-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Η γιαουρτλού σας αρέσει?ΥΓ: Μπορεί να είμαι Αθηναίος και να έχω δύο γονείς γεννημένους στην Αθήνα αλλά δεν ξεχνώ και ένα παππού(θεός σχωρέστον) που μας άφησε μια τέχνη για να ζούμε και ήταν από εδώ http://el.wikipedia.org/wiki/Μ�% ... E%BD%CE%B7
Λατρευω γιαουρτλου!
-
+++
Βουρλά, Αλάτσατα και Σμύρνη speaking.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
τι ειναι αυτο με την ψευτικη πατατα μεσα?
σουβλακοκρεπα μου μοιαζει...
-
Ίσως τον καλύτερο γύρο τον έχω γευθεί στην Έδεσσα. Το μαγαζί λεγόταν ΑΠΟΛΑΥΣΗ. Έχουμε κάποιον της περιοχής να μου πει αν υφίσταται ακόμη?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και το σαντουιτς, τοστ. Και αμα θες τοστ, πως σκατα το ζητας ?
Μπουγατσα ζαμπον τυρι ?Λάθος κάνεις Νίκο. Υπάρχει το σάντουιτς στα γυράδικα (που εννοείται δεν είναι το λεγόμενο κρύο), το κρύο σάντουιτς από τα ταχυφαγεία στυλ Γρηγόρης και μετά το ίδιο πατημένο στην τοστιέρα που μπορείς να το πεις τοστ.
Πλακιτσα βρε καρντασια , και στον Bayern παει αυτο, πλακιτσα.
Ετσι και αλλιως στην Θεσσαλονικη εχεις πολλες περισσοτερες πιθανοτητες να φας καλα ακομα και αν πας στην τυχη καπου , απο την Αθηνα που θα γινει το αναποδο.
-
Τώρα μιλάς ωραία.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ίσως τον καλύτερο γύρο τον έχω γευθεί στην Έδεσσα. Το μαγαζί λεγόταν ΑΠΟΛΑΥΣΗ. Έχουμε κάποιον της περιοχής να μου πει αν υφίσταται ακόμη?Ειχαμε και στα Γιαννιτσά ενα μαγαζί που το ελεγαν ΑΠΟΛΑΥΣΗ. Δεν γνωρίζω αν ειχαν κάποια σχέση. Εχει κλείσει εδω και καιρο και η ποιότητα ήταν άθλια.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
**
Μποϊκοτάζ ΧΤΕΣ ** -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
**
Μποϊκοτάζ ΧΤΕΣ **Δεν μπορεις να σταματησεις την προοδο...
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
**
Μποϊκοτάζ ΧΤΕΣ ** -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:shifty:
Και εδώ αποδευκνύεται περίτρανα πως οι Κατ'αυλακιώτες ξέρουν απο φαγητό. Οι βόρειοι πάλι δεν ξέρουν τίποτα, παρα μόνο σουβλάκι, κασσέρι (όλα τα κίτρινα τυριά), τυρί (την φέτα, λές και είναι ένα οποιοδήποτε τυρί), λουκανόπιτες, κλπ. ΡισπέκΤ στην Γουρνοπούλα
-
12 Απριλιου 2013 -
Αποφράδα μερα, αυτη τη μερα εγινε η άλωση της Θεσσαλονικης απο τις αδίστακτες αιμοβορες ορδες των Χαμουτζήδων.Βγηκε το φιρμανι, οτι τα 'σάντουιτς' θα λεγονται πλεον 'σουβλακια' επι ποινη θανατου. Θρήνος. Χιλιαδες οικογενειες αναγκάστηκαν να φάνε 'γουρνοπούλα' με το ζόρι. Οδυρμός. Οι πίττες παντος ειδους απαγορευτηκαν. Τονοι 'κακάο' χυθηκαν στα σοκάκια της Παλιας Πόλης, ανακατευτηκαν με τα δακρυα του κατεχόμενου πληθυσμού. Αχ, μπιραλλάχ
Νεαρες παρθένες πνίγηκαν σε βαρέλια με ουγγαρέζα απο τους φονιάδες καταυλακιώτες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:shifty:
Πεινασα και θα φαω σε 2 ωρες, κακουργε Bill....
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Οι βόρειοι πάλι δεν ξέρουν τίποταΝαι ε; Δεν θυμάμαι να σε είχε χαλάσει το Κτήμα και ο Μανώλης πάντως...
-
Στην Κομοτηνή ένα σουβλατζίδικο φτιάχνει μικρά σαντουιτσάκια σε ένα υβρίδιο ψωμιού-πίτας με γύρο.
Λέγονται γυροσφηνάκια, ζυγίζουν 200 γραμμάρια (όσο ένα Αθηναϊκό πιτόγυρο των 2 ευρώ δηλαδή )
και κοστίζουν 1 ευρώ, με 2 το βράδυ ή 3 το μεσημέρι είσαι καλυμμένος. Εγώ το έπαιξα τολμηρός σήμερα και
χτύπησα 4, 900+ γρ. έδειξε η ζυγαριά καθώς το παράκαναν με τις πατάτες. Σε σχέση με τα πιτόγυρα των 2.20+
και 300-350 γρ. είναι τρομερό deal και λόγω φοιτητών και στρατού ο τύπος έχει χε**εί στο τάλιρο και δικαίως. -
οι πατατες ειναι οκ (αν και δε μου αρεσουν οι στρογγυλες), η πιτα ειναι αψητη, απλα την ακουμπισε λιγο
στην τοστιερα, αλλα το ασπρο πραγμα που εχει μεσα τι ειναι? φενεται αψητο!
εφαγες 4 τετοια ρε σι? που τα χωρεσες? με 1 τετοιο και μιση μπυρα κουτακι 330ml θα ειχα σκασει. -
Δεν είναι ακριβώς πίτα, σαν λεπτό καλαμποκένιο ψωμάκι είναι, έτοιμο ψημένο. Γύρος κοτόπουλο είναι
και προεξέχει λίγη ουγγαρέζα. Το συγκεκριμένο είναι φουσκωμένο από τις πατάτες, σε μέγεθος που
γεμίζει την χούφτα, όπως ένα καλό βυζί
Να πω την αλήθεια τις μισές πατάτες τις έβγαλα, αλλιώς δεν θα είχα καταφέρει να φάω 4.
Εσύ δεν είχες γράψει ότι είσαι 50κάτι κιλά? -
58-61-2 κιλα ειμαι. αν ειχε και εδω θα ηθελα να δοκιμασω ενα τετοιο, αν και δε μου αρεσει καθολου το κοτοπουλο.
η πιτα-ψωμακι φενεται νοστιμο και αφρατο! θα φαω ενα σαντουιτς γυρο το βραδυ, να δειτε πως τα φτιαχνουν εδω. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
οι πατατες ειναι οκ (αν και δε μου αρεσουν οι στρογγυλες), η πιτα ειναι αψητη, απλα την ακουμπισε λιγο
στην τοστιερα, αλλα το ασπρο πραγμα που εχει μεσα τι ειναι? φενεται αψητο!
εφαγες 4 τετοια ρε σι? που τα χωρεσες? με 1 τετοιο και μιση μπυρα κουτακι 330ml θα ειχα σκασει.58-61-2 κιλα ειμαι. αν ειχε και εδω θα ηθελα να δοκιμασω ενα τετοιο, αν και δε μου αρεσει καθολου το κοτοπουλο.
η πιτα-ψωμακι φενεται νοστιμο και αφρατο! θα φαω ενα σαντουιτς γυρο το βραδυ, να δειτε πως τα φτιαχνουν εδω.με το συμπαθειο ρε Βαγγο, αφου εισαι ολιγον σαμιαμιδι (γουστέρες ή γκουστέρες δεν τα λετε εκει?) που να τα φας τα 4?
Θελει περισσοτερα κυβικα το πραγμα.
Καλαμάκι ή Σουβλάκι <<Father of all topics>>