-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
για μεταλλικά μαχαιροπήρουνα να μη το συζητήσω καν ε;
Υγρά σε συσκευασίες μεγαλύτερες των 100ml μπορώ να έχω, ή να αρχίσω αν ψάχνω για διαφημιστικές mini οδοντόπαστες;Έχω ακούσει ιστορίες μόνο για κονσερβοκούτια, όχι για υγρά φακών επαφής, οπότε αυτά επιτρέπονται.
Βασικά είσαι τελείως φάουλ
Πάλι τον παρεξηγήσατε τον trident!
-
...πάντως, πολλή ησυχία έχει πέσει στο χώρο της τρομοκρατίας!.. τί έγινε? τους... συλλήψανε όλους?..
-
Μια ματια στην επικαιροτητα:
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. τους σχετίζει με τους «Πυρήνες της Φωτιάς»
Ρωμανός, Μιχαηλίδης και Πολίτης στη γιάφκα του ΧαλανδρίουΣημαντικές ανακοινώσεις για την υπόθεση της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης και της σύνδεσής της με την τρομοκρατία έγιναν το βράδυ της Κυριακής από την ΕΛ.ΑΣ.
Όπως προκύπτει από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής και της Ελληνικής Αστυνομίας, τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Ελ Αλαμέιν 19, στο Χαλάνδρι, ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα των συλληφθέντων για συμμετοχή στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, Νίκου Ρωμανού, Γιάννη Μιχαηλίδη και Δημήτρη Πολίτη.
Επιπλέον, τα αποτυπώματα των Ρωμανού και Μιχαηλίδη ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Αλκέτου 26-28, στο Παγκράτι.
Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα-γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Η Αστυνομία, με την ανακοίνωσή της, ζητά απ' όσους πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e - mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.
Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Οι έρευνες συνεχίζονται.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Μια ματια στην επικαιροτητα:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online
Ρωμανός, Μιχαηλίδης και Πολίτης στη γιάφκα του ΧαλανδρίουΣημαντικές ανακοινώσεις για την υπόθεση της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης και της σύνδεσής της με την τρομοκρατία έγιναν το βράδυ της Κυριακής από την ΕΛ.ΑΣ.
Όπως προκύπτει από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής και της Ελληνικής Αστυνομίας, τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Ελ Αλαμέιν 19, στο Χαλάνδρι, ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα των συλληφθέντων για συμμετοχή στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, Νίκου Ρωμανού, Γιάννη Μιχαηλίδη και Δημήτρη Πολίτη.
Επιπλέον, τα αποτυπώματα των Ρωμανού και Μιχαηλίδη ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Αλκέτου 26-28, στο Παγκράτι.
Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα-γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Η Αστυνομία, με την ανακοίνωσή της, ζητά απ' όσους πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e - mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.
Οι έρευνες συνεχίζονται.
Τις έρευνες τις κάνανε οι ίδιοι που κάνανε και την έρευνα για το πότε χτυπήθηκαν οι ληστές και αποφάνθηκαν ότι χτυπήθηκαν κατά τη συμπλοκή ?
-
Aυτές οι ανακοινώσεις είναι ελαφρώς αστείες. Προφανώς είναι σοβαρό στοιχείο η παρουσία σου σε μία γιάφκα (αν τα αποτυπώματά σου βρέθηκαν στο διαμέρισμα) αλλά θέλει αρκετά παραπάνω για να είναι κάποιος τρομοκράτης ειδικά όταν τα αποτυπώματα βρέθηκαν σε 'πειστήρια' που μπορεί να είναι κάποια οθόνη ΗΥ ή ένα CD, η οποια προφανώς κάνει και βόλτες.
Όχι πως έχω κάποια αμφιβολία για το τι είδους επανάσταση ήθελαν να κάνουν τα κλεφτρόνια, αλλά ο τρόπος που δένει τις κατηγορίες μία δημοκρατία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ποιότητά της
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Μια ματια στην επικαιροτητα:
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online
Οι έρευνες συνεχίζονται.
Τις έρευνες τις κάνανε οι ίδιοι που κάνανε και την έρευνα για το πότε χτυπήθηκαν οι ληστές και αποφάνθηκαν ότι χτυπήθηκαν κατά τη συμπλοκή ?
φανταζομαι οτι υπαρχει επισημη ανεξαρτητη πηγη για το ποτε χτυπηθηκαν ε? τα κακομοιρα τα πλουσιοπαιδα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aυτές οι ανακοινώσεις είναι ελαφρώς αστείες. Προφανώς είναι σοβαρό στοιχείο η παρουσία σου σε μία γιάφκα (αν τα αποτυπώματά σου βρέθηκαν στο διαμέρισμα) αλλά θέλει αρκετά παραπάνω για να είναι κάποιος τρομοκράτης ειδικά όταν τα αποτυπώματα βρέθηκαν σε 'πειστήρια' που μπορεί να είναι κάποια οθόνη ΗΥ ή ένα CD, η οποια προφανώς κάνει και βόλτες.Όχι πως έχω κάποια αμφιβολία για το τι είδους επανάσταση ήθελαν να κάνουν τα κλεφτρόνια, αλλά ο τρόπος που δένει τις κατηγορίες μία δημοκρατία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ποιότητά της
Δε νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος με iq λίγο μεγαλύτερο από αυτό μιας πατημένης κατσαρίδας που να πιστεύει ότι αυτές οι έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ του Δένδια δεν είναι κατασκευασμένες.
Το αν στη συνείδηση του κάθε ένα είναι κλεφτρόνια, ληστές ή επαναστάτες προφανώς είναι άλλο θέμα. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aυτές οι ανακοινώσεις είναι ελαφρώς αστείες. Προφανώς είναι σοβαρό στοιχείο η παρουσία σου σε μία γιάφκα (αν τα αποτυπώματά σου βρέθηκαν στο διαμέρισμα) αλλά θέλει αρκετά παραπάνω για να είναι κάποιος τρομοκράτης ειδικά όταν τα αποτυπώματα βρέθηκαν σε 'πειστήρια' που μπορεί να είναι κάποια οθόνη ΗΥ ή ένα CD, η οποια προφανώς κάνει και βόλτες.Όχι πως έχω κάποια αμφιβολία για το τι είδους επανάσταση ήθελαν να κάνουν τα κλεφτρόνια, αλλά ο τρόπος που δένει τις κατηγορίες μία δημοκρατία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ποιότητά της
Συμφωνω στα περισσοτερα, αυτες οι έρευνες βεβαια χρειαζονται και χρόνο και τα αποτελεσματα βγαινουν λιγα λιγα.
Απο την αλλη, αν τα βγαζουν λιγο λιγα, όπως ερχονται, θα βγουν οι καλοθελητες και θα κοπτονται για διαφορα θεματα. Αν περιμενουν και τα βγάλουν ολα μαζι, θα αρχισουν οι φυλλαδες να λενε 'μα καλα, ποσο καιρο θελουν για να ταυτοποιήσουν αποτυπωματα? Στο CSI βγαινουν με τη μια, ειναι χαραμοφαηδες τεμπεληδες' κλπ. Damned if you did, damned if you don't.
To όνομα του Μπουρζούκου δεν εμφανιζεται, και σε αυτη την ανακοινωση και στην προηγουμενη. Good for him.
-
Δε νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος με iq λίγο μεγαλύτερο από αυτό μιας πατημένης κατσαρίδας που να πιστεύει ότι αυτές οι έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ του Δένδια δεν είναι κατασκευασμένες.
Το αν στη συνείδηση του κάθε ένα είναι κλεφτρόνια, ληστές ή επαναστάτες προφανώς είναι άλλο θέμα.Ειναι οι ιδιοι που θα κανουν ερευνα να βρουν ποιος σου εκλεψε το σπιτι, το αυτοκινητο, σου σκοτωσε κανα συγγενη κλπ.
Αν συμβει κατι τετοιο (που προφανως δεν το ευχομαι) και βρεθει ο ενοχος, τα αποτελεσματα της ερευνας που θα τον βρει θα ειναι αξιόπιστα τοτε για ΙQ > κατσαρίδας?
Θα ειναι τα μπουνιδια κατα τη σύλληψη 'αίσχος για τη δημοκρατια', τα κλωτσίδια για να τα πει όλα 'βασανιστήρια' και αλλα τετοια τρυφερα?
Μπα, όχι. Τοτε θα εισαι εσυ το 'αδικημενο θυμα' και θα τους παρει ο διαολος όλους. -
Εξελιξεις:
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Έπειτα από έρευνες σε δύο σπίτια στην Αθήνα
Δύο φοιτητές κατηγορούνται για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς»Δύο νεαροί φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια της Αθήνας και φέρονται να ανήκουν στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, αναζητούνται από την Αστυνομία μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους.
Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής επισκέφθηκαν τα σπίτια των δύο νεαρών όμως αυτοί έχουν καιρό που έχουν εξαφανισθεί καθώς μαζί με τους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό, φέρονται να αποτελούσαν τον πυρήνα της Συνωμοσίας με έδρα το Βόλο.
Ήδη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από το γεγονός ότι κατηγορούνται για συμμετοχή στη ληστεία της Κοζάνης αλλά και τη ληστρική επιδρομή στο Φιλώτα Φλώρινας όλα δείχνουν πως είχαν συμμετοχή και στην επίθεση με βόμβα στο εμπορικό κέντρο «The Mall» στο Μαρούσι.
Οι αστυνομικοί, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα ίχνη των δύο νεαρών ηλικίας 22 και 23 ετών (ο ένας είναι γιος συνδικαλιστή και ο άλλος απόστρατου αξιωματικού του στρατού), όταν λίγες ώρες μετά τη ληστεία στη Φλώρινα, στις 28 Νοεμβρίου του 2012, εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να κινούνται ύποπτα με ένα νοικιασμένο από την Αθήνα αυτοκίνητο και σταμάτησαν για έλεγχο. Μάλιστα, διαπληκτίστηκαν φραστικά με τους αστυνομικούς οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα όμως στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος τους ενοχοποιητικά στοιχεία για τη συγκεκριμένη ληστεία.
«Πηγή» της Κατεχάκη επισημαίνει πως οι δύο καταζητούμενοι μπήκαν στον αντιεξουσιαστικό χώρο μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 και το 2010, μετά τη σύλληψη των πρώτων πυρήνων δραστηριοποιήθηκαν στο λεγόμενο αντάρτικο πόλης. Ο ένας από τους δύο, ήταν πρόσωπο γνωστό στους αστυνομικούς όμως δεν υπήρχαν στοιχεία σε βάρος του.
-
ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ
-
Aυτές οι ανακοινώσεις είναι ελαφρώς αστείες. Προφανώς είναι σοβαρό στοιχείο η παρουσία σου σε μία γιάφκα (αν τα αποτυπώματά σου βρέθηκαν στο διαμέρισμα) αλλά θέλει αρκετά παραπάνω για να είναι κάποιος τρομοκράτης ειδικά όταν τα αποτυπώματα βρέθηκαν σε 'πειστήρια' που μπορεί να είναι κάποια οθόνη ΗΥ ή ένα CD, η οποια προφανώς κάνει και βόλτες.
Όχι πως έχω κάποια αμφιβολία για το τι είδους επανάσταση ήθελαν να κάνουν τα κλεφτρόνια, αλλά ο τρόπος που δένει τις κατηγορίες μία δημοκρατία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ποιότητά της
Το αν στη συνείδηση του κάθε ένα είναι κλεφτρόνια, ληστές ή επαναστάτες προφανώς είναι άλλο θέμα.στην δικη σου συνειδηση τι ειναι;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ειναι οι ιδιοι που θα κανουν ερευνα να βρουν ποιος σου εκλεψε το σπιτι, το αυτοκινητο, σου σκοτωσε κανα συγγενη κλπ.Αν συμβει κατι τετοιο (που προφανως δεν το ευχομαι) και βρεθει ο ενοχος, τα αποτελεσματα της ερευνας που θα τον βρει θα ειναι αξιόπιστα τοτε για ΙQ > κατσαρίδας?
Για να το λες, είναι προφανές ότι δε σε έχουν ληστέψει ποτέ και δεν είχες την ευτυχία να έρθεις σε επαφή με τη σήμανση. Αν δεν ήταν τραγικό, τώρα θα είχα ξεραθεί στο γέλιο
-
Δεν πιστεύω να είναι αυτοί που έρχονται να βρούνε ποιος σου έκλεψε το σπίτι.
Κανονικά πρέπει να καταργηθεί αυτή η φαρσοκωμωδία με την Σήμανση και να λένε στον κόσμο ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Το αν στη συνείδηση του κάθε ένα είναι κλεφτρόνια, ληστές ή επαναστάτες προφανώς είναι άλλο θέμα.στην δικη σου συνειδηση τι ειναι;
Στη δική μου συνείδηση φιλαράκο είναι πολύ λιγότερο εγκληματίες από το Σάλλα, το Λάτση, το Βγενόπουλο, το Λαυρεντιάδη, το Ψωμιάδη (όχι τον Μάκη) και τα άλλα παιδιά.
Και άμα βάλεις το μυαλουδάκι σου να σκεφτεί λίγο ελεύθερα, ανεπηρέαστα και σταματήσεις να βλέπεις Τρέμη και κάνεις κάτι παραγωγικότερο πχ να αρχίσεις να διαβάζεις κάνα Μπρέχτ θα δεις ότι έχω δίκιο.[
Ειναι οι ιδιοι που θα κανουν ερευνα να βρουν ποιος σου εκλεψε το σπιτι, το αυτοκινητο, σου σκοτωσε κανα συγγενη κλπ.Αν συμβει κατι τετοιο (που προφανως δεν το ευχομαι) και βρεθει ο ενοχος, τα αποτελεσματα της ερευνας που θα τον βρει θα ειναι αξιόπιστα τοτε για ΙQ > κατσαρίδας?
Θα ειναι τα μπουνιδια κατα τη σύλληψη 'αίσχος για τη δημοκρατια', τα κλωτσίδια για να τα πει όλα 'βασανιστήρια' και αλλα τετοια τρυφερα?
Μπα, όχι. Τοτε θα εισαι εσυ το 'αδικημενο θυμα' και θα τους παρει ο διαολος όλους.Τώρα ή πλάκα μας κάνεις ή δε ζεις Ελλάδα?
έχεις πάει ποτέ στο αστυνομικό τμήμα να ζητήσεις να κάνουν έρευνα επειδή σου κλέψανε το σπίτι ή το αυτοκίνητο?
Το πιθανότερο είναι ο αστυνομικός να σκάσει στα γέλια.
Και αν επιμείνεις θα σου πει: 'Κάντε πρώτα μήνυση και μετά περιμένετε τη σήμανση η οποία θα έρθει να γεμίσει το σπίτι σας μελάνια σε κάνα δυο μέρες. Μέχρι τότε δεν πρέπει να αγγίξετε τίποτα. Έτσι κι αλλιώς όμως μην περιμένετε και πολλά πράγματα. Άλλη φορά να προσέχετε.'
Οπότε σκάς εσύ στα γέλια και την κάνεις διακριτικά.Βρες κάνα άλλο επιχείρημα λοιπόν.
-
Εμενα μου κλεψανε το σπιτι.
Πηρα το 100 ,ηρθαν οι ανθρωποι και τουςανεφερα τι μου πηραν.
Ο αστυνομικος ανοιξε εναν χοντρο φακελο με εκατονταδες σελιδες και σημειωσε αυτα που μου εκλεψαν.
Ο ιδιος μου εκανε λογο για χιλιαδες ληστειες.Στην συνεχεια μου ειπε οτι εαν ποτε πιαστουν οι δραστες ,θα με καλεσουν να δω τα αντικειμενα και οποιο ειναι δικο μου θα το παρω.
Μου ειπαν οτι αμα θελω μπορω να δεχτω να μου κανουν ελεγχο για δαχτυλικα αποτυπωματα κατι ομως που δεν αξιζει αφου αυτα που μου πηραν ηταν χαμηλης αξιας και το σπιτι θα γινει χαλια. -
Μισες δουλειες κανανε
-
Στη δική μου συνείδηση φιλαράκο είναι πολύ λιγότερο εγκληματίες από το Σάλλα, το Λάτση, το Βγενόπουλο, το Λαυρεντιάδη, το Ψωμιάδη (όχι τον Μάκη) και τα άλλα παιδιά.
Και άμα βάλεις το μυαλουδάκι σου να σκεφτεί λίγο ελεύθερα, ανεπηρέαστα και σταματήσεις να βλέπεις Τρέμη και κάνεις κάτι παραγωγικότερο πχ να αρχίσεις να διαβάζεις κάνα Μπρέχτ θα δεις ότι έχω δίκιο.γιατρέ μου έχετε δίκιο , τον μπρεχτ πόσες φορές την ημέρα να τον διαβάζω (επίσης πριν ή μετά το φαγητό;)
βλέπω χωρίς καν να με γνωρίζεις έβγαλες συμπέρασμα.. -
Τι ακριβως παραπανω θελετε να κανει η αστυνομια οταν μπουν στο σπιτι σας κ σας κλεψουν? Τι παραπανω μπορει να κανει?
Κοιτα ρε μλκ τι μαθαινουμε στο φορουμ:
α) αποτυπωματα των ιδιων τριων ατομων βρισκονται σε διαφορα σπιτια που χρησιμοποιει η ταδε τρομοκρατικη οργανωση.
β) DNA επισης.
γ) Οι συλληφθεντες αλλα κ η οργανωση ΛΕΝΕ οτι δεν εχουν σχεση οι μεν με τους δε.Ε αφου το λενε τα παιδια τα ιδια, προφανως τοτε τα α) κ β) ειναι ειτε κατασκευασμενα, ειτε τυχαια (πεταξε το dna κ πηγε επισκεψη σε 2-3 γιαφκες) ειτε κατα λαθος βρεθηκαν εκει αυτα τα στοιχεια...
ΥΓ Δεν πιστευω αυτοι που γελατε με τη διαδικασια που ακολουθειται μετα απο διαρρηξη, να ειστε οι ιδιοι που λετε οτι αμα μπει κανεις σπιτι σου δεν εχεις δικαιωμα να του κανεις τιποτα κ 'ειναι δουλεια της αστυνομιας να τους κανονισει'...
-
Βρεθηκε λεει τωρα στα Τουρκοβουνια και αλλη γιαφκα που ειχε νοικιασει ενας απο τους αγωνιστες.
Μεσιτες της φωτιάς.
Σύλληψη υπόπτων για ληστεία και τρομοκρατία [Διάσπαση]