-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κληση σε ιδιωτικο χωρο ΔΕΝ παιζει. Το δημοτικο παρκιγκ ομως, ειναι ιδιωτικος χωρος...?
Επισης να αφηνουμε 3 μετρα μπρος και τρια πισω οταν παρκαρουμε διοτι δυσκολευεται ο αλλος να βγει....μου φαινεται δικιο εχει ο φιλος και αδικα εφαγε την κληση τη στιγμη μαλιστα που με λιγο κοπο ο παππους μπορουσε να βγει.Κατι στιγμες σαν και αυτη αισθανομαι οτι ολα ειναι τοσο ματαια!
συμπερασματικα:
την επομενη φορα που πας σε παρκινγκ και δε βρισκεις θεση, κλεισε την εισοδο-εξοδο (απ τη μεσα πλευρα ομως, που δεν παιζει κληση, μην κανεις λαθος!). Δεν θα μπορουν να σου κανουν κατι.-
Οσους εχεις κλεισει (ολους, δηλαδη) θα μπορουν να βγουν απλα ριχνοντας λιγο την περιφραξη του χωρου... Δε μιλαμε για λιγο κοπο, εγω σου μιλαω για τον ελαχιστο κοπο, τωρα!το κατς ειναι οτι πιανει μονον σε υπαιθρια παρκινγκ με περιφραξη!
κες κλοζντ.- -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κληση σε ιδιωτικο χωρο ΔΕΝ παιζει. Το δημοτικο παρκιγκ ομως, ειναι ιδιωτικος χωρος...?
Επισης να αφηνουμε 3 μετρα μπρος και τρια πισω οταν παρκαρουμε διοτι δυσκολευεται ο αλλος να βγει....μου φαινεται δικιο εχει ο φιλος και αδικα εφαγε την κληση τη στιγμη μαλιστα που με λιγο κοπο ο παππους μπορουσε να βγει.Κατι στιγμες σαν και αυτη αισθανομαι οτι ολα ειναι τοσο ματαια!
συμπερασματικα:
την επομενη φορα που πας σε παρκινγκ και δε βρισκεις θεση, κλεισε την εισοδο-εξοδο (απ τη μεσα πλευρα ομως, που δεν παιζει κληση, μην κανεις λαθος!). Δεν θα μπορουν να σου κανουν κατι.-
Οσους εχεις κλεισει (ολους, δηλαδη) θα μπορουν να βγουν απλα ριχνοντας λιγο την περιφραξη του χωρου... Δε μιλαμε για λιγο κοπο, εγω σου μιλαω για τον ελαχιστο κοπο, τωρα!το κατς ειναι οτι πιανει μονον σε υπαιθρια παρκινγκ με περιφραξη!
κες κλοζντ.-ΜΟΝΟ αυτο καταλαβες?
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
συμπερασματικα:
Οσους εχεις κλεισει (ολους, δηλαδη) θα μπορουν να βγουν απλα ριχνοντας λιγο την περιφραξη του χωρου... Δε μιλαμε για λιγο κοπο, εγω σου μιλαω για τον ελαχιστο κοπο, τωρα!στον Μπιλ απαντησα, μη θορυβεισαι
το κατς ειναι οτι πιανει μονον σε υπαιθρια παρκινγκ με περιφραξη!
κες κλοζντ.-ΜΟΝΟ αυτο καταλαβες?
Στον Μπιλ απαντησα, μη θορυβεισαι
-
μετα την κληση εσυ το πηρες το αμαξι ή πηγες παλι για μαθημα?
-
Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους περισσότερο φίλε webm0nst3r, είπες ότι είχε χώρο να φύγει παρ' όλο που τον έκλεισες.
Τι ακριβώς εννοείς με αυτό;
Το λέω γιατί υπάρχουν και μερικοί που βαριούνται να κάνουν και καμιά μανούβρα παραπάνω, μην
πάθει τίποτα το δαχτυλάκι, και κάθονται να το κάνουν θέμα ενώ θα μπορούσαν άνετα να είχαν φύγει. -
Γύρισα σπιτι μου καθώς είχα σχολάσει

Το αυτοκίνητο χωρούσε να περάσει απο εκει που μπήκα εγω αυτο που έπρεπε να κάνει ειναι να αλλάξει την κληση του αμαξιου κατα 1 μετρο αριστερά προκειμένου η μούρη του αυτοκινήτου του να κοιτάει το κενο που είχα αφήσει.
-
Ο χρήστης webm0nst3r έγραψε:
Το αυτοκίνητο χωρούσε να περάσει απο εκει που μπήκα εγω αυτο που έπρεπε να κάνει ειναι να αλλάξει την κληση του αμαξιου κατα 1 μετρο αριστερά προκειμένου η μούρη του αυτοκινήτου του να κοιτάει το κενο που είχα αφήσει.
Φανταζομαι το ειπες και στον αστυνομικο που σε εγραψε αυτο.Τι σου απαντησε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:

Ότι δεν ειναι λογική αυτη που σκέφτομαι και ότι ο άνθρωπος δεν ειναι υποχρεωμένος να κάνει 100 μανούβρες για να βγει απο εκει που είχε παρκάρει ενώ εάν δεν είχα μπει εγω θα έβγαινα κανονικα.
-

Ότι δεν ειναι λογική αυτη που σκέφτομαι και ότι ο άνθρωπος δεν ειναι υποχρεωμένος να κάνει 100 μανούβρες για να βγει απο εκει που είχε παρκάρει ενώ εάν δεν είχα μπει εγω θα έβγαινα κανονικα.
-
Μην το ψάχνεις και οι δυο ήταν αστέρια οι αστυνομικοί όταν τους είπα αυτα και ότι δεν μπορούσα να το βάλω πουθενα γυρνάει και μου λέει καβάλα το πεζοδρόμιο μα ειναι παράνομο του λέω νέο αλλα δεν ενοχλείται τα αυτοκίνητα εκει (μάλλον δεν του είχαν πει ότι παίζουν και οι πεζοί...)
-
Εχοντας σα δεδομενο οτι ο παππους δεν επρεπε καν να οδηγει και οτι κληση μεσα σε παρκινγκ δεν υφισταται, τραβα τους μια μηνυσαρα που θα ειναι ολη δικη τους. αποκλειεται να χασεις και θα τους δωσεις κι ενα μαθημα!
Edit mod -
Δεν μπορούν να δώσουν σε ιδιωτικό πάρκινγκ όμως εκει ειναι δημοτικό πάρκινγκ
-
**Φτανει το pissing contest .[mod] **
-
ο παππους μαλλον ειχε ιδιαιτερη σχεση με την αστυνομια...δεν εξηγηται τοσοσ φανατισμος απο πλευρας τους για κατι διφορουμενο.
-
Παιδιά ολα καλα πήγα σήμερα στην ΓΑΔΑ καθώς η κλήση ήταν απο την άμεση δράση εξήγησα στην υπαξιωματικό το περιστατικό μου έδωσε μια αίτηση να συμπληρώσω και να γράψω ακριβώς τι έγινε μου επέστρεψε τις πινακίδες και ακύρωσε την κλήση
-
Παιδιά ηρεμία αποδέχομαι την βλακεία που έκανα δεν προσπαθώ να το περάσω στο ντούκου το θέμα ειναι ότι σε συγκεκριμένο πάρκινγκ επειδη ακριβώς επειδη ειναι δωρεάν γίνετε ένας χαμός πάντα και εμένα με έχουν κλείσει όμως πήρα ένα τηλέφωνο και ήρθε ο άνθρωπος πολυ δουλεύουν εκει δεν έχει καφετέριες για να πεις ότι ειναι για καφε προκειμένου να αργήσουν στην δουλεια τους κλείνουν κάποιον καο αφήνουν ένα σημείωμα το θέμα ειναι ότι και αυτός που έκλεισα είχε παρκάρει τυπικά παράνομα είχε παρκάρει σε σημείο που οι υπεύθυνοι του πάρκινγκ το κλείνουν για να μην παρκάρει κόσμος άρα τυπικά και εκείνος ήταν παράνομος το θέμα δεν ειναι να τον δώσω να φάει και αυτός κλήση...δεν ειναι έτσι το πράγμα το θέμα ειναι να πληρώσω για την βλακεία που έκανα εγω και όχι η υπόλοιπη οικογένεια που χρειάζονται το αυτοκίνητο ο αστυνομικός ο οποίος μπαίνει στον κύκλο 'μπάτσος' του εξήγησα ολα αυτα με απίστευτη ηρεμία (χωρίς να του πω ότι και ο άλλος ειναι παράνομος) και το μονο που είχε να μου πει ειναι δεν με νοιάζει..Επειδη κάπου το διάβασα το φροντιστήριο απέχει απο το σπίτι μου γύρω στα 12 χιλιόμετρα
'Μπάτσος' επειδή βεβαίωσε παράβαση σε ένα παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο...
Τελικά μας φταίνε όλοι οι άλλοι... Η Μέρκελ, οι εξωγήινοι, τα νεφελίμ... -
Παιδιά ολα καλα πήγα σήμερα στην ΓΑΔΑ καθώς η κλήση ήταν απο την άμεση δράση εξήγησα στην υπαξιωματικό το περιστατικό μου έδωσε μια αίτηση να συμπληρώσω και να γράψω ακριβώς τι έγινε μου επέστρεψε τις πινακίδες και ακύρωσε την κλήσηΤην κλήση με ποια δικαιολογία την ακύρωσε?
-
Aρθρο 1 ΚΟΚ
Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας εφαρμόζεται σε οδούς και σε χώρους που χρησιμοποιούνται για δημόσια κυκλοφορία οχημάτων, πεζών και ζώων.Συμπέρασμα1Το Parking δεν είναι τέτοιος χώρος διότι χρησιμοποιείται για στάθμευση ΚΑΙ ΟΧΙ κυκλοφορία. Για αυτό του έδωσαν πίσω πινακίδες και ακύρωσαν, γι αυτό και οι ασφαλιστικές ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ατύχημα σε parking παρά μόνον με ειδικό όρο.
Συμπέρασμα 2. Πολλοί αστυνομικοί είναι ανενημέρωτοι και οδηγούνται (από ...υπερβολικό ζήλο) σε κατάχρηση εξουσίας.
Οπότε αθώος για ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. -
Μέσα στο δημοτικό πάρκινγκ πως πήγε? Πως κινήθηκε? Ας ελπίσουμε ο συμφορουμιτης να μην ξανακλεισει κανέναν. Εχει τύχει να με κλείσει αυτοκίνητο και να χρειαστώ πάνω από μιση ώρα με μανούβρες για να βγω. Περιπου απο τότε ξεκίνησα να παίρνω 100 σχεδόν για το οτιδήποτε. Τεράστια καφρίλα και μαλακία έστω και να βάζεις τον άλλο σε τέτοια διαδικασία ελιγμών...
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Aρθρο 1 ΚΟΚ
Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας εφαρμόζεται σε οδούς και σε χώρους που χρησιμοποιούνται για δημόσια κυκλοφορία οχημάτων, πεζών και ζώων.Συμπέρασμα1Το Parking δεν είναι τέτοιος χώρος διότι χρησιμοποιείται για στάθμευση ΚΑΙ ΟΧΙ κυκλοφορία. Για αυτό του έδωσαν πίσω πινακίδες και ακύρωσαν, γι αυτό και οι ασφαλιστικές ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ατύχημα σε parking παρά μόνον με ειδικό όρο.
Συμπέρασμα 2. Πολλοί αστυνομικοί είναι ανενημέρωτοι και οδηγούνται (από ...υπερβολικό ζήλο) σε κατάχρηση εξουσίας.
Οπότε αθώος για ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Ο koutsan (;) έχει παραθέσει στο παρελθόν απόφαση του Α.Π. (;) με την οποία επικυρωνόταν η αρμοδιότητα της αστυνομίας ακόμα και σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας. Νομίζω ότι είχε σχολιάσει ότι είναι λίγο θολό το τοπίο με τους ιδιωτικούς χώρους.
Νομίζω το ζήτημα προκύπτει από την ερμηνεία του 'δημόσια'. Ένας χώρος μπορεί να είναι ιδιωτικής ιδιοκτησίας αλλά δημόσιος, από την άποψη της συνάθροισης κόσμου (βλ. εστιατόριο).
Ελπίζω να τα έγραψα καλά
Κλήση για παρκάρισμα