-
Καλά αν θεωρείς ότι η citroen σε δουλεύει , τότε τι να πείς γιά τους γερμανούς με τις ψεύτικες τιμές , με τους πανάκριβους εξοπλισμούς που στα άλλα αμάξια είναι στάνταρ . Μάλλον εμπαθή σε βρίσκω και όπως είπες και μόνος σου , τώρα βρέθηκε ένας που συμφωνούσε μαζί σου , αλλά τελικά και αυτός διαφωνεί μαζί σου .
Προφανώς κάτι άλλο σε ενοχλεί και δεν μας το λες .
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Δεν το θεωρώ τόσο παραπλάνηση. Ίσως να είναι καλή λύση για κάποιον που π.χ. θέλει να κάνει πολλά χλμ οικονομικά και με 11 χιλιάρικα μπορεί να πάρει καινούριο αμάξι. Αν το αγοράσει όντας συνειδητοποιημένος ότι θα κάνει μεγάλες παραχωρήσεις στις επιδόσεις και σχετικές παραχωρήσεις στους χώρους(συγκριτικά με ανταγωνιστικά μοντέλα), ίσως να είναι και μονόδρομος για συγκεκριμένη μερίδα πελατών. Παραπλάνηση λιγάκι όμως θεωρώ το σλόγκαν της διαφήμισης, πως κάνεις 1500χλμ με ένα ρεζερβουάρ. Με μια μέση 5 λίτρα στο spritmonitor, και 50 λίτρα δοχείο, κάνεις 1000 όταν θα μείνεις εντελώς...και το susuki swift κανει γυρω στα 11χιλ με full εξοπλισμό ζαντες αλουμινιου 75ps και κατα την προσωπική μου άποψη ανώτερο απο cintroen.
Όσο για τα 1500χλμ που λες εχεις 1500% δικιο, αλλο ενα ψεμα της cintroen -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Καλά αν θεωρείς ότι η citroen σε δουλεύει , τότε τι να πείς γιά τους γερμανούς με τις ψεύτικες τιμές , με τους πανάκριβους εξοπλισμούς που στα άλλα αμάξια είναι στάνταρ . Μάλλον εμπαθή σε βρίσκω και όπως είπες και μόνος σου , τώρα βρέθηκε ένας που συμφωνούσε μαζί σου .Προφανώς κάτι άλλο σε ενοχλεί και δεν μας το λες .
Καλά αν θεωρείς ότι η citroen σε δουλεύει , τότε τι να πείς γιά τους γερμανούς με τις ψεύτικες τιμές , με τους πανάκριβους εξοπλισμούς που στα άλλα αμάξια είναι στάνταρ .
Εχω να πω ότι και οι Γερμανοι με κοροϊδεύουνΜάλλον εμπαθή σε βρίσκω.
Ναι!!... τα ειχα ρίξει στην citroen και μου έριξε χυλόπιτα και απο τοτε δεν την χωνεύωτώρα βρέθηκε ένας που συμφωνούσε μαζί σου
Λάθος, μάλλον δε κατάλαβες , όποτε έθιγα το θεμα πολλοί συμφωνούσαν μαζί μου, απλά ειπα οτι κανείς δεν το ειχε ξεκινήσει το θέμα οταν γινόταν συζήτηση, δλδ στις προτάσεις που γίνονταν εδω για επιλογή diesel τύχαινε να ξεκινάω εγώ την διαφωνία για τα diesel now και ακολουθούσαν άλλοι συνφωρουμιτες που συμφωνούσαν--και άλλοι που διαφωνούσαν βέβαια, αυτή την φορά ξεκίνησε ένας άλλος την διαφωνία για τo diesel now, για αυτό και είπα το 'επιτελούς' μην στέκεσαι σε αυτό.αλλά τελικά και αυτός διαφωνεί μαζί σου
που διαφωνει μαζι μουΠροφανώς κάτι άλλο σε ενοχλεί και δεν μας το λες
Με ενοχλεί όταν με κοροϊδεύουν αυτο ειναι όλο και τιποτα παραπανω .Αυτο το τελευταιο δεν περιμενα να το ακουσω .
Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι οποτε θιγω θεματα citroen βλεπω μια εριστική σταση απο αυτους που διαφωνουν, ενω οταν θιγω θεματα για αλλες μαρκες οι διαφωνουντες ειναι ποιο cool... παρατήρηση ειναι αυτο ετσι... μην το δεσεις σε προσωπικό επίπεδο. -
Ολες οι εταιρίες τα ίδια κάνουνε.Ετσι είναι η πολιτική όλων των εταιριών.Πάρε προσφορά για fiat punto πχ η για opel corsa η suzuki swift και θα δείς οτι η citroen έχει την πιο συμφέρουσα προσφορά κατά την γνώμη μου σε αντίστοιχη κατηγορία αμαξιού σε πετρέλαιο πάντα!
-
Δεν είναι και τόσο παραπλάνηση που λέει ότι μπορεί να διανύσει 1470χλμ με ένα μόνο γέμισμα διότι οι υπολογισμοί θα έγιναν προφανώς με βάση την εργοστασιακή κατανάλωση.. Με την ίδια λογική και οι άλλες εταιρείες παραπλανούν αφού δίνουν υπερβολικά χαμηλές μετρήσεις εργοστασιακής κατανάλωσης.. Επιπλέον, μια διαφήμιση ενός Volvo έλεγε 1569χλμ αυτονομία και μια διαφήμιση της Scoda Octavia έλεγε 1410χλμ, αλλα για αυτά ούτε λόγος....
Ξέρετε πολλά μικρομεσαία diesel όπως το Citroen C4 να ξεκινούν από 13.700 με απόσυρση?????
Ξέρετε πολλά μεσαία diesel όπως το C5 να ξεκινούν από 18.990 με απόσυρση?????
H μήπως δεν είναι καλή η τιμή του νέου Citroen C-Elysse diesel (92 άλογα) με αρχική τιμή 15.190 και 12.990 με απόσυρση??????
Επίσης το ds3 diesel ξεκινά από 13.588 (όσο ένα VW polo diesel)
Ακόμα το ds3 diesel με τα 92 άλογα στην δεύτερη έκδοση So chic το δίνουν περίπου 15.000
Το Citroen C3 diesel ήταν το πιο φθηνό diesel με διαφορά.. Τώρα βέβαια ξεκίνησαν και άλλες μάρκες (μη χάσουν) να μειώνουν τις τιμές.. Και αν δεν σας κάνουν τα 70 άλογα βγαίνει και με 90 με 12.970 στην δεύτερη έκδοση attraction.
Και τι σας νοιάζουν οι αρχικές τιμές που δίνει η Citroen αφού δεν τα δίνει σε αυτές τις τιμές ακόμα και απόσυρση να μην έχετε. Δεν κοιτάτε λέω έγω τις αρχικές τιμές που έχουν κάτι άλλες μάρκες και οι οποίες δεν κάνουν τουλάχιστον και καμιά προσφορά της προκοπής όπως η Citroen -
Παραπλανηση και απατη ειναι ν αγοραζεις μησουσβησει λανσερ και να νομιζεις οτι πηρες αυτοκινητο οταν υπαρχει η ciNtroen c4
.- -
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
και το susuki swift κανει γυρω στα 11χιλ με full εξοπλισμό ζαντες αλουμινιου 75ps και κατα την προσωπική μου άποψη ανώτερο απο cintroen.
Όσο για τα 1500χλμ που λες εχεις 1500% δικιο, αλλο ενα ψεμα της cintroenΤουλαχιστον πετυχες το swift!!!
-
Επειδή έχω κάνει έρευνα αγοράς στις αντιπροσωπείες(και όχι στο ιντερνετ) για μικρομεσαίο diesel, το c4 παραμένει το φθηνότερο.
Προφανώς στα λεφτά που το ζητούσαν δεν θα το έπερνε κανείς. Ή μάλλον ξέρω 1-2 κολλημένους εδώ μέσα, που θα το έπερναν.
ΑΛΛΑ, εμφανησιακά δεν είναι το έκτρεωμα του παρελθόντος. Και με βάση εξοπλισμό-τιμή είναι η πιο συμφέρουσα αγορά.
Αν μπούμε στη λογική:' με άλλα 1500€ παίρνεις το τάδε' ή 'βγάλε λίγο εξοπλισμό και βάλε και κάτι και παίρνεις το άλλο', χάσαμε το μπούσουλα και θα πάμε για veyron. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
... χάσαμε το μπούσουλα και θα πάμε για veyron.Στο μυαλό μου ήσουν ... Aυτό χάζευα τωρα!
-
Κάτι πήρε το αυτί μου για κάποια προσφορά στο swift που βγαίνει 9 χιλιάρικα. Επειδή ρώτησε μια γνωστή που ενδιαφέρεται, τελική τιμή 9700 μαζί με έξοδα (τα συνηθισμένα συν το κόστος για το αποσυρώμενο).
@giocitroen91
Φυσικά και δεν κατακρίνω μόνο τη Citroen για την 'παραπλάνηση' των ~1500km με ένα ρεζερβουάρ. Εννοείται πως οποισδήποτε το διαφημίζει έτσι, το ίδιο ακριβώς κάνει(Volvo/Skoda που ανέφερες). Απλά η Citroen πρέπει να έπαιξε πολύ περισσότερη διαφήμιση αρκετούς μήνες τώρα. Ναι μεν όλοι γράφουν 'εως' 1500χλμ ξέρω'γω για να είναι εξασφαλισμένοι, διαιρώντας τα λίτρα του ρεζερβουάρ με την ελάχιστη εργοστασιακή κατανάλωση. Αλλά ειδικά αυτό που σου μένει από τη διαφήμιση του C3 αν θυμάμαι καλά, είναι 'ποιο αυτοκίνητο μπορεί να πάει από Παρίσι μέχρι Ρώμη με ένα ρεζερβουάρ'. Θα μου πεις κυριολεκτικά, το μέχρι Ρώμη μπορεί να ισοδυναμεί με το έως 1500χλμ... Αλλά να θυμίσω πως στην Αμερική π.χ. είναι πολύ προσεκτικοί με τα διαφημιστικά τους. Επειδή κυρίως για τον οποιοδήποτε κουφό λόγο κάποιος πάρει ένα προϊόν που νόμιζε χάρη στη διαφήμιση ότι μπορεί να κάνει κάτι που στην πραγματικότητα δεν το κάνει, οι μηνύσεις από τους καταναλωτές γίνονται για πλάκα.Anyway. Άσχετα με το πόσο βγαίνουν οι τιμές των αυτοκινήτων σήμερα με τις προσφορές, τα περισσότερα σαν αρχική τιμή έχουν μια περισσότερο ή λιγότερο υψηλή από ότι μας φαίνεται. Όταν πριν από 10 μήνες περίπου πρωτομπήκε η ιδέα να αντικαταστήσουμε ένα βενζινοκίνητο αμάξι που υπήρχε στην οικογένεια με ένα ντίζελ ώστε να χρησιμοποιείται αρκετά και να γίνει κάποια σημαντική εξοικονόμιση στο κόστος για καύσιμο, για να είμαι ειλικρινής το σκεπτικό ξεκίνησε από λύσεις όπως το C3 που ήταν πράγματι αρκετά οικονομικό. Και εμένα μου φάνηκε πως αν έχει αρχική τιμή 15, είναι περίεργο να το δίνουν 11. Και καταλαβαίνω και το πνεύμα του φίλου που άνοιξε το θέμα. Ακόμα και χιλιάδες να πουλήσουν, αν δε βγαίνει κέρδος και στα 11, δύσκολο αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να το δίνουν τόσο. Αν λοιπόν έχουν κέρδος, έστω και μικρό σίγουρα, στα 11 τότε 15 θα βγάζανε 4 χιλιάρικα καθαρά;
Βέβαια το γεγονός αυτό(έως και 'ύποπτα' χαμηλή τιμή) προσφέρεται για να γίνουν εικασίες άλλου τύπου. Για παράδειγμα λέω κάτι που το είχα αναφέρει και σε αυτό το φόρουμ παλιότερα με επιφύλαξη γιατι το διάβασα σε καποιο άλλο. Είχα δει να γράφουν πως το δίνουν σε αυτήν την τιμή για να ξεστοκάρουν πανευρωπαϊκά ένα μεγάλο νούμερο οχημάτων που είχαν ξεμείνει τεχνολογίας euro 4. Από ότι είδα, κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβαίνει καθώς αν θυμάμαι καλά είδα γραμμένο επίσημα πως πρόκειται για euro 5. Οπότε για μένα, άσχετα με το ποιο είναι το αρχικό κόστος και αν αξίζει τόσο, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μια λύση για κάποιον που θέλει κάτι φθηνό και έχει ανάγκη να το χρησιμοποιεί για πολλά χιλιόμετρα.
(Ξεκαθαρίζω πως μιλάω μόνο για το C3. Έχω άποψη για αυτό, γιατί όπως είπα ήταν υποψήφιο για αγορά κάμποσο καιρό πριν, και το είχα ψάξει).
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παραπλανηση και απατη ειναι ν αγοραζεις μησουσβησει λανσερ και να νομιζεις οτι πηρες αυτοκινητο οταν υπαρχει η ciNtroen c4
.-Έκανα το λάθος και πήρα πριν 11 χρόνια, Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, Σοφέ
Και ξερεις Νουνε... δεν μου αρεσει να περιμενω σε πλαστικες καρεκλες σε συνεργεια, γι αυτο δεν πηρα c4 και πηρα mitsu
Και αυτο επειδη ανεφερες το lancer http://www.gocar.gr/news/feed/8853,TOP_ ... -2012.html που ειναι η citroen οεεο που αναφερες nonos??, άάά καπου τελευταια την βλεπω με το μεγαλύτερο δείκτη αναξιοπιστίαςΒΙLL δεν στεναχώρησες τον συνφωρουμιτη ΝΟΝΟ
-
Στα συνεργεία της Mitsu έχουν πολυθρόνες με δέρμα από πέος φάλαινας;
-
Λογικα.. και κρεβατια! Πολυήμερη 'αναμονη' στο Sarakakis Resort για ενα ανταλλακτικό!
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Δεν είναι η πρώτη φορα που η σιτροέν Ελλάς πουλάει φτηνότερα από την Ευρώπη . Αυτό συμβαίνει γιατί ο συγκεκριμμένος εισαγωγέας , προφανώς θεωρείται από το εργοστάσιο αξιόλογος συνεργάτης και του δίνουν φτηνές τιμές χονδρικής .
Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου ότι το C3 κάνει ένα μικρό f/l κυρίως στην μάσκα , ενώ αλλάζει και τον κινητήρα βενζίνης βάζοντας τον τρικύλινδρο . Προφανώς μπορεί να πήρε τα 2-3-4000 κομμάτια που είχε το εργοστάσιο με την παλιά μάσκα φτηνότερα . Και τι έγινε . Ολοι κερδισμένοι είναι .
Οσο γιά το αν θα πούλαγε στα 15000 το αμάξι , προφανώς , αν έδινε τα λεφτά της έκπτωσης στα περιοδικά και στις εταιρείες λήζινγκ , σίγουρα θα πούλαγε .
Τώρα η κουβέντα γιά τα χλμ , είναι πάγια τακτική , αλλά μπορώ να πω από ίδια αντίληψη ότι οι εργοστασιακές των γαλλικών , όπως και των αμερικάνικων , είναι πολύ πιό κοντά στην πραγματικότητα από των γερμανικών που απέχουν 30-50 % . Είχε πλάκα που η ΜL 350 έλεγε μέση κατανάλωση 12.5 λ/100 , όταν αυτή ήταν η ελάχιστη ήρεμου ταξιδιού χωρίς κλιματισμό , ένώ η πραγματική μέση ήταν πάνω από 15-16 λίτρα .
Το να το παίζουμε ηθικοί κατήγοροι απέναντι σε μιά εταιρεία , επειδή αυτήν την στιγμή πουλάει , όταν όλη η αγορά είναι στην κομπίνα και στο παραμύθι , επιμένω ότι μόνο εμπάθεια δείχνει .
-
Υπαρχουν συνεργεια μιτσουμπισι;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λογικα.. και κρεβατια! Πολυήμερη 'αναμονη' στο Sarakakis Resort για ενα ανταλλακτικό!Sent from my MT27i using Tapatalk
ναι αυτο που λες μια φορα τα 10 χρονια, οχι καθε 6 μήνες οπως σε άλλα
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Υπαρχουν συνεργεια μιτσουμπισι;Δεν υπαρχουν διοτι δεν βγαζουν βλαβες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στα συνεργεία της Mitsu έχουν πολυθρόνες με δέρμα από πέος φάλαινας;το μυαλο σου εκει εσενα...
πλακιτσα of course -
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Λογικα.. και κρεβατια! Πολυήμερη 'αναμονη' στο Sarakakis Resort για ενα ανταλλακτικό!
ναι αυτο που λες μια φορα τα 10 χρονια, οχι καθε 6 μήνες
καλά κάτσε να σου κάτσει να θες ανταλλακτικό και θα δεις ποιος θα σφυράει τελευταίος....
βρες μου ένα σουπερμίνι πετρέλαιο με την τιμή και τους χώρους του c3...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ναι αυτο που λες μια φορα τα 10 χρονια, οχι καθε 6 μήνες
καλά κάτσε να σου κάτσει να θες ανταλλακτικό και θα δεις ποιος θα σφυράει τελευταίος....
βρες μου ένα σουπερμίνι πετρέλαιο με την τιμή και τους χώρους του c3...
για τιμη i20 ποιο κατω €, μετα rio -swift...ή και αυτο
Στο κεφάλαιο ανταλλακτικά, εκει ποναει ο mitsos...άλλα υπάρχουν τα imitacion
Άλλα και το πεζο που ειχα εγω δεν ειχε κ φθηνα ανταλλακτικά..
Το nissan που εχει ο πατερας εχει φθηνα ανταλακτικα
Μόνο εγώ αισθάνομαι ότι δουλευόμαστε; (diesel now)