-
ΙΜΟ, κέτσαπ, μουστάρδες και σως το κατακαλόκαιρο, ιδιαίτερα σε νότια Ελλάδα είναι απερίγραπτο φέιλ. Η δυσεύρετη πλέον ορίτζιναλ συνταγή με σάλτσα ντομάτας στην κατσαρόλα με μαιντανό είναι απλά αλλού. Τώρα μόνο σε αρμένηδες, επίσης στον Κώστα τον Αεκτζή στην πλατεία Ειρήνης ( ), στην τρύπα κοντά στο κεντρικό της ΕΤΕ και σε μερικά παραδοσιακά κοντά στη βαρβάκειο και στον 'Καυτερό' στο Χαλάνδρι. Άμα είναι και σε γύρο ντονέρ, σκάβει.
Για τους παλιούς που ξέρουν και δεν αρκούνται στα συνέκδοχα ή γεννόσημα. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
ΙΜΟ, κέτσαπ, μουστάρδες και σως το κατακαλόκαιρο, ιδιαίτερα σε νότια Ελλάδα είναι απερίγραπτο φέιλ. Η δυσεύρετη πλέον ορίτζιναλ συνταγή με σάλτσα ντομάτας στην κατσαρόλα με μαιντανό είναι απλά αλλού. Τώρα μόνο σε αρμένηδες, επίσης στον Κώστα τον Αεκτζή στην πλατεία Ειρήνης ( ), στην τρύπα κοντά στο κεντρικό της ΕΤΕ και σε μερικά παραδοσιακά κοντά στη βαρβάκειο και στον 'Καυτερό' στο Χαλάνδρι. Άμα είναι και σε γύρο ντονέρ, σκάβει.
Για τους παλιούς που ξέρουν και δεν αρκούνται στα συνέκδοχα ή γεννόσημα.Είσαι γνώστης
Παικταράς ο Κώστας... Στις 5 κλείνει, έχει δεν έχει κόσμο...
-
Τον έχω ξανααναφέρει σε προηγούμενες σελίδες και ας μην θεωρηθεί διαφήμιση. Είναι απίστευτο τι γκουρμεδιά μπορεί να φάει κανείς στον εν λόγω μόλις με 2 ευρώ. Μακράν αλλού.
-
Κάθε φορά που είμαι για καφέ εκεί γύρω και τον λιγουρεύομαι, ρίχνω μια ματιά στην ουρά που έχει (έχω δει ουρά και με βροχή) και στρίβω δια του αρραβώνος. Ούτε στην εφορία τέτοιο πράγμα. Και στην ουρά και στο δημοσιουπαλληλικό κλείσιμο.
-
Ουτε που τον ειχα ακουστα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Η σωστή πίτα έχει πέρα από το κρέας μόνο κρεμμύδι, ντομάτα, λίγη κέτσαπ και μουστάρδα για να γλιστράει. Στο τσακιρ κέφι ή τον χειμώνα παίζει και μπούκοβο και τέλος. Προυπόθεση η ποσότητα του κρέατος να είναι παραπάνω από αρκετή.Πατάτες, τζατζίκια κλπ είναι για να κρύβεται η ποιότητα του κρέατος και της πίτας, αν θα μπορούσε να μπει κάτι θα ήταν γιαούρτι με πάπρικα αντί κέτσαπ-μουστάρδα.
Σάλτσα πάπρικα και ουγγαρέζα είναι uber με το κρέας!
-
μόνο εγώ είμαι φάν το κρεατικό στην πίτα + πατάτα κρεμμύδι ουγγαρέζα;
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
ΙΜΟ, κέτσαπ, μουστάρδες και σως το κατακαλόκαιρο, ιδιαίτερα σε νότια Ελλάδα είναι απερίγραπτο φέιλ. Η δυσεύρετη πλέον ορίτζιναλ συνταγή με σάλτσα ντομάτας στην κατσαρόλα με μαιντανό είναι απλά αλλού. Τώρα μόνο σε αρμένηδες, επίσης στον Κώστα τον Αεκτζή στην πλατεία Ειρήνης ( ), στην τρύπα κοντά στο κεντρικό της ΕΤΕ και σε μερικά παραδοσιακά κοντά στη βαρβάκειο και στον 'Καυτερό' στο Χαλάνδρι. Άμα είναι και σε γύρο ντονέρ, σκάβει.
Για τους παλιούς που ξέρουν και δεν αρκούνται στα συνέκδοχα ή γεννόσημα.Είχε έναν τέτοιο, με κορυφαία σάλτσα ντομάτας, πριν 15-20 χρόνια στη Γαρίτσα, στην Κέρκυρα
Δυστυχώς έχω πολλά χρόνια να πάω, δεν ξέρω αν η τρύπα αυτή υπάρχει ακόμα κι αν φτιάχνει αυτή τη λιχουδιά... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η σωστή πίτα έχει πέρα από το κρέας μόνο κρεμμύδι, ντομάτα, λίγη κέτσαπ και μουστάρδα για να γλιστράει. Στο τσακιρ κέφι ή τον χειμώνα παίζει και μπούκοβο και τέλος. Προυπόθεση η ποσότητα του κρέατος να είναι παραπάνω από αρκετή.
Πατάτες, τζατζίκια κλπ είναι για να κρύβεται η ποιότητα του κρέατος και της πίτας, αν θα μπορούσε να μπει κάτι θα ήταν γιαούρτι με πάπρικα αντί κέτσαπ-μουστάρδα.
Σάλτσα πάπρικα και ουγγαρέζα είναι uber με το κρέας!
μιλάμε για πιουρίστικα πράγματα
αλλιώς κι εγώ το πεθαίνω στην ουγγαρέζα
-
πιουρίστικο είναι το κέτσαπ-μουστάρδα;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
πιουρίστικο είναι το κέτσαπ-μουστάρδα;γιατί όχι? και πριν 25 χρόνια έτσι το έφτιαχναν το πιτόγυρο στο χωριό μου.
-
Καταλαβαίνεις φυσικά κέτσαπ-μουστάρδα + τούρκικη παράδοση => segmentation fault
25 χρόνια δεν είναι δα και κανά τεράστιο χρονικό διάστημα για να πεις κάτι 'πιουρίστικο'. Για το '90 μιλάς. Το '90 έβαζαν και ελενίτ για σκεπές στα χωριά, κι αυτό πιουρίστικος τρόπος χτισίματος είναι;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
πιουρίστικο είναι το κέτσαπ-μουστάρδα;Aν είσαι απο Θεσσαλονίκη ΝΑΙ
Sent from Corsair's brick
-
ε, το πιτόγυρο δεν είναι οπότε...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
πιουρίστικο είναι το κέτσαπ-μουστάρδα;
Aν είσαι απο Θεσσαλονίκη ΝΑΙ
Sent from Corsair's brick
και γενικά Μακεδονία...για να μην το κάνω ειδικότερο και μιλήσω για λαγάνα με γύρο, γλώσσα της πεθεράς και τα συναφή.
ε, το πιτόγυρο δεν είναι οπότε...
ο γύρος ήταν μοσχαρίσιος (όχι ντονερ) οι μαγαζάτορες από Αν. Θράκη συνήθως και στα 80'ς έπαιρνα πιτόγυρο όπως το περιέγραψα με 100δρχ ποιο πιουρίστικο από αυτό δεν έχω ζήσει.
-
Επρεπε να την αφησουμε τη Σαλονικη την παρουν οι εξωγηινοι, ΔΣΕ, οι Τουρκοι, οποιος νατανε, τωρα δε θα λεγατε τετοια ανίερα πραγματα.
Εχω ηδη δωσει εντολη στα τραινα να ερθουν να σας φορτωσουν.
Ακου μουσταρδα κετσαπ και ουγγαρεζα.All hail ντοματοσαλτσα σε κατσαρόλι.
-
ρε καρντάσια, ούτε για πιτόγυρα δεν είστε
θέλετε και μετρό μετά για να κινείστε και να τρώτε τέτοιες βλακείες
-
Κοίτα τους χαμουτζήδες που θα μας πουν και τι θα βάλουμε στα sandwitch.
-
Δεν θα μάθετε ποτέ να τρώτε εκεί στην χαμουτζία... Ένα ξερό κομμάτι κρέας και πολύ σας είναι!
-
εγώ πάντως στα βόρεια έμενα νηστικός, δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα και μου σέρβιραν να φάω
επίσης να τονίσω ότι δεν ήξεραν ούτε να χτυπάνε φραπέ και στο τέλος κψμιτζης κατέληγε κάποιος αθηναίος
Καλαμάκι ή Σουβλάκι <<Father of all topics>>