-
Αξιόπιστα πρατήρια δεν είναι μόνο τα εταιρικά!
Αξιόπιστο πρατήριο (κατά την άποψή μου) είναι αυτό που δοκιμάσαμε και καρατσεκάραμε, το έχουν δοκιμάσει και άλλοι (ρωτάμε - η Ελλάδα είναι μικρή γειτονιά...), έχει ανταγωνιστικές τιμές και δεν έχει επιβληθεί ποινή από το ΥΠΑΝ για σοβαρό παράπτωμα.
Δεν είναι ορθό να αναφερόμαστε για αξιοπιστία μόνο στα εταιρικά, που ναι, 'εμπνέουν' εμπιστοσύνη, αλλά έχουν φάει και 'καμπάνες' γερές ...
Συνεπώς μεγαλύτερη αξία από την επιλογή ενός 'super' καυσίμου, ή την επιλογή με 'κλειστά μάτια' εταιρικού πρατηρίου, έχει η αποφυγή της νοθείας ή της υπερβολικής περιεκτικότητας βλαβερών ουσιών για τον κινητήρα μας, δηλαδή η ελαχιστοποίηση του κινδύνου καταστροφής ζωτικών εξαρτημάτων (αντλία κλπ).
Επίσης, δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια αναλυτική αξιόπιστη πληροφόρηση για τα πρατήρια μέσω διαδικτύου, αφενός διότι ο ανταγωνισμός των μηνυμάτων θα ήταν καταιγιστικός, αφετέρου θα κινούνταν στα όρια της νομοθεσίας ή και θα τα υπερέβαινε.
Αντίθετα, περιμένουμε από το Υπουργείο Ανάπτυξης πρόσφατα ανανεωμένη λίστα των τελεσίδικα καταδικασθέντων για νοθεία, λαθρεμπόριο κλπ. - πληροφόρηση που 'οφείλει' να δίνει ένα ευνομούμενο κράτος!!!
**Η δημοσιοποίηση τέτοιων αποφάσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα λειτουργήσει αποτρεπτικά, προς όφελος της αγοράς καυσίμων γενικότερα. ** -
- αυτό που δίνει απόδειξη χωρίς να την ζητήσουμε .
-
Πρατήριο BP στη γειτονια που το είχε ιδιώτης και ήταν κύριος σε όλα του τελικά έγινε πριν 1-2 μήνες εταιρικό και δε σου δίνουν αποδειξη αν δεν τους ζητήσεις.Επισης παίζει να είναι πλέον το μόνο στην περιοχή εδώ γύρω που δεν κόβει αποδειξη στην αντλία.
-
Ο χρήστης Pavlov's Dog έγραψε:
Αξιόπιστο πρατήριο (κατά την άποψή μου) είναι αυτό που δοκιμάσαμε και καρατσεκάραμε, το έχουν δοκιμάσει και άλλοι (ρωτάμε - η Ελλάδα είναι μικρή γειτονιά...), έχει ανταγωνιστικές τιμές και δεν έχει επιβληθεί ποινή από το ΥΠΑΝ για σοβαρό παράπτωμα.Σωστα!!!! Το bp που αναφερω στην Θεσσαλονικη ειναι ιδιωτη.... οπως και μια εκο που εβαζα μεχρι πριν απο μερικους μηνες εδω στην αθηνα!
Απο εταιρικο βαζω μονο οταν ειμαι εκτος εδρας με το σκεπτικο πως ενα εταιρικο δεν εχει οφελος αν σε κλεψει στην ποιοτητα (που ειναι το βασικο ζητουμενο).
Το σκεπτικο αυτο το εχω μετα απο συζητηση με 2 φιλους μου που δουλευουν σε εταιρικα πρατηρια shell και εναν πελατη μου που ειναι διαχειριστης σε 3 πρατηρια εκο στα βορεια προαστια!Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκίμασα δύο φορές το καινούργιο BP diesel και είδα μετρήσιμη αύξηση στην αυτονομία. Με 35 λίτρα έκανα 830 και 815 km, ενώ συνήθως (με την ίδια χρήση) έβγαζα περίπου 730-750 km
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Πρατήριο BP στη γειτονια που το είχε ιδιώτης και ήταν κύριος σε όλα του τελικά έγινε πριν 1-2 μήνες εταιρικό και δε σου δίνουν αποδειξη αν δεν τους ζητήσεις.Επισης παίζει να είναι πλέον το μόνο στην περιοχή εδώ γύρω που δεν κόβει αποδειξη στην αντλία.Σε ποιο μέρος είσαι;Αν είσαι σε περιοχή που υπάρχει το εισροών εκροών τότε η απόδειξη βγαίνει αυτόματα,το που θα είναι ο εκτυπωτής δεν παίζει ρόλο.Μπορεί να 'ξεχνάει' να τις δώσει για να βολεύει φίλους του επαγγελματίες.
-
Αξιόπιστο πρατήριο (κατά την άποψή μου) είναι αυτό που δοκιμάσαμε και καρατσεκάραμε, το έχουν δοκιμάσει και άλλοι (ρωτάμε - η Ελλάδα είναι μικρή γειτονιά...), έχει ανταγωνιστικές τιμές και δεν έχει επιβληθεί ποινή από το ΥΠΑΝ για σοβαρό παράπτωμα.
Δεν είναι ορθό να αναφερόμαστε για αξιοπιστία μόνο στα εταιρικά, που ναι, 'εμπνέουν' εμπιστοσύνη, αλλά έχουν φάει και 'καμπάνες' γερές ...
Συνεπώς μεγαλύτερη αξία από την επιλογή ενός 'super' καυσίμου, ή την επιλογή με 'κλειστά μάτια' εταιρικού πρατηρίου, έχει η αποφυγή της νοθείας ή της υπερβολικής περιεκτικότητας βλαβερών ουσιών για τον κινητήρα μας, δηλαδή η ελαχιστοποίηση του κινδύνου καταστροφής ζωτικών εξαρτημάτων (αντλία κλπ).
Επίσης, δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια αναλυτική αξιόπιστη πληροφόρηση για τα πρατήρια μέσω διαδικτύου, αφενός διότι ο ανταγωνισμός των μηνυμάτων θα ήταν καταιγιστικός, αφετέρου θα κινούνταν στα όρια της νομοθεσίας ή και θα τα υπερέβαινε.
Αντίθετα, **περιμένουμε από το Υπουργείο Ανάπτυξης πρόσφατα ανανεωμένη λίστα των τελεσίδικα καταδικασθέντων **για νοθεία, λαθρεμπόριο κλπ. - πληροφόρηση που 'οφείλει' να δίνει ένα ευνομούμενο κράτος!!![/b]
**Η δημοσιοποίηση τέτοιων αποφάσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα λειτουργήσει αποτρεπτικά, προς όφελος της αγοράς καυσίμων γενικότερα. **δεν νομίζω να τα δώσουν στο ευρύ κοινό εκτός αν έχεις έννομο συμφέρον, καθότι τα στοιχεία αυτά συγκροτούν το βαθύ πυρήνα των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.
σίγουρα αξιόπιστα είναι τα δοκιμασμένα και μόνο,άσχετα αν είναι εταιρικά ή της γειτονιάς. -
Το bp ultimate diesel τι τιμή έχει στην Αθήνα? 1.395 το είδα σήμερα σε πρατήριο της πόλης μου. Φούλαρα με v-power λόγω της προσφοράς αλλά το επόμενο φουλάρισμα θα είναι με diesel ultimate να δω αν υπάρχει διαφορά σε λειτουργία μοτέρ-επιδόσεις-κατανάλωση.
-
Σήμερα πήγα και έβαλα v power και παρατήρησα ένα πρόσθετο της WURTH το οποίο το έλεγε σταθεροποιητής DIESEL για το BIODIESEL για καθαρισμό από μύκητες κτλ και πρόληψη . Έχω ένα GOLF 1.6 tdi mk7 ποια είναι η γνώμη σας αξίζει κάτι τέτοιο ;
-
Ο χρήστης oasisAthens έγραψε:
Σήμερα πήγα και έβαλα v power και παρατήρησα ένα πρόσθετο της WURTH το οποίο το έλεγε σταθεροποιητής DIESEL για το BIODIESEL για καθαρισμό από μύκητες κτλ και πρόληψη . Έχω ένα GOLF 1.6 tdi mk7 ποια είναι η γνώμη σας αξίζει κάτι τέτοιο ;Όσο δεν έχεις προβλήματα μη το βάλεις περιττό είναι. Αν π.χ. δυσκολεύεται να πάρει μπροστά όταν είναι κρύο τότε βάλε το. Εγώ εκεί είδα διαφορά. Το ίδιο βάνω κάθε 2 χρόνια περίπου.
-
Υπάρχει ένα εταιρικό της Shell (Ερμής) στην Ν. Ιωνία, Ηρακλείου 157. Έχει βάλει κανένας από εκεί ποτέ;
http://www.coralenergy.gr/pratiriaDetai ... &pr_id=103
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Υπάρχει ένα εταιρικό της Shell (Ερμής) στην Ν. Ιωνία, Ηρακλείου 157. Έχει βάλει κανένας από εκεί ποτέ;http://www.coralenergy.gr/pratiriaDetai ... &pr_id=103
Γιατί να μην βάλεις;Τι σε φοβίζει και ρωτάς;
-
Όχι από εκεί βάζω, είμαι σχεδόν αποκλειστικός τους πελάτης εδώ και 1.5 χρόνο. Γι αυτό ρωτάω, θέλω να τους τσεκάρω, απλά δεν ήθελα να το πω αμέσως
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ..ΛΟΙΠΩΝ... ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑUDI A8 4.2TDI QT ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ SHELL (ΑΠΛΟ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟ ΟΧΙ V-POWER) ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΚΕΤΗ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ (ΕΚΟ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟ ΣΟΥΗΔΙΑΣ...ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ.... ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ...
-
Μείνε στο έκο.
-
Μείνε στο Eko συμφωνώ, αλλά δοκίμασε και το BP Ultimate Diesel.
Τουλάχιστον στο i30, 'ταίριαξαν γάντι' τόσο από πλευράς ομαλότητας λειτουργίας κινητήρα,
(το δεύτερο περιέχει και πρόσθετα καθαριστικά κλπ), όσο και από πλευράς οικονομίας.
Αν βάλεις το Ultimate, ανέφερε εντυπώσεις... -
Τουλάχιστον στο i30, 'ταίριαξαν γάντι' τόσο από πλευράς ομαλότητας λειτουργίας κινητήρα,
(το δεύτερο περιέχει και πρόσθετα καθαριστικά κλπ), όσο και από πλευράς οικονομίας.
Αν βάλεις το Ultimate, ανέφερε εντυπώσεις...Δοκίμασα δύο τεπόζιτα ΕΚΟ και ξαναγύρισα στο diesel BP Ultimate. Εμφανώς καλύτερη λειτουργία.
-
Αν βάλεις το Ultimate, ανέφερε εντυπώσεις...Υπάρχει κάποια πηγή γι'αυτό;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Αν βάλεις το Ultimate, ανέφερε εντυπώσεις...Υπάρχει κάποια πηγή γι'αυτό;
http://www.bp.com/el_gr/on-the-road/gre ... iesel.html
-
Ευχαριστώ Bill, μάλλον θα επικοιωνήσω μαζί τους να πάρω μια χημική ανάλυση
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;