Υπάρχουν θέματα όσον αφορά την πώληση και την παραχώρηση του ονόματος ή του διακριτικού τίτλου που δεν γνωρίζουμε, όποιος γνωρίζει ας μας τα καταθέσει εδώ με λίγα λόγια.
Πιστεύω πως όταν λέει - εγώ το όνομα μου είχα στην εταιρία - θα ήταν όρος με απαίτηση του αγοραστή, και το όνομα και ο διακριτικός τίτλος θα βάρυνε στην πώληση, είχε δηλαδή ανάγκη ο Λυμπέρης και ο κάθε επιχειρηματίας που αγοράζει μια επιχείρηση, να την αγοράσει όταν έχει τα λεφτά και τον μηχανισμό να στήσει μια νέα επιχείρηση από την αρχή ?
όχι κατηγορηματικά.
Το όνομα αγοράζουν, και στα καταναλωτικά προϊόντα αγοράζουν το όνομα και το δίκτυο.
Τι περιοδικό θα αγόραζε ο Λυμπέρης και τι πωλήσεις θα έκανε αυτό αν δεν ονομαζότανε 4Τροχοί, και δ/ντης ο Κ.Κ χωρίς αρμοδιότητες, αφού όταν αγοράζεις όνομα τοποθετείς τον πρώην σε τιμητική θέση άνευ χαρτοφυλακίου, στη βιτρίνα, για να υπάρχει η ροή στη δουλειά, να δείχνεις ότι δεν άλλαξε τίποτα ? Και γιατί να αγοράσει τους 4Τροχούς αν επρόκειτο να το μετονομάσει ρόδα, μαύρο κουλούρι, αεροτομή ή χρυσό τιμόνι ?
Και τι θα είχε να πουλήσει ο Καβαθάς αν δεν πουλούσε τον διακριτικό τίτλο και το όνομα του ?
Γιατί αθωώνεται ? Μα γιατί πρέπει στα συμβόλαια πώλησης να αναφέρονται όλα τα ανωτέρω, και μάλιστα να αναφέρεται ρητά ότι τη στιγμή της πώλησης η θέση των Τ.Ε ήταν καθαρή, αλλιώς οι νομικοί και οι οικονομικοί του Λυμπέρη θα αγόραζαν κάτι τόσο χρεωκοπημένο ?
Και γιατί δεν είχε σκάσει τίποτα για χρέη στην πιάτσα για τον Κ.Κ τόσα χρόνια ? Αφού η ιστορία με την Alpha Press κρατάει από το 2002 και σε άλλες 3 δίκες, διαδικαστικές όπως φαίνεται, έχει αθωωθεί, γιατί τώρα έγινε το νταβαντούρι ?
Μα για να δείξουν ότι δεν κλέβουν μόνο οι πολιτικοί, αλλά όλοι οι επιχειρηματίες.
Και εμείς σαν το κοπάδι τρέχουμε αλαλάζοντας πίσω από τις κάμερες να πιούμε αίμα, το οποιοδήποτε αίμα, γιατί μερικοί από εδώ που ζητάνε επί πίνακι το κεφάλι του Κ.Κ δεν είδα να ασχολούνται με τους δημόσιους υπαλλήλους που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και είναι στις φυλακές 2-3-4-5 χρόνια και ακόμα δεν έχουν συγκλιθεί λέει τα πειθαρχικά τους συμβούλια για να επικυρώσουν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, και εξακολουθούν και πληρώνονται κανονικά όντας στις φυλακές.
Έτσι για να ξέρετε, επειδή νομίζετε πως ζείτε σε κράτος δικαίου το οποίο το καταστρατηγεί ο Κ.Κ, τρομάρα μας.
Άντε ρε σοβαρευτείται και μη τσιμπάτε, βγάλτε τα κομματικά γυαλιά και σεβαστείτε το χώρο που σας δίνεται για να αυτοϊκανοποιηθείται και να προβάλεται το εγώ σας, το λέω για τους λίγους που δεν μπορούν να δούν πέρα από τη μύτη τους, και να ξεχωρίσουν τη λειτουργία και τη νομοθεσία που διέπει μια ΑΕ από ένα περίπτερο.