-
Γεια χαρα σε ολους..
Ειμαι σε αναζητηση αγορας μεταχειρισμενου αυτοκινητου και θα βοηθαγε να πειτε την γνωμη σας για αυτοκινητα μεχρι 1.300cc αυστηρα..Ευχαριστω προκαταβολικα..Υ.γ.Μου εχει κατσει στο ματι το diahatsu copen..Τη γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο..?Αν υπαρχει και ιδιοκτητης του συγκεκριμενου μοντελου θα βοηθαγε πολυ η γνωμη του..
-
Γεια χαρα σε ολους..
Ειμαι σε αναζητηση αγορας μεταχειρισμενου αυτοκινητου και θα βοηθαγε να πειτε την γνωμη σας για αυτοκινητα μεχρι 1.300cc αυστηρα..Ευχαριστω προκαταβολικα..Υ.γ.Μου εχει κατσει στο ματι το diahatsu copen..Τη γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο..?Αν υπαρχει και ιδιοκτητης του συγκεκριμενου μοντελου θα βοηθαγε πολυ η γνωμη του..
-
Γεια χαρα σε ολους..
-
για το diahatsu copen που λες δεν εχω ιδεα. δεν ξεκαθαριζεις αν θες βενζινη η πετρελαιο.
αν θες πετρελαιο δες το opel corsa diesel. -
Βενζινη..Βασικα θελω να δω αν υπαρχει αλλο αμαξι στο στυλ και αυτα που εχει απο εξοπλισμο το copen..Ειδαλως ειναι μονοδρομος αλλα θελω να μαθω πληροφοριες(ζημιες,μοτερ,αναρτησεις...) πριν κανω την αγορα..
-
Αφού σ'αρέσει και το έχεις αποφασίσει πάρτο. Ότι σου πούμε είναι περιττό
-
το copen ειναι σε μεγεθος κατσαριδας, ειναι απιστευτα χαμηλο, δε χωραει τιποτα, εχει σταματησει να βγαινει και πουλησε ελαχιστα.
Αν δε σε ενοχλουν αυτα, παρτο.α, και δεν παει μια.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
για το diahatsu copen που λες δεν εχω ιδεα. δεν ξεκαθαριζεις αν θες βενζινη η πετρελαιο.
αν θες πετρελαιο δες το opel corsa diesel. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αν θες πετρελαιο δες το opel corsa diesel.Δεν κατάλαβα, ίδια κλάση με το Κόπεν δεν είναι;
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
αν θες πετρελαιο δες το opel corsa diesel.Ή ενα πλοίο. Πολύ καλή επιλογή το πλοίο.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
α, και δεν παει μια.
κάτι τυπικά 1400άρια όμως βενζινάτα, τα αφήνει θρίψαλα στο δρόμο. ο γνωστός 87 αλόγων 1.3 σε 850 κιλά με οδηγό; Έχω ανοίξει σε διόδια με το st και από 20 χμ/ω και ως τα 140 χμ/ω κρατούσε πολύ αξιοπρεπέστατα.
Άκου δε πάει μία...
-
Για μένα προσωπικά το Copen είναι το πιο όμορφο αμάξι που κυκλοφορεί αυτη τη στιγμή. Κάθε φορά που το βλέπω μου αρέσει όλο και περισσότερο.
Και φυσικά ειναι χαμηλό και φυσικά δεν έχει χώρους πολλούς. Roadster είναι τι περιμένετε; Πανάλαφρο πάντως και σε μεγάλο βαθμό χειροποίητο κατασκευασμένο.
Αν δεν είχα οικογένεια αυτή τη στιγμή θα το είχα πάρει ήδη -
Το Copen είναι Kei car, γι' αυτό είναι τόσο μικρό.
-
Παντρεμενος ειμαι χωρις παιδια..Εγω και η γυναικα ημαστε μονο..Δεν με πειραζει που ειναι διθεσιο και δεν εχει χωρους τα απαραιτητα τα περνει αν το εχεις κλειστο..Πιστευω οτι ειναι καλυτερη επιλογη απο το SMART roadster που ειναι πανομοιοτυπο..Απλα εγραψα να δω αν γνωριζεται καποιο αλλο παρομοιο και μου εχει ξεφυγει..Και να παρω και καμια γνωμη απο καποιον που το εχει/ειχε στην ιδιοκτησια του..Αρα απο μοτερ ειναι αξιοπιστο υποθετω..Απο εξοπλισμο ειναι οκ και με το παραπανω..Απο εκει και περα το οτι καταργηθηκε που λετε ειναι προβλημα με ανταλλακτικα και μεταπωληση(οοοοοταν το δωσω..)?Το οτι ειναι χαμηλο οσον αφορα το εσωτερικο καθεται πολυ χαμηλα ο οδηγος ή οτι ειναι γενικοτερα πολυ χαμηλομενο και εχει θεμα με το να βρει ευκολα κατω στην ασφαλτο...?Ευχαριστω για της απαντησεις σας..
-
Το wiki λέει ότι σταμάτησε πέρυσι αλλά δεν το ψαξα παραπάνω αν όντως ισχύει. Δες αν δίνουν κάποιο στοκαρισμένο με 0 χλμ κοψοχρονιά στην αντιπροσωπία... Με τα ανταλλακτικά δεν υπάρχει θέμα. Μη σου πει κανένας ότι σταματάνε να βγάζουν ανταλλακτικά όταν σταματάει το μοντέλο
-
Τα σμαρτ ροαντστερ είναι σχετικά η χαρά του συνεργείου. Με τον ιάπωνα έχεις αθάνατο μοτέρ και είσαι και καλτ. Εγκρίνω copen. Δες αν χωράς, (αν είσαι κανας 2μετρος σαν τον μπλακπαγκ ξερω γω, θα έχει τη 'φάση' του...)
-
ΦΟΡΝΤ STREETKA 1.6, AUDI TT 1.8Τ, MAZDA MX5 1.6-1.8, Z3 1.8, Z4 1.8, MR2 1.8, PEUGEOT CRZ 1.6..(καπως ετσι), MICRA CABRIO 1.3, ΤΙΓΚΡΑ...(δεν θυμαμαι κυβισμο αλλα ειναι μικρουλι)
Απο οτι καταλαβα γουσταρεις, ανοιχτο + 2 θεσιο +μικρο + στυλ ροουντστερ και οτι να ειναι, arkei na einai kalo, απο στησιμο μεταδοση. Εναλλακτικα Εχει η ΠΕΖΩ & τη σειρα CC στα 1600 με 2+2, μεταλλικη ανοιγομενη οροφη.
Εγω πηρα το FIAT BARCHETTA και ειναι μια χαρα για αυτη τη δουλεια. Καμπριολαδα, ομορφια, γκαζακι λογικο με 134 αλογα, καλοστημενο αλα ιταλικα. Απο χωρους μια χαρα και παω σουπερ μαρκετ.....Απλα θελει φροντιδα (δηλ. να το προσεχεις), σερβις και βενζινα, και ειναι τζαμπα...απο 1000 ευρω. Τι ειχες τι εχασες...αλλα ειναι 1.8...σιγα τα ωα . Ειναι ενα ιδιαιτερο αμαξι. Το γουσταρω πολυ.Καλοριζικο.
ΣΛΚ 1.8 δεν σου λεω γιατι ειναι ακριβη στην αγορα και συντηρηση και εχει γινει 'σουπα'-οτι χειροτερο. Αν επαιρνα ΣΛΚ μονο την 2-λιτρη με τα 192 αλογα την παληα λογω κοστους.
-
ΜΕχρι 1300cc (τεκμηριο,σημα,ασφαλιστρα...) μπορω να παρω και ψαχνω την καλυτερη επιλογη με τα κριτηρια που σας ειπα..Απλα δεν βλεπω να εχω επιλογες περαν αυτων των** 2** daihatsu copen / smart roadster με το δευτερο να ειναι η αμαρτια η ιδια τουλαχιστον απο καρδια(μοτερ..) λενε..Οποτε θελω κατι αξιοπιστο να κανω εγω τις υποχωρησεις μου αλλα τουλαχιστον να μην εχω το χερι στην τσεπη περα απο την βενζινη και την σωστη συντηρηση για αυτο θελω καποιος που το εχει αν το εχει ή τελος παντον γνωριζει να μου πει 2 λογια για το συγκεκριμενο αμαξι..Ειδαλως αν μου ξεφευγει καποιο αλλο μοντελο να μου προτεινεται..
Ευχαριστω ολους οσους γραφουν..Υ.γ.Το micra ειναι 1400 νομιζω οποτε τσακ μπαμ παω στο επομενο επιπεδο σημα..
**Αναλυτικά το κόστος των τελών κυκλοφορίας 2013
**
Από 51 κ.ε. μέχρι 300 κ.ε. 22 ευρώ
Από 301 κ.ε. μέχρι 785 κ.ε. 55 ευρώ
Από 786 κ.ε. μέχρι 1071 κ.ε. 120 ευρώ
Από 1071 κ.ε. μέχρι 1357 κ.ε 135 ευρώ
Από 1358 κ.ε. μέχρι 1548 κ.ε 240 ευρώ
Από 1549 κ.ε. μέχρι 1738 κ.ε. 265 ευρώ
Από 1739 κ.ε. μέχρι 1928 κ.ε. 300 ευρώ
Από 1929 κ.ε. μέχρι 2357 κ.ε. 660 ευρώ
Από 2358 κ.ε. μέχρι 3000 κ.ε. 880 ευρώ
Από 3001 κ.ε. μέχρι 4000 κ.ε. 1100 ευρώ
Από 4001 κ.ε. και άνω 1320 ευρώ -
Ο χρήστης Mr.copen έγραψε:
ΜΕχρι 1300cc (τεκμηριο,σημα,ασφαλιστρα...) μπορω να παρω και ψαχνω την καλυτερη επιλογη με τα κριτηρια που σας ειπα..ΠΟλυ σωστα μιλας, αλλα στην εξισωση πρεπει να βαλεις και κοστος ανταλλακτικων-σερβις-και ιδιαιτερα την διαθεσιμοτητα μεταχειρισμενων ανταλλακτικων....για copen στα μεταχ δεν υπαρχει τιποτα, οποτε ολα καινουργια και εισαγωγη για παρτη σου ειδικα.
Δεν λεω μηχανικα μερη που βαζεις τα καλα οριτζιναλ στα σερβις, αλλα ενα φαναρι, μια πορτα, εναν προφυλακτηρα...βρε αδερφε δεν θα χρειαστεις? Μηπως ολα αυτα στο τελος ειναι πολυυυυ παραπανω απο ενα 150-αρικο που θα σου στοιχιζει το εξτρα τελος και η ασφαλεια?...η θα εχεις μεικτη?...ρωτησε κοστος μεικτης. Το τεκμηριο παλευεται αν ειναι 1400-1800 5-ετιας.Το οτι ειναι γουστοζικο το κοπεν δεν συζητειται και πρεπει να ειναι και καλο αξιοπιστο αυτοκινητο και ζωηρο. Τι στο καλο Νταιχαατσου ειναι, που θεωρουνται πολυ αξιοπιστα.
-
Αυτα τα πορτες,φαναρια κτλ που λες σε περιπτωση τρακαρισματος/ζημιας να τα χρειαστω?Προσπαθω να μην σκεφτομαι ετσι αλλα δεν παυει ναναι και αυτο μεσα στο παιχνιδι..Τελικα τι να κανω δεν ειναι εποχες για λαθος κινησεις(οτι εχει σχεση με λεφτα αυτη την εποχη..)..Καταληγουμαι οτι μονο το copen αξιζει με αυτα τα κριτηρια και υπαρχει και το smart roadster αλλα ειναι αμαρτια και θα βασανιστω κατα πασα πιθανοτητα απο αυτα που διαβαζω..Αρα μολις βρω ευκαιρια θα χτυπησω ενα και τελος..Αντε να δουμε..
Αυτοκινητο μεχρι 1300cc..