-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
παω στοιχημα οτι οι μισοι που εσπευσαν να τον κατακρινουν εχουν κανει πιο χοντρες μαλακιες στο δρομο...
δεν λεω οτι επραξε σωστα με το να παρκαρει εκει, αλλα το γεγονος οτι αφησε τηλεφωνο δειχνει οτι ΔΕΝ ηταν παρτακιας και ζωο...και η αντιδραση του αλλου λες και τον εσφαζαν ;;;
Κωστα Λεφακη, εσυ??
Προσωπικα στα παπαρια μου αν αφησε τηλεφωνο, το να κλεινεις τον αλλον δειχνει ακριβως οτι εισαι ζωο και παρτακιας.- -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Επειδη κάπου το διάβασα το φροντιστήριο απέχει απο το σπίτι μου γύρω στα 12 χιλιόμετρα
Οι ninja το τρεχουν σε 20 λεπτα, εσυ θες αμαξι αχρηστε?
ΕΔΙΤ: Οχι οτι θα παιξει και πολυ μεγαλο ρολο στην εκβαση της συζητησης, αλλα οτι ο παππους δεν εβλεπε να διαβασει το νουμερο και οδηγουσε δεν σας κανει εντυπωση....
-
μπορει το παλληκαρι να το εγραψε σε καθ' αυτο αραβικους αριθμους....

-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
ΕΔΙΤ: Οχι οτι θα παιξει και πολυ μεγαλο ρολο στην εκβαση της συζητησης, αλλα οτι ο παππους δεν εβλεπε να διαβασει το νουμερο και οδηγουσε δεν σας κανει εντυπωση....
οχι οτι θα παιξει και πολυ μεγαλο ρολο στην εκβαση της συζητησης, αλλα αν μας εξηγησεις πως η πρεσβυωπια που ειχε ο παππους και σχεδον ολοι απο 40φευγα και πανω επηρεαζει την ικανοτητα οδηγησης, ισως μας κανει εντυπωση, ναι!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι οτι θα παιξει και πολυ μεγαλο ρολο στην εκβαση της συζητησης, αλλα αν μας εξηγησεις πως η πρεσβυωπια που ειχε ο παππους και σχεδον ολοι απο 40φευγα και πανω επηρεαζει την ικανοτητα οδηγησης, ισως μας κανει εντυπωση, ναι!
Σσσσσσ.... Χαραμιζεσαι ρε tm.... Αν εκανες διαγνωση οτι επασχε ο συγκεκριμενος επασχε απο πρεσβυωπια και οτι ειναι απο 40 και πανω απο ενα ενα κειμενο τοτε οκ...
Ειπε το παιδι εκανε μαλακια κλπ. Αλλα και ο αλλος αν δεν εβλεπε να παρει το νουμερο, και δεν μπορουσε και να βγει (ενω το παιδι λεει οτι του ειχε αφησει χωρο αλλα ηθελε παραπανω μανουβρες) μαλλον οξια μαλακινση τον ειχε πιασει τον παππου και οχι πρεσβυωπια.(επεισεις ενας 40αρης - 50αρης δεν θεωρειται παππους). Οποτε ας ελεγε οτι δεν γουσταρα ουτε να σε παρω ουτε να κανω μανουβρα... Ξυπνησα στραβα γιατι δεν μου εκατσε η γρια εχθες να την γαμισω, κλπ..... Οχι δεν βλεπω..... Αν δεν βλεπεις μην οδηγεις κιολας....
Εχει πρεσβιωπια και η μανα και ο πατερας μου. Δεν τυφλωνονται οταν δεν εχουν τα γυαλια τους μαζι. Και παλι διαβαζουν αλλα οχι τοσο ευκολα....
Οποτε ναι. Μου κανει εντυπωση πως και οδηγουσε.
-
Σσσσσσ.... Χαραμιζεσαι ρε tm.... Αν εκανες διαγνωση οτι επασχε ο συγκεκριμενος επασχε απο πρεσβυωπια και οτι ειναι απο 40 και πανω απο ενα ενα κειμενο τοτε οκ...
Ειπε το παιδι εκανε μαλακια κλπ. Αλλα και ο αλλος αν δεν εβλεπε να παρει το νουμερο, και δεν μπορουσε και να βγει (ενω το παιδι λεει οτι του ειχε αφησει χωρο αλλα ηθελε παραπανω μανουβρες) μαλλον οξια μαλακινση τον ειχε πιασει τον παππου και οχι πρεσβυωπια.(επεισεις ενας 40αρης - 50αρης δεν θεωρειται παππους). Οποτε ας ελεγε οτι δεν γουσταρα ουτε να σε παρω ουτε να κανω μανουβρα... Ξυπνησα στραβα γιατι δεν μου εκατσε η γρια εχθες να την γαμισω, κλπ..... Οχι δεν βλεπω..... Αν δεν βλεπεις μην οδηγεις κιολας....
Εχει πρεσβιωπια και η μανα και ο πατερας μου. Δεν τυφλωνονται οταν δεν εχουν τα γυαλια τους μαζι. Και παλι διαβαζουν αλλα οχι τοσο ευκολα....
Οποτε ναι. Μου κανει εντυπωση πως και οδηγουσε.
Μην θαμπωνεσαι, δεν εκανα τιποτε αλλο απ το να βαλω τη λογικη μου να δουλεψει!
Αλλο δεν βλεπω το χαρτακι να παρω το νουμερο και αλλο το δεν βλεπω να οδηγησω, που πηγες να περασεις. Ναι? -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
μπορει το παλληκαρι να το εγραψε σε καθ' αυτο αραβικους αριθμους....
Βεβαια μπορει βεβαια και να εγραφε στα σουαχιλι.... Tafadhali nataka bia baridi. Μπορει 1002....
Αλλα δεν μαμιεται.... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Αλλο δεν βλεπω το χαρτακι να παρω το νουμερο και αλλο το δεν βλεπω να οδηγησω, που πηγες να περασεις. Ναι?Και εγω την λογικη μου εβαλα, βλεποντας 2 μελη της οικογενειας μου με πρεσβυωπια τι κανουν.
Οποτε μαλλον δεν ηταν η πρεσβυωπια που τον εμποδιζε και εδωσε μουφα δικαιολογια (αν δεν εβλεπε λογο πρεσβυωπιας).
Και δεν παω να περασω τιποτα. Εγω μια παρατηρηση που μου κινησε την περιεργεια εκανα. Απο εκει και περα μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα εφ οσον μπορεις να διαγνωσεις μεσο αποστασεως την πρεσβυωπια απο την μυωπια, απο τον καταρακτη κλπ κλπ κλπ.Οποτε εχεις δικιο. Μπορουσε λοιπον να οδηγησει. Εληξε το θεμα αυτο.
webm0nst3r
Ετοιμασου εσυ γιατι επειδη εκανες αυτη την τραγικη παραβαση, κληση και πινακιδες ειναι λιγο για να βαλεις μυαλο. Οποτε ετοιμασου να παρουσιαστεις μπροστα στα μελη του 4τφ (που ποτε στην ζωη τους δεν εχυν παρανομισει, δεν εχουν φαει κληση, δεν εχουν κλαφτει για να γλυτοσουν πινακιδες, δεν εχουν βαλει βυσμα για να γλυτωσουν κλπ ) για να σε περασουν πισσα και πουπουλα και να σε περιφερουν στην πλατεια μπροστα απο το φροντιστηρειο σου πανω σε ραγα ως προς παραδειγματισμο για τους υπολοιπους. -
webm0nst3r
Ετοιμασου εσυ γιατι επειδη εκανες αυτη την τραγικη παραβαση, κληση και πινακιδες ειναι λιγο για να βαλεις μυαλο. Οποτε ετοιμασου να παρουσιαστεις μπροστα στα μελη του 4τφ (που ποτε στην ζωη τους δεν εχυν παρανομισει, δεν εχουν φαει κληση, δεν εχουν κλαφτει για να γλυτοσουν πινακιδες, δεν εχουν βαλει βυσμα για να γλυτωσουν κλπ ) για να σε περασουν πισσα και πουπουλα και να σε περιφερουν στην πλατεια μπροστα απο το φροντιστηρειο σου πανω σε ραγα ως προς παραδειγματισμο για τους υπολοιπους.Όχι πίσσα παιδια ότι άλλο θέλετε όχι πίσσα
Τέλος πάντων θα περάσω αύριο απο την τροχαία Αγίας Παρασκευής και θα μιλήσω με τον διοικητή μήπως ο χριστιανός βοηθήσει
-
Επειδη κάπου το διάβασα το φροντιστήριο απέχει απο το σπίτι μου γύρω στα 12 χιλιόμετρα
Γιατι ειναι υποχρεωμενος να παρει τηλεφωνο;Εγω παντως δεν θα επαιρνα.Το '100' ειναι τζαμπα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι ειναι υποχρεωμενος να παρει τηλεφωνο;Εγω παντως δεν θα επαιρνα.Το '100' ειναι τζαμπα.
Ρε Bill, δεν ειπα οτι ειναι υποχρεωμενος. Απλα χρησημοποιησε ηληθια δικαιολογια. Ας ελεγε οτι αλλο ηθελε αλλα οχι οτι δεν εβλεπε τον αριθμο. Για αυτο φωναξε τους αστυνομικους? Για να του διαβασουν το χαρτακι? ΟΧΙ βεβαια... Μην κοροϊδευομαστε λοιπον και μεταξυ μας.
Και εκει λοιπον ειναι η δικια μου απορεια. Αν οντως δεν εβλεπε (οχι λογο πρεσβυωπιας που εσπευσε ο tm να μου την μπει) και το δηλωσε και στους αστυνομικους, πως σκατα τον αφησανε να οδηγησει και να φυγει μετα? -
Ο χρήστης webm0nst3r έγραψε:
το θέμα ειναι να πληρώσω για την βλακεία που έκανα εγω και όχι η υπόλοιπη οικογένεια που χρειάζονται το αυτοκίνητοΑν πληρώσεις το 3πλάσιο πρόστιμο δεν τις παίρνεις πίσω άμεσα;
-
Ρε Bill, δεν ειπα οτι ειναι υποχρεωμενος. Απλα χρησημοποιησε ηληθια δικαιολογια. Ας ελεγε οτι αλλο ηθελε αλλα οχι οτι δεν εβλεπε τον αριθμο. Για αυτο φωναξε τους αστυνομικους? Για να του διαβασουν το χαρτακι? ΟΧΙ βεβαια... Μην κοροϊδευομαστε λοιπον και μεταξυ μας.
Και εκει λοιπον ειναι η δικια μου απορεια. Αν οντως δεν εβλεπε (οχι λογο πρεσβυωπιας που εσπευσε ο tm να μου την μπει) και το δηλωσε και στους αστυνομικους, πως σκατα τον αφησανε να οδηγησει και να φυγει μετα?Μπορουσε να πει οτι δεν ειχε μοναδες
-
Αλλο δεν βλεπω το χαρτακι να παρω το νουμερο και αλλο το δεν βλεπω να οδηγησω, που πηγες να περασεις. Ναι?Και εγω την λογικη μου εβαλα, βλεποντας 2 μελη της οικογενειας μου με πρεσβυωπια τι κανουν.
Οποτε μαλλον δεν ηταν η πρεσβυωπια που τον εμποδιζε και εδωσε μουφα δικαιολογια (αν δεν εβλεπε λογο πρεσβυωπιας).
Και δεν παω να περασω τιποτα. Εγω μια παρατηρηση που μου κινησε την περιεργεια εκανα. Απο εκει και περα μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα εφ οσον μπορεις να διαγνωσεις μεσο αποστασεως την πρεσβυωπια απο την μυωπια, απο τον καταρακτη κλπ κλπ κλπ.Οποτε εχεις δικιο. Μπορουσε λοιπον να οδηγησει. Εληξε το θεμα αυτο.
webm0nst3r
Ετοιμασου εσυ γιατι επειδη εκανες αυτη την τραγικη παραβαση, κληση και πινακιδες ειναι λιγο για να βαλεις μυαλο. Οποτε ετοιμασου να παρουσιαστεις μπροστα στα μελη του 4τφ (που ποτε στην ζωη τους δεν εχυν παρανομισει, δεν εχουν φαει κληση, δεν εχουν κλαφτει για να γλυτοσουν πινακιδες, δεν εχουν βαλει βυσμα για να γλυτωσουν κλπ ) για να σε περασουν πισσα και πουπουλα και να σε περιφερουν στην πλατεια μπροστα απο το φροντιστηρειο σου πανω σε ραγα ως προς παραδειγματισμο για τους υπολοιπους.και ενας χαζος μπορει να ειρωνευτει
για να πεις κατι πραγματικα εξυπνο, ομως, χρειαζεται αυτο το κατι, το οποιο ειναι εμφανες οτι λειπει -
Ετοιμασου εσυ γιατι επειδη εκανες αυτη την τραγικη παραβαση, κληση και πινακιδες ειναι λιγο για να βαλεις μυαλο. Οποτε ετοιμασου να παρουσιαστεις μπροστα στα μελη του 4τφ (που ποτε στην ζωη τους δεν εχυν παρανομισει, δεν εχουν φαει κληση, δεν εχουν κλαφτει για να γλυτοσουν πινακιδες, δεν εχουν βαλει βυσμα για να γλυτωσουν κλπ ) για να σε περασουν πισσα και πουπουλα και να σε περιφερουν στην πλατεια μπροστα απο το φροντιστηρειο σου πανω σε ραγα ως προς παραδειγματισμο για τους υπολοιπους.Καταλαβαίνω αυτό που θες να πεις. Έχουμε ορίσει τους εαυτούς μας υπέρτατους κριτές και μπορείς να πεις πως, εμείς που κρίνουμε έτσι αυστηρά, δεν είμαστε τέλειοι· και θα έχεις δίκιο!
Ωστόσο, εδώ κατακρίνουμε κατά κύριο λόγο το αντικοινωνικό μέρος της 'παράβασης'. Η στάθμευσή του δυσκόλεψε πολύ τη ζωή των συνανθρώπων του. Βολεύτηκε ο ίδιος προσωρινά, και έβαλε και έναν αριθμό κινητού για να βγάλει ο άλλος το φίδι από την τρύπα. Ε όχι, θα τα ακούσει!
Διότι όλοι εμείς που παρκάρουμε πιο μακριά για να μην κλείσουμε την είσοδο του χώρου, ή που πάμε παρακάτω αντί να διπλοπαρκάρουμε έστω και για 30', ή που - απίστευτο! - πληρώνουμε τη θέση πάρκινγκ για να μην το αφήσουμε πάνω σε πεζοδρόμια, πεζόδρομους, για να μην ενοχλούμε την κυκλοφορία, είμαστε μάλλον κορόιδα συγκριτικά, ε;
(Κατά τη γνώμη μου πάντως η κράτηση πινακίδων ήταν υπερβολική, μία κλήση αρκούσε...).
-
Mπραβο tm. Το βρηκες.... Δεν εχω μυαλο ρε.
Τραβα τωρα μεχρι την γωνια να δεις αν ερχομαι. Ελα αγορακι μου... Εισαι πολυ μικρος για να μην πω λιγος να κρινεις τον οποιοδηποτε αν εχει μυαλο η οχι. Αιντε...Avel σωστα καταλαβες. Απλα το πηγα παραπερα οτι ναι μεν αλλα. Οκ εχει δικιο και καλα εκανε και φωναξε την αστυνομια. Και καλα εκανε η αστυνομια και βεβαιωσε την παραβαση. Αλλα η δικαιολογια του ηταν τραγικη. Και αν δεν ηταν διακιολογια ομως και δεν μπορουσε να διαβασει τον αριθμο χωρις τα γυαλια του, γιατι η αστυνομια τον αφησε να φυγει οδηγοντας; Εκει δεν ειναι παραβαση; Δεν θα ειναι επικινδυνος; Βεβαια μερικοι σπευσανε να πουνε για πρασβιωπιες και πιπες στο γενικο σχολιο μου. Δηλαδη ναι μεν επικρινουμε την παραβατικη συμπεριφορα του παιδιου που παρκαρε παρανομα αλλα το οτι μπορουσε ο αλλος να ειναι δημοσιος κινδυνος το περναμε στα ψιλα.
Θα μου πεις ειναι της μοδας τελευταια. Οποτε no harm done. Παμε παρακτω.webm0mst3r: Η πισσα ετοιμη... Τα πουπουλα θα ερθουνε σε λιγο.
-
Mπραβο tm. Το βρηκες.... Δεν εχω μυαλο ρε.
Τραβα τωρα μεχρι την γωνια να δεις αν ερχομαι. Ελα αγορακι μου... Εισαι πολυ μικρος για να μην πω λιγος να κρινεις τον οποιοδηποτε αν εχει μυαλο η οχι. Αιντε...Avel σωστα καταλαβες. Απλα το πηγα παραπερα οτι ναι μεν αλλα. Οκ εχει δικιο και καλα εκανε και φωναξε την αστυνομια. Και καλα εκανε η αστυνομια και βεβαιωσε την παραβαση. Αλλα η δικαιολογια του ηταν τραγικη. Και αν δεν ηταν διακιολογια ομως και δεν μπορουσε να διαβασει τον αριθμο χωρις τα γυαλια του, γιατι η αστυνομια τον αφησε να φυγει οδηγοντας; Εκει δεν ειναι παραβαση; Δεν θα ειναι επικινδυνος; Βεβαια μερικοι σπευσανε να πουνε για πρασβιωπιες και πιπες στο γενικο σχολιο μου. Δηλαδη ναι μεν επικρινουμε την παραβατικη συμπεριφορα του παιδιου που παρκαρε παρανομα αλλα το οτι μπορουσε ο αλλος να ειναι δημοσιος κινδυνος το περναμε στα ψιλα.
Θα μου πεις ειναι της μοδας τελευταια. Οποτε no harm done. Παμε παρακτω.webm0mst3r: Η πισσα ετοιμη... Τα πουπουλα θα ερθουνε σε λιγο.
αντιθετα με σενα, δεν ειμαι ομοφυλοφιλος, αλλου ψαξε το αγορακι σου
ρε κουτο, για σενα τα γραφω, το αν εχεις μυαλο η οχι, φανηκε απ την αρχη!
κατσε να πεσω λιγο στο επιπεδο σου, που ειναι ισα με το χωμα δηλαδη:ο παππους ηταν δολοφονος! ο τυπος που τον εκλεισε και δε μπορουσε να φυγει, στην πραγματικοτητα ηταν σωτηρας της ανθρωποτητας!
Εσυ και ο Μπεκας.
Ποιο γκιοζης, πεθαινεις! -
-
Κληση σε ιδιωτικο χωρο ΔΕΝ παιζει. Το δημοτικο παρκιγκ ομως, ειναι ιδιωτικος χωρος...?
Επισης να αφηνουμε 3 μετρα μπρος και τρια πισω οταν παρκαρουμε διοτι δυσκολευεται ο αλλος να βγει....μου φαινεται δικιο εχει ο φιλος και αδικα εφαγε την κληση τη στιγμη μαλιστα που με λιγο κοπο ο παππους μπορουσε να βγει. -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Κληση σε ιδιωτικο χωρο ΔΕΝ παιζει. Το δημοτικο παρκιγκ ομως, ειναι ιδιωτικος χωρος...?
Επισης να αφηνουμε 3 μετρα μπρος και τρια πισω οταν παρκαρουμε διοτι δυσκολευεται ο αλλος να βγει....μου φαινεται δικιο εχει ο φιλος και αδικα εφαγε την κληση τη στιγμη μαλιστα που με λιγο κοπο ο παππους μπορουσε να βγει.Κατι στιγμες σαν και αυτη αισθανομαι οτι ολα ειναι τοσο ματαια!
Κλήση για παρκάρισμα