-
πάντως η ουγγαρέζα της Αμβροσίας, εκείνη η ροζ, είναι απαίσια. μπ δ γουέι, όλα τα τυλιχτα σουβλάκια καλαμάκια τ απάντα τα συνοδεύω με ουγγαρέζα. Κλασσικό παράδειγμα πιτα κοτομπέικον πατάτα κρεμμύδι ουγγαρέζα. έχω να παρω κετσαπ πουστάρδα σως κτλ κάτι αιώνες.
-
Στη Λαρισα Ουγγαρεζα τη λεμε,οχι Σικαγο
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Τρίκαλα Σικάγο την λένε... περίεργο...
-
Ουγγαρέζα να φατε από το Ω στην Κομνηνών. Οι άλλες είναι συνωνυμία
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τρίκαλα Σικάγο την λένε... περίεργο...http://1685.gr.all.biz/sikagho-salta-40 ... -2kg-g4379
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τρίκαλα Σικάγο την λένε... περίεργο...
http://1685.gr.all.biz/sikagho-salta-40 ... -2kg-g4379
Σικαγο σαλάτα
Ποικιλία αλλαντικών, μπέικον, καρυκεύματα και κλασική μαγιονέζαΣαλάτα Βουδαπεστης
Λαχανικά, αλλαντικά και κλασική μαγιονέζα[κι εγώ βουδαπέστης την ήξερα, από τη '17' που γράφτηκε νωρίτερα ]
-
Άμα είχες κάποτε γκόμενα Τρικαλινή θα την ήξερες σαν Σικάγο. Κι εγώ έτσι την έμαθα την τρικαλινή ονομασία...
-
απο καποιον-α ειχα ακουσει να λεει την ουγγαρεζα 'ζαμπονοσαλατα'
δε θυμαμε ποιος-α μου το ειχε πει και ουτε απο που ηταν. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
απο καποιον-α ειχα ακουσει να λεει την ουγγαρεζα 'ζαμπονοσαλατα'
δε θυμαμε ποιος-α μου το ειχε πει και ουτε απο που ηταν.Ζαμπονοσαλάτα την λένε και στο Αγρίνιο . Πήγα να πάρω μια κρεπούλα (αλμυρή) σαν άνθρωπος και λέγοντας τι θέλω μέσα λέω και Ουγγαρέζα. Εκεί επικράτησε σιγή , με κοίταζε η τύπισσα σαν εξωγήινο. Τελικά ένα παιδί μου λέει ζήτα ζαμπονοσαλάτα για να καταλάβει το βούρλο . Απο τότε ζαμπονοσαλάτα και ουγγαρέζα στην Αθήνα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
SyK02WTJ4W8
Νταξ, πες μου τώρα ότι πιστεύεις ότι η τυπική προτηγανισμένη πατάτα είναι απλώς κομμένη πατάτα και όχι από πολτό που έχει γίνει σε σχήμα 'stick'
Αυτό που λες δεν το έχω ακούσει ξανά και διατηρώ αμφιβολίες. Αλλά ακόμα και έτσι να είναι, που είναι το πρόβλημα; Ο πουρές είναι η καλύτερη μορφή πατάτας.
Ισχυει σιγουρα για τα pringles, απο πρεσσα βγαινουν.
Στις πατατες (τουλαχιστον των Mcdonald's) αφαιρειται και καμποσο αμυλο στην διεργασια πριν και προστιθεται δεξτροζη. Φαε, ειναι υγιεινες!
Ετσι ΛΕΝΕ οτι τις κανουν τον Καναδα
-
Tο οτι ενας τρόπος παραγωγής χρησιμοποιείται για να δώσει ενα συγκεκριμένο αποτέλεσμα (βλ. pringles) ΔΕΝ σημαίνει οτι ολες οι γραμμές παραγωγής λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.
Chips παράγονται απο κομμένη πατάτα συνήθως. Και είναι ευκολο να το καταλάβεις απο το αποτέλεσμα.
Βέβαια στο γενάτο συνωμοσία μυαλό του average βλάκα ολα γίνονται με το 'χειρότερο' δυνατό τρόπο.
-
Don't tell me
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Στη Λαρισα Ουγγαρεζα τη λεμε,οχι ΣικαγοSent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Λάθος κάνετε και είστε κομπλεξάρες. Δεν μας ενδιαφέρει αν τελικά τρώτε αυτό που θέλετε.
-
Επαναδιατυπώνω την άποψή μου ότι η πίττα με μπιφτέκι του Κώστα, τέρμα Αιόλου πίσω στην Αγία Ειρήνη, είναι γκουρμεδιά από τις πολύ λίγες.Απαραίτητη η ελαφρώς πικάντικη σάλτσα ντομάτας. Μια δημιουργία ενός σεφ του δρόμου, με μόλις 2 ευρώ.
Στηρίζουμε (ανελλιπώς). -
σαλάτα ουκρανέζα έχουμε φάει?
-
Δεν εχω διαβάσει το τοπικο ειναι μάλλον προφανες το τι θα έχει ειπωθεί, αλλα θα ήθελα να εκφράσω μια απορία που έχω εδω και καιρο.
Τι ακριβώς εννοει ένας νότιος όταν παραγγέλνει σε μια καντίνα του βορρά ''μια πίτα με κρέας''.
Το συγκεκριμενο το ακουσα ο ιδιος πανώ απο 3-4 φορές -
Θα ήταν σε περίοδο νηστείας που έχουν σουξέ οι πατατόπιτες.
Δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό. Σαν να λεει 'πίτα με ότι να΄ναι' και να επιλέγει ο σουβλατζής μπιφτέκι, γύρο, σουβλάκι κλπ. -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Τι ακριβώς εννοει ένας νότιος όταν παραγγέλνει σε μια καντίνα του βορρά ''μια πίτα με κρέας''.
Το συγκεκριμενο το ακουσα ο ιδιος πανώ απο 3-4 φορέςNo such thing εκτος εαν ειναι αλλοδαπος
-
Μάλλον ήθελε μια πίτα με κάτι κρεατένιο μέσα, no matter what!
-
Κι όμως είναι αληθεια, το σκηνικο αυτο λαμβανει χωρα στις καντινες των ορυχείων στην ΔΕΗ (κοζανη) απο υπαλλήλους που δεν παιζει με την καμια να ειναι απο τα μέρη μας.
Η παραγγελία αυτη αφορούσε πιτα με χοιρινη πανσετα ή παιδακι οπως θέλετε πεστε το.
Τωρα απο κει και περα τι να πω!
Καλαμάκι ή Σουβλάκι <<Father of all topics>>