-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Πολλες φορες δεν εχεις επιλογη.
Αν εσυ φτιαξεις μια εταιρια και 40 τοσα χρονια μετα κληθεις να την σωσεις, μην το κανεις.
Ολοι οι επιχειρηματιες κανουν λαθος επιλογες και ζουν με αυτες μετα, αλλοι τις ξεπερνουν, αλλοι πανε φυλακη.
Το θεμα ειναι να εισαι ησυχος με την συνειδηση σου και αυτο εκανε ο ΚΚ για εμενα.
Το περιοδικο το διαβαζα απο το 81 εως το 2010 και αυτα που εγραφε ο ΚΚ με βοηθησαν να βελτιωθω σαν ανθρωπος, οπως και αυτα που μου ελεγε ο πατερας μου.
Και τωρα που γυρισε ο ιδρυτης του, θα ξανααρχισω να το αγοραζω.Δε διαφωνω βεβαια.Οχι ομως πως οταν κανεις καποιες λαθος επιλογες(βλ.Χρηματιστηριο) αυτες πιστωνονται υπερ σου ή εισαι ο σουπερ επιχειρηματιας,ζεις μ αυτο το τιμημα.Δυστυχως για τον ΚΚ πρεπει να υπηρχαν κ αλλες λαθος επιλογες που οδηγησαν το περιοδικο στο σημειο 0.Προφανως ο ανθρωπος αρκει να ειναι οκ με τον εαυτο του,αλλα οταν εχεις υπαρξει ανθρωπος που εδινες μια δημοσια εικονα μεσα απο τα γραπτα σου ''τα ξερω ολα,βλεπω το μελλον'' ,σπιλωνεται η εικονα σου καλως κακως οταν μπλεκεται το ονομα σου με 11 μυρια οφειλες.Κατα τ αλλα σεβομαι το τι ειναι για σενα το περιοδικο και ο ΚΚ αφου προφανως πριν το 2000 δεν εχω καμια επαφη με το περιοδικο
-
Kαι μια τελευταία από εμένα που θέλω να πιστεύω ότι είμαι από τους ιδρυτικούς αναγνώστες των 4Τροχών, το 1ο τεύχος το αγόρασα όταν υπηρετούσα ακόμα, το τελευταίο εδώ και αρκετά χρόνια, όταν έπαψε να ασχολείται ενεργά με το περιοδικό, στο οποίο άρχισαν οι περιγραφές για την παρέα και όσοι ήταν εκτός παρέας δεν καταλάβαιναν τίποτα, ακόμα πάσχει από αυτό το κλίμα.
Ήθελα να πω χωρίς να υποστηρίζω τα διαχειριστικά του, απεναντίας είμαι φανατικός στον δημοσιογραφικό του λόγο, και στο δημοσιογραφικό ήθος που δίδαξε στους νεώτερους δημοσιογράφους, λέω λοιπόν ότι τα λαμόγια και οι ένοχοι δεν παθαίνουν εγκεφαλικά επεισόδια, ο Κ.Κ έπαθε και γιαυτό αποσύρθηκε δώ και μερικά χρόνια από την έντονη δράση του, παραιτημένος από την απογοήτευση βλέποντας όσα προέβλεψε να έρχονται στην αυλή του, παρατηρητής των δικών του λαθών χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, λάθη έκανε τα πλήρωσε και τα πληρώνει, η γκρίνια και η μεμψιμοιρία του, ίδιον του χαρακτήρα του, αφού προσπάθησε έντονα να αλλάξει τα πράγματα που δεν αλλάζουν με τίποτα σε αυτή τη χώρα, κατέληξε γκρινιάρης, στα πρώτα 15-20 χρόνια τα Εν Λευκό του ήταν γεμάτα αισιοδοξία και αγώνα για τα σωστά αυτού του τόπου, πιστεύω ότι η 1η απογοήτευση του ήρθε όταν τον διέγραψαν από την τότε ΕΣΗΕΑ με τη φτηνή δικαιολογία ότι ήταν εκδότης και όχι δημοσιογράφος, πιστεύω ότι δεν έχουν ειπωθεί όλα από τον ίδιον, όπως πιστεύω ότι δέχθηκε και χοντρό πόλεμο από το εκδοτικό κατεστημένο που εντρυφούσε και εντρυφεί στα κομματικά θυλάκια, ίσως κάποτε μάθουμε τι ακριβώς έφταιξε ( όχι αν έφταιξε και σε τι βαθμό ο ίδιος ) αλλά τι έφταιξε και οδηγήθηκε σε αυτές τις απελπισμένες του κινήσεις παραδομένος, ίσως και προδομένος από υποσχέσεις και ότι άλλο αναγκάζει τους δυνατούς να ξεστρατίζουν.
Θα πληρώσει τα λάθη του, εδώ τόσος κοσμάκης πληρώνει για λάθη αλλονών, να μην πληρώσουν όσοι λάθεψαν ηθελημένα ή όχι ? Θα ήταν άδικο για τους πολλούς που πληρώνους για τους λίγους, το θέμα είναι ότι μια καλή εκδοτική πορεία με την καλή δημοσιογραφική έννοια του όρου, έχει μετατραπεί εδώ και λίγα χρόνια με την τεχνική έννοια του όρου, σε μια τραγελαφική κατάσταση που αν δεν διορθωθεί άμεσα, καλά είναι να τερματιστεί τώρα, που ακόμα θυμόμαστε τις καλές ημέρες και τις πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες αυτού του ανθρώπου που πίστεψε, που είχε όραμα, που προσπάθησε, και τελικά σαν άνθρωπος και αυτός υπέκυψε.
Εγώ σε προσωπικό επίπεδο τον αγαπάω.
-
Ξαναρωτω, ανέλαβε εκ νέου τη διεύθυνση γνωρίζοντας οτι υπάρχουν τόσα χρέη;
Γιατί να το κάνει αυτό ; Γιατί να θέλει να σπίλωσης την υπόληψη του ( με δεδομένο οτι δεν είχε ανάμειξη στα των οικονομικών)Υπάρχουν τόσοι επιστήμονες και δωρητές που σιωπηλά βοήθησαν αυτό τον αδηφάγο τόπο χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες... Νομίζω οτι ο ΚΚ εξαργυρωσε και με ο παραπάνω την δουλειά του ...
Τώρα να φτάσεις στο σημείο να αποκάλεσε Θεό σου έναν επιτυχημένο εκδότη περιοδικού εκτός απο έλλειψη παιδείας δείχνει και ασύλληπτη βλάβη στον εγκέφαλο ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Υπάρχουν τόσοι επιστήμονες και δωρητές που σιωπηλά βοήθησαν αυτό τον αδηφάγο τόπο χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες... Νομίζω οτι ο ΚΚ εξαργυρωσε και με ο παραπάνω την δουλειά του ...
Τώρα να φτάσεις στο σημείο να αποκάλεσε Θεό σου έναν επιτυχημένο εκδότη περιοδικού εκτός απο έλλειψη παιδείας δείχνει και ασύλληπτη βλάβη στον εγκέφαλο ...
Θα μπορουσες να απαντησεις εσυ αντι για μενα στον ΓΚ.Ακριβως αυτα
-
@quadra 21, Σωστά!
Γιατί να το κάνει αυτό ; Γιατί να θέλει να σπίλωσης την υπόληψη του ( με δεδομένο οτι δεν είχε ανάμειξη στα των οικονομικών)
(Παρακαλώ κάνε το κόπο και διάβασε όσα έγιναν. Αδικείς τον εαυτό σου...
Και σχετικά με το γενικό θέμα. Νομίζω ότι όταν δικάζεσαι περισσότερες από μια φορές για το ΙΔΙΟ πράγμα και πολύ περισσότερο αθωώνεσαι, κάποιος ΔΕΝ κάνει καλά τη δουλειά του.
-
+1000 Για τα post του Quadra21 και να προσθέσω ότι λίγος σεβασμός παιδιά δεν βλάπτει!
Κρίμα πάντως για τον άνθρωπο που μας έδωσε κάτι σαν το παρακάτω :
-
Διαβάστε εδώ και τα σχόλια απο κάτω και θα λυθούν όλες οι απορίες.
-
Δεν είδα κανένα ποστ που να προσεβαλε την δουλειά του ΚΚ... Ισα-ίσα κανείς δεν λησμονεί την προσφορά του...
Απο εκεί όμως μέχρι δέχομαι οτι μου πετάνε και τον αποκαλώ και Θεό εχει διάφορα...Προσωπικά πιστεύω πως ηταν ένας ιδιαίτερα χαρισματικός άνθρωπος με όνειρα και φίλοδοξιες που ανέβηκε με δουλειά και έπεσε απο απειρία... Νομίζω η κριτική ειναι λογική και θεμιτή
Δεν βλέπω να γράφει κανείς τιποτα για τον κόσμο που κινήθηκε για την τοποθέτηση υδρογόνου στο όχημα του παρά κινούμενος απο τον μεντορα του... Αυτός ειναι Οκ που έχασε 600€ και ποιος ξέρει τι ζημιά προκάλεσε στο όχημα του...;;; Αν υπήρχε κράτος όπως λέτε, πέρα απο τον ΚΚ που αδικείται, θα έπρεπε μα επέμβει βάζοντας βαθιά το παλουκι σε περιοδικό και τσαρλατανους για αυτό τους το άρθρο...
Π.σ. Και εγώ γουστάρω το περιοδικό όταν με γουστάρε και αυτό και δεν με ταΐζε σκουπίδια... Και δυστυχώς πλέον,εκτός απο μερικά ωραία θεματα( γιατί υπάρχουν ακόμα αυτά αλλά σίγουρα δεν επαρκούν για να αγοράζεις το περιοδικό καταβάλλοντας μάλιστα 5,5€ ) το υπόλοιπο ειναι ένα κοινωνικοπολιτικο ξεκατινιασμα...
-
Γιατί να το κάνει αυτό ; Γιατί να θέλει να σπίλωσης την υπόληψη του ( με δεδομένο οτι δεν είχε ανάμειξη στα των οικονομικών)Υπάρχουν τόσοι επιστήμονες και δωρητές που σιωπηλά βοήθησαν αυτό τον αδηφάγο τόπο χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες... Νομίζω οτι ο ΚΚ εξαργυρωσε και με ο παραπάνω την δουλειά του ...
**
Έχεις διαβάσει γιατί συνελήφθη? Αν ναι, είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες?
** -
Κανονικά όσοι απειλούσαν με το μαχαίρι στο λαιμό τον ΚΚ να μπεί σαν μέτοχος στην Alpha Press άθελά του πρέπει σήμερα να είναι στη φυλακή. Οι ίδιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν με το ζόρι να εισάγει τις ΤΕ στο χρηματηστήριο (λίγο πριν σκάσει η φούσκα).
Δεν είναι πως έκανε ο ΚΚ κάποια επειχηρηματική κίνηση (για να μη πω αρπαχτή) και δε του βγήκε παίδες. Δημοσιογράφος είναι (με μοτοσικλέτα ΜΠΙ ΕΜ ΝΤΑΜΠΛΙΓΙΟΥ και αεροπλάνα) , όχι μπίζνεσμαν με εσελκέι και πεσμένους κώλους κομπρέσορ.
Το κράτος όμως που ήτανε τόσα χρόνια? Γιατί δεν επιδότησε με άπειρα λεφτά τις ΤΕ? Γιατί δεν έριξε άπειρα λεφτά στο safetrack? Α ρε Έλληνα υπαλληλάκο.
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
**
Έχεις διαβάσει γιατί συνελήφθη? Αν ναι, είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες?
**του έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να αναλάβει άτυπη διεύθυνση?
-
Θες να μας πεις τί εννοείς με το εκ νέου? Ξέρεις γιατί συνελήφθη?
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά! -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
+1000 Για τα post του Quadra21 και να προσθέσω ότι λίγος σεβασμός παιδιά δεν βλάπτει!+1
Μου είναι παντελώς αδιάφορα τα όποια επιχειρηματικά του λάθη ή επιλογές. Ο γραπτός του λόγος με μεγάλωσε αυτοκινητιστικά, με έμαθε να οδηγώ και να αγαπάω τα αυτοκίνητα! Σ' αυτόν τον άνθρωπο μόνο συναίσθημα μπορώ να έχω και όχι κριτική άποψη! -
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά!του έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να είναι εικονικός διευθύνων ?
ακόμα και εικονικός να ήταν, ιδέα δεν είχε τι γινόταν? το όνομά του έτρεχε μπροστά... και αν είχε ιδέα, γιατί δεν έκανε καταγγελία να γλιτώσει από όλα μια και καλή? -
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά!του έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να είναι εικονικός διευθύνων ?
ακόμα και εικονικός να ήταν, ιδέα δεν είχε τι γινόταν? το όνομά του έτρεχε μπροστά... και αν είχε ιδέα, γιατί δεν έκανε καταγγελία να γλιτώσει από όλα μια και καλή?Φίλτατε,
έφτασε τις 8 σελίδες ένα θέμα για το οποίο γνωρίζουμε ότι ο ΚΚ συνελήφθη για χρέη και αθωώθηκε για 4η/5η φορά.
Δεν γνωρίζουμε (οι περισσότεροι) για ποιας εταιρείας χρέη,
από ποιο ρόλο την υπηρέτησε και αν και πώς συνέβαλε στη δημιουργία αυτών των χρεών,
τί ποινικές ευθύνες του αναλογούν με βάση τη θέση και το καταστατικό,
αν ορθώς συνελήφθη (όλες τις φορές),
γιατί και με ποιο σκεπτικό αθωώθηκε τις προηγούμενες φορές και πολλά άλλα.
Αντί να τα αναζητήσουμε λέμε γιατί συμπαθούμε ή όχι,
αν ήταν μάγκας ή μαλάκας,
γιατί πήρε ή όχι επιδότηση,
γιατί άλλα λέει και άλλα κάνει,
γιατί δεν έκανε παιδιά,
τί γαμάτα που θα τα είχαμε κάνει όλα εμείς...
Ας τα μάθουμε όλα και μετά ξανασυζητάμε επί του θέματος και ψύχραιμα!ΥΓ Άσχετα με το φίλο red monster, διαβάζω κάτι τύπους (έχοντας εικόνα τους και από άλλα θέματα) και πραγματικά απορώ σε τί ψυχική κατάσταση είναι! Τόση ειρωνεία-μνησικακία-(αδικαιολόγητη)αλαζονεία-παντολογία-υπεργαματοσύνη είναι δείγμα σοβαρής κατάστασης!
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Και τα 11 δις ποιοι τα έφαγαν; Δεν υπονοώ τον αθώο πλέον Καββαθά.όχι και δις! με 11 δις σώζεται η χώρα...!
-
1)Κάποιοι εδώ μέσα δεν μπορούν να δουν τα προφανή.Ο Κ.Κ εδώ και δεκαετίες κριτικάρει-κράζει τους πάντες και τα πάντα.Γιατί είναι παράλογο λοιπόν να κάνουμε και εμείς κριτική σε αυτόν?Και γιατί οποιος κριτικάρει τον Κ.Κ είναι κακοπροέραιτος?????Οταν κάποιος κάνει κριτική στους ΠΑΝΤΕΣ είναι υποχρεωμένος να ακούει και κριτική από τους πάντες.Η κριτική που του γίνεται είναι τόσο καλοπροέραιτη ή κακοπροέραιτη όσο ήταν η δική του.Δε γίνεται η δική του να είναι πάντα καλοπροέραιτη και η κριτική των άλλων προς αυτόν κακοπροέραιτη!!!!
2)Επί των ημερών της Ελλάδα των παχιών αγελάδων,των δανείων και του φραπόγαλου διέπρεψαν σε πωλήσεις οι 4τ.Η Ελλάδα που κατηγορούσε(της διαφθοράς,των δανείων του ωχαδερφισμού) ήταν αυτή που έφτασε το περιοδικό στην κορυφή των πωλήσεων.Λεφτά ΔΑΝΕΙΚΑ υπήρχαν οπότε έδινε άνετα ο έλληνας μερικές δραχμές-ΔΑΝΕΙΚΕΣ για να πάρει και ένα περιοδικό αυτοκινήτου.Χωρίς λοιπόν την ελλάδα των δανεικών ποτέ δεν θα έφτανα οι 4τ τις 80000 πωλήσεις το μήνα και ούτε ο ΚΚ θα μας κουνιόταν για το περιοδικό του(που το έκανε).
3)Οι τεχνικές εκδόσεις έβγαζαν κάμποσα περιοδικά.Είχε τη δυνατότητα η ελληνική αγορά να σηκώσει τόσα περιοδικά κύριε Καββαθά?Η πραγματική Ελλάδα ΟΧΙ η Ελλάδα των δανεικών ΝΑΙ.
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΒΒΑΘΑ ΑΝΔΡΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ-ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ.
Ενας κακοπροέραιτος!!
-
nafpaktos,
πρώτον είναι κακοπροαίρετος και δεύτερον η συζήτηση εδώ υποτίθεται αφορά ένα συγκεκριμένο θέμα και όχι τη γνώμη μας για τον ΚΚ. Πληροφοριακά, επειδή φαίνεται του 'χεις μαζεμένα και δεν έχουν και σχέση με το θέμα, στείλε του ένα mail! -
Τα περιοδικά ανδρώθηκαν όταν δεν υπήρχε δανεισμός στην Ελλάδα και τα αυτοκίνητα που πουλιώνταν ήταν 20000 και υπήρχαν 1-2 αντιπροσωπείες κάθε μάρκας στην Ελλάδα και όχι όλων .
Αρα προφανώς είσαι κακοπροαίρετος .
-
ΥΓ Άσχετα με το φίλο red monster, διαβάζω κάτι τύπους (έχοντας εικόνα τους και από άλλα θέματα) και πραγματικά απορώ σε τί ψυχική κατάσταση είναι! Τόση ειρωνεία-μνησικακία-(αδικαιολόγητη)αλαζονεία-παντολογία-υπεργαματοσύνη είναι δείγμα σοβαρής κατάστασης!... 'μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη'!!!
Σύλληψη Κ.Καββαθά (πρώην ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ )