-
Α παρεξήγησις...
Εγώ το πόσταρα γιατί κάποιοι το χαν καημό που δεν έχουμε καμαρώσει φωτογραφίες των χρυσάβγουλων.Την επόμενη φορά θα είναι και με τσαλακωμένες μάπες.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Α παρεξήγησις...
Εγώ το πόσταρα γιατί κάποιοι το χαν καημό που δεν έχουμε καμαρώσει φωτογραφίες των χρυσάβγουλων.Την επόμενη φορά θα είναι και με τσαλακωμένες μάπες.
Μισές δουλιές κάνεις σύντροφε EDDIE
-
Να θυμισω στον ευφυη μανοσκ οτι ο πρωτος που σχολιασε κατι ηταν ο dstou λεγοντας οτι τοτε που εγινε η επιθεση ηταν 16 χρονω κι εγω απλα του ειπα οτι μη δενεις και κομπο σκοινι οτι ολα τα δειγματα DNA ειναι της προκοπης
Απο κει και περα καμι πρεμουρα, οι ιδιοι παραδεχονται ποιοι ειναι, το αν θα τους φορτωσουν και καμια δεκαρια ληστειες ακομα για να παροει και κανα βραβειο κανας κακομοιρος αστυνομος δε χαλασε την συνταγη
Οσο για το τι καταλαβε ο dog αυτος ξεπερναει σε επιπεδο κατανοησης και τον φανταστικο.
Δλδ ελεος, ουτε την ειρωνια δεν πιανετε
Σιγα μην καβλωνω με το αν βαρανε οι μπατσοι κοσμο -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Οσο για το τι καταλαβε ο dog αυτος ξεπερναει σε επιπεδο κατανοησης και τον φανταστικο.Sorry ρε μάγκες, μπερδέυτηκα! Αναφερόμουν σε αυτό το πόστ του mjacob:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112994469
Εκκληση της EΛΑΣ για τη δράση δυο χρυσαυγιτών
είναι προφανές ότι οι δεξιότητες στο Photoshop γίνονται μέρα με τη μέρα καλύτερες
και μετά λέμε ότι οιΔΥ δεν μαθαίνουν νέα πράγματαΑλλά έγραψα drifter αντί για mjacob. Τί να κάνω και γώ, όταν γράφετε απο πολλαπλά account μπερδεύομαι, έτσι δέν είναι Γεράσιμε?
-
Τουλαχιστον εχεις χιουμορ
-
παραμένει βέβαια το πρόβλημα κατανόησης, αν αυτό που κατάλαβες είναι ότι θα προτιμούσα να έχουν σαπίσει στο ξύλο και τα αυγουλάκια
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
παραμένει βέβαια το πρόβλημα κατανόησης, αν αυτό που κατάλαβες είναι ότι θα προτιμούσα να έχουν σαπίσει στο ξύλο και τα αυγουλάκιαΔήλωση περί του αντιθέτου πάντως δεν έχεις κάνει....
-
ΥΓ Το αντίθετο ποιο είναι;
-
Οτι δεν θα προτιμούσες να είχαν σαπίσει στο ξύλο και τα αυγουλάκια.
Εγώ εχω
Your PC papers, mister!
-
με συγχωρείς, από τότε που με ανάγκασες να καταδικάσω το δεν έχω πιει καφέ και περνάω δύσκολα
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
και τωρα τι? πως θα κλαινε ολα τα αλανια οτι συγκαλυπτεται απο την ΕΛΑΣ η ΧΑ? μου λες?
Ο κ. Νιλς Μούιζνιεκς, επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα ανθρώπινα δικαιώματα (δεν ξερω αν θεωρειται αλανι ), κατά την προσφατη επισκεψη του στην Ελλαδα δηλωσε :
«Η αστυνομία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της: κατάχρηση εξουσίας, χρήση υπερβολικής βίας, συνέργεια με την Χρυσή Αυγή. Ανάμεσα στους αστυνομικούς υπάρχουν αναμφίβολα 'σάπια μήλα' αλλά δεν έχουν καμία επίπτωση - και εδώ ατιμωρησία», διαπιστώνει ο Επίτροπος. Προειδοποιεί μάλιστα ότι «κινδυνεύει η διεθνής εικόνα της Ελλάδας, ιδίως του δικαστικού συστήματος. Επιθυμούμε να δούμε την παραπομπή στη δικαιοσύνη μελών της Χρυσής Αυγής και αστυνομικών. Μέχρι να συμβεί αυτό, όλα τ' άλλα είναι λόγια»!
Ο κ. Νιλς Μούιζνιεκς
Ο καθε τυχαιος κανει υποδειξεις στην Ελλαδα.
Θα μου πεις ,ποια Ελλαδα;
Αποικια καλυτερα.
Οι ελληνες γενικοτερα δεν ειναι υπερ της εξοδου απτο ευρω .αλλα αν συνεχιστει αυτη η βιολα,σιγουρα καποια στιγμη θα αλλαξουν γνωμη.
Αντε να δουμε ποτε θα ξυπνησει αυτος ο φανταστικος λαος. -
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Οσο για το τι καταλαβε ο dog αυτος ξεπερναει σε επιπεδο κατανοησης και τον φανταστικο.
Sorry ρε μάγκες, μπερδέυτηκα! Αναφερόμουν σε αυτό το πόστ του mjacob:
είναι προφανές ότι οι δεξιότητες στο Photoshop γίνονται μέρα με τη μέρα καλύτερες
και μετά λέμε ότι οιΔΥ δεν μαθαίνουν νέα πράγματαΑλλά έγραψα drifter αντί για mjacob. Τί να κάνω και γώ, όταν γράφετε απο πολλαπλά account μπερδεύομαι, έτσι δέν είναι Γεράσιμε?
Ωχ, πολλαπλά account ; Μάλλον πρέπει να σταματήσω να πίνω όταν βγαίνουμε, θα ορκιζόμουν πως είστε δύο!
:liosealed(Nexus + Tapatalk)
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Αντε να δουμε ποτε θα ξυπνησει αυτος ο φανταστικος λαος.
Φανταστικός δεν λες τίποτα.
-
εμπρός λαέ , μην σκύβεις το κεφάλι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην πουμε κατι καλο για την ελλαδα και τους ελληνες,αμεσως να αντιδρασετε.
-
Θεούλης.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Μην πουμε κατι καλο για την ελλαδα και τους ελληνες,αμεσως να αντιδρασετε.
είπε ο απόγονος του Περικλέους...
Η Ελλάδα μια χαρά πανέμορφη χώρα είναι, το πρόβλημα είναι οι κάτοικοί της...
-
και οχι μονο.
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
Δεν θα δω τιποτα. Αν θελεις να πεις καθαρα τι ηθελες , πες το.
Δεν ηθελα να πω κατι, ηθελα να βρώ κάτι.Χειρα βοηθειας ετεινε ο Μιραζ, αυτο που ηθελα να βρω το βρηκα, ενω εσυ εν τω μεταξύ δεν ειχες καταλαβει ακομα την ερωτηση. Τοσο απλά.
Αν αναρωτιέσαι ακομα, ειναι γιατι σε άγγιξε το Impulse.
Σύλληψη υπόπτων για ληστεία και τρομοκρατία [Διάσπαση]