-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
:whatever: ακομα μια φορα με τις βελτιωσεις..Η greedy(!)η χαρα του fast and furius και του καγκουρα, η σκαστρα ανοιχτου τυπου σε εβο παλι χαρα του καγκουρα.Το οτι θα εβγαζε καμια 400αρα αλογα το λιγοτερο σου φανηκε εξισου καγκουρια?Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Φαίνεται ότι αλλά έτσι είναι τα πιτσιρίκια, καταλαβαίνω.
Δεν με εντυπωσίασε η δύναμη απλούστατα γιατί έχω μπει και σε πολύ πιο γρήγορα και μάλιστα σωστά, ατμοσφαιρικά!!! Ναι ήταν σίφουνας αλλά με χάλια ποιότητα λειτουργίας και με ήχους και σκορτσαρίσματα για τα πανηγύρια! -
Ναι την ματωνω...Αμα ειναι να το παμε στις δεν εχει νοημα,εισαι μεγαλυτερος μου και σεβομαι μερικα πραγματα,αφηνω λοιπον οτι το 'πιτσιρικια' με ενοχλει σα λεξη.
Το οτι εσυ εχεις το θεμα σου με τα ατμοσφαιρικα,δε παει να πει πως οποιος αλλαξει προγραμμα στο τουρμπακι του ειναι καγκουρας,ελεος.Και οχι προγραμμα στον μαστραντωνη,αλλα προγραμμα της Greedy.Καγκουρια ειναι να βαλεις αεροτομη ενω εχεις τελικη 140,οχι να στησεις και να δυναμωσεις το αυτοκινητο σου με βαση τα προσωπικα σου γουστα.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 -
Ναι την ματωνω...Αμα ειναι να το παμε στις δεν εχει νοημα,εισαι μεγαλυτερος μου και σεβομαι μερικα πραγματα,αφηνω λοιπον οτι το 'πιτσιρικια' με ενοχλει σα λεξη.Το οτι εσυ εχεις το θεμα σου με τα ατμοσφαιρικα,δε παει να πει πως οποιος αλλαξει προγραμμα στο τουρμπακι του ειναι καγκουρας,ελεος.Και οχι προγραμμα στον μαστραντωνη,αλλα προγραμμα της Greedy.Καγκουρια ειναι να βαλεις αεροτομη ενω εχεις τελικη 140,οχι να στησεις και να δυναμωσεις το αυτοκινητο σου με βαση τα προσωπικα σου γουστα.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2Και το τι είναι καγκουριά συζητίσιμο είναι..... για μένα η καγκουριά καθορίζεται/εξαρτάται/ είναι συνέπεια του προσωπικού σου γούστου. Όχι μόνο από το τι χρησιμοποιείς αλλά το πως το κάνεις, πως τα ταιριάζεις. Μια χαρά μπαίνει μια ταιριαστή αεροτομή και σε γιούγκο αν έχεις γούστο, νιονιό και μεράκι. Αντίθετα μια χαρά μπορείς να καταστρέψεις και έβο κι οτιδήποτε. Νομίζω ότι μάλλον έτσι σκέφτεται και ο realzeus.
-
Οπως και να σκεφτεται το θετει πολυ πιο απολυτα και υποτιμητικα προς τους αλλους απ 'οτι εσυ για παραδειγμα.Κ εγω προφανως δε διαφωνω ιδιαιτερα με την αποψη σου,το μονο που λεω ειναι να μη φτασουμε να λεμε καγκουρια μια πιο ψαγμενη αναρτηση ή ενα προγραμμα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Kαι γω νομιζω οτι ο Αλεξανδρος (RealZeus) εδω εχει λαθος
Καλύτερα να μην χαλάσουμε (κι άλλο) το θέμα με τα καγκουροσχόλιά μας! [mod]
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Πιστευω οτι αυτο τ αμαξι στηθηκε γυρω απ το συγκεκριμενο μοτερ που ειναι ελαφρυ, εξ ου και η καλη κατανομη βαρους. Αν φοραγε ενα αλλο βαρυτερο παλινδρομικο ισως να μην ηταν αυτο που ειναι σε ζυγισμα και συμπεριφορα
Οποτε θεωρω οτι οποιοδηποτε swap θα το χαλαγεΕίχα εκδηλωσει κάποτε κι εγώ τη συγκεκριμένη απορία και αν θυμάμαι καλά μου είχε απαντήσει σωστά ο ΓΚ πως έτσι χαλάς τη φιλοσοφία του αυτοκινήτου. Βάλανε ένα πανάλαφρο μοτέρ για να έχει ένα πάρα πολύ καλό ζύγισμα. Σίγουρα κάτι παραπάνω ξέραν.
Όσο για το Εβο κακά τα ψέματα σηκώνει πολύ γαργάλημα αλλά νομίζω είναι αχρείαστο. Τα 300 άλογά του είναι επαρκέστατα. Προσωπικά θα προτιμούσα να σκάω λεφτά σε πολύ καλά λάστιχα παρά σε βελτιώσεις.
-
Oχι πάλι γιατί δεν βγήκε και με άλλο κινητήρα το rx8
Το έχουμε αναλύσει πολλές φορές. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Oχι πάλι γιατί δεν βγήκε και με άλλο κινητήρα το rx8
Το έχουμε αναλύσει πολλές φορές.Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως!
-
Στα Rx ολα οντως ειναι τελειως κατα του να βαλεις παλινδρομικο.. το κανες ενα αμαξι σαν τα αλλα μετα..
οπως και δε το βρισκω καγκουρια ενα μαμα εμφανισιακα evo με +100 αλογα.. -
Ναι την ματωνω...Αμα ειναι να το παμε στις δεν εχει νοημα,εισαι μεγαλυτερος μου και σεβομαι μερικα πραγματα,αφηνω λοιπον οτι το 'πιτσιρικια' με ενοχλει σα λεξη.Το οτι εσυ εχεις το θεμα σου με τα ατμοσφαιρικα,δε παει να πει πως οποιος αλλαξει προγραμμα στο τουρμπακι του ειναι καγκουρας,ελεος.Και οχι προγραμμα στον μαστραντωνη,αλλα προγραμμα της Greedy.Καγκουρια ειναι να βαλεις αεροτομη ενω εχεις τελικη 140,οχι να στησεις και να δυναμωσεις το αυτοκινητο σου με βαση τα προσωπικα σου γουστα.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2Το προβλημα ειναι πως εσυ κανεις χερακια σε καποιον με τα διπλα σου χρονια σχεδον χωρις να σε προκαλεσει καν, επειδη απλα εξεφρασε μια αποψη περι αυτοκινητων που πιθανοτατα δεν εχεις δει. Αν δε σου αρεσει η απαντηση του να προσεχεις την γλωτταν σου.
Το συγκεκριμενο αυτοκινητο ηταν ενα καρναβαλι που φταρνιζονταν και ξεφυσουσε σαν να ειχε Η1Ν1 σε τελικο σταδιο. Επισης εσβηνε λογω εκκεντροφορων και χαμηλα χαζευε. Μαμα θα ηταν πολυ καλυτερο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
H αποψη μου περι EVO IX εδώ για να μην είμαστε
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το προβλημα ειναι πως εσυ κανεις χερακια σε καποιον με τα διπλα σου χρονια σχεδον χωρις να σε προκαλεσει καν, επειδη απλα εξεφρασε μια αποψη περι αυτοκινητων που πιθανοτατα δεν εχεις δει. Αν δε σου αρεσει η απαντηση του να προσεχεις την γλωτταν σου.
Το συγκεκριμενο αυτοκινητο ηταν ενα καρναβαλι που φταρνιζονταν και ξεφυσουσε σαν να ειχε Η1Ν1 σε τελικο σταδιο. Επισης εσβηνε λογω εκκεντροφορων και χαμηλα χαζευε. Μαμα θα ηταν πολυ καλυτερο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Το προβλημα ειναι πως μερικοι εδω μεσα εχετε εντελως κολλημενες αποψεις για καποια θεματα και τις παρουσιαζετε και σαν αυθεντιες,τα χερακια (αν προσεξες) στην (κουραστικη πια) αποψη σου απευθυνονταν,οχι σ εσενα προφανως.Εσυ μου 'επιτεθηκες' επι προσωπικου με βλακειες για πιτσιρικια και γλωσσες.
Και για να το κλεινω λες : 'μαμα θα ηταν πολυ καλυτερο'.Στο τι?Για να εχει αγριεμενους εκκεντροφορους μαλλον θα βαζει κατω πολλα πολλα ζουπερκαρζ,αρα υπο αυτο το πρισμα ειναι καλυτερο απο μαμα,ειδικα αν λειπουν σποιλερακια και χαζα.Αυτα και καλυνηχταSent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Πας να ανοίξεις δηλαδή τώρα συζήτηση...
Μάλιστα ...
Κι αύριο τι; θα ανοίξεις και πίτα φύλλο;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω νομιζα οτι μονο στο μοτερ ποναει, φυσικα δε το ειχα ψαξει και πολυ γι αυτο και οι ερωτησεις μου.Και τα μπαλάκια, ιμιαξόνια κλπ δεν πονάνε;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Εγω νομιζα οτι μονο στο μοτερ ποναει, φυσικα δε το ειχα ψαξει και πολυ γι αυτο και οι ερωτησεις μου.
Και τα μπαλάκια, ιμιαξόνια κλπ δεν πονάνε;
Τσου!
Οχι κατι ιδιαιτερο,παντως -
H αποφαση εληφθη, η αγγελια συνεταχθη ...2 χρονια υπεροχων αναμνησεων με το καλυτερο αυτοκινητο που ειχα ως τωρα
Παω να κολυμπησω σε αγνωστα και επικινδυνα νερα αλλα θα το τολμησω. Μενει να βρεθει συντομα αγοραστης για την ''τσουλα'' μου...δυσκολο αλλα οσο ζω ελπιζω
Μετα αρχιζουν τα δυσκολα...ας ειναι ομως !! -
Α εγω νομιζα οτι το δινεις επειδη θελει 1200e μαζεματα...
-
πουστιες του μαστορα για να τα αρπαξει...το ξαναελεγξα σε αναρτησα και ειναι ''πεντακαθαρο''
εχεις καποιο προβλημα εσυ προσωπικα? τι σχολιο ηταν αυτο?
ο υποψηφιος αγοραστης θα το περασει υποχρεωτικα απο ελεγχο
-
Δε πιστευα οτι θα παρεξηγιοσουν με κατι τετοιο.. και δε δικαιολογειται ν απαντησεις ετσι....
-
Σου ζητω συγνωμη τοτε..
Αλλαγη της SLK για RX8. Ναι ή Οχι?