-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν σε 5 χρόνια δεν έχεις παρουσιάσει άλλη εστία καρκίνου, από ιατρική άποψη θεωρείσαι πλήρως ιαθείς δηλ. 'καλά καλά'
βρε ανθρωπε δε μιλαω καλα απο αποψη καρκινου, μιλαω γενικα καλα σωματικα ειναι ο ιδιος; τα ιδια κιλα, το ιδιο δυνατος;
ας μην το παμε στον ψυχολογικο τομεα..(ο πατερας μου εχει περασει καρκινο στο στομαχι >5 ετη )
ειναι αρκετα σοβαρο το θεμα, δεν κανεις μετα για θητεια.. δε νομιζω οτι θα τον επαιρναν κιολας αν κρινω αλλες κι αλλες περιπτωσεις ατομων που δεν πηραν (χωρις βυσματα και μαλακιες)
-
Σαφώς και ήταν σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση για να υπηρετήσει 5 χρόνια μετά, αν θα τον έβγαζαν κάποιο άλλο Ι < 5 αυτό φυσικά δεν το ξέρω.
-
τελοσπαντων ισως η περιπτωση του φιλου σου ηταν λιγοτερο σοβαρη απο τη δικη μας και ισως και λογω ηλικιας τα πραγματα ηταν πιο καλα, αλλα το θεμα για μενα παραμενει πολυ σοβαρο
παντως τα 5 χρονια που δινει αναπηρια η νομαρχια , για το στρατο ειναι κωλοχαρτο να ξερεις , αυτοι εχουν τα δικα τους συστηματα και επιτροπες
(και παρεπιπτοντως εκανα και ενα μηνα παραπανω απο οτι θα πρεπε κανονικα ) -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ωπα ωπα. Ειπα εγω για την παπατζα ρε μιτσακοβε? Ειπα εγω οτι δεν εχει δικαιωμα να εργαζατε? Ανελυσα υπο κατηγοριες. Παπαταζα γιωτας, σωστος γιωατας, υπο κατηγοριες του ψυχολογικα ικανου κλπ. Αυτο ειπα. Sorry αν δεν ηταν ευδιακριτο. Δεν ειπα οτι δεν εχει το δικαιωμα. Οποτε εμενα μαλλον με πηρε κατα λαθος η μπαλα στο ποστ σου αυτο.'γράφτηκε' έγραψα, όχι 'έγραψες'.
Πουθενά δεν σε πήρε η μπάλα, μια ανασκόπηση του τι είχε γραφτεί σου έκανα. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ντριφτερ,
εχεις παει στρατο? οχι
Ειχες προβλημα με τη μεση? ναι
Στο στρατο σου ετυχε? οχι
Παραμενει το προβλημα σου? ναι -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ρε παιδιά, μιλάμε για βασικές αρχές επαγωγικής σκέψης, βάλτε τες σε μια σειρά, διαβάζετε τί λέει ο άλλος και γράφτε μετά -
Τώρα είναι η ώρα που παίζουμε με τις λέξεις...
Ρε drifter όταν βλέπεις μια μεραρχία κόσμο να πονάει η μέση τους καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά, οπότε βρίσκεις ένα τρόπο να ξεχωρίσεις τη λούφα από αυτόν που έχει θέμα.
Στην ίδια ουρά βρισκόμουνα κι εγώ για να πάρω κάποιο φάρμακο επειδή είχα γαμηθεί στην καταρροή.
Να φύγω επειδή βγήκε ο άλλος με τη βελόνα να φοβερίσει τους λουφαδόρους;Αν είχες όντως θέμα, το περιγράφεις σοβαρά και έχεις σοβαρή αντιμετώπιση.
Eπειδή κάποιος τρέχει και είναι φέτες σημαίνει οτι ειναι καλό να κρατάει και όπλο?
Θες να πεις αν μπορεί να κρατάει και όπλο γιατί καλό δεν είναι κανένας να κρατάει...
Αν μπορεί να τρέχει και να κάνει προπόνηση σε πολεμική τέχνη ή βάρη στο γυμναστήριο θα είχα μεγάλη περιέργεια να μάθω πόσο εξωτικό περιστατικό είναι αυτό που τα κάνει όλα αυτά και δεν μπορεί να κάτσει όρθιος...
-
Αοπλος για ποιούς λόγους βγαίνεις?
-
Αοπλος για ποιούς λόγους βγαίνεις?μπορει να βγεις επειδη εχεις αγοραφοβια και υψοφοβια (true story) , επειδη εχεις πλατυποδια, χιαστους , επειδη δεν ακους καλα , επειδη δε βλεπεις καλα, επειδη εχεις αυτοανοσα (εδω μιλαμε για πολυ σοβαρες περιπτωσεις.. ) , καρδια κτλ..
πολλοι λογοι, θελουμε γιατρο να τους αναλυσει ολους
σε καποιες περιπτωσεις φευγεις μια και καλη (πχ ρευματοειδης αρθριτιδα) , σε καποιες αλλες φευγεις και ξαναρχεσαι (αν πχ εχεις βαλει καμια λαμα)
εσυ αν εχεις οντως θεμα με τη μεση εχεις φυγει για αοπλος
φιλος μου ηταν αοπλος επειδη του βγαινουν ευκολα οι ωμοι -
Οπότε απο που κι ως που το ότι κάποιος είναι φέτες μπορεί να συνεπάγεται ότι πρέπει να φέρει όπλο?
Ούτε ικανή συνθήκη είναι ούτε αναγκαία, αυτό λέω -
Οπότε απο που κι ως που το ότι κάποιος είναι φέτες μπορεί να συνεπάγεται ότι πρέπει να φέρει όπλο?
Ούτε ικανή συνθήκη είναι ούτε αναγκαία, αυτό λέωοντως ισχυει αυτο που λες, ειχα πετυχει ατομο που ηταν φετες φετες (μετραγες κοιλιακους) ο οποιος ηθελε να παει ΥΕΑ (αρα τα ηθελε και ο κωλος του, δεν ηταν ο συνηθισμενος λουφαδορος) ομως επειδη σε ειδικες δυναμεις, εφεδρους κτλ σου ριχνουν επιπλεον και πιο σοβαρες εξετασεις απο οτι στο μεσο στρατιωτη που τον αφηνουν να ψοφησει διαπιστωσαν οτι εχει σοβαρο προβλημα στη καρδια του, τον εκαναν αοπλο και ξενερωσε τη ζωη του
στην αρχη τον εστειλαν σε ενα ερημονησι που δεν ειχε καν ηλεκτρικο για 'τιμωρια' (οσοι κοβονται απο τα γαματα , πανε δυσμενεις μεταθεσεις , δε ξερω γιατι ) και μετα λογω της καρδιας επειδη επρεπε να ειναι κοντα σε νοσοκομειο , ηρθε στη μοναδα μου οπου ηταν ολοι οι γιωταδες μαζεμενοιενα αλλο παιδι που ξερω, διεγνωσαν θεμα με το αιμα του και τον ξαποστειλαν αμεσως (επισης φαινομενικα σε καλη κατασταση)
σιγουρα η εξωτερικη εμφανιση δε λεει απαραιτητα ολη την αληθεια, ομως ενταξει.. μερικοι κοροιδευουν και φαινεται
-
Δεν νομίζω να υπάρχει κανεις που να το αμφισβητεί αυτό
-
Περί αόπλου θητείας:Κατηγορίες ΣΙ1-2 ένοπλος.
Κατηγορία Ι3: Οι στρατεύσιμοι που δεν είναι Ι3Σ (Συναισθηματικότητα) φέρουν οπλισμό και συμμετέχουν σε όλες της δραστηριότητες όπως και οι κατηγορίες Ι1 και Ι2. Πέραν της συγκεκριμένης 'πάθησης', μπορεί ο Δκτής να δώσει έγκριση να μην φέρει οπλισμό στρατεύσιμος με ΣΙ-3, για λόγους που αυτός εκτιμά.
Κατηγορία Ι4: Οι στρατεύσιμοι δεν φέρουν οπλισμό και δεν συμμετέχουν σε ασκήσεις. Εκτελούν μόνο άοπλες υπηρεσίες.Τα κριτήρια ΣΙ περιγράφονται στο Προεδρικό Διάταγμα 133/2002 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 109Α .
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν μπορεί να τρέχει και να κάνει προπόνηση σε πολεμική τέχνη ή βάρη στο γυμναστήριο θα είχα μεγάλη περιέργεια να μάθω πόσο εξωτικό περιστατικό είναι αυτό που τα κάνει όλα αυτά και δεν μπορεί να κάτσει όρθιος...Εγώ είμαι τέτοια περίπτωση. Ήμουν φέτες, τρέξιμο μία ώρα την ημέρα, βάρη και προπονήσεις kickboxing, κανένα πρόβλημα. Δηλώνω ειδικές δυνάμεις και πάω στην 1η ΜΑΛ στην Κρήτη. Μετά απο λιγότερο απο ένα μήνα αρχίζουν οι ζαλάδες με αποκορύφωμα μια μέρα που έπεσα ξερός την ώρα της πρωινής αναφοράς. Με πάνε στο νοσοκομείο (ΝΝΚ και μετα 401) και η διάγνωση λέει ορθοστατική υπόταση. Δηλαδή όταν κάθομαι όρθιος το αίμα κατεβαίνει στα πόδια μου και πέφτει η πίεση. Μπορώ να τρέχω όσο θέλω και δέν θα πάθω τίποτα γιατι οι συσπάσεις των μυών δέν αφήνουν το αίμα να μαζευτεί στα πόδια, αλλά άν κάθομαι ακίνητος μπορώ να φτάσω σε σημείο λιποθυμίας.
Τελικά βγήκα Ι4 και μετατέθηκα σε μονάδα πυροβολικού σαν διαβιβαστής.
-
edit ακυρο
-
Ντριφτερ,
εχεις παει στρατο? οχι
Ειχες προβλημα με τη μεση? ναι
Στο στρατο σου ετυχε? οχι
Παραμενει το προβλημα σου? ναιΟκ, σε αυτη την περιπτωση θα μπορουσες να εισαι πχ εστιατορας ή γραφεας. Το βαρυτερο πραγμα που θα σηκωνες θα ηταν η τσαντα με τα πραγματά σου. Εισαι και χρησιμος στο στρατευμα και δεν επηρεαζεται το προβλημα που εχεις.
Σκεψου τωρα οτι ενόσω μπορεις να κανεις τα παραπανω μια χαρα, πας και βγαινεις Ι4 υπεραναπηρος η Ι5 ας πουμε, ε δεν εισαι μαλακας? Για τετοια πραγματα συζηταμε.
Προφανως και το προβλημα στη μεση το σοβαρο, το λες και το λαμβανουν υποψη, τις αλλες φορες στην εχουν στημενη οπω ο τυπο με την ενεση που ελεγε ο Εντι.
Τρου στορυ,
Στη σειρα μου στους νεοσυλλεκτους ηταν ενας σκατιαρης που την εβγαλε τις μισες μερες στο κρεβατι 'αχ η μεση μου'. Εκανε μπαμ οτι ηταν λουφαδορος, παρ ολα αυτα τον εβγαζαν ελευθερο υπηρεσιας....
Πηρε λοιπον ειδικοτητα ηλεκτρολογου η κατι τετοιο και πηγε στον Πυργο για Εκπαιδευση μετα το κεντρο, εν τω μεταξυ καποιοι γιωταδες απο τη σειρα, πηγαν στη μοναδα μεταθεσης κατευθειαν απο το κεντρο... εκει οι παλαιοι εμαθαν οτι θα ερθει ο λουφας και τον γαμησανε μολις εμφανιστηκε, μονο και μονο γιατι λουφαρε ενω η σειρα του ετρεχε.. -
το οτι εισαι αοπλος δε σημαινει οτι εισαι αχρηστος και για μενα ο γιωτας εχει αλλη εννοια, οπως το 'πουστης' και φερομαι 'πουστικα' (δεν εχω απολυτως τιποτα με τους ομοφυλοφιλους)
γιωτας μπορει να ειναι και καποιος που φερει οπλοημουν παντως με ενα παιδι που ηταν αοπλος (ειχε μια κηλη ΝΑ ) ο οποιος μονο 'γιωτας' (με την εννοια που το εννοουμε) δεν ηταν και συμμετειχε σε καθε ειδους αγγαρειες σε σημειο που εγω προσωπικα τον εβριζα επειδη ερχοταν και κουβαλαγε βαρια πραγματα
αν καποιος προσπαθει συνεχεια να αποφυγει το οτιδηποτε κανει μπαμ οτι κοροιδευει (οπως και πολλοι ενοπλοι που εβρισκαν αργοτερα ακρες με γιατρους και ηταν συνεχεια σπιτι τους) , δεν κρινει κανεις τον αλλον απο το Ι του, αλλα απο τη γενικοτερη συμπεριφορα του
ο γιωτας που κλαιγεται επειδη δεν το βολευει η καρεκλα του θαλαμοφυλακα και θελει το κρεβατακι με τη τηλεοραση στο κεπικ και παει και κανει θεμα για τη μεση του , θα ακουσει ολες τις παναγιες του κοσμου
αυτος που εχει προβλημα και δε μπορει να κουβαλαει βαρια πραγματα , αλλα κανει ολα τα υπολοιπα δεν προκειται ποτε να του πει κανεις τιποτα -
εγω που ημουν Ι1 ολο σκαλες διοικητηριου σφουγκαριζα
-
ποιος ελληνας πρωθυπουργος υπηρετησε 3 μηνες μονο βασει φωτογραφικης διαταξης σαν Ι4 στο πενταγωνο 9-1 καθε μερα εκτος σ/κ εορτες και αργιες και αμεσως μετα εξελεγη βουλευτης στα 26 του?...κουιζακι ...
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
ποιος ελληνας πρωθυπουργος υπηρετησε 3 μηνες μονο βασει φωτογραφικης διαταξης σαν Ι4 στο πενταγωνο 9-1 καθε μερα εκτος σ/κ εορτες και αργιες και αμεσως μετα εξελεγη βουλευτης στα 26 του?...κουιζακι ...πρεπει να το ξερω , αλλα δε το βρισκω
το τσοζατζο παντως δεν την ειχε σκαπουλαρει τελειως με φωτογραφικη διαταξη ;
(και παραλιγο πρωθυπουργος )
Περί "Γιωτάδων" [Διάσπαση]