-
έχει λήξει το θέμα πρίν κανα χρόνο.......
-
Μπα δεν έληξε Σήμερα πούλησε το CX-7
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ace μήπως σε ενδιαφέρει αυτό?
Κοίταγα για Α4, αλλά μόνο αν και εφόσον μπορούσα να μείνω μέσα στον -πλέον αυστηρό- προϋπολογισμό μου (δηλαδή στα όποια λεφτά του CX7). Το συγκεκριμένο, αν και καταλαβαίνω το μεράκι και τα λεφτά που έχει ρίξει ο ιδιοκτήτης, εμένα δεν μου κάθεται καλά (από τις ζάντες μέχρι τη διχρωμία στο σαλόνι), χώρια τα χλμ και την ηλικία του. Χώρια την απόσταση (στο οικονομικό αλλά και στην τοποθεσία του οχήματος)....
Και ναι, όντως σήμερα πουλήθηκε το CX7, οπότε πλέον είμαι στην (ευχάριστη ή δυσάρεστη, όπως το δει κανείς) θέση να πρέπει να βρω καινούριο οικογενειακό αυτοκίνητο, που να καλύπτει τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί στην αρχή, αλλά ταυτόχρονα να μην ξεπερνάμε και τον αυστηρό προϋπολογισμό (10-10,5Κ συν τα έξοδα).
-
Είμαι σίγουρος ότι θα πέσει στο 10500 πάντως. Στο πρότεινα επειδή είναι Quattro και απ ότι κατάλαβα σε ενδιαφέρει η οδική αίσθηση!
Επίσης αναφέρει αυτό:Αν είστε από κάποιο άλλο μέρος εκτός Ρόδου μπορείτε να με καλέσετε να βρούμε λύση έτσι ώστε να δείτε και να οδηγήσετε το αμάξι από κοντά.
-
Ναι, έτσι είναι, αλλά δυστυχώς το Α4 (και γενικότερα τα Audi), ξεφεύγουν αρκετά από τον δικό μου προϋπολογισμό. Δηλαδή αν μπορούσα (ή καλύτερα αν ήθελα) να δώσω 2-3Κ παραπάνω, βρίσκω αρκετά Α4 1.8Τ στην Αθήνα, '08-'09, με λογικά χλμ, σε αυτή τη τιμή ('08) και τα χιλιόμετρα (
-
Μπα δεν έληξε Σήμερα πούλησε το CX-7R.I.P
-
Κάτοχο άλλαξε. Δεν πέθανε!
-
Ο χρήστης Manker έγραψε:
Κάτοχο άλλαξε. Δεν πέθανε!το ίδιο είναι......
-
Κατά 99% έχω καταλήξει σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο, λογικά Δευτέρα ή το πολύ Τρίτη θα έχω κάνει και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να το παραλάβω
Νεότερα σε ολίγα 24ωρα δηλαδή....
-
Με το καλό!!!
-
Μη παρεις κανα insignia μονο...θα σε...τσιμενταρω..
Καλοταξιδο! -
Όχι, το Insignia βγήκε σχεδόν αναγκαστικά εκτός λίστας, καθώς δεν χωράει στο garage μου, άρα ή θα το άφηνα στην ανοιχτή θέση, ή θα έπαιρνα κάποιο άλλο. Και εγέννετο C5 Prestige, με καλό εξοπλισμό, άριστη και ατρακάριστη (λόγω γνωστού είναι εγγυημένη), άβαφη πλην μιας τοπικής γρατζουνοβαφής (που μου είπαν, δεν φαίνεται), και σε καλή τιμή.
Βάζω μπρος για ζάντα και λάστιχα (που θέλει οπωσδήποτε) και τα βασικά για τα ταξίδια μου (μπάρες, δίχτυα αποσκευών και κουρτινάκια/μεμβράνες)....
-
Καλοτάξιδο!
Nokia 730 & Tapatalk
-
Καλοτάξιδη ACE!!!!
Αυτή μήπως???http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5586656/ -
Καλοτάξιδη ACE!!!!
Αυτή μήπως???http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5586656/Μακαρι να ειναι σαν αυτη,με τον 1.8cc,γιατι με τον 1.6T θα τρεχει και δεν θα φτανει........
Καλοταξιδο Ace και μη χαθεις απο το μαζντοφορουμ -
Οτι ηταν το φαγαν στη μαπα οι κατοχοι 207,3008.. στο gcc ειμαι, μηδενικα θεματα η c5.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οτι ηταν το φαγαν στη μαπα οι κατοχοι 207,3008.. στο gcc ειμαι, μηδενικα θεματα η c5.Εχω συναδελφο με το 3008.........κλαιει τα λεφτα του,κυριολεκτικα!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλοτάξιδη ACE!!!!
Αυτή μήπως???http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5586656/Μακαρι να ειναι σαν αυτη,με τον 1.8cc,γιατι με τον 1.6T θα τρεχει και δεν θα φτανει........
Καλοταξιδο Ace και μη χαθεις απο το μαζντοφορουμΌχι, μια 1.6Τ είναι, αυτή στον Πειραιά. Με τον 1.8 η C5 δεν πάει βήμα, υποθέτω εννοείς από πλευράς προβλημάτων, υποτίθεται ότι η έκδοση που φοράει η C5 (ειδικά από '10 και μετά) έχει λύσει τα πιο πολλά, δεν μου έχουν πει για κανένα σοβαρό πρόβλημα όσους κατόχους έχω ρωτήσει...
-
Αν ειναι το 4ψηφιο νουμερο... ,σκουρο με τασια ,απο εμπορο προσεξε πολυ... παρα ειναι φτηνο και τα χιλιομετρα ισως ειναι γυρισμενα λογω εμπορου..
Αν μιλαω για αλλο γραψε ακυρο. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν ειναι το 4ψηφιο νουμερο... ,σκουρο με τασια ,απο εμπορο προσεξε πολυ... παρα ειναι φτηνο και τα χιλιομετρα ισως ειναι γυρισμενα λογω εμπορου..
Αν μιλαω για αλλο γραψε ακυρο.Όχι, δεν είναι αυτό που λες, είναι από έμπορο, αλλά επειδή βρεθήκαμε επαγγελματικοί γνωστοί, είναι εγγυημένο. Το έχουν πάει οι ίδιοι για service, είναι ελληνικό με κανονικό service book, μου είπαν οι ίδιοι που έχει γίνει μια τοπική βαφή για γρατζουνιά (που δεν φαίνεται), και γενικά θέλουν σίγουρα να μην βρεθώ και εγώ ξεκρέμαστος
Για το (και τον) συγκεκριμένο που λες, ρώτησα γενικώς τι παίζει, πήρα 10 γνώμες, καμία δεν ήταν θετική ...κάτι μου λέει αυτό, και άρα δεν έκανα τον κόπο να πάω μέχρι εκεί καν....
Ανταλλαγή CX7 με.....τι ?