-
Αξκος ε.α. του Ε.Σ. Μετέπειτα επιχείρησα και στον Ι.Τ. αλλά δεν μας αφορά αυτό. Εσύ;
-
μιας και δεν επικαλεστηκα την επαγγελματικη μου ιδιοτητα για να υποστηριξω αυτα που γραφω θα μου επιτρεψεις να μην αναφέρω
το οτι εισαι στρατιωτικος παντως δε μου λεει κατι περι αξιοπιστιας των όσων γραφεις -
Δεν σου είπα ότι πρέπει να με πιστέψεις με το ζόρι, Το ότι είχα άμεση σχέση όμως με αυτό που συζητάμε, μου δίνει την δυνατότητα να έχω γνώση από πρώτο χέρι, όχι κάτι που άκουσα κλπ. Η ευγένεια πάντως επιβάλει να απαντήσεις στην ίδια ερώτηση που έκανες. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι για το οποίο ντρέπεσαι, οπότε δεν καταλαβαίνω την άρνησή σου.
-
μα δεν ειμαι ευγενης
-
Απλα ο μεσος Ρωσος δεν γνωριζει τι σημαινει δημοκρατια. Γαλουχηθηκε να υποτασσεται, πριν στον Τσαρο, μετα στον Ηγετη και τωρα στον Προεδρο.
Για αυτο παρομοιαζω την Ρωσικη κοινωνια ως την συγχρονη Σπαρτη. Στο ζητημα μας τωρα. Οι Ρωσσοι δεν χανουν ποτε εντος εδρας. Ειναι προθυμοι να χασουν οτι και οσους απαιτηθει για να κρατησουν κεκτημενα. Οι Αμερικανοι θα καταφερουν να ισοπεδωθει η Ουκρανια (ευκολακι μιας και ειναι φλατ κυριως) και αν τα πραγματα δυσκολεψουν θα κουνησουν μαντηλι.
Η Ευρωπη ομως μπορει να γνωρισει ξανα τι σημαινει πεινα και δυστυχια οντας εξαρτωμενη σε πρωτες υλες απο Ρωσια και Κινα.
Η Ρωσια δεν ειναι φιλη μας μα μπορει να ειναι ιδανικος εταίρος. -
Ή ίσως δεν τον νοιάζει αυτού του τύπου η "Αστική Δημοκρατία". Εμένα για παράδειγμα δεν με αντιπροσωπεύει, αλλά είναι καθαρά προσωπική άποψη.
Από εκεί και πέρα όμως δεν κατανοώ γιατί η Ρωσία δεν είναι φίλη μας, ενώ οι ΗΠΑ είναι. Οι ΗΠΑ μας έχουν κάνει πολύ μεγαλύτερο κακό διαχρονικά, σε σχέση με τους Ρώσους.
-
Ο θεος μας λυπηθηκε και δε μπηκαμε στη σφαιρα επιρροης των Ρωσων.
-
Από ότι καταλαβαίνω αναφέρεσαι στην σφαίρα επιρροής των Σοβιετικών μετά τον Β' ΠΠ. Από την μία διαφωνώ, αλλά ούτως ή άλλως αναφερόμουν στο σήμερα.
-
Ναι στο παρελθον αναφερομαι βλεποντας το σημερα Αλεξανδρε.
-
Πάντως δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκαν κάτι Τσέχοι, Ουκρανοί, Σλοβάκοι κλπ που απέκτησαν βιομηχανία λόγω των Σοβιετικών-Ρώσων. Και έρχεται σήμερα το An-225 και μας το μοστράρουν οι Ουκρανοί. Ο δε Αντόνωφ ήταν Ρώσος, το γραφείο σχεδιασμού του ήταν έξω από την Μόσχα, και αποφάσισαν οι πολιτικοί να το πάνε στην Ουκρανία, για να υπάρχει ανάπτυξη σε όλη την ΕΣΣΔ, όχι μόνον στην Ρωσία. Ένα απλό παράδειγμα. Θα μου πεις ότι καταστράφηκαν μετά την πτώση του Υπαρκτού. Σύμφωνοι, αλλά σάμπως κι εμείς τι πάθαμε τα τελευταία χρόνια, που χάσαμε το 25% του ΑΕΠ μας;
-
Και εμείς λόγω της επικράτησης του ντόπιου Υπαρκτού μετά το 1981 , χάσαμε το 25 % του ΑΕΠ μας...
-
Πρέπει να είναι ωραία στον φανταστικό σου κόσμο κριούζερ... δες απλά πότε γιγαντώθηκε το χρέος.
-
Προφανώς για εσάς που ζείτε στο 1860, μια χαρά φανταστικό είναι το 2022....
-
Δεν μας είπες πάντως πότε γιγαντώθηκε το χρέος...
-
27 % του μικρού ΑΕΠ του 1981 το πήρε το πασοκ, 97 % του ΑΕΠ του 1989 που είχε μέσα και όλα τα λεφτά του πακέτου Ντελόρ, το έδωσε όταν έπεσε με τις κλεψιές και τα πάμπερς...
Μετά από αυτό , μόνο η εξυπηρέτηση του , μην ξεχνάμε ότι ήταν σε συνάλλαγμα μεγάλο μέρος του , μας οδηγούσε σε συνεχή αύξηση του.
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και τα άλλα τα πασοκοαριστερά είναι παραμύθια...
Είναι σαν να σε κλέβουν και μετά να πέφτεις στους τοκογλύφους για να ζήσεις και να λες ότι δεν φταίει ο κλέφτης που σου πήρε τα λεφτά...
-
Α δεν ήταν επί ΚΚ ΙΙ; Χαχαχα! https://www.tovima.gr/2016/08/12/politics/pws-i-politiki-karamanli-anoikse-ton-dromo-sti-xreokopia/
-
Τι θα έγραφε το Βήμα ?
Αυτοί στήριζαν τους κλέφτες του πασοκ και έφτιαχναν μέγαρα ...Το έχουμε πει άλλωστε.
Οι κλέφτες δεν μπορούν να λένε κλέφτες τους έντιμους....
-
Έλα criu, μια χαρά το "ζείτε το όνειρο" στη Δεξιά και όλες της τις παραφυάδες από το '04 και μετά, με τα αντίστοιχα "διαλείμματα". Όλες οι ονειρώξεις πλην των μαζικών απολύσεων ΔΥ έχουν υλοποιηθεί. Έρχεται και το νεράκι σιγα-σιγα, αυτό που ΔΕΝ θα ερχόταν γιατί "ήμαρτον", αυτό είναι αγαθό.
Αλλά έχει φάση που κάτι κάστρα της επαρχίας (δεν βάζω το σωστό πρόθεμα) θα βρεθούν με κέντρα υγείας αντί νοσοκομείων (θα ήταν ήδη δίχως τον ιό) και οι τιμημένοι ηλικιωμένοι ψηφοφοροι της παραταξεως θα στουμπωνονται στα τρένα και στα ΚΤΕΛ για να βρουν γιατρειά.
-
@getzman said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
μα δεν ειμαι ευγενης
Δεν πειράζει, κι έτσι μπρουτάλ μάγκα της πιάτσας, πάλι σε αγαπάμε.
-
Το δεξιό Βήμα όλα αυτά; Κριουζερ προσφέρεις γέλωτα απόψε.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]