-
Το εταιρικο δεν εχει κανενα απολυτος κερδος με την νοθευση στην ποιοτητα και στην ποσοτητα στα καυσιμα κινησης....
Το κερδος του διαχειριστη ενος εταιρικου πρατηριου ειναι η σαλα! -
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Το εταιρικο δεν εχει κανενα απολυτος κερδος με την νοθευση στην ποιοτητα και στην ποσοτητα στα καυσιμα κινησης....
Το κερδος του διαχειριστη ενος εταιρικου πρατηριου ειναι η σαλα!ποια ειναι η σαλα παλι (σε εχασα εδω)
-
xexexe
Ειναι το καταστημα... δηλαδη απο τσιγαρα μεχρι πλυνητηριο, λιπαντικα και τα σχετικα!!!
Ο τομεας καυσιμο ειναι σταθερος... ειτε δωσουν ενα λιτρο ειτε 1.000.000λιτρα το κερδος τους ειναι ιδιο! -
ok το καταλαβα μου ειπαν επισης οτι τα πρατηρια τα εταιρικα της SHELL ειναι ολα οσα γραφουν στην εισοδο τους select (που εχουν και καφε αλλα και διαφορα αλλα ειδη προς αγορα) αρα σωστος Alexis 5
Πριν μια εβδομαδα περιπου εβαλα πετρελαιο σε εταιρικο της SHELL στην Πατρα με 1.30 αν θυμαμαι καλα ,και φθανοντας στην Αθηνα πηγαινω να φουλαρω παλι σε εταιρικο της ιδιας εταιριας με την ιδια προσωνυμια εταιριας στην αποδειξη και βλεπω το πετρελαιο 1.35 (τα πολυ ψηλα δεν τα θυμαμαι). Πως γινεται αυτο μπορει κανεις να μου πει?
Σε ερωτηση παντως προς τον υπαλληλο η απαντηση του ηταν οτι επεσα στο ακριβοτερο πρατηριο του λεκανοπεδιου και μιλαμε τωρα για πρατηριο (μεσογειων και κατεχακη γωνια) με μεγαλη κινηση απο ταριφες τουλαχιστον -
Η Πατρα,επειδη πηγαινο ερχομουν 4 χρονια,ειχε παντα φθηνοτερη βενζινα...
Εταιρικο λες αυτό φευγοντας δεξια,στο Ζαβλανι?
Εκει εβαζα.
-
Σήμερα σε ερώτηση στην BP στην Αμφιθέας απέναντι από την Αγία Κυριακή μου είπαν ότι θα φέρουν το BP ultimate diesel απλώς περιμένουν κάποια άδεια
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ανοιξε στη γειτονια μου και ουργιο πρατηριο ΕΚΟ εκ βαθρον και εβαλα πετρελαιο.
Δεν ξερω αν ειναι η αισθηση μου αλλα σε κινηση 600 χιλιομετρων περιπου ειχα μια πτωση καταναλωσης περιπου 0,2l/km. Η συγκριση γινετε με προτερες συχνες μετρησεις απο μεγαλο επισης πρατηριο της revoil. Μπορει να ειναι και η ιδεα μου, μπορει και οχι. Αν προσπερασουμε α συνηθη θεματακια, υπαρχει περιπτωση το καυσιμο της ΕΚΟ να ειναι εμπλουτισμενο ωσε να εχω λιγοτερη καταναλωση?
Το οτι αλλαξα λαδια μολις ενα γεμισμα πριν, υπαρχει περιπτωση να βοηθησε σε αυτο? -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Δεν ξερω αν ειναι η αισθηση μου αλλα σε κινηση 600 χιλιομετρων περιπου ειχα μια πτωση καταναλωσης περιπου 0,2l/km. Η συγκριση γινετε με προτερες συχνες μετρησεις απο μεγαλο επισης πρατηριο της revoil. Μπορει να ειναι και η ιδεα μου, μπορει και οχι. Αν προσπερασουμε α συνηθη θεματακια, υπαρχει περιπτωση το καυσιμο της ΕΚΟ να ειναι εμπλουτισμενο ωσε να εχω λιγοτερη καταναλωση?
Το οτι αλλαξα λαδια μολις ενα γεμισμα πριν, υπαρχει περιπτωση να βοηθησε σε αυτο?φυσικά και είναι τα νέα λάδια!
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Το οτι αλλαξα λαδια μολις ενα γεμισμα πριν, υπαρχει περιπτωση να βοηθησε σε αυτο?φυσικά και είναι τα νέα λάδια!
Δεν νομίζω! Μάλλον η ποίοτητα καυσίμων. Πού άνοιξε η ΕΚΟ;
-
Η μετρηση πως εγινε και βρεθηκε το 0.2λιτρα?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Το οτι αλλαξα λαδια μολις ενα γεμισμα πριν, υπαρχει περιπτωση να βοηθησε σε αυτο?Άλλαξε ο καιρός και κάνει ζέστη.
-
Γεμιζω παντα απο το ιδο πρατηριο σε ιδια αντλια. Υπαλληλος δεν ειναι ο ιδιος . Το γεμισμα ειναι παντα γυρω στα 500 χιλιομετρα και κανω υπολογισμο με τη μεθοδο των τριων σε καθε γεμισμα. Η καταναλωση μου ηταν παντα πανω απο 5,6l/lkm σε κοινες διαδρομες. Αυτη τη φορα ειδα 5.4l/km. Θα βαλω ξανα απο το ιδιο την επομενη φορα και θα υπολογισω ξανα. Αυτο με τη ζεστη το εχω παρατηρησει οτι μειωνει τη καταναλωση, αλλα οπως προειπα, σαν νουμερο ειναι πρωτη φορα που το βλεπω.
-
Σήμερα είναι διαθέσιμο το BP ultimate diesel στην Λ. Αμφιθέας απέναντι από την Αγία Κυριακή 6 λεπτά ακριβότερο από το απλό. Την ερχόμενη εβδομάδα που θα αδείασω θα το δοκιμάσω!
-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Σήμερα είναι διαθέσιμο το BP ultimate diesel στην Λ. Αμφιθέας απέναντι από την Αγία Κυριακή 6 λεπτά ακριβότερο από το απλό. Την ερχόμενη εβδομάδα που θα αδείασω θα το δοκιμάσω!Sent from my iPad using Tapatalk
Φίλε το δοκιμασες;
Είδα κ Ζωγράφου να εχει φέρει bp ultimate diesel.D-4D...
-
Όχι ακόμη. Μάλλον την Παρασκευή θα βάλω.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Γεμιζω παντα απο το ιδο πρατηριο σε ιδια αντλια. Υπαλληλος δεν ειναι ο ιδιος . Το γεμισμα ειναι παντα γυρω στα 500 χιλιομετρα και κανω υπολογισμο με τη μεθοδο των τριων σε καθε γεμισμα. Η καταναλωση μου ηταν παντα πανω απο 5,6l/lkm σε κοινες διαδρομες. Αυτη τη φορα ειδα 5.4l/km. Θα βαλω ξανα απο το ιδιο την επομενη φορα και θα υπολογισω ξανα. Αυτο με τη ζεστη το εχω παρατηρησει οτι μειωνει τη καταναλωση, αλλα οπως προειπα, σαν νουμερο ειναι πρωτη φορα που το βλεπω.Αν είσαι σίγουρος για τις μετρήσεις σου, είναι τα νέα λάδια.
-
Η μόνη περίπτωση να είναι τα λάδια είναι να έβαλε λάδια με μικρότερο ιξώδες ή κάποια fuel economy λάδια. Εκτός και αν είχε βουλώσει το φίλτρο λαδιού του οπότε η αντλία λαδιού έπαψε να κλέβει τόση δύναμη από το μοτέρ.
Δυστυχώς το 0,2λ είναι μικρή διαφορά και μόνο αν τη δεις επαναλαμβανόμενα βάζοντας εναλλάξ από τα δύο πρατήρια 2-3 φορές μπορείς να είσαι σίγουρος.
Προσωπικά έχω βιώσει διαφορά στο γέμισμα ανάμεσα σε πρατήρια, που είναι και ένας ύπουλος τρόπος να κλέψεις όποιον φουλάρει. Υπάρχει πρατήριο όπου η αντλία σκάει πιο νωρίς από άλλα.
Το κατάλαβα μιας και ο δείκτης κουνήθηκε από το full στα μισά χιλιόμετρα από ότι συνήθως.Σε βενζίνη προσωπικά έχω δει διαφορά μεταξύ Avin και ΕΚΟ βάζοντας πάντα την απλή 95άρα τους. Με την ΕΚΟ είχα χαμηλότερη κατανάλωση 5-10%! Επαναλαμβανόμενα αυτό.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Σε βενζίνη προσωπικά έχω δει διαφορά μεταξύ Avin και ΕΚΟ βάζοντας πάντα την απλή 95άρα τους. Με την ΕΚΟ είχα χαμηλότερη κατανάλωση 5-10%! Επαναλαμβανόμενα αυτό.
Και στο πετρελαιο η ΕΚΟ διχνει καλυτερα νουμερα!
-
Οταν αγορασα το αυτοκινητο μου προτειναν κλασικα να γεμιζω απο πρατηρια με μεγαλες φιρμες. Στην αρχη εβαζα μονο shell (το απλο πετρελαιο καθως με το premium βγαζχω λιγοτερα χλμ). Αργοτερα δοκιμασα το ΕΚΟ και παρατηρησα πιο στρωτο θορυβο μηχανης και μικροτερη καταναλωση.Τελικα κατεληξα στην jetoil καθως εχω την ιδια συμπεριφορα με την εκο αλλα σε σαφως χαμηλοτερη τιμη.
Στάλθηκε από το eSTAR Beauty μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ser_jim έγραψε:
Οταν αγορασα το αυτοκινητο μου προτειναν κλασικα να γεμιζω απο πρατηρια με μεγαλες φιρμες. Στην αρχη εβαζα μονο shell (το απλο πετρελαιο καθως με το premium βγαζχω λιγοτερα χλμ). Αργοτερα δοκιμασα το ΕΚΟ και παρατηρησα πιο στρωτο θορυβο μηχανης και μικροτερη καταναλωση.Τελικα κατεληξα στην jetoil καθως εχω την ιδια συμπεριφορα με την εκο αλλα σε σαφως χαμηλοτερη τιμη.Στάλθηκε από το eSTAR Beauty μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περιοχη που γεμιζεις?
...και αν δεν σου κανει κοπο για τι αμαξι μιλαμε?
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;