και για το Massa και δεν ξέρω πόσο καλύτερα θα τα πήγαινε αν του έβαζαν μέση γόμα στο πρώτο pit stop αντί για s.s που στον αγώνα δεν έδειξε κάτι φοβερά καλύτερο σε απόδοση (δεν ξέρω βέβαια όση την είχαν αν πήγαιναν πιο φυλαγμένα αν και δεν φάνηκε κάτι τέτοιο), βλέπε Rosberg που ο αγώνας του γαμήθηκε μετά την πρώτη αλλαγή.
Ο Μίμης δεν ξέρω τι είχε πάντως φαίνεται ότι η Lotus έχει ξεφουσκώσει από την αρχή της χρονιάς.
Ο φοβερός αγώνας του Γκρογιάν πέρασε στα ψιλά γιατί δεν πήρε βαθμό.McLaren: πούτσες
-
Δυστυχώς και εγώ έβλεπα ταύτοχρονα μπασκετ στο pc και φ1 στην tv...και φυσικά δεν ευχαριστήθηκα τπτ απο τα 2...ζαλίστηκε το κεφάλι μου να μην χάσω φάση και στα 2...μέτριος αγώνας για τα φετινά στανταρς άλλες εποχές θα τον θεωρούσαμε super...
τα λάστιχα θα συμφωνήσω και εγώ ότι έχουν αλλάξει... -
Ο χρήστης theodore delta έγραψε:
Πάντως όλα τα λεφτά τα μούτρα του Hamilton....Γιατί? Πως θα έπρεπε να είναι ?
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Πάντως όλα τα λεφτά τα μούτρα του Hamilton....
Γιατί? Πως θα έπρεπε να είναι ?
Ναι νορμάλ ήταν. Φυσικά δεν πετούσε από την χαρά του αλλά ΟΚ.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Σα να βελτιώθηκε λίγο η Mercedes μετά το 'μυστικό' τεστ ή μου φαίνεται?
Έτσι φαίνεται... Αν και ίσως οι θερμοκρασίες να έπαιξαν μεγαλύτερο ρόλο, ποιος ξέρει μ' αυτά τα λάστιχα πια
Πολύ καλός αγώνας για όλους τους πρωτοπόρους. Ο Alonso νομίζω είναι πολύ συντηρητικός στα quals ποντάροντας στον ρυθμό αγώνα. Αλλά τι να τον κάνεις αυτόν αν ξεκινάς 6ος...
Ίσως βέβαια πάλι η Ferrari εξακολουθεί να είναι τόσο αργή σε ρυθμό ενός γρήγορου γύρου.
Vergne Μελλοντικός Πρωταθλητής Maθθa
O Bottas τερμάτισε 14ος και ο Maldonadoς 16ος.
Ωραίες οι μάχες του Φινλανδού όμως στην αρχή και το τετακέ του Sutil all the money!PS: *'...we are racing....Jenson' * ???!
Νομίζω ότι είναι άξιο προσοχής πως οι W04 (ειδικά ο Hamilton) ήταν πολύ γρήγορες στην αρχή του αγώνα ενώ στην συνέχεια με την αύξηση της θερμοκρασίας έπεσε οι απόδοση τους.
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Πάντως όλα τα λεφτά τα μούτρα του Hamilton....
Γιατί? Πως θα έπρεπε να είναι ?
Ναι νορμάλ ήταν. Φυσικά δεν πετούσε από την χαρά του αλλά ΟΚ.
E μωρέ τρολίες! Βέβαια εγώ φταίω που δίνω σημασία αλλά δε μπορώ εκνευρίζομαι
-
Οταν λέτε τα λάστιχα έχουν αλλάξει, τι εννοείτε κι απο που προκύπτει αυτη η πληροφορία?
Sent from a mobile device
-
Ρε Μπάγιερν, τελικά ο Κίμης βγήκε πάνω από το Ρομάν. Ε την τύχη του Γάλλου μέσα...
Λοιπόν, πολύ καλός αγώνας από τη ομαδάρα μας αλλά μας έσκισε η κωλοβροχή χθες.
Αν υποψιαστώ ότι θα πάρει 4ο συνεχώμενο η RBR θα πεθάνω!!! Το ρεκόρ το έχει η Ferrari (1999-2004) και δεν αντέχω να σκεφτώ ότι θα χαθεί!!!
-
Έχουν αλλάξει? Μισό λεπτό βρε παιδιά να τα βάλω σε σειρά.
Έχουμε και λέμε: Κάναμε τεστ 1000km με το φετινό εργαλείο, στο οποίο δοκιμάσαμε υποθετικά και τα νέα ελαστικά (του '13), στον Καναδά είχαμε μέτριες θερμοκρασίες και παρόλα αυτά τα σαΐνια μας (της Merc, είναι και πολλά) κατάφεραν με το ζόρι την τρίτη θέση και μια τυχερή πέμπτη θέση? Αν όντως είναι έτσι βρε παιδιά να πουλήσουμε το Brackley (τι τους πληρώνουμε όλους αυτούς) να τα ρίξουμε όλα στο DTM (όπου έχουμε μείνει και πίσω ).
Η νίκη του Vettel ήταν καρμπόν σαν του Bahrain (και γενικά, σαν τις περισσότερες νίκες του), μόνο που εδώ είχε και την pole. -
Περίμενε την απόφαση του δικαστηρίου γερμανόφιλε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε Μπάγιερν, τελικά ο Κίμης βγήκε πάνω από το Ρομάν. Ε την τύχη του Γάλλου μέσα...Kimi 10os -> 9os
Grosjean 22os -> 13os -
δεν συμφωνω οτι εκανε damage limitation ο Αλονσο και βγηκε 2ος...δεν θα επεκταθω να χαρακτηρισω αυτην την φραση γιατι θα γινω αντιπαθητικος.
Ομως για μενα damage limitation ειναι να ξεκινας 10ος και να βγαινεις 4ος 3ος μετα απο επεισοδιακο αγωνα ή εστω να μην εχεις μεγαλη απωλεια...
αν με τον ρυθμο που ειχε η Φερραρι λεμε damage limitation τοτε ...
Ο αγωνας ηταν πολυ ανιαρος και βαρετος.ειμαι περιεργος πως θα παει η βαθμολογια γιατι αν η Μερκ δεν φαει ποινη ,βλεπω το αλογακι να χανει την δευτερη θεση στο κατασκευαστων...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
δεν συμφωνω οτι εκανε damage limitation ο Αλονσο και βγηκε 2ος...δεν θα επεκταθω να χαρακτηρισω αυτην την φραση γιατι θα γινω αντιπαθητικος.Ομως για μενα damage limitation ειναι να ξεκινας 10ος και να βγαινεις 4ος 3ος μετα απο επεισοδιακο αγωνα ή εστω να μην εχεις μεγαλη απωλεια...
αν με τον ρυθμο που ειχε η Φερραρι λεμε damage limitation τοτε ...
Ο αγωνας ηταν πολυ ανιαρος και βαρετος.ειμαι περιεργος πως θα παει η βαθμολογια γιατι αν η Μερκ δεν φαει ποινη ,βλεπω το αλογακι να χανει την δευτερη θεση στο κατασκευαστων...
Domenicali μετά τον αγώνα ''Nando c'é, ora sta a noi dargli l'auto giusta per vincere'' Ποιός....... ο Τομπάζης;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Περίμενε την απόφαση του δικαστηρίου γερμανόφιλε.Δηλ.? Το δικαστήριο θα κρίνει αν ήταν παράνομο, το οποίο πιστεύω πως ήταν, και την ποινή που μας αρμόζει. Το αν κερδίσαμε σε κάτι κανείς δε μπορεί να το κρίνει.
-
@alba τον ειδα...το ακουμε 3 χρονια αυτο...
2013 - Grand Prix Du Canada