-
@otso said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@lap said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Να πω πως κάθε φορά που βλέπω διαφορα κόμματα να συμμετέχουν σε μια παρασκευαστική διαδικασία νομοσχεδίων και οι θέσεις τους περνούν στο τελικό νόμο προς ψήφιση, νιώθω σαν πολίτης ευτυχισμένος.
Είναι δείγμα δημοκρατίας και αλληλοαποδοχής.Εάν ήμουν κυβερνήτης επίτηδες θα κατέβαζα προς διαβούλευση νόμους που θα εχρηζαν αλλαγής και που θα τους άλλαζα κατά την παρασκευαστική φάση ώστε να νιώθουν οι έλληνες ότι συμμετέχουν στην διαμόρφωση του μέλλοντος τους, εκπροσωπούμενοι από όλα τα κόμματα και παρατάξεις. Έστω κάποια άρθρα κάθε κόμμα να τα αλλάζει. Νιώθεις μέρος της χώρας και όχι απλά φορολογούμενος.
Καποδίστριας ο Λαπ...
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@lap said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Να πω πως κάθε φορά που βλέπω διαφορα κόμματα να συμμετέχουν σε μια παρασκευαστική διαδικασία νομοσχεδίων και οι θέσεις τους περνούν στο τελικό νόμο προς ψήφιση, νιώθω σαν πολίτης ευτυχισμένος.
Είναι δείγμα δημοκρατίας και αλληλοαποδοχής.Εάν ήμουν κυβερνήτης επίτηδες θα κατέβαζα προς διαβούλευση νόμους που θα εχρηζαν αλλαγής και που θα τους άλλαζα κατά την παρασκευαστική φάση ώστε να νιώθουν οι έλληνες ότι συμμετέχουν στην διαμόρφωση του μέλλοντος τους, εκπροσωπούμενοι από όλα τα κόμματα και παρατάξεις. Έστω κάποια άρθρα κάθε κόμμα να τα αλλάζει. Νιώθεις μέρος της χώρας και όχι απλά φορολογούμενος.
Καποδίστριας ο Λαπ...
Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι πολιτες και οχι μελη κομματος ωστε να νοιωθουν ικανοποιηση στην χαραξη πολιτικης των κομματων και την συμμετοχη τους σε κυβερνητικα νομοσχεδια .
Οποτε οχι ακομα και αν υπαρχει συνεναιση κομματων εγω νοιωθω μια συμπαιγνια σε βαρος μου και αντι να με κοροιδευει η κυβερνηση με δουλευουν πιο πολλοι μαζι .
ΠΧ ο νεος νομος για την καπ ,ουτε με ρωτησαν ουτε κανενα κομμα ενδιαφερθηκε αντιθετα ακουσαν τα λομπι που λυμαινονται τον χωρο , με αποτελεσμα το μπαχαλο .
Μπαχαλο εσκεμμενο που ειχε ως αποτελεσμα το 31% των επιδοτησεων να πανε στην κρητη 1 απο τις 7 περιφερειες και οι μη κατ επαγγελμα αγροτες να παρουν 18 % περισσοτερα και στους επαγγελματιες να μειωθει κατα 28%.Εεεεεε, κάποιοι τα λέγανε για την ΚΑΠ otso!!!
Και μάλιστα πολλά χρόνια πριν!
Οι πολίτες θα έπρεπε να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους πολλές φορές!!!
Πολλά πράγματα δεν θα είχαν περάσει! -
@piliourits Υπάρχει ειδικό topic με γελοιογραφίες, το οποίο το έχεις ανοίξει εσύ μάλιστα.
Μη σπαμάρεις τα υπόλοιπα.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]