-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θα έρθει μια μέρα που και ο Αλόνσο θα έχει πρόβλημα με τα λάστιχα. Εκείνος βέβαια έχει τέτοιο δικαίωμα, ο καημενούλης ο Μάσσα δεν το έχει.
Πρόβλημα με τα λάστιχα = graining γιατί τα ζόρισε απότομα μάλλον και τα τελείωσε γρήγορα.
Ο Αλόνσο ξεκάθαρα φαίνεται και είναι γνωστό ότι κάνει φοβερή διαχείριση ελαστικών.
Δε θυμάμαι πέρσι ο Αλόνσο να βγήκε παραπονεμένος και να κατηγορούσε ότι τα ελαστικά του είχαν excessive graining κι έτσι έχασε τη νίκη. Θυμάσαι κάτι τέτοιο? Προσωπικά δε το θυμάμαι, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Νταξ, δεν τον πας...ΟΚ, το'χω καταλάβει αλλά όπως σου έδειξα αυτός σηκώνει τη σημαία της Scuderia στο ψηλότερο σκαλί κι αυτός μπορεί να φέρει τους περισσότερους πόντους.
Believe dat.
Nα του το θυμίσω;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νταξ, δεν τον πας...ΟΚ, το'χω καταλάβει αλλά όπως σου έδειξα αυτός σηκώνει τη σημαία της Scuderia στο ψηλότερο σκαλί κι αυτός μπορεί να φέρει τους περισσότερους πόντους.Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Από την στιγμή δε που ήρθε στην Ferrari, αυτομάτως και αυτοδικαίως τον υποστηρίζω αν και έφυγε ο αγαπημένος μου πιλότος Ferrari. Με ενοχλεί βέβαια το θάψιμο στον Μάσσα, ειδικά όταν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που κάτι δεν πάει καλά. Δεν λέω ότι δεν φταίει και ο ίδιος αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κουλός και δεν είναι να τον περνάνε και τα λιμά. Επίσης με ενοχλεί ότι σε περιπτώσεις που ο Αλόνσο βρίσκεται σε τέτοια θέση, έχει ασυλία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα έρθει μια μέρα που και ο Αλόνσο θα έχει πρόβλημα με τα λάστιχα. Εκείνος βέβαια έχει τέτοιο δικαίωμα, ο καημενούλης ο Μάσσα δεν το έχει.
Πρόβλημα με τα λάστιχα = graining γιατί τα ζόρισε απότομα μάλλον και τα τελείωσε γρήγορα.
Ο Αλόνσο ξεκάθαρα φαίνεται και είναι γνωστό ότι κάνει φοβερή διαχείριση ελαστικών.
Δε θυμάμαι πέρσι ο Αλόνσο να βγήκε παραπονεμένος και να κατηγορούσε ότι τα ελαστικά του είχαν excessive graining κι έτσι έχασε τη νίκη. Θυμάσαι κάτι τέτοιο? Προσωπικά δε το θυμάμαι, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Νταξ, δεν τον πας...ΟΚ, το'χω καταλάβει αλλά όπως σου έδειξα αυτός σηκώνει τη σημαία της Scuderia στο ψηλότερο σκαλί κι αυτός μπορεί να φέρει τους περισσότερους πόντους.
Believe dat.
Nα του το θυμίσω;
Έγινε το νέο μου avatar
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τεχνητό ξε-τεχνητό αναμιγνύει αρκετά την τράπουλα ώστε να μη γυρίσουμε στα πέτρινα χρόνια της μονοτονίας...
Καλύτερη η πραγματική μονοτονία παρά η υποκριτική και υπερβολική πολυφωνία.
Για σένα. Επειδή θυμάμαι τα χασμουρητά τότε 1000 φορές τώρα.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Χασμουρητά υπάρχουν και τώρα, δεν είναι ποσοτικό το θέμα, είναι καθαρά ποιοτικό.
Ηταν ποιοτικό στα πέτρινα χρόνια δηλ;
Όχι, θα ασχολούμαστε με τσίχλες παραπάνω και από τον Sir Alex!
-
Mην το βλέπεις ρε αδερφέ. Με το ζόρι σε κρατάνε στην τιβί μπροστά; Ιδιοι είναι οι κανόνες για όλους. Τώρα αν δεν κερδΑΕΙ η Μερκ τι να κάνουμε. Θα το κάνει κάποια στιγμή και τότε θα σε παρακολουθώ τι θα γράψεις.
-
Μιας και μπήκα......
NIKH!!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επίσης με ενοχλεί ότι σε περιπτώσεις που ο Αλόνσο βρίσκεται σε τέτοια θέση, έχει ασυλία.Την ασυλία που απολαμβάνει τόσα χρόνια ο Μάσσα, δεν θα την πιάσει ποτέ ο Αλόνσο!..
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Επίσης με ενοχλεί ότι σε περιπτώσεις που ο Αλόνσο βρίσκεται σε τέτοια θέση, έχει ασυλία.
Την ασυλία που απολαμβάνει τόσα χρόνια ο Μάσσα, δεν θα την πιάσει ποτέ ο Αλόνσο!..
Ίσχυε τα τελευταία 2 χρόνια. Παλιότερα όχι και ούτε και φέτος. Πάντως ο Μάσσα την ασυλία του την πλήρωσε με πλήρη υπακοή. Βασικά αυτό είναι προαπαιτούμενο από πιλότο Ferrari.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mην το βλέπεις ρε αδερφέ. Με το ζόρι σε κρατάνε στην τιβί μπροστά; Ιδιοι είναι οι κανόνες για όλους. Τώρα αν δεν κερδΑΕΙ η Μερκ τι να κάνουμε. Θα το κάνει κάποια στιγμή και τότε θα σε παρακολουθώ τι θα γράψεις.Φίλε μου είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας μου! Κι ερωτώ, είναι τόσο κακό που κάποιος ξέρει γιατί η F1 διαφέρει, εξ ορισμού, από τις 24 Ώρες του Man
Υ.Γ. Το ότι είμαι πωρωμένος και βλέπω τους αγώνες δε σημαίνει κι ότι τρέφω ψευδαισθήσεις. Απλώς, ακόμη, τα θετικά υπερτερούν των αρνητικών. -
Επίσης με ενοχλεί ότι σε περιπτώσεις που ο Αλόνσο βρίσκεται σε τέτοια θέση, έχει ασυλία.
Την ασυλία που απολαμβάνει τόσα χρόνια ο Μάσσα, δεν θα την πιάσει ποτέ ο Αλόνσο!..
Ίσχυε τα τελευταία 2 χρόνια. Παλιότερα όχι και ούτε και φέτος. Πάντως ο Μάσσα την ασυλία του την πλήρωσε με πλήρη υπακοή. Βασικά αυτό είναι προαπαιτούμενο από πιλότο Ferrari.
Πλήρη υπακοή με το αζημίωτο έτσι; Δεν παίρνει και λίγα....
-
Να είσαι οδηγός της Ferrari και να παίρνεις και λίγα;
-
Να είσαι οδηγός της Ferrari και να παίρνεις και λίγα;κανονικα δεν επρεπε να παιρνουν τιποτα χαρη τους κανει η φερραρι
-
Να είσαι οδηγός της Ferrari και να παίρνεις και λίγα;Πέρσι έπαιρνε όσα έπαιρνε και ο πρωταθλητής SV. Μια χαρά είναι, να σκάσει και να συνεχίσει να κολυμπάει.
-
θα συμφωνήσω για τα λάστιχα με τον elteo . Για εσάς που γκρινιάζετε να αλλάξουν: Τι προτειμάτε να βλέπετε ένα μονοθέσιο να φεύγει από την pole και να τερματίζει ένα γύρο μπροστά από τον 6ο ή να βλέπετε να σκυλιάζει ο Vettel να περάσει τον Hamilton στην τελευταία στροφή; Για τις κατατακτήριες υπάρχει λύση. Ας μαζέψουν το Q3 στους 6 πρώτους και ας υποχρεώσουν τους του στο Q2 να ξεκινάνε με τα λάστιχα που κάνανε τον τελευταίο γύρο ή ακόμα και να ξαναεπιτρέψουν τους ανεφοδιασμούς
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
θα συμφωνήσω για τα λάστιχα με τον elteo . Για εσάς που γκρινιάζετε να αλλάξουν: Τι προτειμάτε να βλέπετε ένα μονοθέσιο να φεύγει από την pole και να τερματίζει ένα γύρο μπροστά από τον 6ο ή να βλέπετε να σκυλιάζει ο Vettel να περάσει τον Hamilton στην τελευταία στροφή; Για τις κατατακτήριες υπάρχει λύση. Ας μαζέψουν το Q3 στους 6 πρώτους και ας υποχρεώσουν τους του στο Q2 να ξεκινάνε με τα λάστιχα που κάνανε τον τελευταίο γύρο.Αν δώσουν κανένα σετ παραπάνω θα είναι τέλεια!
-
Αλεξανδρε είσαι σίγουρος ότι είσαι οπαδός του Προστ; Νομίζω ότι στη συγχυση σου τα έχεις κάνει όλα ίσωμα. Και (φιλική συμβουλή) κράτα λίγο αξιοπρέπεια. ΔΕΝ υποστηρίζεις τον Αλόνσο, θες να χάνει και αυτό φαίνεται σε κάθε ποστ. Μην υποστηρίζεις το αντίθετο, είναι αστείο.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
θα συμφωνήσω για τα λάστιχα με τον elteo . Για εσάς που γκρινιάζετε να αλλάξουν: Τι προτειμάτε να βλέπετε ένα μονοθέσιο να φεύγει από την pole και να τερματίζει ένα γύρο μπροστά από τον 6ο ή να βλέπετε να σκυλιάζει ο Vettel να περάσει τον Hamilton στην τελευταία στροφή; Για τις κατατακτήριες υπάρχει λύση. Ας μαζέψουν το Q3 στους 6 πρώτους και ας υποχρεώσουν τους του στο Q2 να ξεκινάνε με τα λάστιχα που κάνανε τον τελευταίο γύρο ή ακόμα και να ξαναεπιτρέψουν τους ανεφοδιασμούςΤι να πω, αν εσύ βρήκες όμορφη αυτή τη μάχη (?)... μαγκιά σου! Τουλάχιστον είσαι πιο χαρούμενος από εμένα...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αλεξανδρε είσαι σίγουρος ότι είσαι οπαδός του Προστ; Νομίζω ότι στη συγχυση σου τα έχεις κάνει όλα ίσωμα. Και (φιλική συμβουλή) κράτα λίγο αξιοπρέπεια. ΔΕΝ υποστηρίζεις τον Αλόνσο, θες να χάνει και αυτό φαίνεται σε κάθε ποστ. Μην υποστηρίζεις το αντίθετο, είναι αστείο.Με αδικείς κατάφωρα. Το γεγονός ότι προσωπικά δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής ο Αλόνσο (ούτε ο Σουμάχερ μου ήταν τα πρώτα του χρόνια στην Scuderia) δεν αλλάζει το ότι θέλω να κερδίζει Ferrari με κάθε κόστος, όποιος και αν την οδηγεί!!! Είναι τραβηγμένο αυτό που λες ενώ ξέρεις την τρέλα μου με την εταιρεία.
Ναι, ο Προστ έφυγε κακήν κακώς. Για μένα όμως (και για τον γερο-Μπέρνυ αν έχει καμία σημασία η γνώμη του) είναι ο καλύτερος πιλότος όλων των εποχών. Κατάφερε με το φορτηγό να 'χτυπήσει' στα ίσια τον Σέννα με την ΜακΛάρεν του τότε.
ΥΓ: Άστα αυτά και έλα στον Αντίλογο που έχουμε θέμα με το Κόμμα. Μας την έπεσαν λόγω αλλαγής ηγεσίας κάτι ξμαρρ κλπ αντιλαϊκές δυνάμεις.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πρόβλημα με τα λάστιχα = graining γιατί τα ζόρισε απότομα μάλλον και τα τελείωσε γρήγορα.Ο Αλόνσο ξεκάθαρα φαίνεται και είναι γνωστό ότι κάνει φοβερή διαχείριση ελαστικών.
Στους πρωτους 2 γυρους, που ο Λουης δεν μπορουσε να ξεφυγει, ο Αλονσο περιμενε σαν τον μαλακα, να ερθει το DRS και να περασει 'κυριος', χωρις να φθειρει τα λαστιχα, και ο Μασα εκανε 'προσποιησεις' εκτος γραμμης, για να ψαρωσει -και καλα- τον Ναντο και να κανουν ειρωνικα σχολια οι τυποι στο BBC.
Ο ενας βλεπει τον τερματισμο και ο αλλος ριχνει πυροτεχνηματα.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις, ουτε ο Εντι, ουτε ο zeus, που να υποστηριζει οτι ο Μασα ειναι καλυτερος του Αλονσο.
Θα συμφωνησω με τον Greo, οτι οταν ολα ειναι ΟΚ, ειναι καλος, αλλα δεν μπορει (ποτέ) να κανει το κατι παραπανω. Αυτο φανηκε πολυ καθαρα το 2012, ειδικα σε συγκριση με τον ιθπανο.
Προσωπικα πιστευω οτι ο Μασα δεν εχει θεση στη Φερραρι και το εχω γραψει παρα πολλες φορες.
Αυτο δεν σημαινει οτι η ιδια του η ομαδα πρεπει να τον γαμαει ασαλιωτο:Επειδή η λογική έχει πάει περιπατο, για ποιο λόγο ο Αλόνσο που είχε το track position και με βάση οποιαδήποτε ανάλυση να μην μπει στο γύρο που θα επιλέξει;
Και για τον Massa δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι αν έμπαινε πρώτος, δε φάνηκε ξεκάθαρο πλεονέκτημα σε μάχη το να μπαίνεις πριν ή μετά τον αντίπαλο σου.
Αναλογα με την πιστα, μεταβαλλεται και ο κανονας, μαλλον...
Επειδη εδωσα ομως πολυ δικιο στον greo, και αισθανομαι καπως περιεργα, , ας αναψω λιγο τα αιματα:
Οταν ο Φερνανδος ριχνει στα αυτια στον Μασα, ειναι ο uber alles γαμαουα (που είναι πραγματι). Οταν ο μπεκρης, μετα απο δυο χρονια απουσιας χτυπαει συνεχεια βαθρα, ειναι ο πιο σταθερος απ' ολους, θεωρειται πλεον στα σοβαρα διεκδικητης του τιτλου (με την G3nii) και κανει στον ελπιδοφορο και ταχυτατο Γκροζαν (που θα τον ξεφτελιζε, μην το ξεχναμε) τα ιδια που κανει ο Ναντο στον Μασα, τοτε απλα δεν εκμεταλλευεται το αυτοκινητο, που στα χερια καποιου αλλου προφανως θα ηταν μισο γυρο μπροστα απο ολους.
Αυτο ειναι ή δεν ειναι double standards?Θελω να πω, ολοι εχουμε τα κολληματα μας και τις προτιμησεις μας, δεν χρειαζεται να φτανουμε σε υπερβολες.
-
Αλεξανδρε σε ρώτησα γιατί ο Προστ απέδειξε πως graining και η διαχείριση του είναι ικανότητα και όχι τυχαίο συμβάν. Θα έπρεπε να το ξέρεις, άρα οοοοολα αυτά που γράφηκαν ως δικαιολογίες για τον Μάσσα, δεν είναι. Γιατί αυτό που λέει είναι ένα skill που θα έπρεπε να έχει και δεν το έχει.
kantoniou συγκρίνεις 2 quotes διαφορετικών χρηστών, αλλά και πάλι το λογικό ήταν αυτό που έγινε σήμερα. Ειδικά όταν ο έχων την track position είναι ο αδιαμφησβήτητος Νο1 της ομάδας.
ΥΓ Δία σε μέρες αγώνα δεν πολυμπαίνω στον Αντίλογο να κάθομαι να μαλώνω με πυροβολημένους ειδικά όταν αυτόν που ανάφερες τον έχω μπλοκαρισμένο , αλλά μου κίνησες το ενδιαφέρον
2013 - UBS Chinese Grand Prix